2014 Şubat Anneleri

kızlar ben bişey almıoyrdum ya cinsiyet öğrendim bir açıldım....bi de kızıma da yuva da ihtiyacı oluyor die bi sürü şey aldım aynı anda kıyamadım..Bolca ayakkabı, bot, çizme aldım ya deli gibi..Hem ihtiyaç vardı, hem uygundu...Kendime nazar boncuklu kolyeler aldım bi sürü, kimi imitasyon kimi gümüşlü bişeyli filan. Sonra hamile bluzları..
Ama dün aldığım çizmeyi evde görünce abarttım mı acaba dedim, kendime kırmızı yağmur çizmesi almıştım ya hani Hotiç'ten o geldi 100 tl, Eşim belediyeden mi gönderdiler kanallara girersin artık dedi, kız çöpçü çizmesi dedi :) Bi de bu ara çok şey aldım ya hepsi de gelior netten her akşam ayrı bi paket :)
Kocam daha geçende biraz dursan artık filan dedi, bende alttan üstten girdim çıktım tabi...Çalışıyorum da bu kadar uyguna da alıyorum bi de ama işte yaranamıyorum
Bana teşekkür etmen lazıma getirdim :) bişi demedi tabi..Ama şu an yine alasım geliyor, tutuyorum hehe şu indiirm mailleri gelmesin bana kupon mupon yoldan çıkıcam
Neyse şekerler ben 1 hafta ara vereyim hiç bakmayayım...bari ne yapalım..Ya bişey kaçarsa ruh haline bürünüyorum ammee
:49:

:9::9::9::9::9: canım eşinin söylemine bayıldım :9::9::9::9:
eğer içine sinmediyse geri gönder 100 tl az değil helede bir yağmur çizmesi için :23:

günaydıınnnn....kahvaltı yapmadan bir uğruyayım dedim size hayırdır doğum günü mü var :)

:52::52::52::52::52: Pastada yicezmi :56::56:

Günaydın hanımlar dün erkenden yatmış herkes yahu :9::9::9:

Ben Bi Banyoya Girip gelcem hanımlar Pasaklı oldum iyice öpüyom sizi :30:

kızlar ben bişey almıoyrdum ya cinsiyet öğrendim bir açıldım....bi de kızıma da yuva da ihtiyacı oluyor die bi sürü şey aldım aynı anda kıyamadım..Bolca ayakkabı, bot, çizme aldım ya deli gibi..Hem ihtiyaç vardı, hem uygundu...Kendime nazar boncuklu kolyeler aldım bi sürü, kimi imitasyon kimi gümüşlü bişeyli filan. Sonra hamile bluzları..
Ama dün aldığım çizmeyi evde görünce abarttım mı acaba dedim, kendime kırmızı yağmur çizmesi almıştım ya hani Hotiç'ten o geldi 100 tl, Eşim belediyeden mi gönderdiler kanallara girersin artık dedi, kız çöpçü çizmesi dedi :) Bi de bu ara çok şey aldım ya hepsi de gelior netten her akşam ayrı bi paket :)
Kocam daha geçende biraz dursan artık filan dedi, bende alttan üstten girdim çıktım tabi...Çalışıyorum da bu kadar uyguna da alıyorum bi de ama işte yaranamıyorum
Bana teşekkür etmen lazıma getirdim :) bişi demedi tabi..Ama şu an yine alasım geliyor, tutuyorum hehe şu indiirm mailleri gelmesin bana kupon mupon yoldan çıkıcam
Neyse şekerler ben 1 hafta ara vereyim hiç bakmayayım...bari ne yapalım..Ya bişey kaçarsa ruh haline bürünüyorum ammee
:49:

o bende de var eşim kredi kartlarını excelden takip eder dün açtı birsürü int alışverişi yie sana çalışmış siteler diyr
neden bilmiyorum ama devamlı alasım geliyor ben kızıma alıyorum ama

dün kendime bot bakmaya gittim o pahalı bu güzel değildiye diye bişey alamadan çıktım :17:
beğendiğim modeller 300*400 eşime kalsa alacak sağlam bişey olsun diyor ama o prayı versem giyemem vitrine koyarım

arkadaşlarım benimmm :1::1:

kolan hastanesi altan beyde detaylıya giren bi gacı vardı kimdi ya o ne kadar ödemişti ücret olarak bide memnunmuydu

bu üçünü istiyorum :9::9:

Son düzenleyen: Moderatör:
anneler nasılsınız dr dan geliyoruz kızım büyümüş maşallah biraz rahatsızım iltihap çıktı ilaç verdi bakalım inşallah düzelir

anneler nasılsınız dr dan geliyoruz kızım büyümüş maşallah biraz rahatsızım iltihap çıktı ilaç verdi bakalım inşallah düzelir

düzelir canım bende ishal oldum salgından dolayı dikkat etmek lazmm :44:

Son düzenleyen: Moderatör:

ya aslında renkli kısım da muh,m orada yüzü gözü normal mi diye bakıolar
oyle söyle doktora baksın sanki güç harcicak doktor sinir

eyiyiz hatun:D

bismillah daha anca uyanır
onlarında artık uyuma düzeni var annesi çok korkma şekerli su neyim iç hoplasın:)

7 kilo bende aldım bacım vallaha alınıo bbğin 450 gr falandır bence
buara herkes kiloyu çok hızlı alıo tutabilene aşkolsun

o hedefler hep tartılınca şaşıo be bilimciğim
misal ben:D

bu erkekler neden tuvalette kitap okurlar
neden 1 saat orda vakit geçirirler
ben bi an evel yaoıyimde çıkıyim diye bakarım halbusi:D
benim herif de alır dergisini girer çıkmaz:)

ay hala yok yaaaa:43:sağlık ocağı yakın öğle tatili bitsinde kalp atışlarını dinlemeyi teklif etsem hemşireme...acaba kabul edermi...yarın zaten gidecektim 2.dozu olmaya tetanoz için...ama dayanamayacağımmmm:43::43::43:

ay hala yok yaaaa:43:sağlık ocağı yakın öğle tatili bitsinde kalp atışlarını dinlemeyi teklif etsem hemşireme...acaba kabul edermi...yarın zaten gidecektim 2.dozu olmaya tetanoz için...ama dayanamayacağımmmm:43::43::43:

uyuyodur canım benim öksür şiddetli şiddetli bazen uyuyor oluyor ben de sınıfta ders anlatıyorum sesim biraz yükseldi mi başlıyor hareketlenmeye ya da hissetmediğimde hareketlerini öksürüyorum eşim de kızıyor bebeğimi uyandırıyorsun diye

uyuyodur canım benim öksür şiddetli şiddetli bazen uyuyor oluyor ben de sınıfta ders anlatıyorum sesim biraz yükseldi mi başlıyor hareketlenmeye ya da hissetmediğimde hareketlerini öksürüyorum eşim de kızıyor bebeğimi uyandırıyorsun diye

ya dün çok yordum sanırım kendimi..gece heryerim ağrıdı zaten...sabah kalktığımdan beri yok hareketi....kv ye gidecektik bugün...o da yemek yapamamış beni arıyor gelde yemek yap diye hey allahım ya..benim halim de içler acısı diyebildim:47:çoktandır yapıyordu yemek..ondan önce kendin pişir kendin ye idi...hadi önceden neyse de şimdi özel bir durum var dimi...kızına demiyorda bana diyor..

ya dün çok yordum sanırım kendimi..gece heryerim ağrıdı zaten...sabah kalktığımdan beri yok hareketi....kv ye gidecektik bugün...o da yemek yapamamış beni arıyor gelde yemek yap diye hey allahım ya..benim halim de içler acısı diyebildim:47:çoktandır yapıyordu yemek..ondan önce kendin pişir kendin ye idi...hadi önceden neyse de şimdi özel bir durum var dimi...kızına demiyorda bana diyor..

canım korkma 2 gün önce benimde başıma geldi bi gecenin başından ertesi sabaha kadar hareket etmedi tansiyonum düşüktü istifar edip doktora gittim ultrasonda aşırı derece hareketliydi
tansiyonum düşük olduğu için ben hissedememişim halsizliğin var ise
biirazcık çikolata ye istirahat et başlıyor hareket etmeye :ssz:

canım korkma 2 gün önce benimde başıma geldi bi gecenin başından ertesi sabaha kadar hareket etmedi tansiyonum düşüktü istifar edip doktora gittim ultrasonda aşırı derece hareketliydi
tansiyonum düşük olduğu için ben hissedememişim halsizliğin var ise
biirazcık çikolata ye istirahat et başlıyor hareket etmeye :ssz:

sende mi:43:....yedim çikolata yedim..az önce de kek süt yedim...kendimi kötü hissediyorummm:43:gideyim bakayım sağlık ocağına bir..ne diyecek..duramayacağımm:43:

sende mi:43:....yedim çikolata yedim..az önce de kek süt yedim...kendimi kötü hissediyorummm:43:gideyim bakayım sağlık ocağına bir..ne diyecek..duramayacağımm:43:

canım düz yat ayaklarının altına bir yastık koy ve biraz dinlen hemen oynamaya başlıyor panik yapma hepimiz dönem dönem bunu yaşıyoruz sen stres yaptıkca o da içerde kendini kasıyor ve hareket etmiyor

canım inan üzülüyorum bak pozitif düşün bebeğinde bi problem var ise vucudun bi şekilde (kanama ağrı sancı kasılma gibi)
tepki verirdi bişey yoktur moralinden dolayıda hissetmiyor olabilirsin üzülme nolur :43:

canım korkma bebeğin duruş pozisyonu çok önemli..
eger senin karnına sırtını dönmüşse hareketlerini hissedemezsin...
panikleme

Back
X