2014 Şubat Anneleri

sağol canım
evet biliyorum oraları eşimde bugün oraya gitti iş için
maraştan iki saat aslında kayseri yerine maraşa gitsen doktora ? düşünmezmisin bunu maraştaki özel hastanelerde fena değil

iyi olmana sevindim

bişi sorcam kızlar ya benim doktor sadece detaylı ultrasyon için gel dedi:) yani biyerlere yönlendirmedi.acaba jinekologlar yapamıyormu bunu herkes başka yerlerden randevu alıyor.çok merak ettim yaniiii:)

bende düşümnüyorum kara kara nasıl yetişicem kayseriye die ama aileler hep orda maraşta kimsemiz yok.ama acil b ir erken doğumda yetişmemde mümkün değil sen nerde yaşıyorsun bilim birde siteyi buldunmu adamın kendi sitesi

siteyi buldum evet canım sağol mail atacam gün içinde
ben antepteyim eşim böyle arada gider gelir oralarada ordaki hastaneye geliyor bir cihaz kurmak için sanırım bir devlet hastanesi var zaten değilmi orada

spse bilemiyorum şimdiden tabi ama doğum iznine ayrıldığında kayseride ailenin yanında kalırısn olmazsa napcanki başka ? çünkü gerçekten oradan yetişmek zor olur

siteyi buldum evet canım sağol mail atacam gün içinde
ben antepteyim eşim böyle arada gider gelir oralarada ordaki hastaneye geliyor bir cihaz kurmak için sanırım bir devlet hastanesi var zaten değilmi orada

evet elbistanda var sadece özel hastane ama pekde özel değil:)

bişi sorcam kızlar ya benim doktor sadece detaylı ultrasyon için gel dedi:) yani biyerlere yönlendirmedi.acaba jinekologlar yapamıyormu bunu herkes başka yerlerden randevu alıyor.çok merak ettim yaniiii:)

bi çok yerde radyologlar ypıyor.ben bugün gideceğim ordan ayrı randevu aldık.

spse bilemiyorum şimdiden tabi ama doğum iznine ayrıldığında kayseride ailenin yanında kalırısn olmazsa napcanki başka ? çünkü gerçekten oradan yetişmek zor olur

öle olacak gbi duruyor:) bu seferde babmız olmıycak yanımızda kısmet artık.ben hayatımda neyi planladıysam hep tersi oldu bunuda doğaçlamaya bırakıyorum bakalım:) ama doktorla bir konuşucam durumumu:) burdaki hastaneye kalmak istemiyorum rabbim korusun

bi çok yerde radyologlar ypıyor.ben bugün gideceğim ordan ayrı randevu aldık.

doktorunmu öle söledi canım peki yaaaa bizimki hiç bişi demedi.ama yapamasa nie sölesin dimigerçi sadece gelin dedi acaba hastanedemi yapılacak bilmiyorum

evet elbistanda var sadece özel hastane ama pekde özel değil:)

orda varmıymış özel hastane ben sen yok deyince yok sandıydım
hiç gittinmi peki oraya? çokmu kötü hani yinede ordanda bir doktor edinsen kendine nolur nolmaz diye diyorum yedekte dursun

hiç gittinmi peki oraya? çokmu kötü hani yinede ordanda bir doktor edinsen kendine nolur nolmaz diye diyorum yedekte dursun

başkalarından duydum pek iii değilmiş herkes kayseriye gidiyor

mecbur çekecekler istediğimiz anda tuvalette bulacaklar
olmadı yanlarında taşısınlar seyyar tuvalet

bugün midem fena yanıyor yine
gavşscon hamilelerde kullanılıo aslında danışıp iç istersen

bizimde ismimiz yok lepi teyzesi:)

ahh ahh bu topikte isimsiz erkekler bizimkiler zaten
sen bugün ne testi yaptıracaksın canım

benim doktorum gene aynı hastanedeki başka bi doktora baktıracağımı söyledi
sanırım bunun için bi sertifikalarının olması gerekiyor
demekki senin doktorunun sertifikası mevcut

ama maraş merkezde bir doktor edinmeye çalışıcam doktorumla bir konuşayımda bakalım ne söleyecek birazda plesantamıza bağlı bakalım:)

başkalarından duydum pek iii değilmiş herkes kayseriye gidiyor

canım bence sen git gör böyle senin için gerçekten zor bende istersen eşime sorarım hastaneyi neticede işleri bu hastanelere gidip geliyorlar sürekli bilir yani eşim biraz olsun

bilmiyorumki canım ebe kan alıcam dedi

ben en son gittiğimde mide yanmam için banada gaviscon verdi fakat sordu şişemi vereyim tablet dedi bende taşıması kolay olsun diye tablet dedim
fakat aman tanrım o ne iğrenç bir tattır kusacaktım nerdeyse oğlumda sıvısını çok içtim onun tadı iyi ama tablet berbat bişi
aklınızda olsun doktor yazarsa tablet istemeyin içebileceğinizi sanmıyorum çünkü

canım bakalım ebeye sorarım neye baktığını tahlilde.oğluşuna isim bulursan haber ver bizede öfff beğenmiyorum hiçbir ismi beğensemde iism analizine taakılıyor beğenmiyorum bu sefer.detaylı ultrasyonuda gidince sorucama artıkın:)

spse akşam gelince eşime sorarım hastane olayını

ayrıca ibrahim saraçoğluna yazdım bakalım inş. cevap gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…