2014 Şubat Anneleri

bizimde ismimiz belli değil benimde kızım olacak ve sanırım bizim ismimiz son haftalarda belli olacak babamız koyacak çünkü oda çok sakindir son anda karar verir herşeye
burcu ne kocanın canım :) aynı benımkıde ole yengecte

ben istanbuldayım canı seneye napıcam bilmiyorum kimseyi tanımıyorum hani çevrede bakıcı olarak falan ailelerin gelme ihtimaki de yok hayırlısı artık

ben istanbuldayım canı seneye napıcam bilmiyorum kimseyi tanımıyorum hani çevrede bakıcı olarak falan ailelerin gelme ihtimaki de yok hayırlısı artık

canım sen bılırsın ama gelmemelerı daha ıyı degılmı bılmıyorum ya tabı gerektıgınde gelırler ama ole cocugs bskmsk ıcın ya da uuzn sure bırılerıyle olmak bence kendı evlılıgının buyusunu bozar.bence sımdıden bakıcı arastırmaya basla ısını yapsın ve gıtsın.ya da ne guzel ıst dasın orda cok kucuk yas kreslerıde var ben sehırde olsam ne bakıcı ne anne ıstemem en ıyısı saglam bır kres olur bence benım fıkrım tabı

yani büyük konuşmayayım tatlım ama ben bakıcı olayına hiçmi hiç güvenemem herhalde benim oğluma annem baktı bakıcı tutmak zorunda kalsam işi bırakırdım sanırım

ha ama sen öğretmensen ki sanıyorum öylesin zaten dediğim gibi bebeğin 9 aylık olur eylüle kadar sonrasındada ilk dönemi raporla yada ücretsiz izinle geçirir bi kreşe verirsin olmazsa sonrasında
yada eşinde öğretmense onla ders saatlerinizi ayarlayabilirsiniz belki

karadeniz insanını çok severim ama bu adamdan sonra bi garip oldum
allaha yakın bana uzak olsun valla insan evladı kendinden bıktırdı beni

her memlektte mutlaka çıkıyor bir tane ama hepsine bedel

Son düzenleme:

artık ders saatlerini ayarlarız canım herhalde nasip bakalım sağ salim kucağımıza alalım da 2.dönem araştırırım doğumdan sonra

canım sağ salim kucağımıza alalım da ikinci dönem yavaş yavaş bakıcı arayacağız artık

İstanbulda kreşler iki yaşından önce bebeği kabul etmiyorlar maalesef.2 yaşında olup wc alışkanlığının olması şart bu arada.Bende bakıcı filan diyordum ama çevremde anne olan herkes kötü baksın ama yakının baksın mantığında.Doğduktan sonra anlarız onları sanırım

canım daha kuucuk alan kreslerde var ben duydum zaten ıst degılım malesef bana bır yararı yok.bılmıyorum ama benım annem zaten hayatı boyunca yaslı bakmıs yorulmus gun gormemmıs hasta sımdı bırde cocugumu baktıramam cok vıcdanım sızlar yanı.kayınvalıdeme goturup gerı evıme gelıp yalnız kalcak olsam baktırırıdım ama ole bı sans yok.evımdede kayınbabamı kayınvalıdemı ıstemıyorum yaaa o zman benım hıcbır ozel hayatım kalmaz ve durmadan ıs yapmak zorunda kalırım esofmanla bıle gezemem evde esımle ılıskımız cok kısıtlanır.o yuzden kesınlıkle ıstemıyorum ve gelıcekler dıe odum kopuyor

canım daha kuucuk alan kreslerde var ben duydum zaten ıst degılım malesef bana bır yararı yok.bılmıyorum ama benım annem zaten hayatı boyunca yaslı bakmıs yorulmus gun gormemmıs hasta sımdı bırde cocugumu baktıramam cok vıcdanım sızlar yanı.kayınvalıdeme goturup gerı evıme gelıp yalnız kalcak olsam baktırırıdım ama ole bı sans yok.evımdede kayınbabamı kayınvalıdemı ıstemıyorum yaaa o zman benım hıcbır ozel hayatım kalmaz ve durmadan ıs yapmak zorunda kalırım esofmanla bıle gezemem evde esımle ılıskımız cok kısıtlanır.o yuzden kesınlıkle ıstemıyorum ve gelıcekler dıe odum kopuyor

