selam canım hareketleri için endişe etme
diğer durum noldu senin yazdıysan benmi görmedim en son sıvı aldırmıştın sanırım
Hayırlı Cumalar kızlar.Hakkınızda herşeyin hayırlısı olsun inşallah.
Spsecim geçmiş olsun iyi olmana sevindim.
Jackim sana da geçmiş olsun ağrın olmayaydı iyiydi ama sabır :)
Sürekli soluma yatmaya çalışmaktan gecede 50 kere dönüyorum ve sol kolum parmaklarıma kadar karıncalanmış şekilde uyanıyorum.Alıştım artık...
sağol canım valla benimde sol tarafım isyanlarda :) çok ağrıyor uyuşuyor ebatımda büyüdükçe sanırım bir tarafa yatmak zor geliyor.valla ben artık birazda sağıma yatıyorum ilginç sağımda daha rahatım:)
Merhabalar rahatsız olanlara çok geçmiş olsun :26:
Ben artık sadece soluma yatmıyorum çünkü bebeğim rahatsız oluyor sürekli tekmelemeye başlıyor o durumda hemen diğer tarafıma dönüyorum yani yönümü ona göre tayin ediyorum artık...Rahat ettiğini hissediyorum zaten hemen tekmeler hareketler azalıyor uykuya geçiyor kendini belli ediyor..
Kızlar beşik konusunu napayım bir türlü karar veremiyorum :2: Oda yapmayacağım tayinci olduğumuz için 2-3 seneye bir yere yerleşiriz diye düşünüyorum o zamana kadar idare edecek birşey mi alsam acaba hani şu tahta küçük beşikler var ya onlardan yoksa yine ahşap biraz daha büyük beşiklerden mi alsam ya da parkyatak mı alsam uff bir türlü karar veremedim siz ne alacaksınız?
al benden de o kadar....artık nası denk gelirse öyle yatıyorum napiim yaa uyku uyuyamaz hale geliyorum bu sefer de....
spsecim aşın hayırlı olsun,hepinize hayırlı cumalar...as sonra bi duşa girim klasik cuma gusulümü alayımm bi yasin okuyayım sela duyulmaya başlaldı bile ama biri beni kaldırsıınnnnn:95::125::126:
hajımmm laurana
merhaba evrıbadi
nihayet cuma geldi.bugün ayrıntılı ultrrasn günü
çok heyecanlıyım.saat üç olsa da gitsek
spse nasıl oldun tatlım.seninde bir günün iyi olmadı be kuzum
hajımmm laurana
merhaba evrıbadi
Hani yasaklar çekicidir ya onun gibi.tamam yasak değil ama sağ tarafa yatmak çekici ve daha rahat katılıyorum :))
Hani yasaklar çekicidir ya onun gibi.tamam yasak değil ama sağ tarafa yatmak çekici ve daha rahat katılıyorum :))
hajımmm laurana
merhaba evrıbadi
samsundayım kuzum benn.ist da olsam çoktan dayandıydım hajımın senin kronun kapısınaanammmm demek bugünn bebişi rengarenk göreceksinnn:))) fotoyu bekliyoruz ona göre haaaa....
kıs sen nerde oturuyordun? şehir,semt?:26:
şımartıyosun beni sölemedi demeBenim idolüm hatun gelmiş ya hayırlı cumalar hajım
Ben senden heyecanlıyım be hatunellam son 2 saat 28 dk
bencede artık doktorr ebe hizmetliler hepsi tanıyor beni:)oğlum felaket nazlı anam hiçbiriniz kızınızıda vermezsiniz şimdi:) çok şükür daha iyiyiz teyzesi doğana kadar idare edelimde inşalalh.detaylı ultrsondan hayırla dön inşalalh canım benim çok heyecanlı bir durum bende randevumu alayım bari bayram öncesine aslında sanırım bende şu an yaptırabilirimde doktor o zaman gel dedi şimdi çatladınmı demesin:)
samsundayım kuzum benn.ist da olsam çoktan dayandıydım hajımın senin kronun kapısına
şımartıyosun beni sölemedi deme
sağol tatlım.iyi haberle inşallahh
benimki zaten kız değil işine yaramaz spsecim :) bana istediğin kadar nazlanabilirsin :)
canım çok feci kahve istedi kızlarrrrr normalde tiryakiyim ama 5 aydır iyiydim napcam şimdi:)
bende ağrı kesicileimi özledim yaaaa
:) doğumdan çıkınca atıcam ağzıma 3-5 ne varsa
kendi doktorunamı gidicen canım kim yapcak
kızlar sütyen takamıyorum yanapcam böle çok rahatsız edio siz ne yapıosunuz bu duruma
ben sol koluma aşı yapıldığı için 2 gündür sağıma yatıyordum ama dün gece bizim sıpa tekmeledi sağa yatınca:) çok komik ya
ben şimdiden sol omuz felç durumunda yaaa
samsundayım kuzum benn.ist da olsam çoktan dayandıydım hajımın senin kronun kapısına
şımartıyosun beni sölemedi deme
sağol tatlım.iyi haberle inşallahh
benimki zaten kız değil işine yaramaz spsecim :) bana istediğin kadar nazlanabilirsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?