2014 Şubat Anneleri

hayırlı olsun çok beyendimmmnekadar acaba fiyatı bende alıcam

güzelmiş canım güle güle kullanın nazar değmesin bebişinize gaç para acabaa :) bi de tül kısmı pembe mi renk seçeneği var mı ki acep

kızlaarrrr çok teşekkür ederim beğenmenize sevindim.

fiyatı 220 tl.markası massimo ricco perlina s704.

massimo ricco sitesine girin...satılan magazaları görebilirsiniz ordan bulunduğunuz sehirde...

nette de 224 ve 279 du siteye göre değişiyo ama daha ucuzu yoktu yani.bulamadım nette.

renk seçeneği de şöyle....pembe kısmı mavi ve beyaz olan da var ve onlar da çok güzelll

fıyatı da ucuzmuş canım gule gule kullanın ne kadar zaman kullana bilir bunu acaba

O beyaz odadan vazgeçtim ve resmen bu odaya aşık oldum fiyatı da acayip uygun.Tamamdır
Eki Görüntüle 815909
bu çok güzelmiş yerim olsa düşünürdüm ama anca bi karyola bi de gardolap sığacak odama
fiyatı da çok uygun gerçekten

Bebekçem, Vado Baby idi canım.
butikbebede suç bi kontrol etmemişler biri lekeleri ikisi sökük dökük
zaten sert kumaştı görüp alcam bidaha söyle 20 gün bekle şimdi gönderdim bi de 0 gün para yatsın diye beklicem
defolu mal satıolar resmen benim şanssızlığım hepsi bana denk gelmiş

valla ver gitsin lekeli mal alcaksan ikinci el alırsın
okadar özenip bözenip bi de yıkayıp lekesi çıkarmı diye bakamam ver gitsin

Eki Görüntüle 816052

bu yatağı aldık biz bacılarrr....salonun ortasına kurduk hattaaa gidip seviyoruz arada

yirim sizin beşiğinizi maşallahlı
ayy ben de haftasonu bakcam bişiler bakalım kısmetse karyola ve dolap alcaz
güle güle kullanmak nasip olsun hepiciğimizee inşallah

fıyatı da ucuzmuş canım gule gule kullanın ne kadar zaman kullana bilir bunu acaba

bunlar genelde 3 yaşa kadar kullanılıo canım ama bugün bi arkadaşımla konuştum çocuk 1.5 yaştan sonra kendi girip çıkmıak istiomuş yatağa
ama bu park yataklar oyun alanı olarak da kullanılıo bi de portatif işin bitince toplar saklarsın
bi incelersin kafana hangisi yatarsa

Her zamanki halimde bu aralar ağır bir gribim vardı o yüzden yatıyordum bugün biraz iyiydim hemen iş yaptım ama normaldede işten gelince hemen bişeyler yaparım evi siler süpürür yada pasta börek yaparım hamileliğim rahat geçiyor onunda etkisi var tabi

Merhaba arkadaşlar, inşallah ben de şubatta anne olacağım. Allah herkese bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin.

Uygununa denk geldik bakalım umarım malı da iyidir :)

Merhaba arkadaşlar, inşallah ben de şubatta anne olacağım. Allah herkese bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin.

hoşgeldiiin canım prenses mi prens mi geliyor :)

süüper hajımmmm
poyrazıma yakışırrrr çokkk

sağol hajım inşallah beklediğimiz gibi güzel çıkar :)

selam kizlar
napiyonuz herkesler iyidir umarim :)
biz de cok sukur iyiyiz, gecen sali aksami aksam yemegine oturmadan once boyle bi kalbim hiphizli atmaya basladi, korktum baya, 1 dakikda sonra filan gecti, sizlerden hic boyle carpinti yasayan oldu mu?
doktora sordum dun randevumuz vardi, bi da olursa kardiyolog a yonlendiririz dedi. ins bi da olmaz.
onun disinda bebis iyi cok sukur, ama biz daha pek bi seyler almaya baslamadik, sadece bi tane kiyafet aldik,

ins guzel gunlerde mutlu mutlu giysin kuzucum.
bu arada esimle isim dusunmeye basladik, beyzanur ismini sevdik gibi sanki ikimiz de
erol mobilya nin bebk odasi takiminin resmini koymussunuz, ne kadar cici bi oda o oyle, yani burda hep hodolo hodolo seyler var ve cok pahali, boyle guzel bi sey bulabilir miyim bilmiyorum..

