2014 Şubat Anneleri

canım bişi diymmi aslında doğuya gittikçe evler büyüyor
çünkü aileler kalabalık falan o yüzden ne kadar doğu o kadar büyük ev
ha siz eşyalarınızı götürmezsiniz o ayrı ama doğuda evler daha büyük
mesela istda 110 m2 evlere büyük diyorlar ve 3+1 oluyor
bizim burda 110m2 ev asla 3+1 olmaz kesinlikle 2+1 olur ve küçük ev denir
ortalama bir ev burda 150-170m2 arası 3+1 dir burada
urfada mesela evler burdakindende büyük oluyor diyarbakırda dahada büyükmüş dha doğuyu görmedim zaten

bende doguda sayılırım zaten evım 170 m canım ama hkakımızda hayırlııs aman ben zaten esyaları gozden cıkardım ev alınca o kadar dolasmıs esyyaı kullnamam muhtemelen rabbım saglık ve huuzr versın gerııs kolay evet canım sende dogru tesbıt yapmısın

canım bişi diymmi aslında doğuya gittikçe evler büyüyor
çünkü aileler kalabalık falan o yüzden ne kadar doğu o kadar büyük ev
ha siz eşyalarınızı götürmezsiniz o ayrı ama doğuda evler daha büyük
mesela istda 110 m2 evlere büyük diyorlar ve 3+1 oluyor
bizim burda 110m2 ev asla 3+1 olmaz kesinlikle 2+1 olur ve küçük ev denir
ortalama bir ev burda 150-170m2 arası 3+1 dir burada
urfada mesela evler burdakindende büyük oluyor diyarbakırda dahada büyükmüş dha doğuyu görmedim zaten

aynen katılıyorum dediğine doğuda evler büyük oluyor,düşün benim evim 120 m2 ve 2+1 kocaman diyoruz halbuki adanadayken böyle bir ev görsek bu ne böyle derizz :))) urfa da kiralar acaip pahalı yanlız söylemedi demeyin :)

spsee bence senin beğendiğin daha güzel ama ben sevmiyorum mobilya olmayan beşikleri zevk meselesi....:(

o zaman gerek yok dediği gibi
güzel bir sepet alırsın :54: boş odanı süslersin ona oyun odası gibi olur :34:
gardolap falan almayı düşünüyor musun yada şifonyer bebeğin kıyafetlerini nereye koyacaksın

ıste bır park yatak bırde oda yapıncada kullanabılecegım bır gardrop alcam galıba canım

yok güzelim kadınız ilgi istiyoruz ve eğer bir insana önce bir yönünü gösterirsen ve bu yönünde devam edersen daha sonra o gösterdiğn yönün yok olursaa haliylee karşıdakii afallar ve sinirlenir...senin durumun da böylee....dün benim de sinirlerim bozuktu mesela...binbir özlemle kocamı bekliyorum,ilk defa bu sene çalışmadığım için evde sıkılıyorum adam geliyo yemek yiyo,bir bardak çay içip lavaboya giriyor ( 1saat) sonra çayını alıyor hooop bilgisayar başına oyun oynamayaa...artık dün sinirlendim yahu dedim konuşmak istiyorum hiç ilgilenmiyorsun benle sıkılıyorum....o da ben zaten çok konuşkan bir adam değilim seninle ilgisi yok dedi sonra ben ona arkadaş ortamında gayet sohbet eden biri olduğunu söyledim demek ki benimle konuşmaktan zevk aldığın birşey yok,suçu kendimde buluyorum ilgi alanlarına erişemiyorum oynadığın oyundan anlamıyorum,siyaseti seviyorsun kafam pek basmıyor bu durumda sen benle konuşmaktan zevk almıyorsun diye düşünüyorum söyle napabilirim dedim??? sarıldı hemen bana ayy gözlerim doldu başladım ağlamaya o da ağladı ben seni bu kadar üzdüğümün farkında değildim özür dilerim dedi amaaa bu hamilelikten miii yoksaaa gerçekten mii sinirlerim bozuldu bilemedim :)

ohh bee rahatladım :)))) bu arada eşim her akşam yemekten sonra 1 saat yatmadan önce de 1 saat wc de olur çünkü başka yerde kitap okuyamıyor hehehhe :)

