İyiyim bbilimcim. Hafta sonu kuzenim bizdeydi. Cam sildirip perde astırdım ona. Evime bakılır oldu azıcık
Valla canlar ben zaten 2 sene içinde 15 kilo aldığımdan basenlerim ve popom üst sınıra ulaşmıştı. 74 kiloyla hamile kalınca genişleyecek daha fazla deri kalmadı sanırımGöbekte bişey yok çok şükür. Hep böyle çamaşırın kapattığı yerlerde kalır umarım çatlaklar..:26:
aynen canım derinin bir genişleme kapasitesi oluyor, üzerine çıkınca çatlaklar başlıyor. benim basen de büyüdü tabi hamileliğin başından beri, ama şu an yediklerime dikkat ettiğimden beri basen ve bacaklar durdu göbek büyümeye başladı. bir de bizim kızımız olacak ya proletim, kızda maalesef vücut her yönden genişliyor, bel bölgesi ilk aylardan itibaren inanılmaz kalınlaşıyor.
canım idrarda protein bambaşka bir olay bence sağlık ocağı biraz abartmış enfeksiyon değil protein olayı fakat sağlık ocağının yaptığı testt protein çıkmaz diye biliyorum daha detaylı bir test laızm proteinin belirlenmesi için, doktoruna gittiğinde bunu kesinlikle belirt sağlık ocağı bana idararda protein var dedi de
gerçekten varsa önlem alacaktır
aynen canım derinin bir genişleme kapasitesi oluyor, üzerine çıkınca çatlaklar başlıyor. benim basen de büyüdü tabi hamileliğin başından beri, ama şu an yediklerime dikkat ettiğimden beri basen ve bacaklar durdu göbek büyümeye başladı. bir de bizim kızımız olacak ya proletim, kızda maalesef vücut her yönden genişliyor, bel bölgesi ilk aylardan itibaren inanılmaz kalınlaşıyor.
canım hem protein var dedi hem iltihap 2 sonuç yüksek çıkmış
Valla psikolojikman göçmek üzereyim. Hep iyi düşünüyorum. Doğurayım hepsini vericem diyorum ama benim kocam küçümen bişey. Hemen hemen aynıydık. Şuan onu sollamış durumdayım. Fotoğraflarda falan ben iri duruyorum yanında. Bu gidişle doğurana kadar fotoğraf çekilmeyi bırak aynaya bile bakmıcam
bazen çekilecek gibi olmuyo aşıırı rahatsız ediyor beni :S
günaydın hamişler sabah sabah moralim bozuldu ya sağlık ocağına gittim test yaptırdım idrar yolları enfeksiyonum hiç geçmemiş ki belli zaten ağrım var tuzu azalt dedi protein çıkmış dedi 1 aydır ağzıma gram tuz koymadım evde tuzu kaldırdık halbuki ama gene de hiç değişmemiş üstelik tansiyonum da yüksek çıktı hemşire de sağolsun yani tehlikeli falan deyince morallim bozuldu ya
Arkadaşlar haftasonu biraz temizlik yaptım sanırım kendimi yordum sağ alt karnımda ara ara ağrılar oldu bende biraz panik yaptımsizinde böyle ağrı hissettiğiniz oluyor mu???
kızlar bırde bu aldıgım kıyafetlerı aldıkca yıkayıp utuleyım dıyorum sonra bırıkmesın alırkende zorlanıyorum beyazlı ve karısık renklı olunca onları neyle nasıl yıkıyorsunuz bır kac kere basıma geldı beyazlara atınca o renk cıkıp beyazları boyayabılıyor e herseyıde ayrı ayrı yıkarsak ıısmız var yanı:)
Bebek kıyafetleri için özel deterjan kullanman gerek spse.Sen her bir parça için makinemi çalıştırcaksın :26::26: Ben en sonunda hepsini beraber yıkar ütülerim diye düşünüyorum
Günaydın kızlarrrr....nasılsınız?
haftasonu benimde yoğun geçti.....cumartesi calıstım 5 e kadar.sonra avm ye gittik.alışveriş yaptım ama bu kez kızceme değil kendime....cok güzel ciciler aldım kotondan....kendime geldim yahu
pazar gunu de kışlık yazlık olayına girdim..ev temzle camasır yıka...yoruldum baya
veeeeeeeeeeeeeee bu sabah güzel kızımı gördüm....o yüzden geciktim...525 gr olmuş benim tontonum....dr sen almamışsın o alıyo maşallah fit gebesin dedi... bizim kız keyfine düşkün olucak besbelli.....yüzünü gördükkk şükür ama rahatsız oldu hanım kapadı sonra yarısını...ayak ayak ustune attı,yuzunu de kapadı babası gibi iri olucak galiba dedi dr
sonracıma şeker yüklemesi yapıldı....öncesi ve sonrası kan aldılar baya.çokmus gibiher gecen gün kan düsüyo ya.gecen hafta 10.2 iki olan değer bu hafta 10.1 cıktı...yüklemeden sonra yapılan sonuç için arayacak dr un asistanı...10 ekim perşembe için de doppler randevumuz var...ayrıca başka bi hastaneye bebeğin kalp incelemesi içi,n yönlendirdi ama isterseniz dedi.bence hiçbir sorun yok gayet sağlıklı dedi
perşembe günü bi gidim de onu düşünürüz sonra dedim...
