gunaydın cancanlar nasılsınız
biz yine uykusuzuz biraz ama bunada şükür
ayrıretten iş yerinde olağanüstü gelişmeler yaşandı dün akşam üzeri akıbetimiz ne olur hiç bilmiyorum patron benide çağırdı senden memnunuz falan dedi işe dönmen ne zamanı bulur izinden sonra dedi
fakat ben seni doğumdan sonra çalıştırmıcam demesine beklerdim açıkcası hayal kırıklığına uğradım
sizde ne var ne yok ?
Günaydın kızlar,
dün akşam evi süpürdüm biraz yoruldum sonrasında acaip kalçama bacaklarıma kramplar girmeye başladı. uykudan bile uyandırdı.
hamilelikte olur muş ama bu kadar erken başlar mı ya? sizde başladı mı kramplar?
yok öyle değil aslında çok karışık durumlar yaHobareyyyyy. Adamın gözü mü açıldı ki.. Bakalım biz neler yaşıcaz izne ayrılırken?
Günaydın kızlarrr.....ben aşı oldum geldim....sol kolum cok agrıyo su an...boynuma ve sırtıma vuruyo agrıııı
bir de kan ve idrar verdim izlem için.kan verdiğim kolum da agrıyo çünkü iğneyi çıkarırken acıdı ve cok kanadıtabii aşılı kolumun yanında bi hiç bu agrı
yok öyle değil aslında çok karışık durumlar ya
haftaya büyük olaylar bekliyorum ben aslında şirket sahibimiz bile değişebilir yani o durumdayız ama doğuma kadar çalışcam kesin çünkü bişiler olsa bile yılbaşına kadar düzeni bozmazlar
geçmiş olsun tatlım iş yerinden izin alsaydın keşke bugün
gunaydın cancanlar nasılsınız
biz yine uykusuzuz biraz ama bunada şükür
ayrıretten iş yerinde olağanüstü gelişmeler yaşandı dün akşam üzeri akıbetimiz ne olur hiç bilmiyorum patron benide çağırdı senden memnunuz falan dedi işe dönmen ne zamanı bulur izinden sonra dedi
fakat ben seni doğumdan sonra çalıştırmıcam demesine beklerdim açıkcası hayal kırıklığına uğradım
sizde ne var ne yok ?
aynen canım yazdıklarının hepsine katılıyorum bende aynı şeyi düşünüyorum anneyede tazminatla işten çıkma hakkı verilmeli bencedegünaydın bbilim,
hakkında hayırlısı canım,
aslında yasalar değişmeli ve doğum iznine çıktıktan sonra da işten ayrılmak istersen kıdem tazminatını almaya hak kazanmalısın. yani bu hak bayanlarda sadece evlilik sonrasındaki 1 yıl içinde var ama bence değiştirilmesi lazım.
işyerindekiler benim hamile olduğumu 3 aylıkken öğrendiler ve hemen ağzımı aradılar."çocuğa kim bakacak", "... hanım ile karşılaştım da lip çocuk olduktan sonra çalışmaz" dedi...meraklarından çatladılar yani iyice, ben de sadece ücretsiz izin alacağımı söyledim ki bunu da mecbur söylemek zorundayım, sonuçta 10 ay gibi bir süre olmayacam ve birisini almak isteyebilirler yerime. ücretsiz izin bitince de duruma göre bakıcam işte.
ücretsiz izin alınmasını hiç istemiyorlar ama, izinden dönenleri de cezalandırmak için başka yerlere gönderiyorlar.bu şekilde tehdit ediyorlar.
bizim iş yerini düşündüğümüz kadar iş yeride bizi düşünse keşkesaol kuzum.elimdeki işi bitirip izin almayı düşünüyorum....bitmesi gerekiyor da işin
Günaydın kızlarrr.....ben aşı oldum geldim....sol kolum cok agrıyo su an...boynuma ve sırtıma vuruyo agrıııı
bir de kan ve idrar verdim izlem için.kan verdiğim kolum da agrıyo çünkü iğneyi çıkarırken acıdı ve cok kanadıtabii aşılı kolumun yanında bi hiç bu agrı
aynen canım yazdıklarının hepsine katılıyorum bende aynı şeyi düşünüyorum anneyede tazminatla işten çıkma hakkı verilmeli bencede
ücretsiz izin meselesini ben henüz dile getirmedim şu yeni yasa çıkarsa güya onu bekliyorum esnek çalışma saatleri olursa onu kullanmayı düşüncem bakalım zaman ne gösterecek
bizim iş yerini düşündüğümüz kadar iş yeride bizi düşünse keşke
doğru söylüyosun, aslında yarı zamanlı çalışma sistemi uygulanırsa belki de ücretsiz izne gerek kalmaz, inşallah hepimize faydalı bir yasa çıkar canım.