duygusallık bu ara bendede tavan geçen hafta acayip sinir krizi geçirdim evde, eşimin yüzünden aslında ben abarattım biliyorum ama ah bu hormonlar yokmu hormonlar

o günlerde tramvayda biri bana yer verdiğinde gözlerim doluyordu o derece duygusal durumdaydım yani :9::9::9:

hoşgeldin, bebeğiniz hayırlı uğurlu olsun,sağlıkla mutlulukla kucağına alırsın inşallah,
ben de 25. haftada şeker yüklemesine gideceğim. 23.haftadayım ve şu ana kadar 6 kilo aldım (bunun ilk 5 kilosunu beslenmeme dikkat etmediğim için ilk 3 ayda aldım).
hızla kilo almamak için hamileyken yapabileceğin tek şey kaliteli ve dengeli beslenmek. bu da demek oluyor ki, hamurişi (börek,pasta,poğaça,makarna,pirinç pilavı,beyaz ekmek) ve tatlı (şerbetli,hamurlu,yağlı,çikolatalı,kremalı) grubunu beslenme listemizden kaldırmak gerekiyor.
bunu başarabilirsen çok rahatlarsın, çünkü benim doktorumun da dediği bebeğin bu besinlerden hiç birine ihtiyacı yok.
hamurişi ve tatlı sadece anneye kilo aldırıyor.
günlük karbonhidrat ihtiyacımızı birkaç dilim tahıllı ekmek, bulgur pilavı gibi besinlerle almak daha sağlıklı.

sağlıklı, huzurlu bir hamilelik diliyorum.

Çok teşekkür ederim canım hem iyi dileklerin hem de önerilerin için.

Zaten o kiloyu sırf çikolatalar yüzünden aldım. Moralim biraz bozuktu geçen hafta. Ben de kendimi çikolataya vermiş buldum. Yoksa onun dışında yediklerime çok dikkat ediyordum. Ah işte o çikolata yok mu!! Zaten bir de hamileliğin ilk aylarının yaza gelmesi kötü oldu. Yaz olunca fırsat buldukça bir yerlere kaçtık. Hatay, bursa falan derken buraların mutfakları beni bitirdi. Her gittiğim yerden 1 kiloyla döndüm. Sağolsun bünyem de çok kolay kilo alıyor. Ama bundan sonra daha kontrollü gitmem lazım.
Zaten bana bayram da yok. Doktora yeterlilik sınavına hazırlanıyorum bir yandan. Bayramda oturup ders çalışacağım😔

duygusallık bu ara bendede tavan geçen hafta acayip sinir krizi geçirdim evde, eşimin yüzünden aslında ben abarattım biliyorum ama ah bu hormonlar yokmu hormonlar

o günlerde tramvayda biri bana yer verdiğinde gözlerim doluyordu o derece duygusal durumdaydım yani :9::9::9:

ya herşeye alınmaya başladım bilim öyle böyle değil :) çoğu zaman frenlemeye çalışıyorum kendimi ama şu günlerde hormonlarımın normal olmadığını düşünmeye başladım....senin dee duygusallıkta maşallahın varmış haniii :9::9::9:

vallahi maşallah canım yaa herşeyini tamamlamışsınız ne güzel...biizm daha çok eksiğimiz var:30:

BİZ biraz aceleci çiftiz sanırım annemde sağolsun her gördüğünü alıyor falan :1::1::1:

İnşallah canım. Bakalım şimdi 2 takım üzerinde çalışıyoruz. Sonuç ne olacak ben de merakla bekliyorum😊

Bu arada gerçekten her şeyiniz bitmiş sizin. Biz daha hiçbir şeye başlamadık. Bir anneanne-babaannelerin falan aldığı, ördüğü üst baş var o kadar. Hakkımızda hayırlısı. Yetişiriz herhalde.
birisinden birine karar verirsiniz duruma göre.

