kızlar ben bişey almıoyrdum ya cinsiyet öğrendim bir açıldım....bi de kızıma da yuva da ihtiyacı oluyor die bi sürü şey aldım aynı anda kıyamadım..Bolca ayakkabı, bot, çizme aldım ya deli gibi..Hem ihtiyaç vardı, hem uygundu...Kendime nazar boncuklu kolyeler aldım bi sürü, kimi imitasyon kimi gümüşlü bişeyli filan. Sonra hamile bluzları..
Ama dün aldığım çizmeyi evde görünce abarttım mı acaba dedim, kendime kırmızı yağmur çizmesi almıştım ya hani Hotiç'ten o geldi 100 tl, Eşim belediyeden mi gönderdiler kanallara girersin artık dedi, kız çöpçü çizmesi dedi :) Bi de bu ara çok şey aldım ya hepsi de gelior netten her akşam ayrı bi paket :)
Kocam daha geçende biraz dursan artık filan dedi, bende alttan üstten girdim çıktım tabi...Çalışıyorum da bu kadar uyguna da alıyorum bi de ama işte yaranamıyorum
Bana teşekkür etmen lazıma getirdim :) bişi demedi tabi..Ama şu an yine alasım geliyor, tutuyorum hehe şu indiirm mailleri gelmesin bana kupon mupon yoldan çıkıcam
Neyse şekerler ben 1 hafta ara vereyim hiç bakmayayım...bari ne yapalım..Ya bişey kaçarsa ruh haline bürünüyorum ammee
![]()

eğer içine sinmediyse geri gönder 100 tl az değil helede bir yağmur çizmesi için