canım sağlık ocağının idrar testlerine güvenme dedi az once benim doktorum....gecen hafta cuma gunu gittim sağlık ocağına.asımı oldum kan ve idrar verdim.....pazartesi sonucumu aldım....idrardaki enfeksiyon değerlerim...biri 32 diğeri 30 gibi birşeydi...sağlık ocağının dr u kendi dr una göster bunu söyle ilaç versin dedi.....
neyse bugün gittim dr a.idrar testi tekrarlandı...sonuç 3.4 gibi bişiydi.
doktorum endişelenme gayet iyisin dedi.saglık ocakları gün içinde alıyo ve bekletiyor idrarı hemen göndermiyor dedi....e idrar bekleyince içindeki lökosit 3 ise 30 a cıkıyo böyle dedi....sende bi git dr una....orda yapılsın...endişelenme yani hemen tatlım...
kızlar bırde bu aldıgım kıyafetlerı aldıkca yıkayıp utuleyım dıyorum sonra bırıkmesın alırkende zorlanıyorum beyazlı ve karısık renklı olunca onları neyle nasıl yıkıyorsunuz bır kac kere basıma geldı beyazlara atınca o renk cıkıp beyazları boyayabılıyor e herseyıde ayrı ayrı yıkarsak ıısmız var yanı:)
Ohhh maşallah bebişkona. 5 kilo doğurcan galiba Jack
Bizim de perşembe günü dopplerimiz var 14:45'te. Senin saat kaçta? Allah'ın izniyle aynı duyguları yaşıcaz o gün desene.
Bence bekle canım. İlerde bebek deterjanı alır, hepsini birlikte yıkar, kurutur, katlar, hazır edersin.
prensese bak sennnn.maşallahhhh kuzummmmGünaydın kızlarrrr....nasılsınız?
haftasonu benimde yoğun geçti.....cumartesi calıstım 5 e kadar.sonra avm ye gittik.alışveriş yaptım ama bu kez kızceme değil kendime....cok güzel ciciler aldım kotondan....kendime geldim yahu
pazar gunu de kışlık yazlık olayına girdim..ev temzle camasır yıka...yoruldum baya
veeeeeeeeeeeeeee bu sabah güzel kızımı gördüm....o yüzden geciktim...525 gr olmuş benim tontonum....dr sen almamışsın o alıyo maşallah fit gebesin dedi... bizim kız keyfine düşkün olucak besbelli.....yüzünü gördükkk şükür ama rahatsız oldu hanım kapadı sonra yarısını...ayak ayak ustune attı,yuzunu de kapadı babası gibi iri olucak galiba dedi dr
sonracıma şeker yüklemesi yapıldı....öncesi ve sonrası kan aldılar baya.çokmus gibiher gecen gün kan düsüyo ya.gecen hafta 10.2 iki olan değer bu hafta 10.1 cıktı...yüklemeden sonra yapılan sonuç için arayacak dr un asistanı...10 ekim perşembe için de doppler randevumuz var...ayrıca başka bi hastaneye bebeğin kalp incelemesi içi,n yönlendirdi ama isterseniz dedi.bence hiçbir sorun yok gayet sağlıklı dedi
perşembe günü bi gidim de onu düşünürüz sonra dedim...
canım sağlık ocağının idrar testlerine güvenme dedi az once benim doktorum....gecen hafta cuma gunu gittim sağlık ocağına.asımı oldum kan ve idrar verdim.....pazartesi sonucumu aldım....idrardaki enfeksiyon değerlerim...biri 32 diğeri 30 gibi birşeydi...sağlık ocağının dr u kendi dr una göster bunu söyle ilaç versin dedi.....
neyse bugün gittim dr a.idrar testi tekrarlandı...sonuç 3.4 gibi bişiydi.
doktorum endişelenme gayet iyisin dedi.saglık ocakları gün içinde alıyo ve bekletiyor idrarı hemen göndermiyor dedi....e idrar bekleyince içindeki lökosit 3 ise 30 a cıkıyo böyle dedi....sende bi git dr una....orda yapılsın...endişelenme yani hemen tatlım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?