yetişirsiniz canım daha 3 ayımız falan var :34:

kızlar esim bu park tagı alalım dıyor bende begenmedım hem sadece 15 kılo tasıyor dıyor esımde neymıs kraft daha ıyıymıs daha saglammıs dıyor
Kraft Coral Extra çocuk Oyun Parkı park yatak GittiGidiyor'da 94966131

bende sunu begendım ama bılemıyorum vaktı olan bır bakabılır mı

Sunny Baby SB-708 Playfull Oyun Parkı / Mavi - Anne / Bebek / Oyuncak - Hepsiburada.com

ıste bır park yatak bırde oda yapıncada kullanabılecegım bır gardrop alcam galıba canım

bana senin beğendiğin daha iyi geldi diğeri 15 kg taşıyor sonuçta bebek biraz tombik olursa ileri de sorun çıkar kısa süreli olur :54:

taşıma kapasitelerini göz onüne alırsak senin beğendiğin güzel tabiki çünkü oda almayacaksanız en az 3-4 yaşına kadr yatcaktır birazda tombik bir çocuk olursa o yaşlara geldiğinde 15 i geçmiş olurki

yok güzelim kadınız ilgi istiyoruz ve eğer bir insana önce bir yönünü gösterirsen ve bu yönünde devam edersen daha sonra o gösterdiğn yönün yok olursaa haliylee karşıdakii afallar ve sinirlenir...senin durumun da böylee....dün benim de sinirlerim bozuktu mesela...binbir özlemle kocamı bekliyorum,ilk defa bu sene çalışmadığım için evde sıkılıyorum adam geliyo yemek yiyo,bir bardak çay içip lavaboya giriyor ( 1saat) sonra çayını alıyor hooop bilgisayar başına oyun oynamayaa...artık dün sinirlendim yahu dedim konuşmak istiyorum hiç ilgilenmiyorsun benle sıkılıyorum....o da ben zaten çok konuşkan bir adam değilim seninle ilgisi yok dedi sonra ben ona arkadaş ortamında gayet sohbet eden biri olduğunu söyledim demek ki benimle konuşmaktan zevk aldığın birşey yok,suçu kendimde buluyorum ilgi alanlarına erişemiyorum oynadığın oyundan anlamıyorum,siyaseti seviyorsun kafam pek basmıyor bu durumda sen benle konuşmaktan zevk almıyorsun diye düşünüyorum söyle napabilirim dedim??? sarıldı hemen bana ayy gözlerim doldu başladım ağlamaya o da ağladı ben seni bu kadar üzdüğümün farkında değildim özür dilerim dedi amaaa bu hamilelikten miii yoksaaa gerçekten mii sinirlerim bozuldu bilemedim :)

ohh bee rahatladım :)))) bu arada eşim her akşam yemekten sonra 1 saat yatmadan önce de 1 saat wc de olur çünkü başka yerde kitap okuyamıyor hehehhe :)
bılım benım gbı dusunmene sevındım canım.
laurana tam ustune bastın azcık ılgılenıyor benımle sonra hop pc basına oyun oyun olmazsa haber oda olmazsa sacma sacma ugras buluyor kendıne yanı ama kesın netten dun aksam bı yandan yatak bakıyor bı yandan neymıs borc sorguluyormus neymıs daha 4 5 seney ancak degıstırecegımız arabyla ılgılı araba bakıyor cok canım sıkılıyor burda herkes kocası gelınce kayboluyor ama ben burdayım neden cunku benı mkı nette bende acıyorum kendı pcmı sınır oluyorum sınır.arada bır tuttar elımı kolumu oper sus payı gbı nefret edıyorum aglamıcam dedım aglıyorum canım cok sıkkın

BİZ biraz aceleci çiftiz sanırım annemde sağolsun her gördüğünü alıyor falan :1::1::1:

birisinden birine karar verirsiniz duruma göre.

