eşine katıldım nedense laurana
yüksek libidolu karı seni
serseri yaaaaa
günaydın adaş
Evetttt destek olalım birbirimize.
Mal herif milletin işleri için mesai kalacakmışım. 5 oldu mu çıkıp gitmeme gerek yokmuş. 1 ay önce 5'te çık diyen kendisi değildi sanki. Çift karakterli herif. Bende kusura bakmayın ama kimse kendi işin mesai kalmazken benden başkasının işi için bu halde mesai kalmamı istemenize şaşırdım ve anlam veremedim dedim. Ben saat 3'ten sonra bel ağrısından yerimde zor oturuyorum. Üstelik içeridekilere de gün içinde elimden gelen tüm desteği veriyorum dedim. vs. Ama gerim gerim gerildim. Öküzzzzzzzz.
hepinize günaydınlarrrr:)))
dün akşam bebeğim kıpırdamadığı için artık dayanamadım doktora gittim ama maşallah kıpır kıpırdıı,yahu dedim hissetmiyorum yaaa bu çok güçlü tekme atardı nooldu niye hissetmiyorum diye sorunca,doktor da sırtı karnına dönük şuan iç kısma doğru hareketli bu yüzden hissetmiyorsun tamamen pozisyonla alakalı dedi:))) sonra eve geldik anammmm bu bir başladıı güm diye vurmaya:))))))) eşim bu kız para harcamayı seviyor dedi
NOT: bu arada çaktırmayın ama acildeki doktor öylee yakışıklıydıkiiiiiiii:))) uzun boylu saçlar uzun ama çok değil,toplamış,kollar kaslı ve dövme vardı,kaş göz acaip karizmaydıı :)))))))))) neyiniz var diye sorduğnda boşver sen beni ve bebeği sen nasılsın diyesim geldi :))))))))))) töbeeeeee eşime de söyledim yakışıklı doktordu diye,utan utan karnında bebek,yanında kocanla gidiyorsun doktora mı bakıyorsun,hem yakışıklı değildi dedi
canım zati bizi işten çıkarmaları söz konusu değil, bunu yapmaya haklası yok diyleimki yaptılar noterden onlara ihtar çekebiliriz beni işe geri almanızı talep ediyorum diye eğer almazsa zararımızı bize ödemek zorunda buda sanırım doğuma kadar olan maaş yada maaşın bir kısmı onu tam bilmiyorum ama
çünkü bizi bu şekilde gebeyken kimse işe almaz
canım kimi kimi şikayet etcem it iti ısırmıyor malesef zaten kualisyon kurmuşlar ikisi kankalar ay yine sinirim bozuldu şu ocak ayı gelsede izne ayrılsak yaaaaaaaaaaaa
arkadaşlar kaçıncı haftada hareketleri hissettiniz.ben 19.haftamdayım daha tık yok
bunlar ayıdanda beter lip ayıoğlu ayıselam proletim,
yalnız sana bir sey söyleyeyim mi "kimsenin ahı yerde kalmaz, elbet çıkar bir yerden" diye bir laf vardır. biraz vicdanlı olsun, sen hakkını aramışsın ne güzel, inşallah biraz anlamıştır ve sana iyi davranır bundan sonra.
ben anlamıyorum bu müdürleri ve patronları, resmen ellerinde olsa "niye hamile kaldınız ulan" diye girişecekler.bizimki var ya nasıl psikolojik baskı yapıyordu bir bilseniz...biz 2 bayan yeni evliyiz devamlı "çocuk yapmayın,çocuk yapmayın" dedi durdu aylarca.oan soracağız sanki. lan zaten gelmişiz 30 yaşına, neyi bekleyecem. bencilce sırf kendini düşündüğü için istemiyor iş kaybını beyefendi. ben de öteki arkadaşa dedim ki " kız inadına aynı anda hamile kalalım:)" ama onlar ertelediler çocuk işini.
hatta ben de tatilden döndükten sonra 3 aylık olmuştu o zaman söylemiştim de " daha ne kadar saklayacaktın?" dedi mal mal.Allah'a şükür anası belli, babası belli niye saklayayım, tehlikeli dönem olan ilk 3 ay geçmeden de kimse söylemiyor zaten.
