2014 Şubat Anneleri

evet yaa kayserideyken mantı istedik adam ya sonra dedi ben de mantıııı iştee daha nollsun dedim ama babam kuzu tandır mı ne almıştı kendine:))) biraz iştahlıdır daa:1:

aaa miden de sorun mu var güzelim??? yoksa hamilelikten dolayı mı yasak? fırında demek ki oluyor ama haşladıktan sonra mı nasıl yapıyorsun?? offf neye aşereceğimi şaşırdım haaa kızım da içimde dört dönüyor ben burda okudukçaa:)

evet gülüm haşladıktan sonra fırına atıyorum.bize de annem hep kızartma yapardı çocukken, öyle çok güzel yerdik ama artık fazla kilolardan dolayı bizim karnıbaharlar haşlandıktan sonra fırına gidiyor. üzerine beşamel sos, kaşar rendesi, ya da bazen yumurta sürüyorum.

evet gülüm haşladıktan sonra fırına atıyorum.bize de annem hep kızartma yapardı çocukken, öyle çok güzel yerdik ama artık fazla kilolardan dolayı bizim karnıbaharlar haşlandıktan sonra fırına gidiyor. üzerine beşamel sos, kaşar rendesi, ya da bazen yumurta sürüyorum.

teşekkür ederim güzelim deneyecem mutlaka çok öpüyorum seni ve sizleri kızlar ben biraz ortalığı toparlayayım bu kadar tembellik yeter bir gün için vur dediler öldürdümm:)

köyü canım ama merkezde de akrabalarımız var akseki liyim

benim eşim de aksekili, benim kütük akseki yani canım:)

oldu olacak şimdi güzelsu köyü de de tam olsun:)

çok güzel yerler oralar, serin, havadar...yaşlıları 100 yaşına kadar yaşıyor zaten:)
yağmurlardan sonra kuzu göbeği mantarı çıkar, sedir ağacında yetişen özel bir civcinik mantarı vardır, kara inciri vardır meşhur. hepsine de bayılırım.

Son düzenleme:
gülüm seni en iyi ben anlarım şuan yiyemiyoruz yesekte gidip popomuza yapışıyor bunlar
ben şuan kuru incir arasına ceviz sardım yiyorum napalım yoklulta bunlarla idare edecez
hem faideli

kalorili ama faidesi var yarasın ye:D

köyü canım ama merkezde de akrabalarımız var akseki liyim
anaam aksekimi??
orda eşim acemiliğini yaptı ben de gitmiştim yanına antalyadan çok konya havası vardı resmen buzz buz:D

kargom geldi 4 üründen üçü kusurlu kusurlu olmayan ise çorap:d
biri lekeli birinin çıtçıt takarken kumaşı hasar görmüş diğeri bod nin yakasını dikememişler iki parmak girio
çorabın kutusunu açmadım kesin ondada bişi vardır
Zaten kumaşları da sertti yumuşak değildi sanki naylon var yapısında gibiydi iyi oldu
ilk bebek giyim alışverişim bu şekilde son buldu gözüm görerek alırım bidaha ban da kapak oldu
az evvel geri iade verdim
krem mrem alırım artık netten

unnadodan göğüs pedi ile sebamed şampuan almıştım hagtaya gelirler bakalım onlar da artık kusurlu çıkmaz:D

demir hapı yapmadı da, elevit adlı vitamin beni de bir kaç gün mahvetmişti.sonra doktora sorduk da decavit ile değiştirdik, sıkıntım kalmadı.

Bende elevit kullanıyorumm o yapıyo demekki ben de dr a sorup değilştireyim çok sağol canım

evet canım hatırladım geçen konuşmuştuk senle aynı şeyi cevap gelirse paylaşırım bende
canım birde başka bir sitede okudum uyku öncesinde af edersin cinsel ilişki ağrıların azalmasına yardımcı oluyormuş bende geçenlerde bir gece daha rahat uyudum aklıma geldiki o günde ilişki olmuştu
şimdi eşime söylesem ben sana demedimmi benim iğnem faydalı diye der :9::9::9::9::9:

evet canım :16::16::16::16: geç 4 ay geeeeeeeeeeçççççççççç

benimde arada kolumda oluyor sanki ben psikoloik mi acaba diyordum demekki olabiliyormuş
oyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
sanada geçmiş olsun canım umarım gebelikten sonra üstümüzde kalmaz