yetişirsiniz canım daha 3 ayımız falan var :34:

bana senin beğendiğin daha iyi geldi diğeri 15 kg taşıyor sonuçta bebek biraz tombik olursa ileri de sorun çıkar kısa süreli olur :54:

evet canım bende ole dusunuyorum

hahah hakkaten derdin neydi yaa :9:olsun maşallah diyelim biz,vitaminler doping etkisi yapmış sende bende de tembellik yapıyorlar boyuna :) hayır yani zaten karakter olarak tembeldim şimdi daha bir tembel oldum :)))))

aynı şey güzelim ama benim aptal doktor renkli kısmını ess geçtii ayyyy ne sinirse hala sinirliyim bayramdan sonraki gidişimde şikayet etcem onu cd mi bile vermedii......kendi doktoruma da söylicem nereye şikayet edebilirim diye eğer o da böyle savunur gibi cart curt yaparsa doktorumu değiştircem hiç gelemem öyle ilgisizliğeee
ya aslında renkli kısım da muh,m orada yüzü gözü normal mi diye bakıolar
oyle söyle doktora baksın sanki güç harcicak doktor sinir

gnaydın guzeller nasılsınız bakalım herkes ıyıdır umarım
eyiyiz hatun:D

günaydınnn kızlar.......nasılsınız..... bebeğim bugün hiç hareket etmiyorrrr endişe etmeye başladım:43:
bismillah daha anca uyanır
onlarında artık uyuma düzeni var annesi çok korkma şekerli su neyim iç hoplasın:)

Merhaba hanımlar,
Sizlere yetişmek ne kadar zor. Aranıza yeni katılıyor. 3-4 gündür geçmişten geleyim dedim ama maşallahınız var ancak yetiştim. O da atlaya atlaya:)

Ben şu an 21+4teyim. Ayrıntılıya 19. Haftada girdik. Bir problem yoktu. Bir kızımız olacak inşallah. 19. Haftada 300 gr dı. Şimdi ne kadardır bilmiyorum ama ben hızla kilo alıyorum. Şimdiye kadar 7 kilo aldım ki bunun 1 kilosunu son5 günde falan aldım:( 24. Haftada da şeker yüklemesine gideceğim. Bakalım inşallah bir problem çıkmaz onda da.

Artık daha düzenli takip edeceğim sizi umarım.

Herkese iyi günler..
7 kilo bende aldım bacım vallaha alınıo bbğin 450 gr falandır bence
buara herkes kiloyu çok hızlı alıo tutabilene aşkolsun

kızlar benim aldığım total kilo 6 olmuş sabah tartıldım 27. haftaya kadarda 8 i geçmem umarım
öyle hedef koydum kendime ama bayram beni endişelendiriyor
o hedefler hep tartılınca şaşıo be bilimciğim
misal ben:D

bu erkekler neden tuvalette kitap okurlar
neden 1 saat orda vakit geçirirler
ben bi an evel yaoıyimde çıkıyim diye bakarım halbusi:D
benim herif de alır dergisini girer çıkmaz:)

Çok teşekkür ederim canım hem iyi dileklerin hem de önerilerin için.

Zaten o kiloyu sırf çikolatalar yüzünden aldım. Moralim biraz bozuktu geçen hafta. Ben de kendimi çikolataya vermiş buldum. Yoksa onun dışında yediklerime çok dikkat ediyordum. Ah işte o çikolata yok mu!! Zaten bir de hamileliğin ilk aylarının yaza gelmesi kötü oldu. Yaz olunca fırsat buldukça bir yerlere kaçtık. Hatay, bursa falan derken buraların mutfakları beni bitirdi. Her gittiğim yerden 1 kiloyla döndüm. Sağolsun bünyem de çok kolay kilo alıyor. Ama bundan sonra daha kontrollü gitmem lazım.
Zaten bana bayram da yok. Doktora yeterlilik sınavına hazırlanıyorum bir yandan. Bayramda oturup ders çalışacağım😔

aynen canım ben de tatilde kilo almıştım, ege mutfağı da insanı baştan çıkarıyor. hele ki boğazına düşkün, yemek yerken zevk alan biriysen kilo almamak çok zor. bir de ilk 3 ay eşimin evhamı yüzünden sürahi bile kaldırmadım, hareket edemedim öylee yattım ben de.

bayramda sana kolaylıklar diliyorum, sınavını geçersin inşallah, doktora adı üstünde zordur eminim.

