2014 Şubat Anneleri

:9::9::9::9::9: canım eşinin söylemine bayıldım :9::9::9::9:
eğer içine sinmediyse geri gönder 100 tl az değil helede bir yağmur çizmesi için :23:

bizim eski yönetim alışveriş sitelerini yasaklamasaydı benim de halim haraptı walla:)
yatıp kalkıp adamlara dua ediyorum...

bu arada annem bugün bana siyah bol bir hırka getirdi, kaban yerine de giyilebilecek kalın bir şey, modeline bayıldım
benim ihtiyaç olarak sadece hamile-emzirme iç çamaşırı ile, loğusa gecelik-pijama takımı kaldı.

onlardan nasıl bir sey tavsiye edersiniz ve kaç takım almak lazım?

​bazı yazılanlarırı fazlaca komık buldum.. boş ve görgüsüzce:))

Aha kimsenin ilgilenmediği ve ilgiyi üzerine çekmek isteyen ezik tiplerden bir tane daha..Böyle şeyler yazınca zeki falan olmuyorsunuz aksine fikri olmayan ve BOŞ konuşan tipik türlerden oluyorsunuz.Bu yorumu yazabileceğiniz bir çok topik var...Hadi araştırmaya devam kolay gelsin sana...

bizim eski yönetim alışveriş sitelerini yasaklamasaydı benim de halim haraptı walla:)
yatıp kalkıp adamlara dua ediyorum...

Bu arada annem bugün bana siyah bol bir hırka getirdi, kaban yerine de giyilebilecek kalın bir şey, modeline bayıldım
benim ihtiyaç olarak sadece hamile-emzirme iç çamaşırı ile, loğusa gecelik-pijama takımı kaldı.

Onlardan nasıl bir sey tavsiye edersiniz ve kaç takım almak lazım?

ben kendimi frenleyebiliyorum ya
mesela baktımda kızımın çok bir ihtiyacı kalmamış alırsam bi kaç parça 9-12 ay için kışlık bişiler alcam onlarıda netten yerine görünce çok güzel bulursam almayı planlıyorum
bende alırım netten bişiler ama öyle çokda değil ihtiyaç olmayan hiç bişiyi almam mesela bide bütçeyi aşmam hiç
zaten pahalı bişi alınca içime oturuyor benim öylede bir huyum var :9:

Tatlım iç çamaşırı ve pijama konusunda bilemiyorum yani bana göre lohusa pijaması ve emzirme sütyeni çok gereksiz ben oığlumdada kullanmadım meme verirken zaten memeni üstten çıkarıyorsun ha sütyenin üzerindne çıkarmışsın ha o delikten zaten arada 1 cm bile yok ordaki meme çıkacak yerle sütyenin arasında
yani olmasada olur
lohusa pijamasıda öyle ben önden düğmeli pijamada almıştım kendime ama en çok alttan açtığım şekilde meme vermek kolay geldi bana çünkü önden açmalı olunca meme meydanda kalıyor misafirlerin yanında falan hoş olmuyor öyle

yani ben en çok pijamayla rahat edeceğimi düşünüyorum açıkcası fakat tabiki bir iki beden bol alınmalı normal giydiğimizden
birde lohusa pijamaları çok çok pahalı ya ateş pahası normal bir pijamanın 2 katı diyat nerdeyse ne gereği var bence yok
ama alan ihtiyaç gören olabilir tabiki

aha kimsenin ilgilenmediği ve ilgiyi üzerine çekmek isteyen ezik tiplerden bir tane daha..böyle şeyler yazınca zeki falan olmuyorsunuz aksine fikri olmayan ve boş konuşan tipik türlerden oluyorsunuz.bu yorumu yazabileceğiniz bir çok topik var...hadi araştırmaya devam kolay gelsin sana...

boşver canım ya canını sıkma boşu boşuna cevap vermeye değmez bile bence :54:

Bu arada kızlar sonunda gittim dişimi çektirdim ve geldim 10 dk sürmedi.20 Lik diye baya tedirgin oldum ama doktor çok iyiydi ya.Ne iğneleri ne de çekildiğini hissettim.Sadece doktor çenemi sağa sola oynatıyor da masaj yapıyor gibiydi.10 a kadar saydım ve hoop diş önümdeydi.Artık nasık bir kökse yarı parmağım kadar mübarek :) şu anda sağ tarafım komple uyuşuk yıldız tilbeden hallice konuşabiliyorum ama çok şülür artık rahatım...Sağ tarafımla yemeyi rahat yutkunabilmeyi ve gece uykularıno çok özledim çook.

