2014 Şubat Anneleri

bende bloga koymak için çekiyordum
bu kez yazısını yazdım sonra çeker eklerim dedim ama hala çekeceğim

22. hafta göbikim ahanda tam burdaaaaaaaaaaaa

resimde daha küçük çıkmış sanki :44::44:

resim çok büyük dedi küçültmeyi bilmiyorum hızlı resimden eklicem

kocam acaip kızar yoksa bende isterdim kuuzm

kızlar ya şöyle kazak görürseniz söylermisiniz bana
gebe için çok uygun geldi bana

Addax Kazak 2097 Addax | Trendyol çıkarmı bilmiyorum ama linki atayım

bunlara panço kazak mı deniliyor bilmiyorum benim 1 tane var böyle 2 tane daha alıcam geçenlerde baktım addaxın mağazasında 15 liraydı ordan gidip alayım barı havalar da soğudu artık

bilimmmmm maşallah güzelim yaa benimki seninkini döver ama :))))))))))))))))))))))))) speedy hepimizi döverr:)))))))))

spseee hay ben senin kocana ve korkak sana ne diyim bilemiyorum kiii:)) denize girmiyormusun? nolcakki altı üstü bir göbek:))) neyseee ben şimdi ihtiyaç molası veriyorum kızlar gelicem hemen hehe:):76:

nesi var beaaaa:) gayet zarif:)

sağol tatlım o senin zerafetin yoksa hiç te zarif değil ama zarif olmamasını takmıyorum açıkcası takmıcam inş. yani öyle ümit ediyorum ben oğlumda 76 ile girdim doğuma ve doğumdan sonra uzun süre 70 le gezdim sonra 73 çıkmıştım geri tekrar gebe kalcam diye diyetle 63 e düştüm aama 65 le gebe kaldım bakalım bunda kaçla tamamlıcaz şu ara hızlı alıyoruz hepimiz bu 27.haftaya kadar sürecek ondan sonra yavaşlıcak diye umuyorum

bundada hedefim 76-77 ile kapamak ama zor gibi görünüyor

bbilimim senin boyun kaç, ben 168 cm. kilo da 74 -74.5 arasında gidip geliyorum.

aha şimdi çektim en doğal halii yanii var göbüşüm :)))))

Eki Görüntüle 821306 Eki Görüntüle 821307
maşallah adaşşşş

al yaaa.ilkinde almadıysan kalmasın içinde
hele doğsunlar görişicizzzz bebişkolarla

bunlara panço kazak mı deniliyor bilmiyorum benim 1 tane var böyle 2 tane daha alıcam geçenlerde baktım addaxın mağazasında 15 liraydı ordan gidip alayım barı havalar da soğudu artık
addaxın mağazımı varki ya çarşıaya çıktığımda yokki acaba burdada varmıki fiyatıda çok uygunmuş orda :26::26:
hiç söyleme onun göbek en birinci
bbilimim senin boyun kaç, ben 168 cm. kilo da 74 -74.5 arasında gidip geliyorum.

benim boyda yok canım 160 cm boyum kilomda evde 71 gelir sanırım yarın tatılayım hakkat 10 gün oldu tartılmayalı
ama sağlık ocağında 74 geldim dediğim gibi

ya canım hakikaten öyle mi? demek ki 27. haftaya kadar kendimizi tutup abartmamak lazım. ben de bugün öğlen yemeği getiremedim, dışarda yiyecem, sağlıklı bir seyler bulmam lazım:)

bu arada sen hamilelik takvimine baktın mı ayol:) barbie ve ken diyor:) çok tatlı
bizim kızlar da barbie bebek ister artık biraz büyüsünler fıstıklar:)

bblim bana çok normal geldin göbeğin de bir önceki eklediğine göre ufalmış gibi geldi.

bende ekleyim dedim 23. haftamız

canım kaan kocatepenin sitesinde bak bi istersne hani hesapyacılarda varya haftalara göre kilo alım hesaplayıcısı var onda bak 27. haftada 9-11 arası yazıyor sanırım ama o totalde 15 kilo diyor yani 40.haftadaki hesaplama yaptığında 11 ile 15 yazıyor
yani en çok 27.haftaya kadar almayı öngörüyor ve bende öyle öngörüyorum inş. AMİNNNNNNNNNNN

bblim bana çok normal geldin göbeğin de bir önceki eklediğine göre ufalmış gibi geldi.

bende ekleyim dedim 23. haftamız

Eki Görüntüle 821321

kıyafetten herhalde tatlım ya öyle görünüyor yoksa büyüdü sıpa
seninkide güzel görünüyor bu arada

kızlar bişi dicem birde benim bu üzerimdeki gömleğin göğüs kısmıda daralmış ekisine göre kilolar bedenime yerleşmiş yani sizde durumlar nasıl ???

aynen olabilir diğerin de tayt falan vardı ondan büyük gelmiş olabilir.
gün geçtikçe büyüyoruz.

benim gögüs kısmım durdu kalça ve göbek durmak bilmiyor sanki herkes kalçan genişlemişdiyor söyleyenlerin yalancısıyım

hesaplayıcıya baktım 4 kilo aldım ben

6 ile 9 kilo almak normalmiş bende hızlı aldım diye üzülüyordum tabi dikkatli de almak lazım yine de

Son düzenleme:
şimdi biz 6. aya girdikmi kızlar
canım şöyleki her 4 haftayı bir ay hesap edersek 6*4=24 eder yani 24 haftaya girdiğimizde 6 aylık olcaz

evet bencede aldığın çok değil senin hatta haftana çok çok iyi
bende ordan bakıyorum önceleri iyi gidiyordum ama şu aralar ordaki aralıkta alıyorum kilomu

5.ayda kaç almak gerekiyormuş kuuzcum

HAftaya 6.ayıma girmiş oluyorum o zaman aman artık bıraktım takip etmeyi
önceden ne zaman tekme atacak ne zaman büyüyecek diye hevesle ay takip ediyordum şimdi ikisini de gördüm doğsun diye 9. ayı beklemek zorundayım

bende takip edeyim oradan haftalık bilgilere genelde o siteden bakıyorum

5.ayda kaç almak gerekiyormuş kuuzcum

5. aydayım 6 ile 9 kilo yazıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…