2014 Şubat Anneleri

Ya annesine neyse.ayrica masal ismi de cok guzel bence.dalga gecilecek bi yani yok ki.hem dedigin gibi simdiki cocuklar her şeye bi kulp buluyo.esininnhuyuna suyuna gore git sen.

Ins masal kiz deriz yakinda

inşallah canım bakalım artık gönlünü hoş tutmaya çalışıyorum ama alttan alttan mesaj vermeye de devam ediyorum

Ya benim eşimde illaki masal koyaLım diyor ama ben ilerde dalga geçerler diye çekiniyorum

Hepinize iyi bayramlar şubat anneleri ve melekleri..seneye inşallah bebeklerimizle birlikte kutlarız bayramı..

Ya benim eşimde illaki masal koyaLım diyor ama ben ilerde dalga geçerler diye çekiniyorum

canım şimdi ki çocuklar her şeyle dalga geçebiliyorlar. bir örnek vereyim. bir yakınımızın oğlunun adı samet. hiç aklıma dalga geçecek bir şey gelmez benim. ama okulda arkadaşları bir duanın içinde geçiyor diye (şu an hangisiydi hatırlamıyorum ama öyle doğrudan samet gibi geçmiyordu yani, bulana helal olsun), sen hoca mı olacaksın falan diye dalga geçiyorlarmış. yani gerçekten bizim hayal edemeyeceğimiz kim bilir neler çıkacak.

masal adı da henüz çok fazla yaygınlaşmadığı için alışamadık gibi geliyor. yani farklı bir ismi koyarken alışıldık bir isimse o kadar irdelemiyoruz ama yeni olana şüpheyle yaklaşıyoruz gibi geliyor bana.

ama tabii ki hem annenin hem babanın içine sinecek bir isim olması her şeyden daha önemli sanki. o yüzden karar senin canım:)

Bende değişik bir isim istiyorum masal hoşuma gidiyor da bu çekincelerim var ama heralde bu ismi koyacaz bakalım

hoşgeldinn hoşgeldin :) ayy hakkaten ben de gündemime almadım nolcak nasıl ayarlıcaz yeni kanun 2şer hafta mı uzatmıştı ne yapmıştı tayyip efendi bana da haber verin kızlar valla bilmiyorum ben de

Günaydın kızlar. Benim pittirigim da iki uc gündür pit pit atiyo tekmeyi maşallah

Kurban olurum yaradana

ay kızlar lütfen lütfeeennn beşik olayınızı çozdünüz mü nerdeyse 3 ay kaldı evde hem ikea beşik var hem de parkyatak ancak park yatak pembe :) ikeabeşiğin de vidalarını bulamadık allahım allahım ne yapayım bi deyiverin hele gdip vidaları mı alayım yoksa oğluma pembe parkyatak mı sereyim yardım yardım

gentlegirl bence ikea besik'in vidalarini bulmalisin oglun olucak sanirim pembe park yatak olmaz nacizane fikrimce

gentlegirl bence ikea besik'in vidalarini bulmalisin oglun olucak sanirim pembe park yatak olmaz nacizane fikrimce

vallahi kuşum eşim de öyle düşünüyor ne yalan söyleyeyim ama adam rahat da bi yandan. istiyorum kı hersey hemen hazır olsun gelırken vıdaları al dedım bana annemın karnında 9 ay nasıl dayandıgımı sordu ne zaman birşey istesem hep erken diyor inan hiçbirşeyine para vermedik istediğim 4 vida yaa bana da bu yapılmaz yanıı

merhaba koca göbekliler

izmire geleli bi yiyoz bi yiyoz aman nazar değmesin anam yığıyo önüme herşeyi saolsun

alıyoz kiloları

bi kaç gündür karnım acayip büyüdü istanbulda bu kadar çok sivrileşti baya önceden yayvandı sanki burda füze gibi oldu 5 günde

ahanda size göbek

Selam kızlar. Ya ben yaklaşık 10 gündür bebeğimin tekmelerini nerdeyse hiç hissetmiyorum. Daha önce sabah akşam farkederdim hareketlerini. Şimdi günde 1 veya 2 kere:44: bu normal mi acaba? Hareketsizlikten sonra dr a gittim iyiydi çok şükür. Ama yine de endişeliyim. ??

Son düzenleme:

tam emin değilim ama eğer yoruluyorsan (malum bayram seyran ) daha az hareket ediyor olabilir canım

yarın sabah dönüş var 6 saatlik yol nasıl geçicek bilmiyorum

gene şiştim ben gaz dan dolayı

pazartesi günü şeker yükleme var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…