agladım okula gıdıyorum sımdı bugunde sacım basım papaz gbı aynı cok modum dusuk optum sızı okuldab vaktım olursa telden gırrerım

bılım benım gbı dusunmene sevındım canım.
laurana tam ustune bastın azcık ılgılenıyor benımle sonra hop pc basına oyun oyun olmazsa haber oda olmazsa sacma sacma ugras buluyor kendıne yanı ama kesın netten dun aksam bı yandan yatak bakıyor bı yandan neymıs borc sorguluyormus neymıs daha 4 5 seney ancak degıstırecegımız arabyla ılgılı araba bakıyor cok canım sıkılıyor burda herkes kocası gelınce kayboluyor ama ben burdayım neden cunku benı mkı nette bende acıyorum kendı pcmı sınır oluyorum sınır.arada bır tuttar elımı kolumu oper sus payı gbı nefret edıyorum aglamıcam dedım aglıyorum canım cok sıkkın

aynen çay doldurmaya kalkarken sus payı misali gelir napıosun aşkııımm der öper yine pc başınaa sinirler yaaa......

aynen canım ben de tatilde kilo almıştım, ege mutfağı da insanı baştan çıkarıyor. hele ki boğazına düşkün, yemek yerken zevk alan biriysen kilo almamak çok zor. bir de ilk 3 ay eşimin evhamı yüzünden sürahi bile kaldırmadım, hareket edemedim öylee yattım ben de.

bayramda sana kolaylıklar diliyorum, sınavını geçersin inşallah, doktora adı üstünde zordur eminim.

zaten zevk almayan kilo da alamaz bu kadar herhalde. resmen lezzet turizmi yaptık yazın. hatay dönüşü de adana ve kayseriden geçtik yani öyle söyleyeyim. yok ya biz çift olarak boğazımıza çok düşkünüz zaten de işte ben istedim mi tutabiliyorum kendimi. umarım bundan sonra normal seyrinde ilerler her şey.

çok teşekkür ederim ayrıca:)

hoşgeldin aramıza

daha çok görmek isteriz seni de :54::54:

Eki Görüntüle 827988

bunu yatak odama aldık 430 TL sanırım sallanabiliyor

Eki Görüntüle 827992

buda işte kızımın kendi odasına bebek odası büyüyen beşik olarak aldık

evet hemde çok boğar ferah olsun diye düşündüm :34::34:

beşik çok şık çok güzel, güle güle kullanınnn

selam kizlar napiyonuz? ben de bayadir giremiyorum kk ya.
1 hafta tatil yaptik geldik simdi de tekrar is basi.
cok sukur, bebisimiz buyuyor Allahim yaratiyor iste kendilginden buyuyor orda, canim bnm ins iyidir rahati yerindedir.

bu arada ben de buyuyorum tabi, simdiye kadar 6.3 kg almisim, napicam ben yaa.. doktor da normal filan diyor anlamadim.
hadi bakalim hayirlisi..
dr. normal dediyse rahat ol kilo alıncak tabi, takmayın ;)

kizima bi de yelek ordum, baya zorlandim ama nako tv videolari saolsun. bi de patik orucem ins.
yani tabi cok profesyonel olmadi ama bitince resmini eklerim yine de.
bi tane anne cantasi aldim resimlerine surdan bakabilirsiniz (siyah noktali olani aldim), turkiyede ne diye geciyor bilemedim, burda bebek bezi cantasi diyolar.
bebek arabasi ve araba koltugu takimina karar verdik, bi de besik ve cekmeceli dolap. bunlar tabi burda satilan markalar, turkiyedeki gibi cicili bicili seyler yok burda malesef. napalim oldugu kadar. :)
onlari da yavas yavas alicas bakalim.
umarim herkesler iyidir, cok cok opuyorum sizleri!!

günaydın çıtır:)
dopller neden yapılcak cancağızım
benim de aşı yerim dün falan ağrıdı hatta sanki o kısımda solucan geziomuş gibi kas liferim fingirdedi resmen
gecede hep sağa yattım mecbur sol acıyınca:S

oyyyyy o ne biçim tarif öyle içim bi tuhaf oldu :35:...bu arada ben aşı olmadım, kızımda da olmamıştım, Allah muhafaza diyerekten :49:

günaydın hatun:Ç)

bu arada herkeslere günaydınlar

umarım bir yaramazlık yoktur biz iyi sayılırız işte bugün evde temizlikçi kadın var yanında annem ben işe geldim yine