güya eylülde açıklayacaklardı eylül bitti henüz bişi yok buda yılan hikayesine dönecek sanırım
kaç yıldır doğranlar için çıkcaktı bu yasa ilk çıkacak dediklerinde doğan çocuklar şuan 2 yaşadı sanırım
günaydın jackim,
ah kuzum kıyamam, ben de salı günü yaptırmıştım, çarşamba ve perşembe günü ağrıdı ama çok hafif. 2 gün sol tarafıma yatamadım.bugün geçti, dayancaz artık bunlara canım, Allah başka dert tasa vermesin
aynen canım yazdıklarının hepsine katılıyorum bende aynı şeyi düşünüyorum anneyede tazminatla işten çıkma hakkı verilmeli bencede
ücretsiz izin meselesini ben henüz dile getirmedim şu yeni yasa çıkarsa güya onu bekliyorum esnek çalışma saatleri olursa onu kullanmayı düşüncem bakalım zaman ne gösterecek
bizim iş yerini düşündüğümüz kadar iş yeride bizi düşünse keşke
aynen öyle:) bu sefer ben umutluyum ama, yalnız işimize yarayan bir ysa olsaydı, yoksa önceden 16 haftaydı şimdi 18 hafta olacaksa bir anlamı yok yani...
bir sey soracam da bugün aklıma takıldı, ben gece hep telefonumu kapatıp yatarım, gün içinde de konuşmalarımı genelde sabit telefondan yapıyorum, cep telefonundan nefret ediyorum aslında.teknolojiye inat o akıllı telefonlardan da almadım, almıycam da. ama eşimin telefonu gece hep açık." sen de telefonunu benim gibi kapat, radyasyon yayıyor" dediğimde, " ya acil bir sey için arayan olursa aileme bir sey olursa" dedi. ben de " onlar istanbul'da napıcaksın gece istanbul'a mı gideceksin koşa koşa" diyince de burada yaşayan evli kuzeni var, onu bahane etti "kuzenimin ya başına bir sey gelirse kimsesi yok burada" dedi.
yani anne karnındaki bebekleri bu aletlerin daha çok etkilediğini duydum, sakın karnınıza yaklaştırmayın, telefonla fazla konuşmayın diyor uzmanlar. siz ne yapıyorsunuz , gece telefonunuz yatak odanızda ve açık mı oluyor?
sevindim çünkü çok kullanıyorum çatlarım:) gurbette olunca ne yapayım:)canım ben cep telefonun radyasyon yaymadığını biliyorum radyasyon alfa-beta-gama ışınlarıyla ilgili bişidir, ama telefonlar bunları yaymıyor onlar RF ile çalışıyor yani radyo frekansıyla diğer sabit telefonlar ve tvler gibi farkı kablosuz olmaları
fakat yaydıkları ısı var RF sürekli olduğunda ısı yayıyor ısının hücreler üzerindeki etkisi net bilinmiyor ama yaydığı radyasyon değil bunu iyi biliyorum
biz geldik:) kanama alanı küçülmüş plasentam duruyor yerindeneyse bu sefer daha huzurlu çıktım doktorun yanından yatmaya dvm gene rapor verecekti almadım okulda mimlenmiiyim sonra .aşı olanlara geçmiş olsun çok şükür dün oldum ama aşı ağrım çok hafif ilk defa bir kolaylık yaşadım:) oğluşum bu konuda üzmedi beni:)annnemmmmmm çok seviyorum onuda sizide.işteki bacılarım kolay gelsin sizlerede
hadi gözün aydın canım sen yinede kendini fazla yorma ayakta durmamaya çalış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?