2014 Şubat Anneleri

bende bu taktik tutmadı laa.yarı yoldan yorgunluktan sürüklenir hale geldim.yani deselerki kenan imirzalıoğlu cıbıl seni bekliyor az geride geri dönmezdim o haldeydim yani.nasıl bir yol o yaa

İkea'ya bu Türklerde bu taktiğin tutmadığını b örnekleme ile anlatmak ve vazgeçirmek mümkün. Sesli güldüm

bende bu taktik tutmadı laa.yarı yoldan yorgunluktan sürüklenir hale geldim.yani deselerki kenan imirzalıoğlu cıbıl seni bekliyor az geride geri dönmezdim o haldeydim yani.nasıl bir yol o yaa
azıtık ulen evlisin rahat dur göz çapkını

bakalım benim ikea eşyalarım nası olcak umarım memnun kalırız
ben süssüz seviom ondan hoşcağazıma gidşo benim orası

Ben de seviyorum İkea'yı. Eğer garanti süresi kapsamındaysanız ve bir terslik yaşadıysanız hemen arayın İkea'yı. Exper gönderiyorlar. Fabrika hatası derse hemen gün verip değiştirmeye geliyorlar. Tecrübeliyim :)

Yol yakınken derken? İkea'ya girmeden öcesi oluyor herhalde Girdikten sonra ancak kılıçdaroğlu modeliyle çıkabilirsiniz

valla geçen ikeaya girdik alcağımızı aldık ve çıktık
hedef odaklı olacakmışız da mış mış
kocamı yanıma alınca sağa sola sapamıom giriş çıkışımız bi saati bulmamıştır
kocam sayesinde

edit: ikea yerine bim yazmışım sapıttım heralde

Son düzenleme:
:d Sayende hem üst kattan hem de alt kattan çıkışımız olacak huzunbazım
ahahahah ne olcek bakalım

kenan ile geçmişimiz var o yüzden onu örnek verdim.benden ayrıldıktan sonra çok dağıldı

Valla İkea'ya girince istediğin kadar hedef odaklı ol çıkana kadar canın çıkyor yürü babam yürü Bim yine küçük hemen bitiyor

manyak hatun huzunbazD

gidiom yav ben burnum akıo hasta oldum ressmen
yatayımda geçsin bari
hadi kendinize iyi bakın öpüldünüzz

canolarrr
gidem ben bir iki sıra örüp yatayım :)
hepinizi ay lav yu

Yol yakınken derken? İkea'ya girmeden öcesi oluyor herhalde Girdikten sonra ancak kılıçdaroğlu modeliyle çıkabilirsiniz

Yol yakınken yani o döner kapıdan geçmeden hemen önce :)))

ben bim yazdım ya ona takılmışsındır cano

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…