sadece 5 saat mi uyuyorsunngunaydın mı demeliylm bu saatte sanırım ewetuykusuzluk ceken varmıbenım gbi gece 12de yatıyorum 5dedım mi uyanıyorum ve gun ıcındede uyuyamıyorum cin gbi geziyorum gece 12de ancak uykum gelio 5saat toplasanız ancak uyuyorum yani yardım edın caresı varmı??
haberlerini bekliyoruz juzummmyuppi soğuk istanbuldan günaydınn
bebek görme vaktidir şimdi 9 da randevum var kocamda gelecek:)
kahvaltı hazırlıcam sonra gitcem inşallah herşey sorunsuzdur mutlu gider mutlu dönerim
görüşmek üzere kızlar
çok geçmişler olsunnnngünaydınnnnnn......hadi inşallah sorunsuzdur mutlu dönersiniz canımburasıda çok soğuk ve ben rahatsızımmm burnum tıkalı,başım çatlıyor ve öksürük başladıı görüşürüzzz...
sipidi sormayı unuttum tatlım.senin bebişko nasıldı.hafta sonuydu sizin görüş.boyu posu ne alemde prensesinGünaydın soğuk havalar ve bizden
kışlıkları çıkarma vakti çoktan gelmiş haberimiz yok
normal bildiğimiz yataktan canım
selam söyle sıpaya
güzelce büyüsün içerde
günaydınn kuzuu.adana da soğudumuGünaydın kızlarrnasılsınız?
lepican hayırlı haberlerle gel inşallah....
bu arada yatağa baktım dediğim gibi aldığımız mağazanın üretimiymiş.yani yataş istikbal isbir falan diyemiyrum o yzden
günaydınn tatlımmm.neden üzdü müdür seniGünaydınnnnn.
Nasılsınız kızlar? Dün giremedim. Çok sevdiğim müdürüm canımı sıktı, bütün gün ağlayacak gibi gezdim.
şafağını yirinnnGünaydın arkadaşlar...
Şafak 7
Canııım çok çok geçmiş olsun. Bebişin iyi haberlerine sevindim. İnşallah babanın rahatsızlığı korkulan durumda değildir. Torununu bir kerecik değil, uzun yıllar boyunce sevip koklayabilsin....
Hadi bakalım iyi haberlerle gel
Aman canım dikkat et. Millet gripten kırılıyor vallahi. Hemen bol c vitamini takviyesi ve abartmadan ıhlamur, limon... Umarım çabuk atlatırsın
Bu arada herkese günaydın kızlar
Oğluşun adı kesinleşti kızlarr
Kerem Taha istiyordum zaten allah da gönlüme göre verdi.
Beğendiğimiz isimleri kura çektik ve bu isim çıktıı
çok mutluyummmmm
Biz Taha diye severiz arada da kerem derim
İki ismin anlamı da şahane bence içime çok sindi
Canım işin en uyuz tarafı kendi karısı da hamile. Günde 5 kere arıyo nasılsınız aman yorulma yemeğini ye sütünü iç diye. Biz it sürüsüyüz ya. O ağırıma gidiyo. Kalmadım tabi ki. Ben elimde işim varken saat 5 oldu diye zaten çıkmam ama kendi işim olmayan şeyler için de mesai kalamam dedim. Akşam 5 te misafiri geldi verdim çaylarını çıktım. Ne hali varsa görsün. Eğer bi daha böyle birşey talep ederse yazcam İK'ya. Zaten yeni bi mail adresi açmışlar. Her türlü sözlü ve psikolojik tacize uğradığınızı hissettiğinizde bu adrese yazın tamamen isminiz gizli tutulacaktır falan demişler. Yazcam oraya. Bi Allah'ın kulu sevmiyor zaten bu öküzü. Belki defolur gider.
gunaydın kızlar umarım tüm haberler iyidir
bizde iyiyiz çok şükür dün aşımızı yapıldık kolumuzda az bir ağrı yaptı tabiki ayrıca el doppleriyle kalp atışlarını dinledim o kısımda iyiyidi
fakat yine uykusuz bir gece geçirdim saat 3 den sonra uyumuşum
sabah çok zor kalktım tabisi
geçmiş olsun bbilim,
ben de dün gece özellikle geç yattım 23.30 gibi, ama gece 4'te uyandım, yine sırtım ve yattığım yer nemli, hemen üstümü değiştirdim ama uyumak ne mümkün. bizim bey de uyandı tabii:) ikimiz de dönüp durduk...neyse ezandan sonra tatlı bir uyku gelmiş uyumuşum...
