2014 Şubat Anneleri

Bunlarda oglusumun yeni cicileri
güle güle kullanın cnm ay calliou'su bile var ben uzun müddet alışamamıştım o calliou ya ama sonra el mahkum sevdik kendisini oyuncaklarını aldı bizim annenanne babaanne yavru da bayılıyo

sen de mi bankadasın sunny?
evet

kızlar ya göğüslerimin rengi koyulaştı başını kastetmiyorum onlar zaten koyulaştı da göğüslerimin tamamı renk değiştirdi taktığım çamaşırdan mı kaynaklanıyor normalde de olan bişeymi anlayamadım yarın kontrolüm vardı doktora sorsammı bilemedim utanıorum sizlerde varmı böle bi değişiklikkk

Oda harika. Ben de böylebir oda hayal ediyorum bakalım. Odasın da güle güle büyüsün bebeğiniz :)

Ya arkadaşlar eğer sizin için sakıncası yoksa odalarınızla beraber fiyatlarını da yazsanız olur mu? :)

kuzummm sende kimse yokken geliyosun yahu .)

ne yapayım canım kaynana kayınbaba kayınbirader bende. karlı kayın ormanında yürüyorum gunduz gece yemek yap yatak ser yatak topla totomun zor sığdığı bir evde eşimin büyük kardeşi gelinle yalnız kalsın diye emrivaki çekiyoruz işte.
Okul olmasa kafayı yer miydim?
Bakıyım
Evet yerdim
Az kaldı allahtan cuma günü özgürüz. bu arada bizim oğlan kımıl kımıl şimdilik özledim akşama kadar muhabbeti burda ama geliriz yakında mujuxx snaa yavruna o mini mini ayacıklarınaaa mmmmah ohhhkkk

canım bu takım bebekom da 3.980 tl fakat emzirme koltuğu şifonyeri nevresimi ile birlikte birde bebek oturtma koltuğu var

lakin şirketimizin marangozu var biz istoçtan malzemesini aldık işçilik almayacak bizden oda 900 küsür tuttu

eğer tanıdık bir marangozunuz var ise malzemeyi temin edip rica edebilirsin uyguna gelir en azından

Fiyat dudağımı uçuklattı.Çok iyi ya. Maşşallah deyim:)

Ben de marangoz düşünüyorum ama güvenilir yer zor ya. Siz odanızı beğenirseniz (tabiki de aynı fiyata değil :) biz de marangozla görüşebilirmiyiz?

Bu ara da malzemeler fiata dahil değil tabi?

Vüzutta renk değişiklikleri olabilior ama utanma sor yani. Herkesin vücudu farklı tepkiler veriyor. :)

canım eğer istanbuldaysan numarasını vereyim bi görüş uygun bi şeyler çıkacaktır umarım

orasını pek kestiremiyorum canım ya yalan söylemek istemem ne gibi bi alışveriş sağlanır onuda bilmiyorum en azından ben numarasını veririm detayları sen görüşürsün olur veya olmaz fikir almış olursun hem

Tabi canım öyle. Konuşuruz anlaşırsak yaptırırız :)

Mustakbel anne adayları bugun basima cok kotu bisey geldi ve paylasmak istedim ki blenlr varsa onlarda paylasir rahatlarim biraz. Su ayrinyili ultrasona randevu aldık kendi devamli gittigim hastanede yokmuş baska erkrk bir doktor birde ozel tip merkezi. Hersey yolunda gitti normal cikti cogu organı bir ikisini göremedi ve eşi rahim agzina yakin ona alttan bakicaz dediki yarim saat sonra gel neyse oyle yaptik gittik dolastik geldik dolu hasta onlardan sonra aldi bizi onada ok.bakti organlari tamamladı ve alttan da bakti biraz acidi neyse hersey iyiymis dedi ve ben alttan kalintiyi temizledigimde bir baktim kanama pembeli ama doktor benden sonra cikip gitmis yetisemedim arattim hemen oda serum taktirip hastaneye yatirdi damar yolu acik kalacakmis acil müdahale icin o kadar uzuldum ki ya bisey olsaydi ya bebegim Allahim korusun dilim bile varmiyor.oyle 2 saat musadede kaldim. Yani demem o ki alttan müdahale ye hayirrr o nisey olmaz hikayeee... bakalim yine gelicekmi pembelik hep diken uzerindeyim korkuyorum eger kanama bebektense uyusmazlik igneside vurunmam gerekiyormus hemde ilk 72 saatte iste bu kadar cok yazdim galiba kusura bakmayın.

kızlar detaylı ultrasona giren var mı? ben bu çarşamba giricem perinatolog bi doktor bakacak. çok merak ediyorum. 4 boyutlu görebilcek miyim? yaptıran varsa foto paylaşabilir mı? bize cd vereceklerini söylediler.

ben de tam aynı konuda soru sormustum umarım bi sorun çıkmaz canım ya üzüldüm:18: bi de hangi hastanede yaptırdın? uzman mıydı doktor? bilemedim ki????

Son düzenleme:
canım benim bilirim o kanamaları çok üzücü ama çok moralini bozma internette okudum alttan bakınca hafif bir kanama olabiliyormuş inşallah devamı gelmez

benim de sancılarım oldu bir ara erken doğum ihtimalim var mı diye alttan baktı allaha şükür bir şey olmadı inş sizinki de tekrarlamaz geçmiş olsun

benim de hem koyulaştı hem de o kısmı genişledi çoook garip geliyor bana da

kızlar oğlumun adını koydum inşalalh nasip olursa çınar koydum:) tabi 4 ayda daha güzel bir iism bulursam o ayrı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…