2014 Şubat Anneleri

eşine katıldım nedense laurana
yüksek libidolu karı seni

serseri yaaaaa
günaydın adaş

eşime ben de katılıyorum:))) adam haklıı ama niyetimi biliyor aşkım yaaa ben öyle yakışıklı der geçerim yoksa kocamdan gayrısı haram bana :))) libidolarım artık eskisi gibi değil,yapıyoruz 2 hafta yetiyor bana :)) önceden öylemiydii yapardık bazen 2 saat sonra en kötü ihtimalle 2 gün sonra adamın üstüne atlardımşarkı söyleyecem o eski halimdeennn eser yok şimdiii diyeeezaten abuk subuk rüyalar görüyorum hepsinde de eşim başka hatunlara bakıyor çıldırıyorum

selam proletim,
yalnız sana bir sey söyleyeyim mi "kimsenin ahı yerde kalmaz, elbet çıkar bir yerden" diye bir laf vardır. biraz vicdanlı olsun, sen hakkını aramışsın ne güzel, inşallah biraz anlamıştır ve sana iyi davranır bundan sonra.
ben anlamıyorum bu müdürleri ve patronları, resmen ellerinde olsa "niye hamile kaldınız ulan" diye girişecekler.bizimki var ya nasıl psikolojik baskı yapıyordu bir bilseniz...biz 2 bayan yeni evliyiz devamlı "çocuk yapmayın,çocuk yapmayın" dedi durdu aylarca.oan soracağız sanki. lan zaten gelmişiz 30 yaşına, neyi bekleyecem. bencilce sırf kendini düşündüğü için istemiyor iş kaybını beyefendi. ben de öteki arkadaşa dedim ki " kız inadına aynı anda hamile kalalım:)" ama onlar ertelediler çocuk işini.
hatta ben de tatilden döndükten sonra 3 aylık olmuştu o zaman söylemiştim de " daha ne kadar saklayacaktın?" dedi mal mal.Allah'a şükür anası belli, babası belli niye saklayayım, tehlikeli dönem olan ilk 3 ay geçmeden de kimse söylemiyor zaten.
köprüyü geçene kadar ayıya dayı diyecez de ah o köprüyü bir geçsek...

Allah canını almasın kız. Amma güldüm he

Devlete şikayet etcen beya. Aslında maaşım bu ama asgari ücretten yatırıyorlar diye. Milyarlarca cezası var. Onu ödeyeceklerine sana 2000 TL veriverirler

arkadaşlar kaçıncı haftada hareketleri hissettiniz.ben 19.haftamdayım daha tık yok

canım ben 18.haftadan itibaren az olmakla birlikte 19 dan sonra da net bir şekilde hissetmeye başladım ama bu kişiden kişiye değişir,mesela benim kardeşimin hanımı ilk hamileliğinde 23.haftada hissetmeye başlamıştı ve hareketli bir bebek olmadı hiç,hep doktora gittiler hareket etmiyor diye defalarca ama maşallah çok sağlıklı bir bebek hatta acaip uslu,şimdi yine hamile bu sefer 16.haftadan başlamış hissetmeye yanii bak aynı kişide bile hamilelikleri arasında fark edebiliyor:)

bunlar ayıdanda beter lip ayıoğlu ayı
ben ya sabır çekiyorum bol bol
diyorum ya adamlar bana ekstra işler verdi gebelikten sonra aman bu gebe iş yükünü azaltalım diyeceklerine
sağolsunlar çok düşünceliler çokkkkkkkkkkkkk

keşke bizimkide 2 haftada bir olsa yaaa
o ses türkiyeyi izledik orda senede bir gün diye şarkı söyledi biri benimde dilime takıldı şarkı eşim yanımdaydı döndüm senede bir günnnnnnn senede bir gün dedimmmmmmmmm adamda dertliymiş herhalde elini göğsüne vurarak haftada bir günnnnnnnn haftada bir günnnnnnnnnn diye devam etti gü,lmeye başladım tabi
ne kadar oturuyorsa artık içine artı bazen haftada 2gün olduğu oluyor hatta genelde öyle ama adama hala şikayetçi yaaa
offffffffffff

teşekkür ederim arkadaşım...

canım onu etmeyide biliyorumda cezası o kadar çokki iş yeri batar onuda göze alamam çünkü iş yerinden ekmek yiyen bi dolu kişi var

hem bu kadar yıllık emeğim var artı arada eşim var oda bizim diğer patronun firmasında çalışıyor
karışık işler bizimkiler

AYRICA KIZLAR EŞİM BELKİ BİR İŞ KURACAK DAHA DOĞRUSU BİR YERDEN HİSSE ALACAK BELKİ SATARLARSA Bİ MÜDDET ELİMİZ ÇOK ŞIKIŞACAK AMA BELKİ İLERDE ÇALIŞMAMA GEREK BİLE KALMAZ
SEVİNÇLİYİM İNŞ. HAYIRLIYSA OLUR DİYORUM

