Günaydınnnnnherkesler iyidir inşallah....su an iyiyim ben ama gece hiç uyumadım....kolum çok ağrıdı...sırtım ve sağ tarafım çürüdü resmen hep o tarafa yatmaktan...bir de ateşlendim...üşüme tuttu sabaha karsı da yandımmm....buz gibiydimmm....anlamadım ben bu işi nası bişiymiş bu aşı yaw....
bu arada burda bi bebek mağazasının açılışı vardı bugün....
nıvea bakım seti aldı babası kızına
yenidoğan ıslak mendili ve bana göğüs pedi de aldı
neden öyle oldun ki hasta oluyor olmayasın..
güle güle kullanın aldıklarınızı
ay evet canım sana sorduktan sonra gugıl amcaya sormayı akıl ettim fiyatı baya uygunmuş şaşırdım aslında. ben beyaz olanını sevdim belki öyle alabilirim izmirde 3 yerde satılıyormuş belki bugün bakarız :)
ayy canım okul açıldı açılalı çok yorgun oluyorum. sabahçıyım erken kalktığım için öğlen gelince uykum geliyor koltukta falan sızıyorum sonra kalkıp yemek falan yapmaya çalışıyorum arada da girersem girebiliyorum yani yok sayılırım :) akşam da yemekten sonra gene sızıyorum walla internet benim için hayal gibi bişey oldu
size yakın 3 yerde satılıyo dimiii,çünkü baya bi mağazada vardı izmir de.prolet sorduğunda bakmıstım
beyazı da çok güzel mavisi de hepsini cok beğendim ben....ama pembe de karar kıldım...çünkü english home uyku setlerine ve nevresimlerine bayılıyorum..onun içine uçuk pembeli bi uyku seti falan alabilrim ordannn
teşekkür ederim canım....
kuzum dün aşı yaptırdım ondan oldu öyle.....
böyle yapacağını söyledi mi canım. kimseye böyle etki yapmadı ondan şaşırdım
bende olmadım dahaizindeyken olayım etki yapar falan :26:
yok canım bende deöle yaptı ateş üşüme yanma bi gece hep yattım ağladım başımın ağrısına sonra geçti
aaaaa ben kesin o zaman izindeyken giderim evde yatarım
böyle yapacağını söyledi mi canım. kimseye böyle etki yapmadı ondan şaşırdım
bende olmadım dahaizindeyken olayım etki yapar falan :26:
pardonn jack sana dicektim demi :)
bi iki gün ağrır dedi hemşire o kadar....benim bünye zatıf ondan mı oldu acaba bilemedim:26:
bence de izinliyken yaptır.calısmak da zor oluyoo
canım park yatak aldık da ondan konusuyodukkk....
bunu aldık kuzuum
Eki Görüntüle 816599
çok ciciymiş maşalah mutlu günlerde kullansın bebeişi...
aaaaa ben kesin o zaman izindeyken giderim evde yatarım
İnşallah ağrı sızı olmaz bugün doktora sorucam daha unutmazsam kızımı görünce dr soracaklarımı unutuyorum benyanıma yazıp götürüyorum yine unutuyorum
adally ; kızımın resmini oğlunaa mı göstereceksin
bende de yaptı canım ben sordum bi sorun olmaz 12. haftayı geçtiniz dedi ama bana 16 yaptılar erken yapmışlar dedi 20 de yapsalarmış daha ii olurmuş dedi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?