canım ya foto yükleme işini beceremedim bir türlü bi öğrensem elbise zıbınlar aldık bir tane de ceket aldık
Selam kızlar hepinize hayırlı ve güzel haftasonlarıOhh bee öğlene kadar uyumak ne güzel bi duyguymuş
Nasılsınız nasıl gidiyor hamilelik?
Ya hu benim sticker'da hamilelik boyunca kontak lenslerinizi takıp çıkarmada sorun yaşarsınız diyor neden ki acaba? Ben kullanıyorum bi problem olmadı daha ama merak ettim ne alaka lensle hamileliğin?
cnm biz optik işiyle uğraşıyoruz böle bişey duymadık..onların bahsetiği lens nereye takılıyoda zorlanılıyo anlamadım
Günaydınlar herkese bugün bu işyerinde geçireceğim son pazarım...
Günaydın hanimlar hayirli pazarlar.
günaydın canlar:2:
Günaydın güzeller:)
Herkese mutlu pazarlar:)
Bende de devam ediyor ama ara ara. Midem bulansa da çıkarmamak için uğraşıyorum. Acaba kullandığınız kan ilacından olabilir mi? O da çok mide bulantısı yapyor. Doktorunuza danıştınız mı? Onlar canavarlar yahu her türlü beslenirler :) (Doktor beni böyle diyerek çok şaşırtmıştı)
bu hafta doktor kontrolüm var sorayım.iki gündür açıkçası ilacımı kullanmadım. Ama bu sabah yine kötü oldum. inşallah besleniyordum bebişim.:) Ayrıca bu hafta tetanoz aşısı yapılacak.Siz aşı oldunuz mu? Başka testler falan yapılacak mı acaba?
Günaydınlar herkese bugün bu işyerinde geçireceğim son pazarım...
Günaydın hanimlar hayirli pazarlar.
günaydın canlar:2:
Günaydın güzeller:)
Herkese mutlu pazarlar:)
canlarım günaydın hepinizee,nabersiniz yaa,dün girdim topiğe ama tık yoktuu
nisan anneleri bile bizi geçecek yakında maşallah elleri ve dilleri acaip çalışıyor:)
Çok şükür canım çok şükür herşeyin hayırlısı olur inşallah
Keyifli pazarlar hatunellalar
Bugün dünün eseri olan burun tıkanıklığı ve boğaz şişliği ile geçiyor ama mutluyum çünkü hajımın formülü vardı
kimse girmiyo artık eskisi gibi yacanlarım günaydın hepinizee,nabersiniz yaa,dün girdim topiğe ama tık yoktuu
nisan anneleri bile bizi geçecek yakında maşallah elleri ve dilleri acaip çalışıyor:)
nasılsın canım nasıl gidiyorGünaydın yazan kaçmış
iyi pazar keze herkez gezmelerde heraldeÇok şükür canım çok şükür herşeyin hayırlısı olur inşallah :1
Keyifli pazarlar hatunellalar
Bugün dünün eseri olan burun tıkanıklığı ve boğaz şişliği ile geçiyor ama mutluyum çünkü hajımın formülü vardı
kimse girmiyo artık eskisi gibi ya
nasılsın canım nasıl gidiyor
iyi pazar keze herkez gezmelerde heralde
Amin inşallahBu arada poyraz beyin odasına bayıldım Sağlıcakla yatsın inşallah paşa...
Geçmiş olsun dikkat et kendine.Hajının formülü eşimde denedim bende işe yarıyor
İyiyim fadikcim sen nasılsın. Uzun bir süre çalıştığım son pazar olacağı için sevinçliyim
Çok sağol canım amin beğenmene sevindim valla gördüğüm andan beri o odadan şaşmadım hiç
Bu hajı bir harika dostum
Sizin atanma işi tamamda taşınma işini kaçırdım sanki gözümden nasıl olacak canım o be :26::26:
hadi gözün aydın canım hayırlısı olsun bol bol dinlenirsin artık bebişinle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?