ahaha sen yapar gibi yapıon ben onu da yapmıom:)hafız,çözersen bizede anlat
şincik kalkayım ben umo ev temizleme işine girdi
bende yapıyormuş gibi durim yanında
çok geçmiş olsuninşallah bu b.k tan durumu biran önce atlatırsın
lepicimm geçmiş olsun güzelimmm,aman ateşlenmemeye dikkat et,ıhlamur felan iç içine de limon sık biraz da zencefil at ve bal da koyy dipçik gibi olursun alimallah :) :2:
Selam kızlar hepinize hayırlı ve güzel haftasonlarıOhh bee öğlene kadar uyumak ne güzel bi duyguymuş
Nasılsınız nasıl gidiyor hamilelik?
Ya hu benim sticker'da hamilelik boyunca kontak lenslerinizi takıp çıkarmada sorun yaşarsınız diyor neden ki acaba? Ben kullanıyorum bi problem olmadı daha ama merak ettim ne alaka lensle hamileliğin?
Hamilelikte göz numarası ilerlermiş. Biraz daha bozulurmuş. Sonra da eski haline dönermiş. Belki onla alakalıdır.
Selam kızlar. Ne habersiniz? Yav ne diyecem, haftada 1 kilo alıyorum. Cok da yemiyorum. Her zamanki kadar. Cok az daha fazla olabilir. Co değil mi?:18::18:
Bi de hamile kalınca kilo veriyoruz ya ilk uc ayda, sonra alıp eski kiloya ulaşınca o kiloları da ekleyecek mıyız hamilelikte alınan kilolara??
Selam kızlar. Ne habersiniz? Yav ne diyecem, haftada 1 kilo alıyorum. Cok da yemiyorum. Her zamanki kadar. Cok az daha fazla olabilir. Co değil mi?:18::18:
Bi de hamile kalınca kilo veriyoruz ya ilk uc ayda, sonra alıp eski kiloya ulaşınca o kiloları da ekleyecek mıyız hamilelikte alınan kilolara??
geğurcacı al bendende okadar.o kadar dikkat etmeme rağmen 7. kiloyuda aldım.bundan öteside açlık yani
Heyy naber? Nasılsın?
''O kilolar alınacak'' sonra da verilecek inşallah
arkadaşlar bulantıları hala devam eden var mı? ben hala çok kötü oluyorum sabah akşam lavaboya zor atıyorum kendimi.Sonra oturup bi güzel ağlıyorum.Bebeğimi besleyemiyorum diye
veririm de kafam bozulmadı desem yalan olur anarşik
nassın ne edıyısın
Ç lıştığım için takip edemiyorum sıklıkla da merak ettim ne aşısı oluyosunuzkızlar bu arada çoğunuz aşı oldu sanırım
benim haftaya perşembe aşı günüm
ama cuma akşamı yola çıkıcam, çok etkisi olurmu acaba
birde abimle yanlız gidiyorum çok naz yapamam ona
1 günde geçer mi yoğunluğu nasıl geçti sizlerin
naber arkadaşlar nasıl gidiyor habişlik
Ç lıştığım için takip edemiyorum sıklıkla da merak ettim ne aşısı oluyosunuz
iyidir canım senden naber :) habişlik güzel herkes bana göre ayarlıyor hayatını şımardım :)
Tetanoz aşısı canım , sağlık ocağında bazende gittiğin hastanede yapılıyor,20 -24 haftalar arası.Bende haftaya cuma olacağım bakalım
Selam kızlar benim güzel hamişlerim ve melekleri
Bugün eşim kayınvalidem ve arkadaşım çıktık doğruuu direk mobilyacılar sitesine ve sonunda verdik bebek odasının siparişini.
Asıl mobilyanın olduğu mağaza kapanmış.İstediğim oda belli olduğu içinde yaptırmaya karar verdim.Normalde 1450 tl olan mobilya 2500 tl ye mal oldu ama dizaynı değiştirdim ve kısmetse bayramdan sonra gelecek.Bu haftada duvar kağıdını halısını ve perdelerini beğendim mi tamamdır.
Harika valla. Alınacaklar listesinden büyük bir maddenin silinmesi büyük bir rahatlık aynı zamanda. English Home'da çok güzel bebek-çocuk odası kağıtları var. Haberiniz olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?