burcu ne kocanın canım :) aynı benımkıde ole yengectebizimde ismimiz belli değil benimde kızım olacak ve sanırım bizim ismimiz son haftalarda belli olacak babamız koyacak çünkü oda çok sakindir son anda karar verir herşeye
benimki koç canım
fakat ben burçlara pek inanmam
anladım canım hakkına hayırlısı olsun artık zaten ikinci dönemi evde bitirirsin büyük ihtimal eylüldede bebek 9 aylık olur baya büyümüş olur zaten
canım benim 120 günüm kalmışya 30 gün öncesinden başlasam diye düşündüm izne o şekilde hesapladım normalde 37. haftada ayrılmam gerek buda 14 ocağa falan denk geliyor ama ben 36 da ayrılmayı planlıyorum buda ocağın ilk haftası falan eder inş. öyle işte
ay tutarım tutmammı şuan evde olup kanepeye uzanmak için neler vermezdim
ben istanbuldayım canı seneye napıcam bilmiyorum kimseyi tanımıyorum hani çevrede bakıcı olarak falan ailelerin gelme ihtimaki de yok hayırlısı artık
ben istanbuldayım canı seneye napıcam bilmiyorum kimseyi tanımıyorum hani çevrede bakıcı olarak falan ailelerin gelme ihtimaki de yok hayırlısı artık
ay benimde baba tarafım trabzonlu değil karadenizli amaa :26: olsun sen memlekete bağlama cnmo adamın kendi öküzlüğüdür, trabzonlu olmayan ne öküzler biliyorum ben de yazamıorm..tırsıorm okunur die, sözde istanbul beyefendisi olup da yine öküz yine kaba olanlar vaar..
ayrıcana haklısın sinirlenmekte bende bi sürü şeye kıl oluyorum zaten işte saysam bitmez..
r
yani büyük konuşmayayım tatlım ama ben bakıcı olayına hiçmi hiç güvenemem herhalde benim oğluma annem baktı bakıcı tutmak zorunda kalsam işi bırakırdım sanırım
ha ama sen öğretmensen ki sanıyorum öylesin zaten dediğim gibi bebeğin 9 aylık olur eylüle kadar sonrasındada ilk dönemi raporla yada ücretsiz izinle geçirir bi kreşe verirsin olmazsa sonrasında
yada eşinde öğretmense onla ders saatlerinizi ayarlayabilirsiniz belki
canım sen bılırsın ama gelmemelerı daha ıyı degılmı bılmıyorum ya tabı gerektıgınde gelırler ama ole cocugs bskmsk ıcın ya da uuzn sure bırılerıyle olmak bence kendı evlılıgının buyusunu bozar.bence sımdıden bakıcı arastırmaya basla ısını yapsın ve gıtsın.ya da ne guzel ıst dasın orda cok kucuk yas kreslerıde var ben sehırde olsam ne bakıcı ne anne ıstemem en ıyısı saglam bır kres olur bence benım fıkrım tabı
canım sağ salim kucağımıza alalım da ikinci dönem yavaş yavaş bakıcı arayacağız artık
canım sen bılırsın ama gelmemelerı daha ıyı degılmı bılmıyorum ya tabı gerektıgınde gelırler ama ole cocugs bskmsk ıcın ya da uuzn sure bırılerıyle olmak bence kendı evlılıgının buyusunu bozar.bence sımdıden bakıcı arastırmaya basla ısını yapsın ve gıtsın.ya da ne guzel ıst dasın orda cok kucuk yas kreslerıde var ben sehırde olsam ne bakıcı ne anne ıstemem en ıyısı saglam bır kres olur bence benım fıkrım tabı
canım daha kuucuk alan kreslerde var ben duydum zaten ıst degılım malesef bana bır yararı yok.bılmıyorum ama benım annem zaten hayatı boyunca yaslı bakmıs yorulmus gun gormemmıs hasta sımdı bırde cocugumu baktıramam cok vıcdanım sızlar yanı.kayınvalıdeme goturup gerı evıme gelıp yalnız kalcak olsam baktırırıdım ama ole bı sans yok.evımdede kayınbabamı kayınvalıdemı ıstemıyorum yaaa o zman benım hıcbır ozel hayatım kalmaz ve durmadan ıs yapmak zorunda kalırım esofmanla bıle gezemem evde esımle ılıskımız cok kısıtlanır.o yuzden kesınlıkle ıstemıyorum ve gelıcekler dıe odum kopuyorİstanbulda kreşler iki yaşından önce bebeği kabul etmiyorlar maalesef.2 yaşında olup wc alışkanlığının olması şart bu arada.Bende bakıcı filan diyordum ama çevremde anne olan herkes kötü baksın ama yakının baksın mantığında.Doğduktan sonra anlarız onları sanırım
canım daha kuucuk alan kreslerde var ben duydum zaten ıst degılım malesef bana bır yararı yok.bılmıyorum ama benım annem zaten hayatı boyunca yaslı bakmıs yorulmus gun gormemmıs hasta sımdı bırde cocugumu baktıramam cok vıcdanım sızlar yanı.kayınvalıdeme goturup gerı evıme gelıp yalnız kalcak olsam baktırırıdım ama ole bı sans yok.evımdede kayınbabamı kayınvalıdemı ıstemıyorum yaaa o zman benım hıcbır ozel hayatım kalmaz ve durmadan ıs yapmak zorunda kalırım esofmanla bıle gezemem evde esımle ılıskımız cok kısıtlanır.o yuzden kesınlıkle ıstemıyorum ve gelıcekler dıe odum kopuyorİstanbulda kreşler iki yaşından önce bebeği kabul etmiyorlar maalesef.2 yaşında olup wc alışkanlığının olması şart bu arada.Bende bakıcı filan diyordum ama çevremde anne olan herkes kötü baksın ama yakının baksın mantığında.Doğduktan sonra anlarız onları sanırım
