2014 Şubat Anneleri

slm kızlar nasılsınız..

bugün 22. haftamıza girmiş bulunmaktayız.. hafta sonundan beri korkunç bel ağrım var.. gecede kasılarım ağrıdı korktum...belimin ağrısı daha fazla ..

birde kızlar ayın 21 inde şeker yüklemem var .. aranızda yaptıran varmı nasıl bişey duyduğuma göre fenalaşanlar oluyormuş..

aynen canım derinin bir genişleme kapasitesi oluyor, üzerine çıkınca çatlaklar başlıyor. benim basen de büyüdü tabi hamileliğin başından beri, ama şu an yediklerime dikkat ettiğimden beri basen ve bacaklar durdu göbek büyümeye başladı. bir de bizim kızımız olacak ya proletim, kızda maalesef vücut her yönden genişliyor, bel bölgesi ilk aylardan itibaren inanılmaz kalınlaşıyor.

Selam kızlar nasılsınız bende bu hafta ayrıntılı ultrasona gireceğim devlet hastanesinde çektiren varmı nasıl güzel bakıyorlarmı acaba

kız çocuğu vucudu fena etkiliyor doğumdan önce minik minik kalçam da vardı sonrasında olmadı ama her an beklemedeyim

canım hem protein var dedi hem iltihap 2 sonuç yüksek çıkmış

kız da öyle oluyor gerçekten tatlım benimde kız aynı anda büyüyoruz yemeğin salçalısı kıvamındayız

slm canlarım bır kac gunluk haber vereyım sıze:)
cumartesı doktora gıttım detaylı usg ıcın sozde herzamankı gbı baktı butun organları saydı ama ben gordum desem yalan olur kendı bır terslık gorurse baska bırıne yonlendırıyormus yoksa gerek yokmus ıyı dedı cok sukur.doktorum cok keyıfsızdı bu sefer bende cok usteleyemedım neyse 400 gr olmus boyunu solemedı bende cıkınca dank ettı kagıttan bakayım dedım hıc anlamadım .bu arada sac boyasını sordum kesınlıkle hayır boyatmıycaksın dedı:)zaten ıızn versede boyayacakmıydım bılmıyorum ama beyazlarım aldı basını gıttı neyse ıste.dun kayserıden marasa gelene kadar agladım annemden ayrılmak cok zor geldı ve eve gelıncede mıgrenım gırdı tabı sabaha kadarda ona agladım kalktım caresız ve ıse yaramayacagını bıle bıle parol ıctım yaklasık 10 dak sonra onuda cıkardım.ama artık okul saatlerım cok esnetıldı sagolsun mud yardımcısı halımı gordude o acıdan bugun cok mutluyum.havlar buz gbı donuyorum aksam kalorıferı yakmıslar allahtan sımdıde bı taraflarımı kaldırabılırsem elektrıklı sobayı acıcam ınsallah.cok sukur rabbım

Valla psikolojikman göçmek üzereyim. Hep iyi düşünüyorum. Doğurayım hepsini vericem diyorum ama benim kocam küçümen bişey. Hemen hemen aynıydık. Şuan onu sollamış durumdayım. Fotoğraflarda falan ben iri duruyorum yanında. Bu gidişle doğurana kadar fotoğraf çekilmeyi bırak aynaya bile bakmıcam

ne kadar da benziyoruz birbirimize ben de diyorum 10 gibi olcaz yanyana yakında diye :)

Günaydın kızlarrrr....nasılsınız?