pazar günü oğlumun doğum günü yarın okulda minik bi kutlama yapcaz bi pasta yollucam :16::16::16: dönüp bakınca zaman ne kadarda çabuk geçiyor diyor insan 5.doğum günümüzü yapcaz allahın izniyle

nice nice mutlu sağlıklı senelereeee :33::nazar: veliler gidiyor mu sınıfa, böyle özel günlerde, bizimde yuvada oldu geçen kızımın bi arkadaşının doğumgününü kutladılar, öyle şekerlerdi ki çok özendim, Allahtan kızımın zamanında izinde olucam Allah kısmet ederse oğluşum da doğmuş olacak, diğer türlü de o gün izin mizin alırdım valla kaçırmak istmezdim bu tatlı günüüüü :9:

allah ıylık versın canım.bılmıyorum valla aman dun gene daha anlayıslıydım galıba:) dusundum dusundum gcık oldum benım bıseye ıhtıyacım yokkı benı mutlu edecek olan surprız yapmasıydı kendım gdıp ne lacam ne anladım bu ısten.anlıyacagınız cumartesı atısıcaz bız ben bunu soleyınce ben anlamıyorum varya 7 senedır beraberız evlenmeden once herseyle ılgılenırdı sımdı neymıs begenmıyormuusm.e o zamanlar nasıl ugrasıordun gecen senede bole yaptı evlenınce bole oluyor:) benmı cok gergınım bılmıyorum
ayol sıkılma, gerilme sende doğumgünü hassasiyeti de olmuş. Cnm nerede oturuyordunuz? Madem hediye seçmek istemiorsun, rest. seç en baba yere gidin hehe :p bari öyle olsun ne diyim.

kızlar benim aldığım total kilo 6 olmuş sabah tartıldım 27. haftaya kadarda 8 i geçmem umarım
öyle hedef koydum kendime ama bayram beni endişelendiriyor
kAÇ KİLOSun cnm şu an? Dr. bişi demediyse rahat olun diorm ben, dr. 1 ayda alınan kilo çok oldu mu laf ediyor, ay benim ki gıcık :) oh çok şükür iştahım açıldı dedim, aman yavaş diyo şişko :p

ah ah ben alıştım, benimki telefon ve ipad e yapışık yaşıyor, geçen almış kızı da yanına angry birds oynuyolar ben de çamaşır makinesi boşaltıyordum, kapattım ışıklarını vır vır bağırdım. Kız da babasıyla bir oldu bana kızıyo filan, tam komediydik ben klasik anne modeli...Benim koca iyidir hoştur ama uzanması boldur, altına yumurta koysak civciv olur o derece..

su netı kapattırabılsem cok mutlu olcam zıkkım yapıyorum de:) tobe tobe erkek hıcbırzamn buyumuyor hıc

yahu tuvalete harcadığı vakti bana harcasa hiç sorunumuz olmayacak,afedersin benim işim bitince ellerimi yıkar çıkarım yok bu sigarasını yakar kitabını okur ve kitaplık var bizim banyoda bu yüzden:)) kül tablası felan da var hahahahah :))))))))))))) yani şöyle hesap yapalım,8 de sofradan kalkar,wcye girer saat 9,sonra çay doldurur pc başında 3 saat saat 12...sonra tekrar wc saat oldu 1 sonra yatak ve iyi geceler öpücüğü haa işte arada çay koyarken ve yemekte ne konuştuysak oo.....sinirrrrrrrrrrrrrrrr............

neyse ben çıkıyorum darlandım evde anneme gitcem çok öpüyorum sizleriii gidem de annemle dertleşem :) gerçi annem babamı bir anlatmaya başlarsaa ben dönünce eşimin ayağını öperim dee neyseeee :)))))

sunnyshine hahahhahahahhahhhahahahahhahha akşama söylicem bu civciv cümleni çok tuttum :)))))))))))))))) es kaza benimki de hadi yanında oturmaya geldim derseee eline alır iphone pıt pıt pıt başlar oyunaaa....sorularıma da kısa ve net cevaplar :)

