2014 Şubat Anneleri

hastane bahanesiyle ayazımıda grömüş oldum kıpırdak oğlum hiç durmuyor doktor resim bile yakalayamadı

bende ordaki videodan bakıyorum zaten çözdüm artık galiba 3 sıra bitti hep düz örgü tabi yan falan gidiyo kesiliyo artırılıyo falan seninkini de merak ettim

kızlar doktordan geliyorum şimdi .. sonunda oğlum kıymetli pipisini bana gösterdi:)))detaylı ultrasona girdim bebeğimin kilosu 21 hafta 3 günlük 400 grm olmuş boyunuda söyledi ama unuttum ama boyununda kilosununda haftasına uyumlu olduğunu söyledi..şimdilik herşey yolunda.. darısı tum annelerin başına inşallah..

Ne çok hastamız olmuş şubat annelerinden. Kızlar ben de çok ve çabuk hasta olurum hatta ilk dört ayım hastalıkla, öksürükle geçti maalesef. Şimdi kalsiyum için hergün iki üç bardak süt içiyorum. Daha doğrusu (kahvesi az, zira süt içemiyorum) sütlü kahve. Tavsiye ederim. :)

Ben de durumlar şöyle; Dün sağlık ocağında tetanoz aşımı oldum. 20. haftanın son gününde. Sizden bir haftaya kadar ağrıyor diye duyduğum için hemşire bir iki ağrır deyince fazlasında endişelenmeli miyim? dedim, Hayır bir hafta ağrıyabilir. Beze sarılmış buz tutabilisin dedi. Zaten başka bir cevap beklemiyordum :)

Cuma günü detaylı ultrasonum var. İnşallah cinsiyetini gösterir. Dua edin. Cuma gününü güle oynaya beklemem gerekiyor aslında, keza bekliyorum da. Ama akşamına kayınvalidemlere yolculuk var. 5-6 gün kalmalı. Dönüşü hatırlayıp mutlu olmaya çalışıyorum. Allah aynı evde yaşayanların eşlerine bol akıl, fikir ve kazançlar nasib etsin. Kendi evlerinde çekirdek aileleriyle de mutlu olsunlar. O zamana kadar da bol bol sabır ve geçim versin, diye can-ı gönülden dua ediyorum valla :)

Son düzenleme:
ayy bugün çok sevindiriğim
sonunda kıpır kıpır hissediyorum arık, ben öksürdükçe minnak kudurdu karnımda walla
bileydim şimdiye kadar öksürmez miydim :)
kızlar dua edin yarın kontrolümüz var,
hiç kilo almıyorum inşallah sağlığı yerindedir ve artık cinsiyetimizi öğreniriz
çatlıyorum artık yani
şöyle bayrama ananeyle dedeye sürprizle gidelim
mucckk öptük sizi minnoşumla

ouuw işte aşkım hayalimde böyle şu an soldaki sağdaki aynı anda eklemişim, ikisi farklı bebe soldaki da sağdaki tatlı aslında Allah sağlıklı nasip etsin öncelikleee diyerek bakmaya devam ediorm tatlı bebişlere :)

Eklentiler

• $kucuk_tatli_erkek_bebek-1400x1050.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 46
  • $çok-tatlı-erkek-bebek-giyim-modelleri.webp
    10 KB · Görüntüleme: 47
slm kızlar nasılsınız benim velet pek tembel 2 gündür kıpırdamıyor yine aklım kalmıyor değil.

:d kıymatli pipisine gülmekten öldüm Ohh maşşallah yaa. Normal ultrasonda verdikleri çıktı üzerinde boy ve kilo yazıyor, detaylıda da öyle birşey verdilerse bi bak :) Bu arada aramızda 3-4 gün varmış. Bakalım doğumlar nasıl olacak :) Aminn..

:) Süper ya. Hareketlerini hissetmek çok güzel birşey. Evet artık cinsiyetlerini göstersinler yahu :)

Bak kıskanır oğlun dikkat et Ben daha tatlı olcam anne niye o çirkin:) şeylere bakıp duruyorsun diye tekmelerse hiç şaşırmam :)

slm kızlar nasılsınız benim velet pek tembel 2 gündür kıpırdamıyor yine aklım kalmıyor değil.

Sen yprgun olduğun için hareket etmiyor olabilir ama sen de meraklanıyorsun doğal olarak. Sağlık ocağına gidip kalp atışlarını dinlersen rahatlarsın :) Hemşireye hareket hissetmediğini söylemeyi unutma ki dinletsinler. Yoksa gerek görmüyorlar.

selam sunny, artık çorapsız, hırkasız dolaşmak yasak:)
ben akrabaları çok düşünmemeye çalışıyorum, eşimin de benim de bebekliğimiz çok tatlı, ben esmer o ise karbeyaz tenli. bakalım bizim minnak nasıl olacak.geçen bayramda bana hep ceviz içi yedirmişlerdi, "bu cevizin içi gibi akça pakça bebek doğur" diye.öyle dediler diye hiç alınmadım, belki de benim gibi esmer olacak. kime benzerse benzesin senin de dediğin gibi önce sağlıklı, akıllı, uslu, hayırlı, uğurlu evlat olsun hepimizinki.ben bebeğimle konuşurken "babanla benim en güzel özelliklerimizi al yavrum" diyorum, hakikaten en güzel genlerimizi alsınlar, hem görüntü hem de kişilik olarak...

