2014 Şubat Anneleri

BU cumartesi nst bağlanacak korkuyorum ya doğuma alırsa falan diye almazsa bayramdan sonrasına kalacak
bende diyordum bayraın son günü yaparım

speedy ben biraz bilgisizim sanırım ya ben bir aydınlatsan....3 sepet var değil mi....biri şeker içinse diğerleri hangi amaçla kullanılıyorrdüşündüm aklıma gelmedi sorayım en iyisi dedim...

kızlar bayramda ne giysemki diye çook meraklıyım anlatamam hafta sonu bişiler alıyım kendime diyorum ama ne bi türlü karar veremedim?

kızlar bayramda ne giysemki diye çook meraklıyım anlatamam hafta sonu bişiler alıyım kendime diyorum ama ne bi türlü karar veremedim?

bir göz at istersen...ben bunları aldım lcwden...bulamadım başka...pançoyu kendim örmek istiyordum fakat eşim doğuma kadar anca örersin şimdi lazım deyip aldı

speedy ben biraz bilgisizim sanırım ya ben bir aydınlatsan....3 sepet var değil mi....biri şeker içinse diğerleri hangi amaçla kullanılıyorrdüşündüm aklıma gelmedi sorayım en iyisi dedim...

arabalı olanı hastaneye götürücem içine dağıtacaklarımı falan koyarım diye düşündüm.
sepetin tekine şampuanlarını kremlerini koyarım odasında duracaklar
diğer sepete biberon emzik koyabilirim diye düşündüm

aynı zaman da mevlütte dağıtacaklarımı da koyarım bunlara

Son düzenleme:

evet süper fikir valla....ben hasır sepetler oluyor ya tekzen koçtaş gibi yapı marketlerde....onlardan alacaktım şampuan vs koymaya...ama böyle çok şık...

evet süper fikir valla....ben hasır sepetler oluyor ya tekzen koçtaş gibi yapı marketlerde....onlardan alacaktım şampuan vs koymaya...ama böyle çok şık...

bende onlardan düşündüm ilk başka kare yada dikdörtgen oluyr hatta dün düşündüm bunu
bugün işyerime getirmiş yengem gerek kalmadı

ben geldımmmmmm:) bırsey danısıcam sızlere benım yas gunum yaklasıyor.normalde hıc hoslanmam ama esım bana ne alacagını bulamamıs malum sıstım falan bırde son dogumgunumde bıraz begenmemıstım galıba:) adamın ıcıne oturmus sen sec hedıyenı ne ıstersen alıcam dedı lımıt yokmus ama ne kadar yok desede tabıkı cok ucamam yanı:) normalde bole bısıye gcık olurum ama bunu dıle getırırsem sanırım kavga edıcez.aklıma hıcbısı gelmıyor ne ıstesem varmı fıkır verebılecek olan

ben sevmem şunu al diyip hediye almasını ama ne alırsa da beğenirim yani
sen 3*5 eksiğini yada ihtiyacınıı söyle gitsin birinden birisini alsın

iyi olmuş güle güle kullan iyi günlerde

sağol canım senin istediğin english home de var

ben kuyumcuda çok güzel bir yüzük beğenmiştim mesela spor bir tarafında uğur böceği bir tarafında harf vardı galibaa,tam parmağın ortasında birleşiyordu güzeldi onu aldırırdım varsa böyle bir beğendiğin koş kuyumcuyaaaa:))))) ya daaa bayram ya önümüz git güzel bir tunikk,elbise ya da ne bilim sana uygun kıyafet te alabilirsin ya da cep telinin değişme vakti geldiysee onu değiştir,yeni labtop ta olur bak nasıl da yazdım :)))))))))))))))

ben sevmem şunu al diyip hediye almasını ama ne alırsa da beğenirim yani
sen 3*5 eksiğini yada ihtiyacınıı söyle gitsin birinden birisini alsın

sağol canım senin istediğin english home de var

bende hıc sevmem canım ya ama ben cok zor begenıyoru malesef bu huyumu sevmıyorum begenmıs gbıde yapamıyorum.artık son taktık sevdıgım markalardan hedıye alıyordu begenmesede kesın baska bısıyle degıstırır dıe ama sımdı kucuk bıryerdeyızya degıstırme sansımda kalmıyor o yuzden beraber gıdelım ne ıstersen al dıyor aslında zor tuttum kendımı gcıklık yapmamaya am hıc kavga edecek gucum yok neyse yazık.ıste aklıma hıcbısı gelmıyorkı

ihtiyacın olan bişey iste o zaman boşa gitmesin

:))) yavrum sen uzmansın yanı.hamıleykende guzel gyınmek cok ıstıyorum ama hamılellık kıyafetıyle lımıtımı doldurmak ıstemıyorum telımı bır ay once evlılık yıldonumunde aldı.laptopum var.altın daha mantıklı gelıyor evet ama alyans ve tek tastan baska takabılırmıyım bılmıyorum.kolye alsam oda annemın mezunıyet hedıyesını takıyorum hep:) dusta bıle cıkarmam ole bıde azcık pısman olsunda bırdaha bana sectırmesın:)

o zaman takabileceğin başka kolyee ya da çok zarif ve şık bir bileklik bakabilirsin :) olmadı ayakkabı ve çanta ikilisi de alabilirsin kaliteli olunca yekünde ağır tutarlar

o zaman takabileceğin başka kolyee ya da çok zarif ve şık bir bileklik bakabilirsin :) olmadı ayakkabı ve çanta ikilisi de alabilirsin kaliteli olunca yekünde ağır tutarlar

canta en buyuk tutkum:) ıst da olsam ahhhh ahahh.burda bulamamkı guzel ıstedıgım gıbı.neyse altın daha mantıklı gorunuyor galıba

kızlar az önce baktımda doğum iznime 90 gün kadar kalmış geçer demi ya :26::26::26:

spse doğum günün şimdiden kutlu olsun canım

maşallah prolet ama gerçekten göstermiyorsun o kiloyu

bencede maşallah sana
kızlar ya birşey soracağim de benim yemketlerden sonra karnım acayip gerilriyor hatta gün içindede aynı sekilde yumusak bir karnım yok.bide korkuyorum açıkcası bir kac kere gün içinde sanki bebek biyere toplanıyor gibi oluyor buda sancı belirtisimiş ama başka bir sikayetim yok şükür.bazı yerlerde okudum 4.aydan sonra yalancı sancılar olabilirmi.yaşayan var mı aranızda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…