Afiyet bal şeker olsun yarasın da fotoprafını açmamla orkidemin bir yaprağının intihar etmesi bir oldu şaşkınım

Koca popom bir orkidenin bile intiharına sebep olabiliyor desene

maşallah canım, boylusun da sen:)
ben de büyüyen göbüşüme bakıp bakıp seviniyorum, çocuk gibiyim:)

170 cm kızlar boyum. Öyleee çok çok da uzun değilim. 55-60 arasıydı hep kilom. Son 2 yıl içinde 15 kilo almıştım. Üstüne birde hamile kalında tam oldu.

https://www.mortaki.com/ilk-adim-isim-kolye_1977

Bunu bi arkadaşım gönderdi canım bana. Doğum yapınca yaptırcakmış. Ben çok beğendim. Beğenirsen sende isteyiver bundan. Bi ömür takılır sıkılmadan..

maşallah güzelim fıstık gibi olmuşsun heheh gayet güzel görünüyorsun yahu sizin bu kilolar nerdeee :)

Basenlerimdeeeeeee. O yüzden önden çekilmiiş fotoğraf eklemiyorum mhiç

maşallah prolet ama gerçekten göstermiyorsun o kiloyu

Teşekkür ederim canım. Bu kocamdan kilolu olduğum gerçeğini değiştirmiyor maalesef

Deva kuşu deveeeeee

Güzel hamişler kiloları dert etmeyin emzirirken hepsi veriliyor 1 emzirme 350 kalorıye eşdeğer, yolu yarıladınız artık Allah sağlıklı hayırlı doğumlar nasip etsin, bloğumda 2 tane çok güzel çekiliş var, biri malum hamilelik çatlaklarını önlemek için diğeri bebeğinizi keyifle taşıyıp ellerinizi istediğiniz şekilde kullanacağınız sling, çekilişe katılıp bu hediyelerden kazanabilirsiniz bellimi olur bebişlniz şansına belki size çıkar

ANNESİNİN PRENSİ

Yattım valla :26::26:

kızlar hastanelik olduk ya ishal diye gittik tansiyon çok düşük serum verdiler

burcu ne kocanın canım :) aynı benımkıde ole yengecte
benim annem yengeç dünyanın en planlı programlı, tez canlı insanlarından biridir :) herşeyi çok evvelden hazırlar planlar..Tatile mi gidilecek, valizler 1 ay evvelden doldurulur :) birşey mi alınacak çok evvelden alır eder böyledir yani anacuuğm, beni de paniğe sokar hep o hazır olsun bu hazır olsun diye
Yattım valla :26::26:

kızlar hastanelik olduk ya ishal diye gittik tansiyon çok düşük serum verdiler

aaa çok geçmiş olsun, bende geçen bulantı için serum aldığımda, yan sedyede ishal oldugu için serum alan bi kız vardı hiç unutmam söylemesi ayıp aşırı kaprisliydi yanında annesi ve eşi vardı, eşini koşturdu durdu sağa sola...:) kzıın karnı acıktı, annesine soruyor annneeee ne yemeliyimmm annneeee, sürekli ayyy ııııyyyy, kocası koşup getirip duruyordu habire birşeyleri :) hastanein cafe'sinden bişeyler istedi onları beğenmedi filan. Annesi bile bi ara kızım ben merak ediyorum, sen nası doğum yapıcan nası bakıcan bu çocuğa dedi. Kız yine ay di mi anneee ayyy öyle deme yaaaa ayy anne doğuramaz mıyımmmm ay böyle uzata uzata
sana ciddi geçmiş olsun cnm bu arada, hem oku bunu sana eğlence olsun hadi ye muzları, patatesleri iyi gelir

sagol canım guzel fıkırmıs:)

Geçmiş olsun :26::26::26: Kaç çıktı hiç hissetmedin mi düştüğünü :26::26::26:

Halsizlik vardı sabahtan ishalde bi kaç gündür var bide üstüne istifar edince gideyim dedim

doktor tansiyonu pek ilgilenmedi ama gebelikte düşük tansiyon oluyor zaten diyoo yatıyom eşşek gibi

Hiç sevmem öyle mıç mıç insanları ya kapris tek katlanamadığım şeydir

bende hastanedeyken bi bebek vardı 20 günlük ufacık bişi top gibiii onu izledim durdum yattığım yerden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…