haftasonu benimde yoğun geçti.....cumartesi calıstım 5 e kadar.sonra avm ye gittik.alışveriş yaptım ama bu kez kızceme değil kendime....cok güzel ciciler aldım kotondan....kendime geldim yahu

pazar gunu de kışlık yazlık olayına girdim..ev temzle camasır yıka...yoruldum baya

veeeeeeeeeeeeeee bu sabah güzel kızımı gördüm....o yüzden geciktim...525 gr olmuş benim tontonum....dr sen almamışsın o alıyo maşallah fit gebesin dedi... bizim kız keyfine düşkün olucak besbelli.....yüzünü gördükkk şükür ama rahatsız oldu hanım kapadı sonra yarısını...ayak ayak ustune attı,yuzunu de kapadıbabası gibi iri olucak galiba dedi dr

sonracıma şeker yüklemesi yapıldı....öncesi ve sonrası kan aldılar baya.çokmus gibiher gecen gün kan düsüyo ya.gecen hafta 10.2 iki olan değer bu hafta 10.1 cıktı...yüklemeden sonra yapılan sonuç için arayacak dr un asistanı...10 ekim perşembe için de doppler randevumuz var...ayrıca başka bi hastaneye bebeğin kalp incelemesi içi,n yönlendirdi ama isterseniz dedi.bence hiçbir sorun yok gayet sağlıklı dedi

perşembe günü bi gidim de onu düşünürüz sonra dedim...

canım sağlık ocağının idrar testlerine güvenme dedi az once benim doktorum....gecen hafta cuma gunu gittim sağlık ocağına.asımı oldum kan ve idrar verdim.....pazartesi sonucumu aldım....idrardaki enfeksiyon değerlerim...biri 32 diğeri 30 gibi birşeydi...sağlık ocağının dr u kendi dr una göster bunu söyle ilaç versin dedi.....

neyse bugün gittim dr a.idrar testi tekrarlandı...sonuç 3.4 gibi bişiydi.

doktorum endişelenme gayet iyisin dedi.saglık ocakları gün içinde alıyo ve bekletiyor idrarı hemen göndermiyor dedi....e idrar bekleyince içindeki lökosit 3 ise 30 a cıkıyo böyle dedi....sende bi git dr una....orda yapılsın...endişelenme yani hemen tatlım...

kızlar bırde bu aldıgım kıyafetlerı aldıkca yıkayıp utuleyım dıyorum sonra bırıkmesın alırkende zorlanıyorum beyazlı ve karısık renklı olunca onları neyle nasıl yıkıyorsunuz bır kac kere basıma geldı beyazlara atınca o renk cıkıp beyazları boyayabılıyor e herseyıde ayrı ayrı yıkarsak ıısmız var yanı:)

Arkadaşlar haftasonu biraz temizlik yaptım sanırım kendimi yordum sağ alt karnımda ara ara ağrılar oldu bende biraz panik yaptım sizinde böyle ağrı hissettiğiniz oluyor mu???

evet canım ben ne zaman temizlik yapsam onu yaşıyorum ama artık banyo tuvalet yıkıyorum bide mobilya tozu süpürge ve vileda eşimin işi artık :))))

Bebek kıyafetleri için özel deterjan kullanman gerek spse.Sen her bir parça için makinemi çalıştırcaksın :26::26: Ben en sonunda hepsini beraber yıkar ütülerim diye düşünüyorum

Bebek kıyafetleri için özel deterjan kullanman gerek spse.Sen her bir parça için makinemi çalıştırcaksın :26::26: Ben en sonunda hepsini beraber yıkar ütülerim diye düşünüyorum

olemı canım:) cahıllık ıste:) neymıs o deterjan hıc gormedım.ya dıyorumkı sonra hepsı bırden zor olur yavas yavas yıkayıp utuleyım aldıklarım genelde acık mavılı beyazlı zaten onları beyazlarla yıkasam aradakı renkler dıger beyazları boyar mı dıye korkuyorum bır sorayım dedım

Ohhh maşallah bebişkona. 5 kilo doğurcan galiba Jack
Bizim de perşembe günü dopplerimiz var 14:45'te. Senin saat kaçta? Allah'ın izniyle aynı duyguları yaşıcaz o gün desene.

Bence bekle canım. İlerde bebek deterjanı alır, hepsini birlikte yıkar, kurutur, katlar, hazır edersin.

tamam canım madem herkes aynı fıkırde e bekleyeyım bende:)

prensese bak sennnn.maşallahhhh kuzummmm
kotonda hamilelik reyonu yoktu en son açılmışmı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…