ilaç kullanmak istemiyorum hiç
su ile idare ediyorum ama cumartesi günü sorarım doktor amcaya belki öneri de bulunur
kızlar biz kahvaltıya gidiyoruz oğluşumla öğleden sonrada aşıya gidiez sonra geri döneriz hayırla inşalalh öptük sizi.prolet gelirsen ağda maceranı bekliyorum:)
günaydın kızlar tetenoz aşısı yaptıranlara sormak istiyorum aşıdan sonra 1-2 gün banyo yasağı verdilermi size?yada öyle bişey varmı?
Gaviscon u hiç korkmadan içebilirsin canım. Ben 3 doktor değiştirdim 3ü de unu önerdi. Çevremde hergün 3 defa içen hamileler var. Çok şükür hiçbiri sorun yaşamadı. Bilgine
Afiyet olsun canım. Burdayım aslında arkadan arkadan okuyarak geliyorum. Bir yandan da çalışıyorum.
"Acımadı kiiiiiiiiiii" demek isterdim ama acıdı tabi biraz. Ama korktuğum kadar değildi.
Kızda sağolsun çok rahatlattı. Kumsalda olduğunu düşün ayaklarına deniz kabukları falan batıyor dedi. Tam rahatladığım anca çekiverdiTemiz de çalıştı. Cımbızı sterilize etmiş gideceğimizi duyunca, sıfır iğne falan kullandı batıklar için. Hiç aklıma takılmadı yani rahat çıktım. Tabi şimdi penguen gibi yürüyorum biraz o ayrı
Gaviscon u hiç korkmadan içebilirsin canım. Ben 3 doktor değiştirdim 3ü de unu önerdi. Çevremde hergün 3 defa içen hamileler var. Çok şükür hiçbiri sorun yaşamadı. Bilgine
[/B]
bana öyle bişey demediler kuzum.sadece ateş ve halsizlik yapabilir dediler
prolet selam tatlım temizlendin paklandınmı yani sen şimdi
doktorum da çok ilaç konusunda sııkmıyor
ama ben ne bileyim fazla vucuduma ilaç girmesini istemiyorum
içtiğim ilaç mutlaka başka taraftan zarar veriyor çünkünormalde de çok ilacı sevmiyorum
her hangi bir ağrı kesici içsem bile mideme vuruyor bide onun sancısını çekiyorum
gittin mi ağdaya sen ?
Bende farklı değilim canım. Ömrümde içtiğim ağrı kesiciler bile sayılıdır..Ama mide yanmam olduğu dönemlerde 4 kaşığa kadar içmiştim şurup. Çok kötü bir his
Gittim canım bir süre rahatım
doktorunmu öle söledi canım peki yaaaabizimki hiç bişi demedi.ama yapamasa nie sölesin dimi gerçi sadece gelin dedi acaba hastanedemi yapılacak bilmiyorum
16.haftadan sonra aşı yapılabilinir.ama daha cok 20.haftayı tercih ediyorlar.eğer 20de yaptırırsan birde 24de aşı yaptıracaksın canım.2doz şeklinde yapılıyor.birde gebelikden sonra 3doz.yaptırarak 5 doza tamamlarsan ömür boyu koruyuculuğu oluyor.hemde 2.cocukda yaptırmana gerek kalmıyor.herkese merhaba :)
Kızlar biz 20. haftada bi tane aşı olacağız di mi ? Doktorum sanki iki aşı söyledi gibi bi kalmış kulağımda bilemedim :/ haftaya önce gidip aşı vurulacağım sonrada detaylı ultrason var
doktora gittiğimde (ne doktoru olduğu önemli değil ) ilaç hap vermesinde ne verirse versin diyordum
iğne versin benden mutlusu olmuyordusüzgeçe dönüyorum ama midem yanmıyor..
çok acı olmamış artık gider temizlenirsin
İnşallah geçer canım ilaca gerek kalmadan, kendiliğinden. Bakalım son aylarda ne yapıcaz. Benim koca göbeğim yüzünden mideme ayrılan yer daralmaya başladı sanırım. Yandım ki ne yandım.. :18::18:
Ben acıdan çok, utanç yüzünden gitmiyordum ama doğurana kadar mecbur gidicem. Sonrasını düşünürüz tekrar
İnşallah geçer sıkıntı yaşamayız fazla
dün kızım hareket ettikçe biraz daha büyüse ne olurum diye düşünüyorum. sığamayacak off yazık yavruma ya
alışında devam edersin canım
canım seni üzmek istemem ama mide yanması her gebenin yaşadığı hatta 7.aydan sonra artarak yaşadığı bişidir ve doğuma kadarda geçmiyor malesef
keşke geçse ama geçmiyor
canım seni üzmek istemem ama mide yanması her gebenin yaşadığı hatta 7.aydan sonra artarak yaşadığı bişidir ve doğuma kadarda geçmiyor malesef
keşke geçse ama geçmiyor
bendede 1haftadır var.ama doğuma kadar gecmiyor ara ara devam ediyor.bazen cok can sıkıyor ama ne yapalım bebişler için insana o bile mutlululk veriyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?