- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
hakikaten mi canım, içinden mi ilçesinden mi? gelirsen görüşmek isterim,
evet yaa kayserideyken mantı istedik adam ya sonra dedi ben de mantıııı iştee daha nollsun dedim ama babam kuzu tandır mı ne almıştı kendine:))) biraz iştahlıdır daa
aaa miden de sorun mu var güzelim??? yoksa hamilelikten dolayı mı yasak? fırında demek ki oluyor ama haşladıktan sonra mı nasıl yapıyorsun?? offf neye aşereceğimi şaşırdım haaa kızım da içimde dört dönüyor ben burda okudukçaa:)
evet gülüm haşladıktan sonra fırına atıyorum.bize de annem hep kızartma yapardı çocukken, öyle çok güzel yerdik ama artık fazla kilolardan dolayı bizim karnıbaharlar haşlandıktan sonra fırına gidiyor. üzerine beşamel sos, kaşar rendesi, ya da bazen yumurta sürüyorum.
köyü canım ama merkezde de akrabalarımız var akseki liyim
gülüm seni en iyi ben anlarım şuan yiyemiyoruz yesekte gidip popomuza yapışıyor bunlar
ben şuan kuru incir arasına ceviz sardım yiyorum napalım yoklulta bunlarla idare edecez
hem faideli
anaam aksekimi??köyü canım ama merkezde de akrabalarımız var akseki liyim
demir hapı yapmadı da, elevit adlı vitamin beni de bir kaç gün mahvetmişti.sonra doktora sorduk da decavit ile değiştirdik, sıkıntım kalmadı.
evet canım hatırladım geçen konuşmuştuk senle aynı şeyi cevap gelirse paylaşırım bende
canım birde başka bir sitede okudum uyku öncesinde af edersin cinsel ilişki ağrıların azalmasına yardımcı oluyormuş bende geçenlerde bir gece daha rahat uyudum aklıma geldiki o günde ilişki olmuştu
şimdi eşime söylesem ben sana demedimmi benim iğnem faydalı diye der
evet canımgeç 4 ay geeeeeeeeeeçççççççççç
benimde arada kolumda oluyor sanki ben psikoloik mi acaba diyordum demekki olabiliyormuş
oyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
sanada geçmiş olsun canım umarım gebelikten sonra üstümüzde kalmaz
ama çok yağlı yaaa,ben istanbulda alıştım sebze yemeye normalde yağlıdır bizim yemeklerde...artık antep ve adana yemekleri bana yağlı ve baharatlı geliyor...sen de yağı lezzetli diyosun te allamo üçgeni de bir sevemedim yaaa ama antepte yesem severim belki benim için kaymaklı ekmek kadayıfı ve sütlaç,kazandibi on numara tatlıdırlar benim içinn....
Valla lauranacım yaw adanalılar zeytinyağlılara bile salça koyuyo:) bana ağır geliyo yemekleri ama lezzetine diyecek laf yok:)
Antepe gittiğimizde imam çağdaş da yemiştik nüoranıb üçgen baklavasıbı unutamıyorum:) acıktım sanırım:))
Nasıl bir yer acaba? Ben gitsem çok sıkıntı yaşar mıyım...
Bu arada tebrik eden arkadaşlara çok teşekkür ederim.İnşallah sizin bebişlerde gönlünüzden geçen dileklerle gelir yuvanıza.
Günaydın herkese
günaydın canlarımmmm
kepingim haberlerini bekliyorummmm :)
şu cuma gelsede ayrıntılı ult girsem yaaaaa
günaydın hatunlaarrrrr
az önce ben ilk defa bir canlı yayına katıldımmm,türk max tadında magazinee ayyy kalbimm fırladııııı:18:
oğlumun teyzeleri biz geldik bir stdir oturdum öle ebelerle dedikodu yaptım:) yoksa işimiz çoktan bittide:) aşımızı olduk.kan verdik rutin kan sayımıymış.kalbimizi duyduk çok şükür rabbbim.
