küçükleri de beğendikçe alırsın artık
belki güzel fikir gelir duru yanına isim olarak daha var belki rüyana girer şıp diye koyarsınız:)
benim döngüm var yürü çişin gelsin yorul otur dinlen su iç yemek ye gez dolaş çişin gelsin...
şeklinde adama gına geldi şimdiden
haklısın canım, burası öyle çok soğuk olmaz ama yine de yağışlı olur ne biliyim puslu olur, bir de gidip mağazadan alıp hemen çıkmıyorsun ki. araştırıyorsun bakıyorsun. bu yüzden aralık ayına kalmadan en azından kasım ayında halledelim diyorum ben. taksitleri de ona göre max. 6 taksit yaptırırım, en geç martta bitmiş olur. çünkü ücretsiz izne çıkarsam maaş da alamıycam mart nisandan sonra...
ya beni bir de kurban bayramı dolayısıyla biraz düşünceler sardı. ramazan bayramı dönüşü hasta olmuştum, bir hafta takır takır öksürdüm, ilaç da alamadım tabi. ben bu hastalığın belki de bayramlaşma esnasında birinden bulaştığını düşünüyorum.şimdi kurban bayramında tekrar aynı şeyin olmasından korkuyorum. hamile olduğumuz için bağışıklığımız biraz düşüyormuş, her ne kadar vitamin de alsak. acaba insanlarla öpüşmesem tokalaşmasam ayıp mı olur? ilk gün kesin eşimin anneannesinin evine gideriz ve orada gelen giden eksik olmuyor.beni de huylu biri gibi görmelerini istemiyorum. ama hasta olunca bunun acısını ben çekiyorum.kimsenin kılı kıpırdamıyor, bir çorba yapıp getiren olmuyor.
mesela işyerinde dikkat ediyorum artık, gereksiz birisiyse "biraz rahatsızım "diyip elimi uzatmıyorum, ya da mecbur tokalaştıysam gidip hemen elimi yıkıyorum.
manyağa bağladım iyiceee:)
haklısın canım, burası öyle çok soğuk olmaz ama yine de yağışlı olur ne biliyim puslu olur, bir de gidip mağazadan alıp hemen çıkmıyorsun ki. araştırıyorsun bakıyorsun. bu yüzden aralık ayına kalmadan en azından kasım ayında halledelim diyorum ben. taksitleri de ona göre max. 6 taksit yaptırırım, en geç martta bitmiş olur. çünkü ücretsiz izne çıkarsam maaş da alamıycam mart nisandan sonra...
ya beni bir de kurban bayramı dolayısıyla biraz düşünceler sardı. ramazan bayramı dönüşü hasta olmuştum, bir hafta takır takır öksürdüm, ilaç da alamadım tabi. ben bu hastalığın belki de bayramlaşma esnasında birinden bulaştığını düşünüyorum.şimdi kurban bayramında tekrar aynı şeyin olmasından korkuyorum. hamile olduğumuz için bağışıklığımız biraz düşüyormuş, her ne kadar vitamin de alsak. acaba insanlarla öpüşmesem tokalaşmasam ayıp mı olur? ilk gün kesin eşimin anneannesinin evine gideriz ve orada gelen giden eksik olmuyor.beni de huylu biri gibi görmelerini istemiyorum. ama hasta olunca bunun acısını ben çekiyorum.kimsenin kılı kıpırdamıyor, bir çorba yapıp getiren olmuyor.
mesela işyerinde dikkat ediyorum artık, gereksiz birisiyse "biraz rahatsızım "diyip elimi uzatmıyorum, ya da mecbur tokalaştıysam gidip hemen elimi yıkıyorum.
manyağa bağladım iyiceee:)
ak sakallı dede gelsin güzel bir isim söylesin valla ne güzel olur duru içime siniyor ama sanki daha güzel isim bulabilirmişim gibi geliyor :2: içimdeki his tuhaf
dün ağrım olunca bi de hasta olmaya meyilli olunca bugün gitmedim ben de evdeyim:)
benim koca cevval çıktı yaa
şimide dio haftasonu gidip beğenek karyola ve dolabını alalım
giysi işini de annemle bana bıraktı
ben giysi bakmayı sevmiom dio hasbam
buik bebe kargoyu son gün vermiş yoksa bugün iptal ediodum aldıklarımı
e sizlerde ne var ne çok bakem
merhabaakışta görünce daldım yine
duru zülal nasıl?