Ollleyyyyy artık bebişimin hareketleri dışarıdan başkaları tarafındanda rahatlıkla hissedilebiliyo maşallahhhhh:)

Günaydın Sevgili Anneler,
Uzun süredir giremiyorum, sizleri çok özledim, bizim bu aralar işler yoğun ev değiştirme telaşım var, birde aniden gelen misafirler vs. inanın başımı kaşıcak vaktim kalmıyor, tam bulantılar geçti diye sevinirken :)
Sizler nasılsınız? Geçmiş çok ilerlemiş hepsini okuyamam sanırım, ama odalar alınmaya başlamış, isimler seçilmiş, bu günleri görmek çok çok güzel :)
Prensesnimde iyi sanırım görmeyeli üç hafta oldu çok özledim, ayda bir kez kontrolü sevmedim ben, 4 Ekimi iple çekiyorum...
Birde bulantılar geçince iştahım açıldı sanki, hızlı kilo alıyorum olmayan karnım çıktı birden normal mi bilmem bu haftada sizler nasılsınız?

Günaydın ;

bugün çalışıyorum malesef ; dün de müdür ile abanta gittim :2: 11 de eve geldim yollar trafik işler bitmek bilmedi
13.30 olsa da çıksam kızımı görmeye gitsem

yok canım bizim cevizli aynı köy değiliz herşeyini biliyorum ekşi tarhanası , tefek pilavı harika :125:

anaam aksekimi??
orda eşim acemiliğini yaptı ben de gitmiştim yanına antalyadan çok konya havası vardı resmen buzz buz

ne çok memleketimi gören var mış ne güzel aynen havası soğuktur

Biri gün mü dedi hani şu kısırlı kurabiyeli olanından

:

hee yaaa

resim çeker kızlara da yollarız

bu arada bişi sormak istiyorum ..
yere çömelirken bazen sanki bebek sıkışmışta kaçıyo gibi birden küt gibi birşey oluyo sizce bu bebeğe zarar verir mi

kızlar günayın görüşmeyeli nasılsınız biz oğluşumla büyüyoruz inşallah sizlerde öylesinizdir eminim....

günaydın ; sağlıkla büyüsünler inşallah

bu arada bişi sormak istiyorum ..
yere çömelirken bazen sanki bebek sıkışmışta kaçıyo gibi birden küt gibi birşey oluyo sizce bu bebeğe zarar verir mi

kendi vucudundan çıkıyordur canım onun bebekle alakası yoktur bende diz çöktüğümde kolumdan dizimden bacağımdan sesler gelir

günaydın ; sağlıkla büyüsünler inşallah

kendi vucudundan çıkıyordur canım onun bebekle alakası yoktur bende diz çöktüğümde kolumdan dizimden bacağımdan sesler gelir

inşallah kuzum inşallah çok heyecanla bekliyoruz hepimiz inşallah sonunu hayırlısı ile görürüz....

daha biz alış verişe başlamadık sekizde filan yapıcaz 30 olunca siz maşallah hazır gibisiniz

inşallah kuzum inşallah çok heyecanla bekliyoruz hepimiz inşallah sonunu hayırlısı ile görürüz....

daha biz alış verişe başlamadık sekizde filan yapıcaz 30 olunca siz maşallah hazır gibisiniz

amin canım içimizdekiler büyüdükçe heycanı da onlarla birlikte büyüyor
bizim çoğu eşyası hazır ufak tefek eksikleri kaldı onları da işte zamanla halledeceğiz kışa geleceği için son aya bırakmak istemedim
şimdiden yürüdüğüm de yoruluyorum belim ağrıyor

ay evet canım sana sorduktan sonra gugıl amcaya sormayı akıl ettim fiyatı baya uygunmuş şaşırdım aslında. ben beyaz olanını sevdim belki öyle alabilirim izmirde 3 yerde satılıyormuş belki bugün bakarız :)

nerelerdesin canım yaaa benmi görmedim yokmuydun acaba

ayy canım okul açıldı açılalı çok yorgun oluyorum. sabahçıyım erken kalktığım için öğlen gelince uykum geliyor koltukta falan sızıyorum sonra kalkıp yemek falan yapmaya çalışıyorum arada da girersem girebiliyorum yani yok sayılırım :) akşam da yemekten sonra gene sızıyorum walla internet benim için hayal gibi bişey oldu

Günaydınnnnnherkesler iyidir inşallah....su an iyiyim ben ama gece hiç uyumadım....kolum çok ağrıdı...sırtım ve sağ tarafım çürüdü resmen hep o tarafa yatmaktan...bir de ateşlendim...üşüme tuttusabaha karsı da yandımmm....buz gibiydimmm....anlamadım ben bu işi nası bişiymiş bu aşı yaw....

bu arada burda bi bebek mağazasının açılışı vardı bugün....

nıvea bakım seti aldı babası kızına

yenidoğan ıslak mendili ve bana göğüs pedi de aldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…