köprüyü geçene kadar ayıya dayı diyecez de ah o köprüyü bir geçsek...
eşime ben de katılıyorum:))) adam haklıı ama niyetimi biliyor aşkım yaaa ben öyle yakışıklı der geçerim yoksa kocamdan gayrısı haram bana :))) libidolarım artık eskisi gibi değil,yapıyoruz 2 hafta yetiyor bana :)) önceden öylemiydii yapardık bazen 2 saat sonra en kötü ihtimalle 2 gün sonra adamın üstüne atlardımşarkı söyleyecem o eski halimdeennn eser yok şimdiii diyeee zaten abuk subuk rüyalar görüyorum hepsinde de eşim başka hatunlara bakıyor çıldırıyorum
canım ben 18.haftadan itibaren az olmakla birlikte 19 dan sonra da net bir şekilde hissetmeye başladım ama bu kişiden kişiye değişir,mesela benim kardeşimin hanımı ilk hamileliğinde 23.haftada hissetmeye başlamıştı ve hareketli bir bebek olmadı hiç,hep doktora gittiler hareket etmiyor diye defalarca ama maşallah çok sağlıklı bir bebek hatta acaip uslu,şimdi yine hamile bu sefer 16.haftadan başlamış hissetmeye yanii bak aynı kişide bile hamilelikleri arasında fark edebiliyor:)
bende geçen hafta boyattım canım.
color & soin diye bi organik boya almıştım eczaneden , kuaförüme verdim onunla boyadı
Allah canını almasın kız. Amma güldüm he
Devlete şikayet etcen beya. Aslında maaşım bu ama asgari ücretten yatırıyorlar diye. Milyarlarca cezası var. Onu ödeyeceklerine sana 2000 TL veriverirler
keşke bizimkide 2 haftada bir olsa yaaa
o ses türkiyeyi izledik orda senede bir gün diye şarkı söyledi biri benimde dilime takıldı şarkı eşim yanımdaydı döndüm senede bir günnnnnnn senede bir gün dedimmmmmmmmm adamda dertliymiş herhalde elini göğsüne vurarak haftada bir günnnnnnnn haftada bir günnnnnnnnnn diye devam ettigü,lmeye başladım tabi
ne kadar oturuyorsa artık içine artı bazen haftada 2gün olduğu oluyor hatta genelde öyle ama adama hala şikayetçi yaaa
offffffffffff
selam proletim,
yalnız sana bir sey söyleyeyim mi "kimsenin ahı yerde kalmaz, elbet çıkar bir yerden" diye bir laf vardır. biraz vicdanlı olsun, sen hakkını aramışsın ne güzel, inşallah biraz anlamıştır ve sana iyi davranır bundan sonra.
ben anlamıyorum bu müdürleri ve patronları, resmen ellerinde olsa "niye hamile kaldınız ulan" diye girişecekler.bizimki var ya nasıl psikolojik baskı yapıyordu bir bilseniz...biz 2 bayan yeni evliyiz devamlı "çocuk yapmayın,çocuk yapmayın" dedi durdu aylarca.oan soracağız sanki. lan zaten gelmişiz 30 yaşına, neyi bekleyecem. bencilce sırf kendini düşündüğü için istemiyor iş kaybını beyefendi. ben de öteki arkadaşa dedim ki " kız inadına aynı anda hamile kalalım:)" ama onlar ertelediler çocuk işini.
hatta ben de tatilden döndükten sonra 3 aylık olmuştu o zaman söylemiştim de " daha ne kadar saklayacaktın?" dedi mal mal.Allah'a şükür anası belli, babası belli niye saklayayım, tehlikeli dönem olan ilk 3 ay geçmeden de kimse söylemiyor zaten.
köprüyü geçene kadar ayıya dayı diyecez de ah o köprüyü bir geçsek...
