teşekkür ederim canım benim bende çok yaygınya kesin oynar diye düşündüm inşallah sağlıkla nasip olurgüle güle kullanın cnm ay calliou'su bile varben uzun müddet alışamamıştım o calliou ya ama sonra el mahkum sevdik kendisini oyuncaklarını aldı bizim annenanne babaanne yavru da bayılıyo
evet
kızceler bnm minik kız göbegımn baya asagsında hareket edyo genelde...arada bır yukarda oluyo normal mı kı
slm kızlarrr
birden grip oldum yaaaa
tedirgin olsamda ıhlamur içtim sakıncalı değildi dimi bilen var mı
kızceler bnm minik kız göbegımn baya asagsında hareket edyo genelde...arada bır yukarda oluyo normal mı kı
canım mrb fatma hanıma dvm ediyor muusn
ben çıkıyorumda sana sorayım sanırım görmedin arkadaşım.detaylı ultrasonun nasıl oldu ban kendisi herzamanki gbi ultrasondan baktı bütün organları saydı ağzıyla ama ben hiçbirşey görmedim garip geldi bana burda detaylı usg yi kimsenin kendi doktoru yapmıyor .şimdiye kadar çok memnundum ama son gidişimde biraz ilgisizdi mesela şeker yüklemesine gel dedi ama aç gelmem gerektiğini bile sölemedi.sen ne yaptın bu konularda cvp verebilirsen sevinirim
kızlar 20+6 dayız bebeğimi günde 1-2 defa mutlaka hiisederdim dünden bu yana hissetmiyorm sizin ne durumda endişe ediyorum
ne yapayım canım kaynana kayınbaba kayınbirader bende. karlı kayın ormanında yürüyorum gunduz geceyemek yap yatak ser yatak topla totomun zor sığdığı bir evde eşimin büyük kardeşi gelinle yalnız kalsın diye emrivaki çekiyoruz işte.
Okul olmasa kafayı yer miydim?
Bakıyım
Evet yerdim
Az kaldı allahtan cuma günü özgürüz. bu arada bizim oğlan kımıl kımıl şimdilik özledim akşama kadar muhabbeti burda ama geliriz yakında mujuxx snaa yavruna o mini mini ayacıklarınaaa mmmmah ohhhkkk
kızlar detaylı ultrasona giren var mı? ben bu çarşamba giricem perinatolog bi doktor bakacak. çok merak ediyorum. 4 boyutlu görebilcek miyim? yaptıran varsa foto paylaşabilir mı? bize cd vereceklerini söylediler.
ben de tam aynı konuda soru sormustum umarım bi sorun çıkmaz canım ya üzüldüm:18: bi de hangi hastanede yaptırdın? uzman mıydı doktor? bilemedim ki????
canım benim bilirim o kanamaları çok üzücü ama çok moralini bozma internette okudum alttan bakınca hafif bir kanama olabiliyormuş inşallah devamı gelmez
benim de sancılarım oldu bir ara erken doğum ihtimalim var mı diye alttan baktı allaha şükür bir şey olmadı inş sizinki de tekrarlamaz geçmiş olsun
ben daha bebeğimin hareketlerini seçemiyorum normalmi kızlar ? doktorum daha vaktin var korkma dedi ama ?
kızlar 20+6 dayız bebeğimi günde 1-2 defa mutlaka hiisederdim dünden bu yana hissetmiyorm sizin ne durumda endişe ediyorum
bugün ayrıntılımız vardı bi sorun yok çok şükürbebeğim kızmış çok sevinçliyim
bu arada boğazlarım şişti burnum tıkalı hasta oldum malesefburnum açılsın diye tuzlu su çektim iyi geldi açıldı şimdi deniz suyu gibi oluyo tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?