İnşallah geçer sıkıntı yaşamayız fazla
dün kızım hareket ettikçe biraz daha büyüse ne olurum diye düşünüyorum. sığamayacak off yazık yavruma ya
alışında devam edersin canım
canım seni üzmek istemem ama mide yanması her gebenin yaşadığı hatta 7.aydan sonra artarak yaşadığı bişidir ve doğuma kadarda geçmiyor malesef
keşke geçse ama geçmiyor
aynen yapcak bişi yok işte alışcaz başa gelen çekilir allah büyük sıkıntı vermesin bebeklerimizi kucağımıza alalımdikkat ediyorum peynir yediğimde daha beter oluyorum ve soğuk su içeyim hafifliyor damacana gibi oldum sabahtan beri
yemek yediğimde öğleden sonra üzerine buzlu dondurma yersem yanma olmuyor yemezsem 1*2 saat mutlaka çekiyorum su ile hafifliyor
bunla yaşıcaz artık
Maalesef öyle. Midemiz sıkışacağından mide asiti ağzımıza kadar gelecek maalesef son aylarda. O zaman o şurupları mecbur içicez işte..Ben bu duruma alışığım Allah'tan. Ve şükür ki hamileliğimizin son ayları kışa geliyor. Yazın ortasında zor nefes alarak yaşadığımızı düşünsenize. Çok daha zor olurdu.
aynen yapcak bişi yok işte alışcaz başa gelen çekilir allah büyük sıkıntı vermesin bebeklerimizi kucağımıza alalım
aynen öyle canım
şikayet etmemeye çalışıyorum Rabbim sağlık versin napalım geçeceği zamanı biliyoruz en azından diye kendimi rahatlatıyorum
şunun şurasında ne kaldiki canım 17-18 haftacık
bende yarın 22.haftama giriyorum
dimi ya yarısını çektik kalan yarısını da çekeriz
o zaman mide yanmasından önce bebek içimize sığmayacak onun sıkıntısı olacak
canım seni üzmek istemem ama mide yanması her gebenin yaşadığı hatta 7.aydan sonra artarak yaşadığı bişidir ve doğuma kadarda geçmiyor malesef
keşke geçse ama geçmiyor
ay ne bileyim oğlumda onunda sıkıntısını çok yaşamadım iç karnım geniş dicem şimdi ama bu kız beni şimdiden mahvediyor sonrasında nolur bilmem büyük konuşmayayım ben
neyse yemeğe çıkıyorum ben görüşürüz sonra kızlar öpüldünüz
aynen ya bizim ufaklık urfalı olacak diyorumhala eskisi gibi yiyemiyorum önceden ben 1 çikolata yemeden günü bitirmezdim tatlıyı çikolatayı severim
şimdi azda olsa çikolata yiyorum rahatsız etmiyor
ama ekşiyi sabah akşam ver yerim :125:
canım mailine bir cvp alırsan paylaşırsan sevinirimgunaydın kızlar
bugün hem iyiyim hem kötü geceleri beni uyutmayan şeyin nedenini buldum fakat çözümü yok
Huzursuz bacak sendromu - Vikipedi
aynen ya bizim ufaklık urfalı olacak diyorum
hep acılı ekşili yiyesim geliyor ki ben acıyı hiç sevmezdim ama bebiş seviyorr
neyse doğsun ben ona tatlıyı alıştırırım
kuzucum benimde oğlum olacak nasipse.adını mustafa kemal koyacağım.babamın adı.onun dışında mete,uras,ismet isimlerini hep sevmişimdir
sen ayrıntılı ult çektirdinmi tatlım
geçmiş olsun tatlımmm.ben hala portakal limon bala devamm
şunun şurasında ne kaldiki canım 17-18 haftacık
bende yarın 22.haftama giriyorum
gunaydın kızlar
bugün hem iyiyim hem kötü geceleri beni uyutmayan şeyin nedenini buldum fakat çözümü yok
Huzursuz bacak sendromu - Vikipedi
Kızlar bide vitamin yada demir hapı sizde ishal yaptı mı yani afedersiniz wcye çıkma sıklığım ve türünde değişiklik var da;P
Kızlar bide vitamin yada demir hapı sizde ishal yaptı mı yani afedersiniz wcye çıkma sıklığım ve türünde değişiklik var da;P
izmir dışında çekim yapamıyorum malesef.ilginize teşekkürler. istanbulda çekim yapan arkadaşım şafak gündoğdu'yu önerebilirim size. kendisi yardımcı olacaktır.faceden ulaşabilirsiniz
evet canım hatırladım geçen konuşmuştuk senle aynı şeyi cevap gelirse paylaşırım bendeaynen ya bizim ufaklık urfalı olacak diyorum
hep acılı ekşili yiyesim geliyor ki ben acıyı hiç sevmezdim ama bebiş seviyorr
neyse doğsun ben ona tatlıyı alıştırırım
canım mailine bir cvp alırsan paylaşırsan sevinirim
biliyosun bende geçende yazdım geceleri deliriyorum diye
benim acayip derecede iğne batması gibi yanmalar var
ama hamilelikte oldu, son 1.5 aydır maşallahhh diyeyim ilkdefa dün gece 1-2 defa uyanarak uyudum ama hiç acıma olmadı
evet canımevet canım, aslında ekim-kasım-aralık-ocak toplam 4 ay kaldı gibi bir sey:)
Canım malesef bende de var aynısındangebelikten önce çok nadir olurdu ben de varis var ondan mı diyordum başta ama aynı anlattığın gibi ağrı tutunca kalçamdan tüm bacağıma yayılıyor geceleri tutuyor bacağımı koparmak istiyorum çok sinir bozucu bi ağrı..işin garibi eskiden bacakta olurken geçen ay kolumda da el bileğimde de oldu..ben huzursuz bacak sendromu diyordum ama eşim fibromiyelji diyor..aynı huysuz bacak gibi ama bacak dışında diğer eklemlerde de oluyor malesef psikolojik ve biraz da genetik ve tedavisi de tam olarak yok olanları da gebelik yüzünden zaten yapamıyoruz..bi de gebelikte çok arttı bazen haftalarca olmuyor sonra bir bakıyosun aniden ortaya çıkıyor birkaç gün uykuyu zehir ediyor..
Allah başka şey vermesin ama sıkıntılı ağrı gerçekten..
günaydın hatunlaarrrrr
az önce ben ilk defa bir canlı yayına katıldımmm,türk max tadında magazinee ayyy kalbimm fırladııııı:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?