BU cumartesi nst bağlanacak korkuyorum ya doğuma alırsa falan diye almazsa bayramdan sonrasına kalacak
bende diyordum bayraın son günü yaparım

Artık doğsun da görelim bebişi yahu merak etmeye başladım

Ben de çiçekler yollarına serildi diye düşünmüştüm

Eki Görüntüle 826848 Eki Görüntüle 826849

hadi bakalım ilk eklemeleri yaptım bakalım olacak mı
işte kıvanç'cıgımın bebeklii

Şu kıvancı bi sevemedim anasını satayım sarıları sevmiyorum arkadaş olacaksa burak özçivit gibi ne bileyim kenan imirzalioğlu gibi olsun karayağız delüğanlu

Yok canım çiçekler yollarına kurban olur seriliyor diyorum ben

hastane bahanesiyle ayazımıda grömüş oldum kıpırdak oğlum hiç durmuyor doktor resim bile yakalayamadı

Maşallah size hadi gözün aydın için rahatlamıştır

Vayy pipiliye bak sen maşallah size

kızlar keçeden yapılan rengarenk kapı süslerine bayılıyorum, yalnız fiyatları abartı 80 TL dediler. keçeden yapılma bebek magnetleri de tanesi 3-4 TL.
sizce keçe temin edip yapabilir miyim, ocak annelerinden yapan vardı.malzemelerle filan hemen hemen aynı rakama denk gelirse de satın almak mantıklı gibi.aşağıda bir resim paylaşıyorum, googl da görsellerde "keçe kapı süsü" diye aratınca çok şeker süsler çıkıyor, hepsini yiyesim geliyor valla:)

maliyeti uyguna gelebilir canım gerçi net fiyatlarını falan da bilmiyorum

doğumda hastane de dağıtmak için neler yapacaksınız var mı planınız ?

Bence yapılır ya. Ben de almayı değil yapmayı düşünüyorum. Hem bizim emeğimiz olması daha güzel olur gibi geliyor :) Çok zor değiller. Kalıp bile bulunabilir diye düşünüyorum :)

tmm annecim akşam eve gidince çoraplarımı giyicem terlik olunca unutuo insan bari çorap olsun, hırka da giymiorm ev sıcak oluyor.
Amin cnm hepimiz iiçin sağlıklı, güzel bebişler olsun .
Ceviz ile akça pakça bebeği ilişkilendiremedim ama omega açısından ye git sen boşverrr
Esmerin de sarışının da tadı ayrı :)
Her ne kadar Adally bacım biz sarıları sevmesede ben sarı olmaktan dolayı mutluyum :) kızıma da bayılıyorum sapsarı saçlarına da, ama bir gerçek var ki çok sarı erkek biraz çiğ durabiliyor, eh kıvanç'ın yeri ayrı çocukken sarı çiyanmış o da tam
hayalimdeki bebiş kumral, lacivert renk gözlü, buğday tenli, uzun boylu

ben daha bunların piyasa araştırmasına hiç girmedim umarım pahalı olmaz çünkü kapı süsü ve mevlüt için de güzel magnetler düşünüyorum,aslında başka şeyler de düşünüyorum ama buzdolabı yapıştırıcısı daha mantıklı sonuçta kimse atmaz dekor olarak koyarlar öbür türlü benim para verdiğim ve bebeğimin adı yazan şey millet için kıymetli olmayabilir

maliyeti uyguna gelebilir canım gerçi net fiyatlarını falan da bilmiyorum

doğumda hastane de dağıtmak için neler yapacaksınız var mı planınız ?

ben o konuda kararsızım canım, burada tanesi 1-1,5 liraya tüllü, kuş tüylü, objeli, badem şekerli ya da lavanta torbalı minik süsler yapan dükkanlar var.çevremdekiler hep onlardan yaptırdı. maliyeti düşük olduğu için onlardan alınabilir. ama onları da pek beğenmiyorum basit geliyor. evde kendim yapmaya vaktim olacak aslında, şeker hamurlu kurabiyelere bayılıyorum, minik şişeler var kurdelalı, süslü, ne bileyim keçeden magnetler var...

siz karar verdiniz mi canım?

avrupalıların çocukları sarı sarı çok tatlı oluyorlar, benim eşimin de küçüklüğü sapsarı bişeymiş, şimdi resimlerine bakıyorum da o kadar tatlı ki keşke şimdi o tatlı erkek çocuğu burada yanımda olsa da sevsem diyorum, belki ilerde oğlumuz olursa onun bebekliğine benzer:)

sizde kim sarışın sunny, sen mi eşin mi? kime benziyor kızın?

ben sarışınım, benim babam küçükken sarışınmış açık kumralımsı yeşil gözlü, babaannem, eşim de şu an gayet esmer ama küçükken açık kumralmış sarı gibi, onun da anneannesi sarışın mavi gözlüydü rahmetli.
benim kız bildiğin isveç'liler gibi :) bana benzetiyorlar, tatillerde filan hep yabancı sanıorlar, ha bu arada profil resmimdeki gibi de değilim o boya hem, bende zaten şu an röfle var, ama röflem geçti aylarrr oldu allttan siyah çıkmadığı kendi rengim de açık olduğundan idare ediorm şu an dibim geldi derdim olmadı

Oy oyyy şimdi Milliyet'te bi haber okudum da içim eridi içim ...1.5 yaşında dünyalar tatlısı çocuk şaşılık tedavisi iin ameliyata alınıyor, sonra yazmamayıam...başına bir sürü işler geliyor
Doktor hatası imiş de muhtemelen.. Allahım sen koru yarabiim. Herşeyin hayırlısını ver, o çocuk da iyileşir inşallah
çok kötü oldum ya

Allah hepimizin gönlüne göre versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…