Amin canım sana da geçmiş olsunn..valla biz aylardırrr kardeş olduk:P

Ay kızlarr ne yemek muhabbeti döndürmüşsünüz yahuu:)) ben hepsine açığım valla ege zeytinyağlılarına da bayılırım antep yemeklerine de mantıya da varım:))
Ama benim mide çok hassaslaştı geçen canım çekti oturdum kısır yaptım sonra mahvoldumm:( o yüzden hafif yemekler zeytinyağlılar yiyebiliyorum anca..
Bu arada havuçlu tarçınlı cevizli kek de ne güzel olurr yarın yapsam mı;)

ama çok yağlı yaaa,ben istanbulda alıştım sebze yemeye normalde yağlıdır bizim yemeklerde...artık antep ve adana yemekleri bana yağlı ve baharatlı geliyor...sen de yağı lezzetli diyosun te allam:9:o üçgeni de bir sevemedim yaaa ama antepte yesem severim belki benim için kaymaklı ekmek kadayıfı ve sütlaç,kazandibi on numara tatlıdırlar benim içinn....:56::56::56:

Valla lauranacım yaw adanalılar zeytinyağlılara bile salça koyuyo:) bana ağır geliyo yemekleri ama lezzetine diyecek laf yok:)
Antepe gittiğimizde imam çağdaş da yemiştik nüoranıb üçgen baklavasıbı unutamıyorum:) acıktım sanırım:))

Valla lauranacım yaw adanalılar zeytinyağlılara bile salça koyuyo:) bana ağır geliyo yemekleri ama lezzetine diyecek laf yok:)
Antepe gittiğimizde imam çağdaş da yemiştik nüoranıb üçgen baklavasıbı unutamıyorum:) acıktım sanırım:))

adana yemekleri de acaip yağlı ve adana da zeytinyağlı kültürü yok kii:9:bizimkiler sebze yemeğinin bile içine kıyma ya da et koyarlar ben de çıkışırım yahuu sebze yemeğinde et ne arar diye ama yook tadı olmuyormuş:37:yapamıyorlar kardeşş etsizzz ben kime çekmişim bilmiyorum:)

Bugün arkadaş çağırdı kızlar bir yedim bir yedim sormayın :56:
Deli gibi aç gitmişim iki kase kızır üç tane akıtma ve bir koca dilim pasta yedim bana mısın demedi :52:

Nasıl bir yer acaba? Ben gitsem çok sıkıntı yaşar mıyım...

Bu arada tebrik eden arkadaşlara çok teşekkür ederim.İnşallah sizin bebişlerde gönlünüzden geçen dileklerle gelir yuvanıza.

Günaydın herkese :16::16::16:

Canım atamanız hayırlı uğurlu olsun herşey gönlünüzce güzel olsun inşallah çok sevindim sizin adınıza :16:

günaydın canlarımmmm
kepingim haberlerini bekliyorummmm :)
şu cuma gelsede ayrıntılı ult girsem yaaaaa

Hajım benimde daha 11 günüm var ya :31:

günaydın hatunlaarrrrr
az önce ben ilk defa bir canlı yayına katıldımmm,türk max tadında magazinee ayyy kalbimm fırladııııı:18:

Vaayy sesinle meşhur oldun desene olsun o da bir adım saylır :1:

oğlumun teyzeleri biz geldik bir stdir oturdum öle ebelerle dedikodu yaptım:) yoksa işimiz çoktan bittide:) aşımızı olduk.kan verdik rutin kan sayımıymış.kalbimizi duyduk çok şükür rabbbim.

Çok şükür canım :nazar:

laurana ve adally ile gün yapalım biz en iyisi :34:

bende severim evde olsam komşularımla gidip gelirdim ama şimdi olmuyor :17:

Biri gün mü dedi hani şu kısırlı kurabiyeli olanından :23:

sppeedy burdamısın şu bürüksel lahanasını nasıl yapıyorsunde yiyorsunuz kuzum ya ben bi kaç yedim tadı böğğ geldi bana açıkcası

biz mesela karnabaharı bi kızartırız o kadar birde turşuya atarız annem arada zeytin yağlısını yapar havuçla ama yılda anca 1 kez
brokoli desen sadece salataya koyuyorum benyada cacığını yapıyorum başka türlü tüketemeyiz biz

damak tadımı onlara gelmiyor bizim içli köfte falan olmalı bize :1:

Canım ben bayılırım brüksel lahanasına.Kırmızı biberli tavuk etli yaparım ben bol acılı allah yanına da az yoğurt off diyorum ve ben yine acıktım yemeğe gidiyorum :54:

Deli gibi aç gitmişim iki kase kızır üç tane akıtma ve bir koca dilim pasta yedim bana mısın demedi :52:

Canım atamanız hayırlı uğurlu olsun herşey gönlünüzce güzel olsun inşallah çok sevindim sizin adınıza :16:

Canım ben bayılırım brüksel lahanasına.Kırmızı biberli tavuk etli yaparım ben bol acılı allah yanına da az yoğurt off diyorum ve ben yine acıktım yemeğe gidiyorum :54:

bizde bugün gezme olsada gitsek diyorduk demek gittin canımızın çektiği şeyleride yedin haaaa afiyet olsun bacım yarasın oğluşuna:)

biri kısırmı dediiiiiiiiiii offffffffff offffffffffffff,kayınvaldem güzel yapardı ama ara da bul:)

niye sen söle yapar gene kadıncağız iyi baksana gelip börekler yapıyor sana:) bu kav deden bir ben şanssızım benimkide arayıp arayıp hastalığınıa nlatıo:(

anneler sorum var sizlere dünden bugüne 800 gram almışım 1 günde böyle birşey olabilir mi 1 gün bile değil 15 saat diyebilirim vücudumda inanılmaz bir yorgunluk hissediyorum sabah 7 den akşam 5 e kadar dersim vardı ayakkabılara sığmıyor ayaklarım ödem falan mı diyorum ki ya şok oldum

benimkide ne yaptı anlatayım daha yeni evli sayılırız ve aramızda hiç kötü birşey olmadı yani hiçbir saygısızlığım.biz gittik bayramda bu mantı yapmış.ama biz yemek yiyip gitmiştik.neyse surat falan salladı.benimde aksi gbi o kayseriye gidemediğim zamanlar deli gbi mantı sayıklıyorum.oğlum ille mantı ye mantı ye zorla tok kocamı götürdü mutfağa mantı yedirdi ban hiç teklif bile etmedi geldi banada dioki sanada çorba ısıtayımmı:) istememm dedim.sonra kocama küstüm.oda gece vakti getirmeye kalkıo yatınca herkes.dedim ben hırsızmıyım çok canım sıkıldı yemem dedim.neymiş o midem bulanıo die dememiş miş:) büyütsem eşimle onların evinde kavga edecektik allaha havale ettim.konuşursa kıız gbi seviomuş.hayatta bir yararını görmedim anca şikayet sızlanma

anneler sorum var sizlere dünden bugüne 800 gram almışım 1 günde böyle birşey olabilir mi 1 gün bile değil 15 saat diyebilirim vücudumda inanılmaz bir yorgunluk hissediyorum sabah 7 den akşam 5 e kadar dersim vardı ayakkabılara sığmıyor ayaklarım ödem falan mı diyorum ki ya şok oldum

gayet normal canım bana hep oluyor

kuzummm olabilir ödem.karnının tok yada aç olması,tuvalete sıkışık olman bile farkeder kuzummm

oo hsjımmmm ne güzel şeyler yemişsin nem nem nem
biri kısırmı dediiiiiiiiiii offffffffff offffffffffffff,kayınvaldem güzel yapardı ama ara da bul:)
ahhh canım yoğurma kısır istedi heeee

benimkide ne yaptı anlatayım daha yeni evli sayılırız ve aramızda hiç kötü birşey olmadı yani hiçbir saygısızlığım.biz gittik bayramda bu mantı yapmış.ama biz yemek yiyip gitmiştik.neyse surat falan salladı.benimde aksi gbi o kayseriye gidemediğim zamanlar deli gbi mantı sayıklıyorum.oğlum ille mantı ye mantı ye zorla tok kocamı götürdü mutfağa mantı yedirdi ban hiç teklif bile etmedi geldi banada dioki sanada çorba ısıtayımmı:) istememm dedim.sonra kocama küstüm.oda gece vakti getirmeye kalkıo yatınca herkes.dedim ben hırsızmıyım çok canım sıkıldı yemem dedim.neymiş o midem bulanıo die dememiş miş:) büyütsem eşimle onların evinde kavga edecektik allaha havale ettim.konuşursa kıız gbi seviomuş.hayatta bir yararını görmedim anca şikayet sızlanma

tatlım ben şöyle düşünürüm;ben annemi daha çok seviyorum o da oğlunu.ben kayınvalidemle konuşmuyorum.hepsi üç aşağı beş yukarı aynı
boş verelim şimdi onları:) sen nasılsın günün nasıl geçti

Yuh yani..çorbayı sen iç diyeydin:P boşver canım büyütmemek en iyisi..ben de bi fayda görmedim göreceğini de sanmıyorum biz neler yaşadık anlatsam şok olursunuz..yine de eşimi seviyorum o da annesi aramız bozulmasın diye saygıda kusur etmiyorum ama sevmiyorum ne yalan söyliim..normalde aramasak aylarca aramazdı şimdi hamileyim diye arıyor babanne olacak ya..

Back
X