kuzucum benimde oğlum olacak nasipse.adını mustafa kemal koyacağım.babamın adı.onun dışında mete,uras,ismet isimlerini hep sevmişimdirgÜNAYDINLAR HERKESE kızlarrr ya bizimde oğluşumuz olacak kısmetse ama isim konusunda hiç bişi beğenemioruz forumda başka bi topik var bu konuyla ilgili ama pek yorum olmamış birdeım buraya yazayım dedim fikir alışverişi yapalım. Erkek anneleri neler düşünğosunuz isim konusundaaaa hiç içime sinen olmadı daha kıvanç, metehan, aras, çağan isimleri en çok üzerinde durduklarımız ama tmm budur diemiorum hiç birisine eşimde arda dio çok klasik gelio bana aras ismini en çok beğendim ama onun da bi anlamı at kılı demekmiş ondan vazgeçiorum napacaz bu işlerrriiii :)
Günaydın kızlar galiba artık şu lsnet gribi atlatıyorum:) 2 hafta oldu geçmedi dr geçen hafta mecburen antibiyotiğe başladı içimden gelmiyo ama mecbur içiyorum inşallah bebeğim etkilenmez
bakıcam canım bi noyu aradım şimdi burdan ulaşamazsınız dediler diğerlerini deneyeyim gün içerisinde çok sağol
ay ya ne kadar zor bişi offf
ben soğuk sudanda çekiniyorum üşütürüm falan diye denemedim bende aslında geçirirmi benimkini bilmiyorum ama korkuyorum şu ara üşütürsem çünkü ilaçta alamam
off 4 ayı daha böyle geçircez anlaşılan ve umarım 4 ayla sınırlı kalır ömür boyu bunu yaşamak çok çok zor olsa gerek
benim karnımdaki bu sıpa fena yaaa oğlumda ufak defek sorunlar yaşadım elbet ama uykumda falan bir sorun yoktu bu velet şimdiden beni yoruyor doğunca nolcak bakalım
LEPİ canım umarım seninki devamlı olmaz
teee haftaya perşembe gelsede ayrıntılıya girsem ben degünaydın canlarımmmm
kepingim haberlerini bekliyorummmm :)
şu cuma gelsede ayrıntılı ult girsem yaaaaa
o isim işi öyle en güzeli en özeli olsun falan falan sonra çıkmıo işte fikirak sakallı dede gelsin güzel bir isim söylesin valla ne güzel olur duru içime siniyor ama sanki daha güzel isim bulabilirmişim gibi geliyor :2: içimdeki his tuhaf
benim ye lıkır lıkır su iç of yoruldum dinlen sık sık tuvalete git
hele tuvalet işi eşimi bunaltıyor sonda taktıralım sana falan diyor her yere de giremiyorum mecbur gez bide tuvalet ara oluyr
evet canım kendine göre ayarla işte
bizim şimdi kasım başında mobilyalarımız gelecek kısmetse bayram sonrası boya işimizi halletmemiz lazım gidip boya seçebilirsek
tül perde işlerimiz falan kaldıavize falan sonra kızımın odasına odaklanacağım inşallah
bayrama gelince öpmemeye çalış hatta al eline peçete hastayım öpmeyim sizi dene zekiyim ya
sonra dediğin gibi acısını sen çekiyorsun
geçmiş olsunnn lepimmm
zaten erkekler anlamıyor bebek giysisinden
umoda senin koca gibi ay bu komik şu komik
gÜNAYDINLAR HERKESE kızlarrr ya bizimde oğluşumuz olacak kısmetse ama isim konusunda hiç bişi beğenemioruz forumda başka bi topik var bu konuyla ilgili ama pek yorum olmamış birdeım buraya yazayım dedim fikir alışverişi yapalım. Erkek anneleri neler düşünğosunuz isim konusundaaaa hiç içime sinen olmadı daha kıvanç, metehan, aras, çağan isimleri en çok üzerinde durduklarımız ama tmm budur diemiorum hiç birisine eşimde arda dio çok klasik gelio bana aras ismini en çok beğendim ama onun da bi anlamı at kılı demekmiş ondan vazgeçiorum napacaz bu işlerrriiii :)
o isim işi öyle en güzeli en özeli olsun falan falan sonra çıkmıo işte fikir
valla geziom tozuom ban çişim var diom adam dumur tuvalet aranıoz
sonra sıraa ne var evet dio haha çeksinler azcık napalım
hangi siteydi cnaım hatırlıyormusun ???canım ben annemin hastalığını sormak için bir siteye yazmıştım cvp gelmişti.adını yazıyorsun google a çıkıyordu bir bak bakalım geçmiş olur inşallah
inş. canım inş.
ya umöarım seninki de uzun sürmez canım
yaptıkça yapası gelio insanın çünkü garip bi his:S
teee haftaya perşembe gelsede ayrıntılıya girsem ben de
hee asıl komik kendileri görürüm ben onlar ellerine minicik bebekleri aldıklarında kıvrım kıvrım kıvrındıklarında
benimde bebeğim erkek . ama ismi yok henüz
zormuş isim eşya gibi değilki değişmio sonradan
askiler pat die koyuyomuş heralde bi biz böyle düşün düşün dur
çok bilmek de iyi değil
ya umöarım seninki de uzun sürmez canım
yaptıkça yapası gelio insanın çünkü garip bi his:S
teee haftaya perşembe gelsede ayrıntılıya girsem ben de
hee asıl komik kendileri görürüm ben onlar ellerine minicik bebekleri aldıklarında kıvrım kıvrım kıvrındıklarında
benimde bebeğim erkek . ama ismi yok henüz
zormuş isim eşya gibi değilki değişmio sonradan
askiler pat die koyuyomuş heralde bi biz böyle düşün düşün dur
çok bilmek de iyi değil
günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :) bizde bugün aşıya gidiyoruz kan vericez kalbimizi dinliycez inşalalh.hayırlı şekilde geri döneriz.gerçi öğleden sonra gidicez
hangi siteydi cnaım hatırlıyormusun ???
sen nasıl oldun peki canım düzeldinmi biraz ?
birde hangi ilçedesin sen ? afşin veya elbistanmı ? çünkü oralar maraşa çok uzak yanılmıyorsam
inş. canım inş.
ayyy insan çok mutlu oluyor kalp atış sesini duyuncaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?