Afiyet bal şeker olsun yarasın da fotoprafını açmamla orkidemin bir yaprağının intihar etmesi bir oldu şaşkınım
maşallah canım, boylusun da sen:)
ben de büyüyen göbüşüme bakıp bakıp seviniyorum, çocuk gibiyim:)
maşallah hiç 82 gibi durmuorsun??boyun çok uzun olmalı? ben hala 60 kilonun altındayım hehe başta yemek yiyemiyince böyle oluyor, ama açıldı artık iştahım bende yemezsem olmuyor..12 dedin mi yemeğe koşmak istiyorum. Ki bguün öğle yemeği öncesi bir kahve bir de çiko! yediğimden süre uzadı...şimdi koşarım yemeğeee
bende hıc sevmem canım ya ama ben cok zor begenıyoru malesef bu huyumu sevmıyorum begenmıs gbıde yapamıyorum.artık son taktık sevdıgım markalardan hedıye alıyordu begenmesede kesın baska bısıyle degıstırır dıe ama sımdı kucuk bıryerdeyızya degıstırme sansımda kalmıyor o yuzden beraber gıdelım ne ıstersen al dıyor aslında zor tuttum kendımı gcıklık yapmamaya am hıc kavga edecek gucum yok neyse yazık.ıste aklıma hıcbısı gelmıyorkı
maşallah güzelim fıstık gibi olmuşsun heheh gayet güzel görünüyorsun yahu sizin bu kilolar nerdeee :)
maşallah prolet ama gerçekten göstermiyorsun o kiloyu
minik kuş
Mutlu ve keyifli günler hanımlar
Bak yaaa
Sağolasın canım hangi dişindi peki :26:
sağolasın bbilimim
Rahatlamak tam doğru kelime canım sağolasın
Aman canım aman dikkat et az valla ben bir hafta oldu hala atlatamadım gribi doktorum bugün 10 hastamın 8 i hasta dedi yuh dedim.Bu arada ısırma konusunda söz veremem
Günaydın canım da yüzüstü nasıl yuatabiliyorsun
Yattım valla :26::26:
kızlar hastanelik olduk ya ishal diye gittik tansiyon çok düşük serum verdiler
benim annem yengeç dünyanın en planlı programlı, tez canlı insanlarından biridir :) herşeyi çok evvelden hazırlar planlar..Tatile mi gidilecek, valizler 1 ay evvelden doldurulur :) birşey mi alınacak çok evvelden alır eder böyledir yani anacuuğm, beni de paniğe sokar hep o hazır olsun bu hazır olsun diyeburcu ne kocanın canım :) aynı benımkıde ole yengecte
Yattım valla :26::26:
kızlar hastanelik olduk ya ishal diye gittik tansiyon çok düşük serum verdiler
Koca popom bir orkidenin bile intiharına sebep olabiliyor desene
170 cm kızlar boyum. Öyleee çok çok da uzun değilim. 55-60 arasıydı hep kilom. Son 2 yıl içinde 15 kilo almıştım. Üstüne birde hamile kalında tam oldu.
https://www.mortaki.com/ilk-adim-isim-kolye_1977
Bunu bi arkadaşım gönderdi canım bana. Doğum yapınca yaptırcakmış. Ben çok beğendim. Beğenirsen sende isteyiver bundan. Bi ömür takılır sıkılmadan..
Basenlerimdeeeeeee. O yüzden önden çekilmiiş fotoğraf eklemiyorum mhiç
Teşekkür ederim canım. Bu kocamdan kilolu olduğum gerçeğini değiştirmiyor maalesef
Deva kuşu deveeeeee
Geçmiş olsun :26::26::26: Kaç çıktı hiç hissetmedin mi düştüğünü :26::26::26:
benim annem yengeç dünyanın en planlı programlı, tez canlı insanlarından biridir :) herşeyi çok evvelden hazırlar planlar..Tatile mi gidilecek, valizler 1 ay evvelden doldurulur :) birşey mi alınacak çok evvelden alır eder böyledir yani anacuuğm, beni de paniğe sokar hep o hazır olsun bu hazır olsun diye
aaa çok geçmiş olsun, bende geçen bulantı için serum aldığımda, yan sedyede ishal oldugu için serum alan bi kız vardı hiç unutmam söylemesi ayıp aşırı kaprisliydi yanında annesi ve eşi vardı, eşini koşturdu durdu sağa sola...:) kzıın karnı acıktı, annesine soruyor annneeee ne yemeliyimmm annneeee, sürekli ayyy ııııyyyy, kocası koşup getirip duruyordu habire birşeyleri :) hastanein cafe'sinden bişeyler istedi onları beğenmedi filan. Annesi bile bi ara kızım ben merak ediyorum, sen nası doğum yapıcan nası bakıcan bu çocuğa dedi. Kız yine ay di mi anneee ayyy öyle deme yaaaa ayy anne doğuramaz mıyımmmm ay böyle uzata uzata
sana ciddi geçmiş olsun cnm bu arada, hem oku bunu sana eğlence olsun hadi ye muzları, patatesleri iyi gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?