bunlar ayıdanda beter lip ayıoğlu ayı
ben ya sabır çekiyorum bol bol
diyorum ya adamlar bana ekstra işler verdi gebelikten sonra aman bu gebe iş yükünü azaltalım diyeceklerine
sağolsunlar çok düşünceliler çokkkkkkkkkkkkk
keşke bizimkide 2 haftada bir olsa yaaa
o ses türkiyeyi izledik orda senede bir gün diye şarkı söyledi biri benimde dilime takıldı şarkı eşim yanımdaydı döndüm senede bir günnnnnnn senede bir gün dedimmmmmmmmm adamda dertliymiş herhalde elini göğsüne vurarak haftada bir günnnnnnnn haftada bir günnnnnnnnnn diye devam ettigü,lmeye başladım tabi
ne kadar oturuyorsa artık içine artı bazen haftada 2gün olduğu oluyor hatta genelde öyle ama adama hala şikayetçi yaaa
offffffffffff
canım onu etmeyide biliyorumda cezası o kadar çokki iş yeri batar onuda göze alamam çünkü iş yerinden ekmek yiyen bi dolu kişi var
hem bu kadar yıllık emeğim var artı arada eşim var oda bizim diğer patronun firmasında çalışıyor
karışık işler bizimkiler
AYRICA KIZLAR EŞİM BELKİ BİR İŞ KURACAK DAHA DOĞRUSU BİR YERDEN HİSSE ALACAK BELKİ SATARLARSA Bİ MÜDDET ELİMİZ ÇOK ŞIKIŞACAK AMA BELKİ İLERDE ÇALIŞMAMA GEREK BİLE KALMAZ
SEVİNÇLİYİM İNŞ. HAYIRLIYSA OLUR DİYORUM
günaydın canlarım nasılsınız kalktım tartıldım kilom hiç azalır mı:) süt içiyoruz oğlumla bugünde daha rahatım inş okulda nasılsınız
kız laurana sen olmasan kim güldürecek bizi herkeste ayrı bir dert var burda sen gelip patlatıyorsun bişi:)benim kocam ne yapsın mayıstan beri tık yok.hiç bişide demedi yazık:)
hahahahhahahhahhah anammmmm nası güldüm yaaaaaa:)))))))))) kızııımmm yatsın kalksın dua etsin ben artık yapmayacam bile dedim:) karnım büyüdü yaaaa zorlanıyorum....artık ben de o da katlancak ama senin eşinin hareketi de kopardı beni hahahahhahahahh,demek kii hamileyken böylesinn öncesinde senin libido benden betermiş bir de benim adım çıkmış:)))))))))
Hepsini Allah'a havale etmek lazım ama an geliyor sinirlerimiz dayanmıyor işte..Boşvermeyi öğrenmek lazım..
Pöffffff. Bizde akşam haşır neşir olduk eşimin suratı düştü. Noldu dedim. Bi erkek için o kadar zor ki bu durum, kendimi suçlu hissediyorum falan dedi. O göbek orda psikolojimi bozuyo falan dedi
Şikayet et demiyorum zaten canım da en azından şikayet edebileceğinin sinyallerini ver. Korkudan verirler hakkını..
tartılmamayı huy edincem olacaklardan kaçamazsınnn :)))))))) senin kocanı artık napcak ergenlik günlerindeki gibi takılcakadam seni süreklii tedirgin görüyor bir de sancıların ve kanamaların oldu,riskin vardı haliyle kocan da anlayışla karşılıyordur....
kızlarrr dün buraya pembe lizözümü koydum ahan bu da kırmızı olanı faceye yükledim buraya da koyayım bakalım beğenecekmisiniz :)
Eki Görüntüle 821296 Eki Görüntüle 821297
tartılmamayı huy edincem olacaklardan kaçamazsınnn :)))))))) senin kocanı artık napcak ergenlik günlerindeki gibi takılcakadam seni süreklii tedirgin görüyor bir de sancıların ve kanamaların oldu,riskin vardı haliyle kocan da anlayışla karşılıyordur....
kızlarrr dün buraya pembe lizözümü koydum ahan bu da kırmızı olanı faceye yükledim buraya da koyayım bakalım beğenecekmisiniz :)
Eki Görüntüle 821296 Eki Görüntüle 821297
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?