- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
gunaydın herkesler
umarım iyisinizdir
speedyim bende hafat sonu kışlık yazlık işine giriştim yorgunluk var biraz
teyzene maşallah yüzmüş yüzmüş kuyruğuna gelmiş bizde o günleri görecez inş.
keşke 1 gün daha izinli olsaydım diyorum şimdidenönümüz bayram bir an önce gelse de dinlensem diyeceğim
ama kurban bayramlaşma derken yine dinlenemeyeceğim..
teyzem sona geldi artık
markafonidan aldığım çerçeve kırık çıktı şimdi de anlaşamıyoruz adamlarla ne mal insanlar var ya !!
aldığım kazakta geri iade oldu
neden öyle olduki anlamadım ?
ikisini birmi almıştın
Tek kargo ile hem kazak hem çerçeve aldım
kargo geç geldi bide üstüne camları kırık geldi geri iade ettik boş boş konuşuyorlar anlamadım bakalım napacaklar şimdi
değişim istiyorum diyorum adam dönüp dönüp mail ile size dönüş olup paranız iade olacak diyor
öyle camlı şeyler şeyler kargoda büyük risk oluyor, kırılmama ihtimali çok düşük malesef bende birkez avize almıştım kırık geldi baya zorlandık sonra iade kısmında ondan beri kırılabilecek ürün almam netten
markafoni için güvendim ama sanırım yanılmışım bir daha o siteden de bişey almam zaten kargo gönderimleri de çok geç
Arkadaşlar haftasonu biraz temizlik yaptım sanırım kendimi yordum sağ alt karnımda ara ara ağrılar oldu bende biraz panik yaptımsizinde böyle ağrı hissettiğiniz oluyor mu???
hafta sonu güye kışlık yazlık olayını giriştim ama ben
benim dolap nerdeyse boş kaldı tabi, bi kaç hırka kaldı birde yazlık olan gebe kıyafetleri falan onun dışında giyebileceğim bişi olmadığı için kışlıklarımın içinde dolap bomboş
seninki ne durumda speedy?
benim oluyor canım yorulunca helede panik yapcak bir durum olduğunu sanmıyorum endişe etme
ben de çoğunu verdim çok eski yada hiç giymediğim kıyafetlerim vardı
bugün bi kazağımı giydim sanırım onları da giyemicem ben yakısa oldu gibi çekiştirmek zorunda kalıyorum
sabah giyerken farkedemedim :44:
diğer elbiselerim falan rahat ama 1-2 kazağım olmaz olmazsa.
montumu denedim rahat kalan 4 ayımı geçiririim ben onunla diğer montlarım bile oluyor şuanda
botlarım da rahat ama kışlık sağlam bişey almam lazım ya çizme yada kısa bot kaymaz su geçirmez bişey
senin adına sevindim canım yırtmışsın mont olayından falan
ama bot konusunda haklısın hem giyimi kolay olmalı hem altı kaygan olmamalı hemde su geçirmemeli ben hafta sonu bi baktım bi mazaya ama bulamadım o şekilde bişi iyice gezmek lazım aslında vardır muhakak fakat ne zaman vakit bulacaksam
bende dün kendime LCW den karnı bebekli uzun kollu bir penye aldım bugün onu giydim
burasıda hatrı sayılır soğuk ama orası daha beter sanırım eşim ista uçtu bugün indi beni aradı hava nasıl dedim 8 derece görünüyor dedibu nasıl bir soğuk ya klimayı sıcak ta açtık yine ısınamıyorum üstüme bide ceket giydim
bende öyle düşündüm ama yinede panik yapıyorum erken doğum zamanımız yaklaşıyor artık birde eşim ve etraftakiler sürekli iş yapma artık tehlikeli dönemdesin dedikçe daha çok geriliyorum amannn rabbim yavrularımız sağlıklı birşekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallahhh...
burasıda hatrı sayılır soğuk ama orası daha beter sanırım eşim ista uçtu bugün indi beni aradı hava nasıl dedim 8 derece görünüyor dediwuhuuuuuuu dedim burası 15-18 arası bişidir şuan mesela
aynen kışlık kıyafetlerim ile daha rahat ederim diye düşünüyorum. dün banyodan sonra pijama giydim bildiğin göbek üstü oldu
kışlık pijamalarımın bazıları ufacık geldi göbeğimden dolayı
annemle babamın bugün doğum günü dün akşam bide onlara hediye ayakkabı bakmak için gezdik son güne bırakınca daha da yorucu oldu
bu model bir ayakkabı baktım bu hem sıcak tutuyor hemde yağmurda kaymaz ıslanmaz
Kinetix CLIRE Koyu Kahve Kadın Outdoor - FLO Spor Bot Modelleri
biraz kaba bir model ama genelde kot giyiyorum artık üşümemek için alabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?