Göz kuruluğu şikayeti lens takmakta zorluk yaşatıyor olabilir mi? Hamilelikte göz kuruluğu normal kabul ediliyor ve bir ara bende de vardı. Lakin lens kullanmıyorum. O yüzden bundan diyemeyeceğim. Sadece mantık kurmaya çalışıyorum.
canım göz kuruluğunda lensi takmak değil kullanmak sorun çıkartır..zaten lensi takarken solüsyonlu suyun içinden alıp taktığın için yeterli nem oluyor bir sıkıntı olmuyor ama kullanma aşamasında kuruluktan dolayı batma yanma gözde kızarıklık gibi şikayetlere sebep olabiliyor.suni göz yaşı damlalarıda bunun için çok basit bir çözüm cnm
kızlar sizde kaburga batması oluyormu ? benim sağ kaburgam içe batıyor içerisini sanki yara yapıyomuş gibi canım acıyor karnım büyüyo yavaş yavaş ondanmıdır ki bilemedim ama akşamları artık ağrıdan yatıp uyumaya çalışıyorum geçsin diye aranızda bu tarz bi şikayeti olan varmı ??
merhabalar salı günü randevumuz var ve ayrıntılı ultrason çekilecek. Çektiren var mı acaba? Bide fiyatları yazarsanız çok sevinirim
günlük duruş pozisyonunla ilgili olabilir canım.malum karnın büyüyor kambur durduğunda yukarı itilmiş olan organlar basınç yapıyor.ağrıya sebep oluyor elinden geldiğince dik durmaya çalış..benim ikinci kızımda çok şiddetli yaşamıştım bu ağrıyı.
kızlar sanırım bende grip olucam gibi burnum tıkanmaya başladı . bi sakıncası yok dimi bunun ??
günaydın kızlarr
sabah erkenden şeker yüklemeye gidicim
artık hayırlısı ne çıkarsa bahtıma
bu normal hastalara uygulanan testten olacakmış 75 gramlık
eğer bişi çıkmazsa bu defa 2 3 hafta sonra da 50 gramlık yükleme yapacakmış sevgili doktorum bu da hamişler için olanmış
karışık işler:S
günaydın hanımlar ya bişey sorucam ben 20+3 haftalık hamileyimmm bebeğim teprenmiyor sadace karnım sertleşiyorrrr taş gibi oluyorrrrr sizce neydendirrrrrr acaba erkenmi bebeğin tekme atmasınaaaaaa
günaydın canım yazmasamda sizi takip ediyorum canım benim bebeğimde bir hafta önde gidiyorrr 21 haftalık gözüküyorrrrr canım sorma benim erken doğum riski varmış progestan ve haftada bi tane iğne vuruyorummmm canım sertleşme yüzünden doktora gittimm erken doğum belirtiymişşşşşşş buaralar gitgide sertleşiyorrrrrr cuma hastaneye gidecemmm.. ben bir yıl önce 26 haftalıkken erken doğum yaptım kızımı kaybettimmm onun için çok korkuyorummmmmm..........Günaydın taube...Nerelerdesin hiç uğramıyorsun artık...Benim doktorum 22. haftayı bulabilir bebeğin hareketlerini hissetmen demişti. Yarın 20. hafta bitiyor( Bebeğimin büyümeside 5 gün önden gidiyor) daha 2 gün önce hissetmeye başladım. Sertlik konusunda bir şey diyemem belki gazdan dolayıdır :26::26::26:
günaydın canım yazmasamda sizi takip ediyorum canım benim bebeğimde bir hafta önde gidiyorrr 21 haftalık gözüküyorrrrr canım sorma benim erken doğum riski varmış progestan ve haftada bi tane iğne vuruyorummmm canım sertleşme yüzünden doktora gittimm erken doğum belirtiymişşşşşşş buaralar gitgide sertleşiyorrrrrr cuma hastaneye gidecemmm.. ben bir yıl önce 26 haftalıkken erken doğum yaptım kızımı kaybettimmm onun için çok korkuyorummmmmm..........
canım gözünüz aydınnnnnnn eşinin tayni çıkmışşşşşş seni adına çok sevindimmmmmmm allah gönlünüze göre versinnnnnnnnn
Allahım yardımcın olsun inşallah taubecim.İnşallah sağ salim alırsın kızını kucağına. Gönlünü ferah tut dua et bol bol...İnşallah allahım gönlüne göre verir bu sefer...
Çok teşekkür ederim taubecim...Amin inşallah
sağol canım benim inşallah sende sağ salim kızını kucağına alırsınnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?