kızlar herkese günaydınnn..çok hoşuma giden kısa bir yazıyı sizinle paylaşıp hemen kaçıcam..öpüldünüsss......
Endişeli, bardağın boş yarısını gören bir anne veya baba adayı mısınız?
Eğer öyleyseniz şu anda bebeğinizin sağlıklı doğması konusunda çok aşırı endişeli olduğunuz için gebeliğinizin keyfini hakkınca çıkaramıyorsunuz demektir. Bebeğiniz şu anda "doğmadı" ama aramızda. Sadece farklı bir konumda. O yaşıyor ve sizin aslında çoktan bir bebeğiniz oldu bile. Onu öpemiyor olmak, ona dokunamıyor, onu görmüyor olmak sadece biz insanların 5 duyusunun yetersizliğinden kaynaklanıyor. Halbuki onu hissedebilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken, "5 duyumdan biriyle algılamadığım birşey gerçek değildir" ön yargısından kurtulmak. Hepimizin 5 duyumuzla ulaşamadığımız ancak var olduğuna inandığımız değerlerimiz var. Sizin bebeğiniz de bunlardan biri. Çok yakında 5 duyunuzla da onu hissedeceksiniz. Bebeğinizin "doğum tarihi", yani hesaplayıcıya göre 40 haftayı doldurduğu tarih sadece basit bir geçişten ibaret. Bebeğinizin manevi varlığını hissedin ve ileride çok zevk alarak anacağınız bu gebelik döneminin tadını çıkarın.
Bazı anneler doğum yaptıktan sonra bebekleriyle bizlere geldiklerinde, bebekleri yanlarında olmalarına rağmen, "onun karnımdaki kıpırtılarını özlüyorum" derler. Bu, biz insanların sıklıkla yaptığı hatalardan biri: Bulunduğumuz anı yaşamak yerine geçmişe ya da geleceğe odaklanıyor ve bunu anılarda yaşayarak telaffi etmeye çalışıyoruz...
sağol canım öyle yapcaz artık.
adana yemekleri de acaip yağlı ve adana da zeytinyağlı kültürü yok kiibizimkiler sebze yemeğinin bile içine kıyma ya da et koyarlar ben de çıkışırım yahuu sebze yemeğinde et ne arar diye ama yook tadı olmuyormuş yapamıyorlar kardeşş etsizzz ben kime çekmişim bilmiyorum:)
Kızlar herkes hissediyormu bebeğinin hareketlerini ? Ben daha hissetmiyorum :s
kaç haftalıksın canım?
17 hafta 4 günlük felan gibiyim canım .
17 hafta 4 günlük felan gibiyim canım .
Canım 20. hatta 22. haftaya kadar hissetmemen çok normal. Kendini telaşlandırma. Birkaç haftaya kadar başlarsın hissetmeye..
Saolun kızlar . Çarşamba doktora gidicez . Doktoruma sorduğumda daha 3 haftan var sabret dedi .
Hayırlı Cumalar kızlar.Hakkınızda herşeyin hayırlısı olsun inşallah.
Spsecim geçmiş olsun iyi olmana sevindim.
Jackim sana da geçmiş olsun ağrın olmayaydı iyiydi ama sabır :)
Sürekli soluma yatmaya çalışmaktan gecede 50 kere dönüyorum ve sol kolum parmaklarıma kadar karıncalanmış şekilde uyanıyorum.Alıştım artık...
Saolun kızlar . Çarşamba doktora gidicez . Doktoruma sorduğumda daha 3 haftan var sabret dedi .
Merhabalar rahatsız olanlara çok geçmiş olsun :26:
Ben artık sadece soluma yatmıyorum çünkü bebeğim rahatsız oluyor sürekli tekmelemeye başlıyor o durumda hemen diğer tarafıma dönüyorum yani yönümü ona göre tayin ediyorum artık...Rahat ettiğini hissediyorum zaten hemen tekmeler hareketler azalıyor uykuya geçiyor kendini belli ediyor..
Kızlar beşik konusunu napayım bir türlü karar veremiyorum :2: Oda yapmayacağım tayinci olduğumuz için 2-3 seneye bir yere yerleşiriz diye düşünüyorum o zamana kadar idare edecek birşey mi alsam acaba hani şu tahta küçük beşikler var ya onlardan yoksa yine ahşap biraz daha büyük beşiklerden mi alsam ya da parkyatak mı alsam uff bir türlü karar veremedim siz ne alacaksınız?
bizde tayinciyiz çok istememe ve oda olmasına rağmen oda yapamıycam canım bizim daha 5 sene falan var sanıırım yerleşmemize bende oda yapmıycam en azından 3-4 yaşına ykadar yatabileceği bir ahşap yatak arıyorum sallanmasın çünkü sallamaya alıştırmak istemiyorum inşalalh tabi:)
Ben de öyle düşünüyorum 3 yaşına kadar idare etsin sonra oda alalım dedim ama karar veremedim hala ben de sallanmaya alıştırmak istemiyorum ama ya başka çarem kalmazsa diye düşünüyorum bazen...Çok kararsızım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?