2014 Şubat Anneleri

günaydın canlarımmmm
kepingim haberlerini bekliyorummmm :)
şu cuma gelsede ayrıntılı ult girsem yaaaaa

ak sakallı dede gelsin güzel bir isim söylesin valla ne güzel olur duru içime siniyor ama sanki daha güzel isim bulabilirmişim gibi geliyor :2: içimdeki his tuhaf

benim ye lıkır lıkır su iç of yoruldum dinlen sık sık tuvalete git
hele tuvalet işi eşimi bunaltıyor sonda taktıralım sana falan diyor her yere de giremiyorum mecbur gez bide tuvalet ara oluyr

evet canım kendine göre ayarla işte
bizim şimdi kasım başında mobilyalarımız gelecek kısmetse bayram sonrası boya işimizi halletmemiz lazım gidip boya seçebilirsek
tül perde işlerimiz falan kaldı avize falan sonra kızımın odasına odaklanacağım inşallah

bayrama gelince öpmemeye çalış hatta al eline peçete hastayım öpmeyim sizi de ne zekiyim ya
sonra dediğin gibi acısını sen çekiyorsun

heheh bendede manyağa bağlama var çiçemm.mesela bebek için yediklerimi kimseyle paylaşmıyorum.biri gripliyse uzak duruyorum .bebeğimizi korumamız normal kuzum

geçmiş olsunnn lepimmm
zaten erkekler anlamıyor bebek giysisinden
umoda senin koca gibi ay bu komik şu komik

gÜNAYDINLAR HERKESE kızlarrr ya bizimde oğluşumuz olacak kısmetse ama isim konusunda hiç bişi beğenemioruz forumda başka bi topik var bu konuyla ilgili ama pek yorum olmamış birdeım buraya yazayım dedim fikir alışverişi yapalım. Erkek anneleri neler düşünğosunuz isim konusundaaaa hiç içime sinen olmadı daha kıvanç, metehan, aras, çağan isimleri en çok üzerinde durduklarımız ama tmm budur diemiorum hiç birisine eşimde arda dio çok klasik gelio bana aras ismini en çok beğendim ama onun da bi anlamı at kılı demekmiş ondan vazgeçiorum napacaz bu işlerrriiii :)

Günaydın kızlar galiba artık şu lsnet gribi atlatıyorum:) 2 hafta oldu geçmedi dr geçen hafta mecburen antibiyotiğe başladı içimden gelmiyo ama mecbur içiyorum inşallah bebeğim etkilenmez

kuzucum benimde oğlum olacak nasipse.adını mustafa kemal koyacağım.babamın adı.onun dışında mete,uras,ismet isimlerini hep sevmişimdir
sen ayrıntılı ult çektirdinmi tatlım
Günaydın kızlar galiba artık şu lsnet gribi atlatıyorum:) 2 hafta oldu geçmedi dr geçen hafta mecburen antibiyotiğe başladı içimden gelmiyo ama mecbur içiyorum inşallah bebeğim etkilenmez

geçmiş olsun tatlımmm.ben hala portakal limon bala devamm

bakıcam canım bi noyu aradım şimdi burdan ulaşamazsınız dediler diğerlerini deneyeyim gün içerisinde çok sağol

canım ben annemin hastalığını sormak için bir siteye yazmıştım cvp gelmişti.adını yazıyorsun google a çıkıyordu bir bak bakalım geçmiş olur inşallah

ya umöarım seninki de uzun sürmez canım
yaptıkça yapası gelio insanın çünkü garip bi his:S

günaydın canlarımmmm
kepingim haberlerini bekliyorummmm :)
şu cuma gelsede ayrıntılı ult girsem yaaaaa
teee haftaya perşembe gelsede ayrıntılıya girsem ben de

o isim işi öyle en güzeli en özeli olsun falan falan sonra çıkmıo işte fikir
valla geziom tozuom ban çişim var diom adam dumur tuvalet aranıoz
sonra sıraa ne var evet dio haha çeksinler azcık napalım

geçmiş olsunnn lepimmm
zaten erkekler anlamıyor bebek giysisinden
umoda senin koca gibi ay bu komik şu komik

hee asıl komik kendileri görürüm ben onlar ellerine minicik bebekleri aldıklarında kıvrım kıvrım kıvrındıklarında

benimde bebeğim erkek . ama ismi yok henüz
zormuş isim eşya gibi değilki değişmio sonradan
askiler pat die koyuyomuş heralde bi biz böyle düşün düşün dur
çok bilmek de iyi değil

günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :) bizde bugün aşıya gidiyoruz kan vericez kalbimizi dinliycez inşalalh.hayırlı şekilde geri döneriz.gerçi öğleden sonra gidicez

mecbur çekecekler istediğimiz anda tuvalette bulacaklar
olmadı yanlarında taşısınlar seyyar tuvalet

bugün midem fena yanıyor yine

canım ben annemin hastalığını sormak için bir siteye yazmıştım cvp gelmişti.adını yazıyorsun google a çıkıyordu bir bak bakalım geçmiş olur inşallah
hangi siteydi cnaım hatırlıyormusun ???
sen nasıl oldun peki canım düzeldinmi biraz ?
birde hangi ilçedesin sen ? afşin veya elbistanmı ? çünkü oralar maraşa çok uzak yanılmıyorsam
inş. canım inş.

bizimde ismimiz yok lepi teyzesi:)

günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :) bizde bugün aşıya gidiyoruz kan vericez kalbimizi dinliycez inşalalh.hayırlı şekilde geri döneriz.gerçi öğleden sonra gidicez

ayyy insan çok mutlu oluyor kalp atış sesini duyuncaa

canım adamın adını google a yaz ikinci çıkan saraçoğlu.at gibi bişi çıkıyor.kendi cvp vermedi ama sanırım çalışanlarıydı .genede iyce araştırmadan sakın kullanma .benim bugün gene biraz ağrım var ama ne yapalım böle işte afşindeyim canım sen biliosun buraları

çok kıskandım :99::99::99:
ayrıntılıya giren yada girecek olanları :105:
bizim nerden baksanız 1 ayımız var daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…