Selam kızlar
bizde odamızı az önce verdik marangoza yapması için bayram sonrası getiricek odamız bu beyaz olcak şifonyer benim yatak odamınki odaya sığmadığı için onu oğlumun odasına koyucam o yüzden bi daha vermedm siparişe
Eki Görüntüle 825208
Eki Görüntüle 825212
kız odası gibi duruyor ama nevresim pembe olmıcak
onu babamız haftalar öncesinden aldı zaten oda burda
halısı ve abajuru önümüzdeki ay bakıcaz perdede odasında var zaten ip perde şimdilik odasının eksiği kalmıyor
çok güzelmiş güle güle kullansın, beyaz güzel duruyor zaten, benim önce sallamaları büyüyen beşiğim ahşap rengi pembe karışıktı, sonra in çık istemedim. İkea'dan alçak beyaz yatak aldım kızıma yanında düşme engelleyen zımbırtısı var, dolabı da beyaz, rafı var beyaz askılıklı yine ikea, beyaz da ufak bi ek dolabı var içinde bilumum ıvır zıvır ve oyuncağı var halısı perdesi pembeli ama gel gör ki odada her daim açık bir ütü masamız varbütünlüğü bozuyor biraz :)
Eki Görüntüle 825210
güle güle kullanın cnm ay calliou'su bile varBunlarda oglusumun yeni cicileri
evetsen de mi bankadasın sunny?
Selam kızlar
bizde odamızı az önce verdik marangoza yapması için bayram sonrası getiricek odamız bu beyaz olcak şifonyer benim yatak odamınki odaya sığmadığı için onu oğlumun odasına koyucam o yüzden bi daha vermedm siparişe
Eki Görüntüle 825208
Eki Görüntüle 825212
kız odası gibi duruyor ama nevresim pembe olmıcak
onu babamız haftalar öncesinden aldı zaten oda burda
halısı ve abajuru önümüzdeki ay bakıcaz perdede odasında var zaten ip perde şimdilik odasının eksiği kalmıyor
Eki Görüntüle 825210
kuzummm sende kimse yokken geliyosun yahu .)
Oda harika. Ben de böylebir oda hayal ediyorum bakalım. Odasın da güle güle büyüsün bebeğiniz :)
Ya arkadaşlar eğer sizin için sakıncası yoksa odalarınızla beraber fiyatlarını da yazsanız olur mu? :)
canım bu takım bebekom da 3.980 tl fakat emzirme koltuğu şifonyeri nevresimi ile birlikte birde bebek oturtma koltuğu var
lakin şirketimizin marangozu var biz istoçtan malzemesini aldık işçilik almayacak bizden oda 900 küsür tuttu
eğer tanıdık bir marangozunuz var ise malzemeyi temin edip rica edebilirsin uyguna gelir en azından
kızlar ya göğüslerimin rengi koyulaştı başını kastetmiyorum onlar zaten koyulaştı da göğüslerimin tamamı renk değiştirdi taktığım çamaşırdan mı kaynaklanıyor normalde de olan bişeymi anlayamadım yarın kontrolüm vardı doktora sorsammı bilemedim utanıorumsizlerde varmı böle bi değişiklikkk
Fiyat dudağımı uçuklattı.Çok iyi ya. Maşşallah deyim:)
Ben de marangoz düşünüyorum ama güvenilir yer zor ya. Siz odanızı beğenirseniz (tabiki de aynı fiyata değil :) biz de marangozla görüşebilirmiyiz?
Bu ara da malzemeler fiata dahil değil tabi?
canım eğer istanbuldaysan numarasını vereyim bi görüş uygun bi şeyler çıkacaktır umarım
canım ya odayı çok beğendim ben de istesem numarayı olur mucanım eğer istanbuldaysan numarasını vereyim bi görüş uygun bi şeyler çıkacaktır umarım
Fiyat dudağımı uçuklattı.Çok iyi ya. Maşşallah deyim:)
Ben de marangoz düşünüyorum ama güvenilir yer zor ya. Siz odanızı beğenirseniz (tabiki de aynı fiyata değil :) biz de marangozla görüşebilirmiyiz?
Bu ara da malzemeler fiata dahil değil tabi?
orasını pek kestiremiyorum canım ya yalan söylemek istemem ne gibi bi alışveriş sağlanır onuda bilmiyorum en azından ben numarasını veririm detayları sen görüşürsün olur veya olmaz fikir almış olursun hem
Mustakbel anne adayları bugun basima cok kotu bisey geldi ve paylasmak istedim ki blenlr varsa onlarda paylasir rahatlarim biraz. Su ayrinyili ultrasona randevu aldık kendi devamli gittigim hastanede yokmuş baska erkrk bir doktor birde ozel tip merkezi. Hersey yolunda gitti normal cikti cogu organı bir ikisini göremedi ve eşi rahim agzina yakin ona alttan bakicaz dediki yarim saat sonra gel neyse oyle yaptik gittik dolastik geldik dolu hasta onlardan sonra aldi bizi onada ok.bakti organlari tamamladı ve alttan da bakti biraz acidi neyse hersey iyiymis dedi ve ben alttan kalintiyi temizledigimde bir baktim kanama pembeli ama doktor benden sonra cikip gitmis yetisemedim arattim hemen oda serum taktirip hastaneye yatirdi damar yolu acik kalacakmis acil müdahale icin o kadar uzuldum ki ya bisey olsaydi ya bebegim Allahim korusun dilim bile varmiyor.oyle 2 saat musadede kaldim. Yani demem o ki alttan müdahale ye hayirrr o nisey olmaz hikayeee... bakalim yine gelicekmi pembelik hep diken uzerindeyim korkuyorum eger kanama bebektense uyusmazlik igneside vurunmam gerekiyormus hemde ilk 72 saatte iste bu kadar cok yazdim galiba kusura bakmayın.
kızlar ya göğüslerimin rengi koyulaştı başını kastetmiyorum onlar zaten koyulaştı da göğüslerimin tamamı renk değiştirdi taktığım çamaşırdan mı kaynaklanıyor normalde de olan bişeymi anlayamadım yarın kontrolüm vardı doktora sorsammı bilemedim utanıorumsizlerde varmı böle bi değişiklikkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?