al benden de o kadar
bende çok yapmazdım, bu ara bi haller oldu indiirmdi şuydu buydu..ben de kızıma alıyorum daha çok o da o kadar bayılıyor ki yeni bir şey alındı mı, mal kıymeti de biliyor tatlım
Bu arada emzirme sütyeni ben kullandım cnm ve çok faydasını gördüm, neden dersen benim mem..ler çok büyük diil :) öyle hoop al dışarı çıkart olmuyor, bi de hiç direk penye sütyenim yoktu onların faydasını gördüm, zamanında 3 renk almıştım.
Lohusalarda pahalı evet..ama onlar da nette uyguna görünce alınabilir bence, ya da işte kadıköy madıköy gibi yerlerde..
Bu arada bende ortalıkta misafir yanı filan emziremem vallahi..ah ah zamanında kayınvaldemler tv gibi izlerdi beni bende içimden ya sabır çekerek otururdum bu sefer ayıp mayıp dinlemicem, çekilcem bi kenara..inşallah
valal kızm ilk doğduunda her gün gelirlerdi saksı gibi oturup beni izlerlerdi...bişeye de elini sürmezdim kv.m zaten becerikli değildir...çocuk ağladı mı eli ayağı birbirine dolanır, o bi de annesi.
Sorna anlatmışımdır bi keresinde sahneyi eşimin görmesini sağlamıştım o nee yapıosunuz kızın tepesinde rahar bırakın dedi de bırkamışalrdı..ben odaya geçmiştim bunlarda korku filmi gibi peşimden geldiler koltuk tepesinde dikiliolar, çocuk meme emior bebeğe agucuk bugucuk ay çok tatlı yapıolardı