2014 Şubat Anneleri

bende gebeliğimin 22. haftasındayım ve ikiz bekliyorum.. dünden beri sol tarafımdaki bebeğimin hareketlerini çok fazla hissedemiyorum korkuyorum arada sol alt kasığımda seyirmeler oluyor ama neden acaba çok fazla hissedemiyorum.. sizde de böyle oluyormu...cevap verirseniz çok sevinirim..

canım hiç bilgim yok
kaldıki sen ikiz bebek bekliyorsun bişi deyip seni yanlış yönlendirmek istemem

geçmiş olsun canım çürük dişinmi vardı neyse kurtulmuşsun dikkat et kendine

sağ kroşe sol kroşe ban ban ban :41::41::41:

Evet canım 20liğin biraı çürümüş delirtiyordu beni bende icabına baktım sonunda geç bile kaldım ama olsun sağ gösterip sol mu vursaydık bilemedim valla :51:

geçmiş olsun canım :)

bu arada anneler bundan sonra sakın ama sakın sağlık ocağında yapılan testlere güvenmeyin

Sağol tatlım da ne oldu ki sağlık ocağında :26:

kız sen sevo değilmisin hangi ara kırmızı kürk aldın :9::9::9:

hee benim sevoo :27::27:

canım ben eski üyeyim de şifremi unutmuştum kazen kafama vura vura hatırlattı rica ettim diğeriyle değiş tokuş etti :9::9:

saygılar kazen:51:

nasıl kürküm güzelmii :39::39:

evet bende buna katılıyorum işte mesela şimdi m giyiyorsan l beden sana iyi gelir öyle düşünmek lazım
aslında benimde almam gerek bir takım bir takım var evde ama bir takım daha lazım artık doğuma yakın alırım sanırım
gecelik zaten bizim için pek iyi olmaz şubatta doğum yapcamız için evdede olsa altta bişi olmazsa üşütebiliriz malum lholusayı iyice sarmalarlar sıcak tutmamız gerek kendimizi

bu arada benimde saten bir takımım vardı annemde alırken l beden almış niyeyse misafir geldiği gün oğluma isim konduğu gün falan onu giydim çok şık durmuştu penye pijamadan daha hoş oluyor sende öyle değerlendirebilirsin eğer çok tüllü falan değilse :34:

ben o zamanlar 60 kiloydum, hayatta olmaz bbilimim:))
ama dediğin kulağıma küpe olsun, takımlardan 1 tanesi şık alınabilir,
ben bir de kendime lohusa tacı yapmayı düşünüyorum. internetten modellere filan bakıyorum, bakalım istediğim gibi malzeme bulabilirsem inşallah

Evet canım 20liğin biraı çürümüş delirtiyordu beni bende icabına baktım sonunda geç bile kaldım ama olsun sağ gösterip sol mu vursaydık bilemedim valla :51:

idrar tahlili yaptırdım beni bir korkuttu işte idrar yolu enfeksiyonun çok ciddi protein çıktı yüksek oranda ki negatif olması lazım kötü durumdasın falan diye bi de kızarak söylüyo sanki bilerek enfeksiyon çıkardım sonra özelde tahlil yaptırdım protein hiç çıkmadı negatif enfeksiyonda çok düşük oranda ama kaç gün ağladım

ben bir de kendime lohusa tacı yapmayı düşünüyorum. internetten modellere filan bakıyorum, bakalım istediğim gibi malzeme bulabilirsem inşallah

bbilimin tecrübelerinden yararlanmalıyız tatlım :) ben de kızımla uyumla bi tac istiyorum sırf foto için

daha hiç bakmadım canım fiyatları hakkında bilgim yok, çamaşırcım 7.ay gibi gel bakalım demişti.
senin dediğin mantıklı tabii önden düğmelide meme ortada kalabilir.
gecelik de pek düşünmemek lazım o zaman, emzirme devamlı olacağı için aşağıdan yukarı tamamen sıyırmak zor olur.
benim evde öyle elin içinde giyilecek güzel pijama takımım yok, evlenirken alınanlar da malum ipek ya da saten. mecburen alıcam o zaman 2 takım. çok terleyen bir insanım zaten bbilimciğim.
aslında loğusa takımı filan diye almamak lazım mağazadan, pekala 1-2 beden büyük kaliteli bir pijama takımı da alınabilir.

bir arkadaşım loya'da loğusa takımlarının dışarıya göre çok çok daha uygun olduğunu söyledi ama ben daha bakmadım. eğer bulunduğunuz şehirlerde varsa belki oraya da bir bakabilirsiniz.