kızlar ben bişey almıoyrdum ya cinsiyet öğrendim bir açıldım....bi de kızıma da yuva da ihtiyacı oluyor die bi sürü şey aldım aynı anda kıyamadım..Bolca ayakkabı, bot, çizme aldım ya deli gibi..Hem ihtiyaç vardı, hem uygundu...Kendime nazar boncuklu kolyeler aldım bi sürü, kimi imitasyon kimi gümüşlü bişeyli filan. Sonra hamile bluzları..
Ama dün aldığım çizmeyi evde görünce abarttım mı acaba dedim, kendime kırmızı yağmur çizmesi almıştım ya hani Hotiç'ten o geldi 100 tl, Eşim belediyeden mi gönderdiler kanallara girersin artık dedi, kız çöpçü çizmesi dedi :) Bi de bu ara çok şey aldım ya hepsi de gelior netten her akşam ayrı bi paket :)
Kocam daha geçende biraz dursan artık filan dedi, bende alttan üstten girdim çıktım tabi...Çalışıyorum da bu kadar uyguna da alıyorum bi de ama işte yaranamıyorum
Bana teşekkür etmen lazıma getirdim :) bişi demedi tabi..Ama şu an yine alasım geliyor, tutuyorum hehe şu indiirm mailleri gelmesin bana kupon mupon yoldan çıkıcam
Neyse şekerler ben 1 hafta ara vereyim hiç bakmayayım...bari ne yapalım..Ya bişey kaçarsa ruh haline bürünüyorum ammee
:49:

beşik çok şık çok güzel, güle güle kullanınnn

nice nice mutlu sağlıklı senelereeee :33::nazar: veliler gidiyor mu sınıfa, böyle özel günlerde, bizimde yuvada oldu geçen kızımın bi arkadaşının doğumgününü kutladılar, öyle şekerlerdi ki çok özendim, Allahtan kızımın zamanında izinde olucam Allah kısmet ederse oğluşum da doğmuş olacak, diğer türlü de o gün izin mizin alırdım valla kaçırmak istmezdim bu tatlı günüüüü :9:

ayol sıkılma, gerilme sende doğumgünü hassasiyeti de olmuş. Cnm nerede oturuyordunuz? Madem hediye seçmek istemiorsun, rest. seç en baba yere gidin hehe :p bari öyle olsun ne diyim.

kAÇ KİLOSun cnm şu an? Dr. bişi demediyse rahat olun diorm ben, dr. 1 ayda alınan kilo çok oldu mu laf ediyor, ay benim ki gıcık :) oh çok şükür iştahım açıldı dedim, aman yavaş diyo şişko :p

ah ah ben alıştım, benimki telefon ve ipad e yapışık yaşıyor, geçen almış kızı da yanına angry birds oynuyolar ben de çamaşır makinesi boşaltıyordum, kapattım ışıklarını vır vır bağırdım. Kız da babasıyla bir oldu bana kızıyo filan, tam komediydik ben klasik anne modeli...Benim koca iyidir hoştur ama uzanması boldur, altına yumurta koysak civciv olur o derece..

ben gidemeyeceğim canım zaten devlet anaokulu olduğu için öyle çok abartı bişi olmayacak okulda zaten okulda kutlanmasını müdür istemiyormuş daha önce pastadan zehirlenen öğrenciler olmuş gçeen senelerde o yüzden ama siz evden yapın geitirn pasta keseriz burda dedi bende tamam dedim

ben 65 le başladım 71 olmuşum canım boyumda 160 yuvarlak moddayım yani kilom boyuma göre fazla aslında baya
benim doktorda hiç sevmez kilo ama o benim ççççççççooooooooooooookkkkkkkk kilolu hallerimi biliyor (80 kilo kadar) o yüzden bana biş demiyor hatta iyi sen çok almıyorsun diyor çünkü eski halime göre o benim 100 kilo olacağımı falan sanmıştı sanırım :9::9:

telefondan oyun oynama konusunda hepsimi aynı bu heriflerin ya bu arada benimkide sürekli yatar evde uzanmış vaziyette civciv olayına çok güldüm :9::9::9: aynen dediğim gibi yatmayla yapılan bir iş olsa en çok benim herif para kazanıt kesin bazen diyorumki senin kıçın sivrimidir nedir hiç oturamıyorsun diyorum:9::9::9::9::9:

aypon icad edildi mertlik bozuldu valla :9::9::9:

Son düzenleme:
Back
X