2014 Şubat Anneleri

çok güzelmiş papillon, bizlerle paylaştığın için sağol. açıkçası bebğimin hareketlerini hissetmeden evvel bir boşlukta gibiydim,evet ultrasonda görüyordun, kalp atışlarını duyuyordum ama yine bir seyler kopuktu sanki.ne zaman ki hareketlerini hisseder oldum, onunla konuşmaya ona şarkı söylemeye başladım, hatta mektuplar yazıyorum bazen.zaman zaman da kendimi bir bilimkurgu filminde zannediyorum, içimde hareket eden, yaşayan, büyüyen, tepki veren bir canlı var:) Allahın biz kullarına bahşettiği bir mucizesi

mrb lar bende mart annesiyim kısmet olursa adanalıyım adanada yaşıyorum ist. dakilerle antebin yemekleri çok farklı her il ayrı
ama zeytinyağlı kültürü yok diyosunuz ya var herkes yapmıyo olabilir ama yapanlarda çok biber şalçasının bolca yapıldığı bir
bir il baharatları kullanmayı çok seviyor olabiliriz ama bu demek değildirki salçayı yağı herşeye bol kullanıyoruz hepsini kapsayacak
şekilde konuşulunca yorum yapmak istedim

17 hafta 4 günlük felan gibiyim canım .

ben 17.haftadayken hissetmiştim canım, senin de hissetmen yakındır. ama hiç kendini şartlama, mesela ilk hamileliklerde 20-22.haftayı bulabilir deniliyor. ben de 20.'li haftaları beklerken bir anda pıt pıtlarını duymuştum. özellikle akşamları yemekten sonra karın hareketlerini dinle canım, o zaman çok hareketli oluyorlar. bir de bence tatlıyla tuzluyla ilgisi olmuyor, tatlı yediğimde değil de domates çorbası içtikten sonra hareketleniyor bizim kız mesela:)

Hayırlı Cumalar kızlar.Hakkınızda herşeyin hayırlısı olsun inşallah.

Spsecim geçmiş olsun iyi olmana sevindim.

Jackim sana da geçmiş olsun ağrın olmayaydı iyiydi ama sabır :)

Sürekli soluma yatmaya çalışmaktan gecede 50 kere dönüyorum ve sol kolum parmaklarıma kadar karıncalanmış şekilde uyanıyorum.Alıştım artık...

sağol canım valla benimde sol tarafım isyanlarda :) çok ağrıyor uyuşuyor ebatımda büyüdükçe sanırım bir tarafa yatmak zor geliyor.valla ben artık birazda sağıma yatıyorum ilginç sağımda daha rahatım:)

Merhabalar rahatsız olanlara çok geçmiş olsun :26:
Ben artık sadece soluma yatmıyorum çünkü bebeğim rahatsız oluyor sürekli tekmelemeye başlıyor o durumda hemen diğer tarafıma dönüyorum yani yönümü ona göre tayin ediyorum artık...Rahat ettiğini hissediyorum zaten hemen tekmeler hareketler azalıyor uykuya geçiyor kendini belli ediyor..
Kızlar beşik konusunu napayım bir türlü karar veremiyorum :2: Oda yapmayacağım tayinci olduğumuz için 2-3 seneye bir yere yerleşiriz diye düşünüyorum o zamana kadar idare edecek birşey mi alsam acaba hani şu tahta küçük beşikler var ya onlardan yoksa yine ahşap biraz daha büyük beşiklerden mi alsam ya da parkyatak mı alsam uff bir türlü karar veremedim siz ne alacaksınız?

bizde tayinciyiz çok istememe ve oda olmasına rağmen oda yapamıycam canım bizim daha 5 sene falan var sanıırım yerleşmemize bende oda yapmıycam en azından 3-4 yaşına ykadar yatabileceği bir ahşap yatak arıyorum sallanmasın çünkü sallamaya alıştırmak istemiyorum inşalalh tabi:)

Ben de öyle düşünüyorum 3 yaşına kadar idare etsin sonra oda alalım dedim ama karar veremedim hala ben de sallanmaya alıştırmak istemiyorum ama ya başka çarem kalmazsa diye düşünüyorum bazen...Çok kararsızım

nasılsınız kızlar okul telaşından giremiyorum herkes iyidir inşallah biraz sonra öğle yemeği götürücem kızıma okul çıkışından sonrada veli toplantısı var günüm okul ev arası geçiyo 6 kere gidip geliyorum :111: fırsat buldum evi süpürdüm sildim azıcık dinleniyorum

aynı şeyleri düşünüyoruz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…