Son düzenleme:
günaydın canlarım nasılsınız kalktım tartıldım kilom hiç azalır mı:) süt içiyoruz oğlumla bugünde daha rahatım inş okulda nasılsınız

kız laurana sen olmasan kim güldürecek bizi herkeste ayrı bir dert var burda sen gelip patlatıyorsun bişi:)benim kocam ne yapsın mayıstan beri tık yok.hiç bişide demedi yazık:)

hahahahhahahhahhah anammmmm nası güldüm yaaaaaa:)))))))))) kızııımmm yatsın kalksın dua etsin ben artık yapmayacam bile dedim:) karnım büyüdü yaaaa zorlanıyorum....artık ben de o da katlancak ama senin eşinin hareketi de kopardı beni hahahahhahahahh,demek kii hamileyken böylesinn öncesinde senin libido benden betermiş bir de benim adım çıkmış:)))))))))

huzunbazcım yarın solucem iste 3lu tarama sonucumu alıcam ozaman insallahh.ewet ıbrahım beye gdyrm ama son gıttgmde brz kızdım normal dogumda burda olursa geliri vs vs die fln konustu korktum dıorum memlekettemi ypsamm

Son düzenleme:

Hepsini Allah'a havale etmek lazım ama an geliyor sinirlerimiz dayanmıyor işte..Boşvermeyi öğrenmek lazım..

Pöffffff. Bizde akşam haşır neşir olduk eşimin suratı düştü. Noldu dedim. Bi erkek için o kadar zor ki bu durum, kendimi suçlu hissediyorum falan dedi. O göbek orda psikolojimi bozuyo falan dedi

Şikayet et demiyorum zaten canım da en azından şikayet edebileceğinin sinyallerini ver. Korkudan verirler hakkını..

kızlar günaydın... eminönünde havuzlu han diye hamile bebek alışveriş merkezi varmış çok da uygunmuş giden oldumu acaba bize fikir versin olduysa lütfem

günaydın canlarım nasılsınız kalktım tartıldım kilom hiç azalır mı:) süt içiyoruz oğlumla bugünde daha rahatım inş okulda nasılsınız

kız laurana sen olmasan kim güldürecek bizi herkeste ayrı bir dert var burda sen gelip patlatıyorsun bişi:)benim kocam ne yapsın mayıstan beri tık yok.hiç bişide demedi yazık:)

tartılmamayı huy edincem olacaklardan kaçamazsınnn :)))))))) senin kocanı artık napcak ergenlik günlerindeki gibi takılcakadam seni süreklii tedirgin görüyor bir de sancıların ve kanamaların oldu,riskin vardı haliyle kocan da anlayışla karşılıyordur....

kızlarrr dün buraya pembe lizözümü koydum ahan bu da kırmızı olanı faceye yükledim buraya da koyayım bakalım beğenecekmisiniz :)

yaw işte ne diyim şimdi aslında çok libidolu değilimde ben eşte olunca mecbur ayak uydurmak gerekiyor

kız keşke benimkininde psikoloji öyle olsa adamın umrunda değil karın falan hayır ikinci ondanmıdır nedir ilkinde böyle değildi adam
ikincide yüzünün astarı bezi kalmadı herhal hayır bir uygun pozisyonlarıda bildiğimiz için önceden adam direk yumuluyor allahtan çok ısrar etmez sadece boynu bükükleri oynuyor bi yeri ağrıyor mesela canım nasıl oldun diyorum sen bana bakmıyorsunki diyor adam baksan hiç biyerim ağrımaz öyle kendini acındırıyor eni sonu veriyorum

hee sen bilöf yap deyon olabilir aslında fakat bu defada kendi isteğimle çıkarsam inadına tazminatımı vermez diye korkuyorum ay ne bilim her yeri pohlu değnek

prolett hahahha demek o karın orda eşinin psikolojisini bozuyormuş ha:)))))))))))) demek ki benim eşim ne durumdaysa göbeği felan göremiyorrr:))))))) bi doğurayım da nasipsee sonra düzenimi kurarım tekrar, bakın yaaa o kaa bahsettik şimdi eşimi özledim ben napcazzzz hadi bakalım:)

ayy tatlım çok güzellllllllllllllllllllll
fakat lauranam senin göbek halen yok kız maşallah yanyana olsak yanında camış gibi kalırım ben senin

he bu arada benim yüzümde büyüdü be aynada fark ediyorum artık görende kilo almışsın diyor bana sabah kalktığımdada yüzüm gözüm şişmişti az uyuduğuımdan olabilir o gerçi

Son düzenleme:

güzelmiş hatun şimdiden kendini ayarlamaya başlamış sen kıızna almıyor muusn daha bişi kuuzm ya.o zaman çok üşünüyormuş galiba ama ben böle örgü şeyleri hiç giyemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…