- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
ayyy kazak çok güzelmiş ve bence de hamile için gayet uygun altına da tayt ya da dar kesim pantolon süper:)
speedy eğer burası olmazsa ben hiç çekmiyordum fotolarımı şimdi altına 21+2 diye yazacam:)))))
spsee seni de görmek isteriz sahalarda :)
ayyy kazak çok güzelmiş ve bence de hamile için gayet uygun altına da tayt ya da dar kesim pantolon süper:)
speedy eğer burası olmazsa ben hiç çekmiyordum fotolarımı şimdi altına 21+2 diye yazacam:)))))
spsee seni de görmek isteriz sahalarda :)
kızlar ya şöyle kazak görürseniz söylermisiniz bana
gebe için çok uygun geldi bana
Addax Kazak 2097 Addax | Trendyol çıkarmı bilmiyorum ama linki atayım
nesi var beaaaa:) gayet zarif:)
kız yinede çok iyisin bende 70 veya 71 im sanırım hoş dün sağlık ocağında 74 geldim ama ayakkabıyla üzerimde ceketle ve yemeğin üzerine öyle geldim yoksa ben o kaaaa kilolu değilim değilmi az yüklim de bakın yaaa
kızlar arakdaşın ıphonundan foto çekildim yerine geçince bana atcak yüklerim buraya
benim telefonun öyle marifetleri yokta işte arkadaşı bekliyorum az sonra atarsa bende buraya atarım canlar
maşallah adaşşşşaha şimdi çektim en doğal halii yanii var göbüşüm :)))))
Eki Görüntüle 821306 Eki Görüntüle 821307
tatlım kısa bir süre yatar diye düşünüyorum.ilk kızımda heveslenip alamıştım.2.kızımda alıcam inşallah.ayrıca park yatak alıcam.sepetten sonra park yatağı kullanmaya başlıcam.bunun haricinde bir mobilyalı beşik ddaha var ama o hantal geliyor kurmıcaz.annemlere vericem.hafta sonları kalmaya gidiyoruz .bebeşi orda yatırırım
Beni yumuduk hiç uyutmuyoo gece sürekli oynuyorr güm hüm diyee :)) bi doğsun şaplatcamm poposunaa poposuna :))
addaxın mağazımı varki ya çarşıaya çıktığımda yokki acaba burdada varmıki fiyatıda çok uygunmuş orda :26::26:bunlara panço kazak mı deniliyor bilmiyorum benim 1 tane var böyle 2 tane daha alıcam geçenlerde baktım addaxın mağazasında 15 liraydı ordan gidip alayım barı havalar da soğudu artık
hiç söyleme onun göbek en birincibilimmmmm maşallah güzelim yaa benimki seninkini döver ama :))))))))))))))))))))))))) speedy hepimizi döverr:)))))))))
spseee hay ben senin kocana ve korkak sana ne diyim bilemiyorum kiii:)) denize girmiyormusun? nolcakki altı üstü bir göbek:))) neyseee ben şimdi ihtiyaç molası veriyorum kızlar gelicem hemen hehe:):76:
bbilimim senin boyun kaç, ben 168 cm. kilo da 74 -74.5 arasında gidip geliyorum.
sağol tatlım o senin zerafetin yoksa hiç te zarif değil ama zarif olmamasını takmıyorum açıkcası takmıcam inş. yani öyle ümit ediyorum ben oğlumda 76 ile girdim doğuma ve doğumdan sonra uzun süre 70 le gezdim sonra 73 çıkmıştım geri tekrar gebe kalcam diye diyetle 63 e düştüm aama 65 le gebe kaldım bakalım bunda kaçla tamamlıcaz şu ara hızlı alıyoruz hepimiz bu 27.haftaya kadar sürecek ondan sonra yavaşlıcak diye umuyorum
bundada hedefim 76-77 ile kapamak ama zor gibi görünüyor
ya canım hakikaten öyle mi? demek ki 27. haftaya kadar kendimizi tutup abartmamak lazım. ben de bugün öğlen yemeği getiremedim, dışarda yiyecem, sağlıklı bir seyler bulmam lazım:)
bu arada sen hamilelik takvimine baktın mı ayol:) barbie ve ken diyor:) çok tatlı
bizim kızlar da barbie bebek ister artık biraz büyüsünler fıstıklar:)
bblim bana çok normal geldin göbeğin de bir önceki eklediğine göre ufalmış gibi geldi.
bende ekleyim dedim 23. haftamız
Eki Görüntüle 821321
kıyafetten herhalde tatlım ya öyle görünüyor yoksa büyüdü sıpa
seninkide güzel görünüyor bu arada
kızlar bişi dicem birde benim bu üzerimdeki gömleğin göğüs kısmıda daralmış ekisine göre kilolar bedenime yerleşmiş yani sizde durumlar nasıl ???
şimdi biz 6. aya girdikmi kızlar
canım şöyleki her 4 haftayı bir ay hesap edersek 6*4=24 eder yani 24 haftaya girdiğimizde 6 aylık olcazşimdi biz 6. aya girdikmi kızlar
aynen olabilir diğerin de tayt falan vardı ondan büyük gelmiş olabilir.
gün geçtikçe büyüyoruz.
benim gögüs kısmım durdu kalça ve göbek durmak bilmiyor sanki herkes kalçan genişlemişdiyor söyleyenlerin yalancısıyım
hesaplayıcıya baktım 4 kilo aldım ben
6 ile 9 kilo almak normalmiş bende hızlı aldım diye üzülüyordum tabi dikkatli de almak lazım yine de
canım şöyleki her 4 haftayı bir ay hesap edersek 6*4=24 eder yani 24 haftaya girdiğimizde 6 aylık olcaz
evet bencede aldığın çok değil senin hatta haftana çok çok iyi
bende ordan bakıyorum önceleri iyi gidiyordum ama şu aralar ordaki aralıkta alıyorum kilomu
canım şöyleki her 4 haftayı bir ay hesap edersek 6*4=24 eder yani 24 haftaya girdiğimizde 6 aylık olcaz
evet bencede aldığın çok değil senin hatta haftana çok çok iyi
bende ordan bakıyorum önceleri iyi gidiyordum ama şu aralar ordaki aralıkta alıyorum kilomu
5.ayda kaç almak gerekiyormuş kuuzcum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?