dün buraya acayip yağmur yağdı bir de, kış geldi resmen
sadece 5 saat mi uyuyorsunn
haberlerini bekliyoruz juzummm
çok geçmişler olsunnnn
sipidi sormayı unuttum tatlım.senin bebişko nasıldı.hafta sonuydu sizin görüş.boyu posu ne alemde prensesin
günaydınn kuzuu.adana da soğudumu
günaydınn tatlımmm.neden üzdü müdür seni
şafağını yirinnn
günaydınnnnnnnnn tatlımmmmmmmm
Arkadaşlar tekrar merhaba...Sizlere değişik alternatifler sunmak için tekrar buradayım doğumda mevlitte veya doğum günlerinde gelen konuklara dağıtılabilecek şık paslanmaz metal anahtarlığımız ve bebek şekerlerimiz...Anahtarlığın önüne ve arkasına istediğiniz herşeyi yazabiliyoruz Bilginiz olsun istedim(kız ve erkek bebek versiyonları vardır)
Evet beğendiğimiz bir tane var bugünde bakacak eşim eğer daha iyi bir ev bulmazsa onu tutucak
sipidi sormayı unuttum tatlım.senin bebişko nasıldı.hafta sonuydu sizin görüş.boyu posu ne alemde prensesin
Günaydın balım...soğudu soğudu...su an üzerimde t-shirt var ama aksamları ve sabah erken saatlerde soğuk oluyo....uzun kollu giyiyorum artık uyurken
eşim de hasta...uzak duruyo benden canımın içi
Arkadaşlar tekrar merhaba...Sizlere değişik alternatifler sunmak için tekrar buradayım doğumda mevlitte veya doğum günlerinde gelen konuklara dağıtılabilecek şık paslanmaz metal anahtarlığımız ve bebek şekerlerimiz...Anahtarlığın önüne ve arkasına istediğiniz herşeyi yazabiliyoruz Bilginiz olsun istedim(kız ve erkek bebek versiyonları vardır)
kendi sana acımıyorsa sende acıma vallahi uyuz herif
kafasına çakcan bi tane
bende şu SGKım kendi maaşımdan yatırlılması işini konuştum geçen hafta aradaki farkı sana elden verelim sgk yı yüksek yatırma gibi bir niyetleri yok fakat finanscı da uyuzun teki 2bin tl için kırk takla attırır adama offfffffff onla maaş dışında para konusunda muhatap olmak zulüm
hepinize günaydınlarrrr:)))
dün akşam bebeğim kıpırdamadığı için artık dayanamadım doktora gittim ama maşallah kıpır kıpırdıı,yahu dedim hissetmiyorum yaaa bu çok güçlü tekme atardı nooldu niye hissetmiyorum diye sorunca,doktor da sırtı karnına dönük şuan iç kısma doğru hareketli bu yüzden hissetmiyorsun tamamen pozisyonla alakalı dedi:))) sonra eve geldik anammmm bu bir başladıı güm diye vurmaya:))))))) eşim bu kız para harcamayı seviyor dedi
NOT: bu arada çaktırmayın ama acildeki doktor öylee yakışıklıydıkiiiiiiii:))) uzun boylu saçlar uzun ama çok değil,toplamış,kollar kaslı ve dövme vardı,kaş göz acaip karizmaydıı :)))))))))) neyiniz var diye sorduğnda boşver sen beni ve bebeği sen nasılsın diyesim geldi :))))))))))) töbeeeeee eşime de söyledim yakışıklı doktordu diye,utan utan karnında bebek,yanında kocanla gidiyorsun doktora mı bakıyorsun,hem yakışıklı değildi dedi
hepinize günaydınlarrrr:)))
dün akşam bebeğim kıpırdamadığı için artık dayanamadım doktora gittim ama maşallah kıpır kıpırdıı,yahu dedim hissetmiyorum yaaa bu çok güçlü tekme atardı nooldu niye hissetmiyorum diye sorunca,doktor da sırtı karnına dönük şuan iç kısma doğru hareketli bu yüzden hissetmiyorsun tamamen pozisyonla alakalı dedi:))) sonra eve geldik anammmm bu bir başladıı güm diye vurmaya:))))))) eşim bu kız para harcamayı seviyor dedi
NOT: bu arada çaktırmayın ama acildeki doktor öylee yakışıklıydıkiiiiiiii:))) uzun boylu saçlar uzun ama çok değil,toplamış,kollar kaslı ve dövme vardı,kaş göz acaip karizmaydıı :)))))))))) neyiniz var diye sorduğnda boşver sen beni ve bebeği sen nasılsın diyesim geldi :))))))))))) töbeeeeee eşime de söyledim yakışıklı doktordu diye,utan utan karnında bebek,yanında kocanla gidiyorsun doktora mı bakıyorsun,hem yakışıklı değildi dedi
Merhabalar. Ben bu pembe pabuçları pek beğendim. Fiyatı hakkında bilgi alabilir miyim?
Dün hakikaten kafasına çakıyordum. Bi de bizimki çocuk gibi. Lafını söylüyo gülümseyerek, cevabı dinlemeden arkasını dönüp gidiyo. Bende gittim odasına konuşabilir miyiz diye döktüm içimi. Kendimi bebeğimi gereceğimi o da gerilsin. Yeter yahu çıkartırsa çıkartsın. Canımdan kıymetli mi hergün onun saçma kaprislerine dayanamıyorum artık.
Müdürün onay verince finansçıya laf düşmez ki canım. Ama müdürün yan çizmez inşallah sonrasınsa. Hiç olmadı tehdit edersin. Şikayet ederim sizi diye.
bunların ücretleri nedir canım...
ayakkabılı olana bayıldım...
21+4 tık yok gibiarkadaşlar kaçıncı haftada hareketleri hissettiniz.ben 19.haftamdayım daha tık yok
tsk bilim aslında yalnız degılım govusumde kızım warhuzunvaz walla 2-3gundur 5saar uykuylayım psıkolojık heralde malum ıstahta yok bılemıorum zaman gecsın sewdıklerımın yanında olayım ıstıorum ıns. cok iyi gelirr
Merhabalar. Ben bu pembe pabuçları pek beğendim. Fiyatı hakkında bilgi alabilir miyim?
Dün hakikaten kafasına çakıyordum. Bi de bizimki çocuk gibi. Lafını söylüyo gülümseyerek, cevabı dinlemeden arkasını dönüp gidiyo. Bende gittim odasına konuşabilir miyiz diye döktüm içimi. Kendimi bebeğimi gereceğimi o da gerilsin. Yeter yahu çıkartırsa çıkartsın. Canımdan kıymetli mi hergün onun saçma kaprislerine dayanamıyorum artık.
Müdürün onay verince finansçıya laf düşmez ki canım. Ama müdürün yan çizmez inşallah sonrasınsa. Hiç olmadı tehdit edersin. Şikayet ederim sizi diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?