2014 Şubat Anneleri

selam canım hareketleri için endişe etme
diğer durum noldu senin yazdıysan benmi görmedim en son sıvı aldırmıştın sanırım

Tatlım yatıyorum çarşambadan beri pazartesi ayağa kalkıcam . Çarşambada doktora gidicem iyiyim şuanlıkla inşallah sonuçlarımız temiz çıkar .

al benden de o kadar....artık nası denk gelirse öyle yatıyorum napiim yaa uyku uyuyamaz hale geliyorum bu sefer de....

spsecim aşın hayırlı olsun,hepinize hayırlı cumalar...as sonra bi duşa girim klasik cuma gusulümü alayımm bi yasin okuyayım sela duyulmaya başlaldı bile ama biri beni kaldırsıınnnnn:95:
:125::126:

Hani yasaklar çekicidir ya onun gibi.tamam yasak değil ama sağ tarafa yatmak çekici ve daha rahat katılıyorum :))

hajımmm laurana
merhaba evrıbadi
nihayet cuma geldi.bugün ayrıntılı ultrrasn günü
çok heyecanlıyım.saat üç olsa da gitsek
spse nasıl oldun tatlım.seninde bir günün iyi olmadı be kuzum

Merhaba tatlım :)
Tayinci olmak cidden zor Allah kolaylık versin ama nacizane fikrim sepet beşik almaman.Çünkü 3 yaş diyorsun 3 yaşına kadar yatmasının mümkün olacağını sanmıyorum sepetlerde.Sana göre en mantıkkısı bence park yatak.

Allah kabul etsin canım.

hajımmm laurana
merhaba evrıbadi

anammmm demek bugünn bebişi rengarenk göreceksinnn:))) fotoyu bekliyoruz ona göre haaaa....
kıs sen nerde oturuyordun? şehir,semt?:26:

hajımmm laurana
merhaba evrıbadi

Benim idolüm hatun gelmiş ya hayırlı cumalar hajım
Ben senden heyecanlıyım be hatunellam son 2 saat 28 dk

hajımmm laurana
merhaba evrıbadi

bencede artık doktorr ebe hizmetliler hepsi tanıyor beni:)oğlum felaket nazlı anam hiçbiriniz kızınızıda vermezsiniz şimdi:) çok şükür daha iyiyiz teyzesi doğana kadar idare edelimde inşalalh.detaylı ultrsondan hayırla dön inşalalh canım benim çok heyecanlı bir durum bende randevumu alayım bari bayram öncesine aslında sanırım bende şu an yaptırabilirimde doktor o zaman gel dedi şimdi çatladınmı demesin:)

canım çok feci kahve istedi kızlarrrrr normalde tiryakiyim ama 5 aydır iyiydim napcam şimdi:)

ben sadece sırt üstü yatınca tekmeleniyorum birde burada size birşeyler yazdığım zamann:))))))neyseee pislik duşta gerek gitmem lazıımmm,tertemiz olayıımmmm gelirimmm....bu arada aşağıdaki komşum çok iyidir hastır ama bu sabah yine ilkokul ikiye giden oğlunu çok pis dövdüü çocuğu bir görseniz okadarr tatlı birşeykii ama acaiip yaramaz kadını deli ediyor çok kez şahit oldum hırçınlıklarına ama yine de dövülmemeli yaaa moralim bozuluyorrrr(((((((

anammmm demek bugünn bebişi rengarenk göreceksinnn:))) fotoyu bekliyoruz ona göre haaaa....
kıs sen nerde oturuyordun? şehir,semt?:26:
samsundayım kuzum benn.ist da olsam çoktan dayandıydım hajımın senin kronun kapısına
Benim idolüm hatun gelmiş ya hayırlı cumalar hajım
Ben senden heyecanlıyım be hatunellam son 2 saat 28 dk
şımartıyosun beni sölemedi deme

sağol tatlım.iyi haberle inşallahh
benimki zaten kız değil işine yaramaz spsecim :) bana istediğin kadar nazlanabilirsin :)

kendi doktorunamı gidicen canım kim yapcak

kızlar sütyen takamıyorum ya napcam böle çok rahatsız edio siz ne yapıosunuz bu duruma

kendi doktorunamı gidicen canım kim yapcak

yok tatlım.aslında kendi dr um iyi bir doktor.bu hafta rahim ağzına bebeğin iç organlarına özellikle kafasına iyi baktı.bence gitmene gerek yok ama istersen yaptır dedi.bende başka bir yerde çektiriyorum
sen hangi kademede görevlisin kuzum ilkokul ortakul lise

ben sol koluma aşı yapıldığı için 2 gündür sağıma yatıyordum ama dün gece bizim sıpa tekmeledi sağa yatınca:) çok komik ya

Bir de bırak ben daha aşıda olmadım :)
benim ki nereye yatarsam yatayım sakin :)

ben şimdiden sol omuz felç durumunda yaaa

şımarabilirsin sana serbest :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…