laurana ve adally ile gün yapalım biz en iyisi
bende severim evde olsam komşularımla gidip gelirdim ama şimdi olmuyor
sppeedy burdamısın şu bürüksel lahanasını nasıl yapıyorsunde yiyorsunuz kuzum ya ben bi kaç yedim tadı böğğ geldi bana açıkcası
biz mesela karnabaharı bi kızartırız o kadar birde turşuya atarız annem arada zeytin yağlısını yapar havuçla ama yılda anca 1 kez
brokoli desen sadece salataya koyuyorum benyada cacığını yapıyorum başka türlü tüketemeyiz biz
damak tadımı onlara gelmiyor bizim içli köfte falan olmalı bize
Bugün arkadaş çağırdı kızlar bir yedim bir yedim sormayın
Deli gibi aç gitmişim iki kase kızır üç tane akıtma ve bir koca dilim pasta yedim bana mısın demedi
Canım atamanız hayırlı uğurlu olsun herşey gönlünüzce güzel olsun inşallah çok sevindim sizin adınıza
Hajım benimde daha 11 günüm var ya
Vaayy sesinle meşhur oldun desene olsun o da bir adım saylır
Çok şükür canım
Biri gün mü dedi hani şu kısırlı kurabiyeli olanından
Canım ben bayılırım brüksel lahanasına.Kırmızı biberli tavuk etli yaparım ben bol acılı allah yanına da az yoğurt off diyorum ve ben yine acıktım yemeğe gidiyorum
biri kısırmı dediiiiiiiiiii offffffffff offffffffffffff,kayınvaldem güzel yapardı ama ara da bul:)
anneler sorum var sizlere dünden bugüne 800 gram almışım 1 günde böyle birşey olabilir mi 1 gün bile değil 15 saat diyebilirim vücudumda inanılmaz bir yorgunluk hissediyorum sabah 7 den akşam 5 e kadar dersim vardı ayakkabılara sığmıyor ayaklarım ödem falan mı diyorum ki ya şok oldum
kuzummm olabilir ödem.karnının tok yada aç olması,tuvalete sıkışık olman bile farkeder kuzummmanneler sorum var sizlere dünden bugüne 800 gram almışım 1 günde böyle birşey olabilir mi 1 gün bile değil 15 saat diyebilirim vücudumda inanılmaz bir yorgunluk hissediyorum sabah 7 den akşam 5 e kadar dersim vardı ayakkabılara sığmıyor ayaklarım ödem falan mı diyorum ki ya şok oldum
oo hsjımmmm ne güzel şeyler yemişsin nem nem nemBugün arkadaş çağırdı kızlar bir yedim bir yedim sormayın
Deli gibi aç gitmişim iki kase kızır üç tane akıtma ve bir koca dilim pasta yedim bana mısın demedi
Canım atamanız hayırlı uğurlu olsun herşey gönlünüzce güzel olsun inşallah çok sevindim sizin adınıza
Hajım benimde daha 11 günüm var ya
Vaayy sesinle meşhur oldun desene olsun o da bir adım saylır
Çok şükür canım
Biri gün mü dedi hani şu kısırlı kurabiyeli olanından
Canım ben bayılırım brüksel lahanasına.Kırmızı biberli tavuk etli yaparım ben bol acılı allah yanına da az yoğurt off diyorum ve ben yine acıktım yemeğe gidiyorum
ahhh canım yoğurma kısır istedi heeeebiri kısırmı dediiiiiiiiiii offffffffff offffffffffffff,kayınvaldem güzel yapardı ama ara da bul:)
benimkide ne yaptı anlatayım daha yeni evli sayılırız ve aramızda hiç kötü birşey olmadı yani hiçbir saygısızlığım.biz gittik bayramda bu mantı yapmış.ama biz yemek yiyip gitmiştik.neyse surat falan salladı.benimde aksi gbi o kayseriye gidemediğim zamanlar deli gbi mantı sayıklıyorum.oğlum ille mantı ye mantı ye zorla tok kocamı götürdü mutfağa mantı yedirdi ban hiç teklif bile etmedi geldi banada dioki sanada çorba ısıtayımmı:) istememm dedim.sonra kocama küstüm.oda gece vakti getirmeye kalkıo yatınca herkes.dedim ben hırsızmıyım çok canım sıkıldı yemem dedim.neymiş o midem bulanıo die dememiş miş:) büyütsem eşimle onların evinde kavga edecektik allaha havale ettim.konuşursa kıız gbi seviomuş.hayatta bir yararını görmedim anca şikayet sızlanma
benimkide ne yaptı anlatayım daha yeni evli sayılırız ve aramızda hiç kötü birşey olmadı yani hiçbir saygısızlığım.biz gittik bayramda bu mantı yapmış.ama biz yemek yiyip gitmiştik.neyse surat falan salladı.benimde aksi gbi o kayseriye gidemediğim zamanlar deli gbi mantı sayıklıyorum.oğlum ille mantı ye mantı ye zorla tok kocamı götürdü mutfağa mantı yedirdi ban hiç teklif bile etmedi geldi banada dioki sanada çorba ısıtayımmı:) istememm dedim.sonra kocama küstüm.oda gece vakti getirmeye kalkıo yatınca herkes.dedim ben hırsızmıyım çok canım sıkıldı yemem dedim.neymiş o midem bulanıo die dememiş miş:) büyütsem eşimle onların evinde kavga edecektik allaha havale ettim.konuşursa kıız gbi seviomuş.hayatta bir yararını görmedim anca şikayet sızlanma
gayet normal canım bana hep oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?