bu arada kızlar sonunda gittim dişimi çektirdim ve geldim 10 dk sürmedi.20 lik diye baya tedirgin oldum ama doktor çok iyiydi ya.ne iğneleri ne de çekildiğini hissettim.sadece doktor çenemi sağa sola oynatıyor da masaj yapıyor gibiydi.10 a kadar saydım ve hoop diş önümdeydi.artık nasık bir kökse yarı parmağım kadar mübarek :) şu anda sağ tarafım komple uyuşuk yıldız tilbeden hallice konuşabiliyorum ama çok şülür artık rahatım...sağ tarafımla yemeyi rahat yutkunabilmeyi ve gece uykularıno çok özledim çook.

haklısın canım da şimdi hala anestesinin etkisindeyken bi saldırayım istedim eğlenceli oluyor :27:

geçmiş olsun canım çürük dişinmi vardı neyse kurtulmuşsun dikkat et kendine

sağ kroşe sol kroşe ban ban ban :41::41::41:

Bu arada kızlar sonunda gittim dişimi çektirdim ve geldim 10 dk sürmedi.20 Lik diye baya tedirgin oldum ama doktor çok iyiydi ya.Ne iğneleri ne de çekildiğini hissettim.Sadece doktor çenemi sağa sola oynatıyor da masaj yapıyor gibiydi.10 a kadar saydım ve hoop diş önümdeydi.Artık nasık bir kökse yarı parmağım kadar mübarek :) şu anda sağ tarafım komple uyuşuk yıldız tilbeden hallice konuşabiliyorum ama çok şülür artık rahatım...Sağ tarafımla yemeyi rahat yutkunabilmeyi ve gece uykularıno çok özledim çook.

geçmiş olsun canım :)

bu arada anneler bundan sonra sakın ama sakın sağlık ocağında yapılan testlere güvenmeyin

Son düzenleme:
Aha kimsenin ilgilenmediği ve ilgiyi üzerine çekmek isteyen ezik tiplerden bir tane daha..Böyle şeyler yazınca zeki falan olmuyorsunuz aksine fikri olmayan ve BOŞ konuşan tipik türlerden oluyorsunuz.Bu yorumu yazabileceğiniz bir çok topik var...Hadi araştırmaya devam kolay gelsin sana...
al benden de o kadar ;)

mesela baktımda kızımın çok bir ihtiyacı kalmamış alırsam bi kaç parça 9-12 ay için kışlık bişiler alcam onlarıda netten yerine görünce çok güzel bulursam almayı planlıyorum
bende alırım netten bişiler ama öyle çokda değil ihtiyaç olmayan hiç bişiyi almam mesela bide bütçeyi aşmam hiç

Tatlım iç çamaşırı ve pijama konusunda bilemiyorum yani bana göre lohusa pijaması ve emzirme sütyeni çok gereksiz ben oığlumdada kullanmadım meme verirken zaten memeni üstten çıkarıyorsun ha sütyenin üzerindne çıkarmışsın ha o delikten zaten arada 1 cm bile yok ordaki meme çıkacak yerle sütyenin arasında
yani olmasada olur
lohusa pijamasıda öyle ben önden düğmeli pijamada almıştım kendime ama en çok alttan açtığım şekilde meme vermek kolay geldi bana çünkü önden açmalı olunca meme meydanda kalıyor misafirlerin yanında falan hoş olmuyor öyle

yani ben en çok pijamayla rahat edeceğimi düşünüyorum açıkcası fakat tabiki bir iki beden bol alınmalı normal giydiğimizden
birde lohusa pijamaları çok çok pahalı ya ateş pahası normal bir pijamanın 2 katı diyat nerdeyse ne gereği var bence yok

bende çok yapmazdım, bu ara bi haller oldu indiirmdi şuydu buydu..Ben de kızıma alıyorum daha çok o da o kadar bayılıyor ki yeni bir şey alındı mı, mal kıymeti de biliyor tatlım :nazar:

bu arada emzirme sütyeni ben kullandım cnm ve çok faydasını gördüm, neden dersen benim mem..ler çok büyük diil :) öyle hoop al dışarı çıkart olmuyor, bi de hiç direk penye sütyenim yoktu onların faydasını gördüm, zamanında 3 renk almıştım.

lohusalarda pahalı evet..ama onlar da nette uyguna görünce alınabilir bence, ya da işte kadıköy madıköy gibi yerlerde..

bu arada bende ortalıkta misafir yanı filan emziremem vallahi..ah ah zamanında kayınvaldemler tv gibi izlerdi beni bende içimden ya sabır çekerek otururdum bu sefer ayıp mayıp dinlemicem, çekilcem bi kenara..inşallah

valal kızm ilk doğduunda her gün gelirlerdi saksı gibi oturup beni izlerlerdi...bişeye de elini sürmezdim kv.m zaten becerikli değildir...çocuk ağladı mı eli ayağı birbirine dolanır, o bi de annesi.

