hayırlı olsun çok beyendimmmnekadar acaba fiyatı bende alıcam
güzelmiş canım güle güle kullanın nazar değmesin bebişinizegaç para acabaa :) bi de tül kısmı pembe mi renk seçeneği var mı ki acep
kızlaarrrr çok teşekkür ederim beğenmenize sevindim.
fiyatı 220 tl.markası massimo ricco perlina s704.
massimo ricco sitesine girin...satılan magazaları görebilirsiniz ordan bulunduğunuz sehirde...
nette de 224 ve 279 du siteye göre değişiyo ama daha ucuzu yoktu yani.bulamadım nette.
renk seçeneği de şöyle....pembe kısmı mavi ve beyaz olan da var ve onlar da çok güzelll
bu çok güzelmiş yerim olsa düşünürdüm ama anca bi karyola bi de gardolap sığacak odamaO beyaz odadan vazgeçtim ve resmen bu odaya aşık oldum fiyatı da acayip uygun.Tamamdır
Eki Görüntüle 815909
Bebekçem, Vado Baby idi canım.bizde o iş imkansız canım, adamcagızbaslarda istiyodu o da bıraktı artık
çünkü ben dayanamıyorum çok ağrı olduğu için eşimin tabiriyle kanka olduk yani :)
markası neydi canım denk gelirse bizde almayalım bari
koyuyolar oraya öle cicili cicili sonra hüsran
herşeyde adilik olmak zorunda mı ya sinir oluyorum
hele böyle bir konuda, bir heves alıyosun sonra olmadııı
valla ver gitsin lekeli mal alcaksan ikinci el alırsın
Ben arkadan eklenen o klipslerden kullanıyorum canım. 2 beden falan büyüyor sanırım..İdare edicem şimdilik böyle. Son aylarda bakıcaz duruma göre :)
Benim de geldi bugün kumaşında leke var çıkar mı çıkmaz mı bilmiyorum. Elbise çok tatlı ama iade edicem sanırım. Bir daha da butik bebe den hiçbirşey almıcam.
Eki Görüntüle 816052
bu yatağı aldık biz bacılarrr....salonun ortasına kurduk hattaaagidip seviyoruz arada
fıyatı da ucuzmuş canım gule gule kullanın ne kadar zaman kullana bilir bunu acaba
Ooo olur valla :) Benim de aklımda şöyle güzl bir haşhaşlı poğaça var bakalım ne zaman yapıcam :)
Maşşallah bugün iyi çalışmısınız. Ben biraz ayakta kalıyım belim çok fena olduğu gibi bacağıma vuruyor yürümek canımı acıyıtor sakat gibi yürümem dışında
Merhaba arkadaşlar, inşallah ben de şubatta anne olacağım. Allah herkese bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin.
Slm kızlar bugün çok iş yaptım önce kendimi sonra evi temizledim:) yemeğimide yaptım şimdide hamur mayaladım ev yapımı mis gibi açma yapacam buyrun gelin sizlerede ikram edeyim:)
O beyaz odadan vazgeçtim ve resmen bu odaya aşık oldum fiyatı da acayip uygun.Tamamdır
Eki Görüntüle 815909
bu çok güzelmiş yerim olsa düşünürdüm ama anca bi karyola bi de gardolap sığacak odama
fiyatı da çok uygun gerçekten
Bebekçem, Vado Baby idi canım.
butikbebede suç bi kontrol etmemişler biri lekeleri ikisi sökük dökük
zaten sert kumaştı görüp alcam bidaha söyle 20 gün bekle şimdi gönderdim bi de 0 gün para yatsın diye beklicem
defolu mal satıolar resmen benim şanssızlığım hepsi bana denk gelmiş
valla ver gitsin lekeli mal alcaksan ikinci el alırsın
okadar özenip bözenip bi de yıkayıp lekesi çıkarmı diye bakamam ver gitsin
yirim sizin beşiğinizi maşallahlı
ayy ben de haftasonu bakcam bişiler bakalım kısmetse karyola ve dolap alcaz
güle güle kullanmak nasip olsun hepiciğimizee inşallah
bunlar genelde 3 yaşa kadar kullanılıo canım ama bugün bi arkadaşımla konuştum çocuk 1.5 yaştan sonra kendi girip çıkmıak istiomuş yatağa
ama bu park yataklar oyun alanı olarak da kullanılıo bi de portatif işin bitince toplar saklarsın
bi incelersin kafana hangisi yatarsa
Merhaba arkadaşlar, inşallah ben de şubatta anne olacağım. Allah herkese bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin.
süüper hajımmmm
poyrazıma yakışırrrr çokkk
benim eşim de aksekili, benim kütük akseki yani canım:)
oldu olacak şimdi güzelsu köyü de de tam olsun:)
çok güzel yerler oralar, serin, havadar...yaşlıları 100 yaşına kadar yaşıyor zaten:)
yağmurlardan sonra kuzu göbeği mantarı çıkar, sedir ağacında yetişen özel bir civcinik mantarı vardır, kara inciri vardır meşhur. hepsine de bayılırım.
anaam aksekimi??
orda eşim acemiliğini yaptı ben de gitmiştim yanına antalyadan çok konya havası vardı resmen buzz buz
Biri gün mü dedi hani şu kısırlı kurabiyeli olanından
:
kızlar günayın görüşmeyeli nasılsınız biz oğluşumla büyüyoruz inşallah sizlerde öylesinizdir eminim....
bu arada bişi sormak istiyorum ..
yere çömelirken bazen sanki bebek sıkışmışta kaçıyo gibi birden küt gibi birşey oluyo sizce bu bebeğe zarar verir mi
günaydın ; sağlıkla büyüsünler inşallah
kendi vucudundan çıkıyordur canım onun bebekle alakası yoktur bende diz çöktüğümde kolumdan dizimden bacağımdan sesler gelir
inşallah kuzum inşallah çok heyecanla bekliyoruz hepimiz inşallah sonunu hayırlısı ile görürüz....
daha biz alış verişe başlamadık sekizde filan yapıcaz 30 olunca siz maşallah hazır gibisiniz
kızlaarrrr çok teşekkür ederim beğenmenize sevindim.
fiyatı 220 tl.markası massimo ricco perlina s704.
massimo ricco sitesine girin...satılan magazaları görebilirsiniz ordan bulunduğunuz sehirde...
nette de 224 ve 279 du siteye göre değişiyo ama daha ucuzu yoktu yani.bulamadım nette.
renk seçeneği de şöyle....pembe kısmı mavi ve beyaz olan da var ve onlar da çok güzelll
nerelerdesin canım yaaa benmi görmedim yokmuydun acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?