bbilimin tecrübelerinden yararlanmalıyız tatlım :) ben de kızımla uyumla bi tac istiyorum sırf foto için
mersi canım :54:
lohusa tacı ben aldım bi tane bana taç pek yakışmıyorda aslında birde normal doğumda saçıma fön çektirme şansım falan olmaycağı için (planlı olmadığından dolayı) nasıl durur bilemiyorum yani böyle tüllü bişi aldım pembe renk üzerinde üç tane gül var bebeğede takmayı düşünmüyorum ya ilk gün kafası çok yumuşak olmazmı ne bileyim kıyamam ben sanki bebeğe takmaya

idrar tahlili yaptırdım beni bir korkuttu işte idrar yolu enfeksiyonun çok ciddi protein çıktı yüksek oranda ki negatif olması lazım kötü durumdasın falan diye bi de kızarak söylüyo sanki bilerek enfeksiyon çıkardım sonra özelde tahlil yaptırdım protein hiç çıkmadı negatif enfeksiyonda çok düşük oranda ama kaç gün ağladım

proteinin çıkmamasına çok çok sevindim tatlım gözün aydın
bizim bi tanıdıkta çıktıda bu şuan oda 27-28 haftalık gebe protein kaçağı çıkmış ondada sanırım bebeği 35.haftada alacaklarmış anneye zarar veriyor diye
neyseki sende çıkmamış

lohusa tacı ben aldım bi tane bana taç pek yakışmıyorda aslında birde normal doğumda saçıma fön çektirme şansım falan olmaycağı için (planlı olmadığından dolayı) nasıl durur bilemiyorum yani böyle tüllü bişi aldım pembe renk üzerinde üç tane gül var bebeğede takmayı düşünmüyorum ya ilk gün kafası çok yumuşak olmazmı ne bileyim kıyamam ben sanki bebeğe takmaya

bizim bi tanıdıkta çıktıda bu şuan oda 27-28 haftalık gebe protein kaçağı çıkmış ondada sanırım bebeği 35.haftada alacaklarmış anneye zarar veriyor diye
neyseki sende çıkmamış

evet canım çok şükür çıkmadı gerçi sağlık ocağına güvensem yaklaşık bir aydır ve çok yüksek oranda vardı yani arkadaşının da Allah yardımcısı olsun dün bana da dedi dr um protein bu oranda varsa ve geçmezse erken doğum olur diye ama çok şükür

evet canım çok şükür çıkmadı gerçi sağlık ocağına güvensem yaklaşık bir aydır ve çok yüksek oranda vardı yani arkadaşının da allah yardımcısı olsun dün bana da dedi dr um protein bu oranda varsa ve geçmezse erken doğum olur diye ama çok şükür

evet öyle oluyor malesef, sen ilk söylediğinde ben sana bunu söyleyip korkutmak istemedim felaket tellalı olmayayım dedim
neyseki çıkmamış sende

neyseki sende çıkmamış

evet ya doğal doğum olursa artık papaz gibi kafayla çıkarım:)
gerçi sezeryan da olsa çektirmem, tıbbi zorunluluk olmadıkça ben planlı sezeryana karşıyım zaten kardeş

Hastane almayınca kapıda doğurdu! - Milliyet

Ünlü model böyle değişti - Galeri - Milliyet

kızlar bunlar kel alaka haberlerim, bir de bi durum var bu aralar sık karşılaşıyorum ve sinir oluyorum bozuluyorum filan..hamile hassasiyeti mi bilmiyorum..

benm tanıştırdığım ya da tanıştırmassam da bi zaman benimle daha samimi olan insanlar sonradan yeni tanıştırdığımla ya da az samimi olduğu ile :) benden de samimi olunca ben bozuluyorum :ssz: nromalde ben ilgimi çok belli etmem çevreme arkadaşlarımı bunun etkisi olabilir...o diğer kişiler diğerlerine..daha çok ilgi gösterdi mi daha samimi oluyorlar onla alakalı olabilir..
bu durumu bi kız arkadaşımla yaşıorm, çok sıkıntılı günler geçirdi..eşi aldattı terk tetti çocukla filan çok zor günelr geçirdi..ben de onu bir erkekle tanıştrıdım (kuzenimle) benzer durumda..ben bunlar otursun konuşsun dertleşsin dedim tanıştırdım..auuu kuzen beni tnaımaz oldu, öteki de onla bi anda samimi oldu, bende kuzenle çok samimiydim ..
geçende bi olay oldu, kuzen yurt dışına gitti soruyorum ne yaptın ettin bana yanıt veriyor, ben arkadaşımla konuştum ardından tesadüf piiiu bunlar maubbbette filan, geçen de de bana söylemeden buluştular..ikisi de aramızda kesinlikle birşey yok diyor. biliorum doğrudur da çünkü kuzenin sevgilisi var, benim 2 çocuklu ark da hala kocasını sevior..
ne bilim işte ya midem bulandı bi tuhaf oldum.
aynı arkadaş şu an herkese saldırıor sanki, kendine çok bakmaya başladı giyim kuşam vs. alıyor da alıyor, yaşına rağmen şımarık da davrabmaya başladı..baya yaşı da var ne bileyim sevdiğim de bi insan..ama bi tuaf oldu işte öf kafa şiişirdim, bi dolu iş varken nelere takılıyorum di mi bi yandna çok iş var, bi yandan iletişim sorunu var...pöf :41:

slm kızlar
minnoşun cinsiyetini göstermekte direttiği yetmiyormuş gibi;
sabahın 6sında kalktım kahvaltı yaptım, bal yedim, çikolatalar yedim, meyvesuyu içtim,
sırf hareketlensin diye, koştur koştur sağlıkocağına gittim aşımı oldum
tam yolun yarısına geldim hastaneye gidiyorum aradılar,
efendim kusura bakmayın doktorunuz rahatsızlandı randevunuzu yarın öğleden sonraya alabiliyoruz
gelde fıttırma ya.....
neyse bundada vardır bir hayır diye kalktım geri işe geldim
Maşallaaahhh diyorum bu saat oldu kolumda hiçbişi yok, umarım gecede olmaz
her ihtimale karşı nasıl olsa alınacak diye derecede aldım, nolur nolmaz akşam rahatsızlanırım diye
bizden bu kaaaa....
bu arada dün bahsettiğim battaniyemizide sizler için çektim
şuan çok ade, çünkü götürücem annem altını astarlayıp, kenarlarını süsleyecek, ama model bu
meşhuuurrr entrelak modeli, ama ben dahada zorlaştırdım döne döne olanı yap
tek sıra gidenleri daha kolay bence
işte buyruuunnnn
$Fotoğraf0317.webp$Fotoğraf0318.webp$Fotoğraf0319.webp$Fotoğraf0320.webp

merhaba hanımlar; yaklaşık iki haftadır sizleri takip ediyorum ancak yazmak şimdi kısmet oldu.
aklıma takılan birşey var sizlerle paylaşmak istedim.21 haftalık hamileyim bir kızım olacak ama hala hareketlerini hissetmedim sizce normal mi? :18:

Son düzenleme:

geçmiş olsun, kurtuldun şişlik oldu mu? ben 3 dişimi birden bildiğin bayıldılıp sedasyonla çektirmiştim, günlerce şiş gezdim benim dişler problemliydi içerideydi, doktor bile çok zorluydu iyi ki sedasyon olmuş dedi.

bir arkadaşım loya'da loğusa takımlarının dışarıya göre çok çok daha uygun olduğunu söyledi ama ben daha bakmadım. eğer bulunduğunuz şehirlerde varsa belki oraya da bir bakabilirsiniz.

aa şu iç çamaşırcı hani orada hamile ürünü varmıymış..

merhaba hanımlar; yaklaşık iki haftadır sizleri takip ediyorum ancak yazmak şimdi kısmet oldu.
aklıma takılan birşey var sizlerle paylaşmak istedim.21 haftalık hamileyim bir kızım olacak ama hala hareketlerini hissetmedim sizce normal mi? :18:

Canım çok normal sakın telaşlanma ben 23 haftalık hamileyim yeni yenii hissetmeye başladım, neler denedim hissetmek için ama boşuna, zamanı gelince o kendini hissettiriyor, hiç dert etme bekle sabırla:)

Arkadaslar merhaba.. 22 haftalık hamıleyım kızımız olacak işallh subatta.. benim bır kaygım var bebegımın hareeketlerını guniçinde çok hıssetmıyorum 2 ya da 3 kez o da pıt pıt.. bu da beni korkutuyor doktorum sorun olmadıgını söyledı ama yıne de kaygılanıyorum normal mi sizce

bugün çok yoruldum. akşam kuaföre gitmem ve pazara gitmem lazım bayılıcam sanki :S

Bu arada kızlar sonunda gittim dişimi çektirdim ve geldim 10 dk sürmedi.20 Lik diye baya tedirgin oldum ama doktor çok iyiydi ya.Ne iğneleri ne de çekildiğini hissettim.Sadece doktor çenemi sağa sola oynatıyor da masaj yapıyor gibiydi.10 a kadar saydım ve hoop diş önümdeydi.Artık nasık bir kökse yarı parmağım kadar mübarek :) şu anda sağ tarafım komple uyuşuk yıldız tilbeden hallice konuşabiliyorum ama çok şülür artık rahatım...Sağ tarafımla yemeyi rahat yutkunabilmeyi ve gece uykularıno çok özledim çook.

ÇOK SEVİNDİM sanki ben rahatladım he :1::1:

Arkadaslar merhaba.. 22 haftalık hamıleyım kızımız olacak işallh subatta.. benim bır kaygım var bebegımın hareeketlerını guniçinde çok hıssetmıyorum 2 ya da 3 kez o da pıt pıt.. bu da beni korkutuyor doktorum sorun olmadıgını söyledı ama yıne de kaygılanıyorum normal mi sizce

canım çok normal kimi bebek hemen oynuyor kimisi hemen oynamıyor yada bu bizim için bile değişebiliyor
bazen oynadığını hissedemeyebiliyoruz falan takma kafana yani :54:

Son düzenleme:

benim de 21 haftalık olmak üzere ama hissettiğim aşırı bi hareket yok sadece seyirme tarzı bişey o bebişin hareketiyse eğer :49: endişelenme bence ama emin olmak için doktoruna danışabilirsn

Back
X