sorna anlatmışımdır bi keresinde sahneyi eşimin görmesini sağlamıştım o nee yapıosunuz kızın tepesinde rahar bırakın dedi de bırkamışalrdı..ben odaya geçmiştim bunlarda korku filmi gibi peşimden geldiler koltuk tepesinde dikiliolar, çocuk meme emior bebeğe agucuk bugucuk ay çok tatlı yapıolardı

Bebeğimin doğacağı muhtemel tarih : 06-02-2014
Hamileliğimin 23. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 119 gün kaldı.
Seks hayatınız etkilenebilir. Baba bebeğinize veya size zarar verme korkusuna kapılabilir. Hamilelik boyunca daha fazla seks arzusu veya cinsel dürtü düşüklüğü yaşayabilirsiniz. Seks, sevgi dolu bir ilişkinin parçası olduğundan dolayı hamilelik sırasında seks teşvik edilmelidir. Tabiki komplikasyonlar, vajinal kanama ve sıvı kayıpları gibi durumlarda, ayrıca ikiz veya çoğul gebelik durumlarında seksden kaçınmalısınız.

KIZLAR BENİM TİCKERDA YAZANA BAKIN :9::9::9::9::9::9::9:

BİZDE HİÇ KORKU YOK ALLAH İÇİN KOCACİĞİMİN KULAKLARI ÇINLASIN :9::9::9::9::9::9::9:

yani olmasada olur

daha hiç bakmadım canım fiyatları hakkında bilgim yok, çamaşırcım 7.ay gibi gel bakalım demişti.
senin dediğin mantıklı tabii önden düğmelide meme ortada kalabilir.
gecelik de pek düşünmemek lazım o zaman, emzirme devamlı olacağı için aşağıdan yukarı tamamen sıyırmak zor olur.
benim evde öyle elin içinde giyilecek güzel pijama takımım yok, evlenirken alınanlar da malum ipek ya da saten. mecburen alıcam o zaman 2 takım. çok terleyen bir insanım zaten bbilimciğim.
aslında loğusa takımı filan diye almamak lazım mağazadan, pekala 1-2 beden büyük kaliteli bir pijama takımı da alınabilir.

al benden de o kadar ;)

bende çok yapmazdım, bu ara bi haller oldu indiirmdi şuydu buydu..ben de kızıma alıyorum daha çok o da o kadar bayılıyor ki yeni bir şey alındı mı, mal kıymeti de biliyor tatlım :nazar:

Bu arada emzirme sütyeni ben kullandım cnm ve çok faydasını gördüm, neden dersen benim mem..ler çok büyük diil :) öyle hoop al dışarı çıkart olmuyor, bi de hiç direk penye sütyenim yoktu onların faydasını gördüm, zamanında 3 renk almıştım.

Lohusalarda pahalı evet..ama onlar da nette uyguna görünce alınabilir bence, ya da işte kadıköy madıköy gibi yerlerde..

Bu arada bende ortalıkta misafir yanı filan emziremem vallahi..ah ah zamanında kayınvaldemler tv gibi izlerdi beni bende içimden ya sabır çekerek otururdum bu sefer ayıp mayıp dinlemicem, çekilcem bi kenara..inşallah

valal kızm ilk doğduunda her gün gelirlerdi saksı gibi oturup beni izlerlerdi...bişeye de elini sürmezdim kv.m zaten becerikli değildir...çocuk ağladı mı eli ayağı birbirine dolanır, o bi de annesi.

Sorna anlatmışımdır bi keresinde sahneyi eşimin görmesini sağlamıştım o nee yapıosunuz kızın tepesinde rahar bırakın dedi de bırkamışalrdı..ben odaya geçmiştim bunlarda korku filmi gibi peşimden geldiler koltuk tepesinde dikiliolar, çocuk meme emior bebeğe agucuk bugucuk ay çok tatlı yapıolardı

ne bileyim canım dediğim gibi ihtiyaç görülebilir tabiki
ama benim meme baya BÜYÜK belki ondan zorlanmadım :9::9::9::9:

Son düzenleme:
daha hiç bakmadım canım fiyatları hakkında bilgim yok, çamaşırcım 7.ay gibi gel bakalım demişti.
Senin dediğin mantıklı tabii önden düğmelide meme ortada kalabilir.
Gecelik de pek düşünmemek lazım o zaman, emzirme devamlı olacağı için aşağıdan yukarı tamamen sıyırmak zor olur.
Benim evde öyle elin içinde giyilecek güzel pijama takımım yok, evlenirken alınanlar da malum ipek ya da saten. Mecburen alıcam o zaman 2 takım. çok terleyen bir insanım zaten bbilimciğim.
Aslında loğusa takımı filan diye almamak lazım mağazadan, pekala 1-2 beden büyük kaliteli bir pijama takımı da alınabilir.

evet bende buna katılıyorum işte mesela şimdi m giyiyorsan l beden sana iyi gelir öyle düşünmek lazım
aslında benimde almam gerek bir takım bir takım var evde ama bir takım daha lazım artık doğuma yakın alırım sanırım
gecelik zaten bizim için pek iyi olmaz şubatta doğum yapcamız için evdede olsa altta bişi olmazsa üşütebiliriz malum lholusayı iyice sarmalarlar sıcak tutmamız gerek kendimizi

bu arada benimde saten bir takımım vardı annemde alırken l beden almış niyeyse misafir geldiği gün oğluma isim konduğu gün falan onu giydim çok şık durmuştu penye pijamadan daha hoş oluyor sende öyle değerlendirebilirsin eğer çok tüllü falan değilse :34:

Haklısın canım da şimdi hala anestesinin etkisindeyken bi saldırayım istedim eğlenceli oluyor :27:

:9::9::9::9:

Bebeğimin doğacağı muhtemel tarih : 06-02-2014
Hamileliğimin 23. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 119 gün kaldı.
Seks hayatınız etkilenebilir. Baba bebeğinize veya size zarar verme korkusuna kapılabilir. Hamilelik boyunca daha fazla seks arzusu veya cinsel dürtü düşüklüğü yaşayabilirsiniz. Seks, sevgi dolu bir ilişkinin parçası olduğundan dolayı hamilelik sırasında seks teşvik edilmelidir. Tabiki komplikasyonlar, vajinal kanama ve sıvı kayıpları gibi durumlarda, ayrıca ikiz veya çoğul gebelik durumlarında seksden kaçınmalısınız.

KIZLAR BENİM TİCKERDA YAZANA BAKIN :9::9::9::9::9::9::9:

BİZDE HİÇ KORKU YOK ALLAH İÇİN KOCACİĞİMİN KULAKLARI ÇINLASIN :9::9::9::9::9::9::9:

Yok Anam Nerde Pazarlık Yapıyor benle utanmadan :1::1:

Diyorumki adam bak çocuk kıpırdamıyor kesin uyuyodur diyom :25:

uyur bi daha bişi olmaz diyo

azgın teke :27:

al benden de o kadar ;)

bende çok yapmazdım, bu ara bi haller oldu indiirmdi şuydu buydu..Ben de kızıma alıyorum daha çok o da o kadar bayılıyor ki yeni bir şey alındı mı, mal kıymeti de biliyor tatlım :nazar:

bu arada emzirme sütyeni ben kullandım cnm ve çok faydasını gördüm, neden dersen benim mem..ler çok büyük diil :) öyle hoop al dışarı çıkart olmuyor, bi de hiç direk penye sütyenim yoktu onların faydasını gördüm, zamanında 3 renk almıştım.

lohusalarda pahalı evet..ama onlar da nette uyguna görünce alınabilir bence, ya da işte kadıköy madıköy gibi yerlerde..

bu arada bende ortalıkta misafir yanı filan emziremem vallahi..ah ah zamanında kayınvaldemler tv gibi izlerdi beni bende içimden ya sabır çekerek otururdum bu sefer ayıp mayıp dinlemicem, çekilcem bi kenara..inşallah

sorna anlatmışımdır bi keresinde sahneyi eşimin görmesini sağlamıştım o nee yapıosunuz kızın tepesinde rahar bırakın dedi de bırkamışalrdı..ben odaya geçmiştim bunlarda korku filmi gibi peşimden geldiler koltuk tepesinde dikiliolar, çocuk meme emior bebeğe agucuk bugucuk ay çok tatlı yapıolardı

çok haklısın, bir kez o an hem annenin hem bebişin en tatlı en güzel anı, ve kimsenin de bozmaya hakkı yok.her ikisinin de huzurlu, rahat, sessiz ortamda olması gerekir...

bende gebeliğimin 22. haftasındayım ve ikiz bekliyorum.. dünden beri sol tarafımdaki bebeğimin hareketlerini çok fazla hissedemiyorum korkuyorum arada sol alt kasığımda seyirmeler oluyor ama neden acaba çok fazla hissedemiyorum.. sizde de böyle oluyormu...cevap verirseniz çok sevinirim..

Back
X