2014 Şubat Anneleri

merhaba arkadaslar hastaneye giderken götüreceklerin listesini yaptınız mı ?Benim ilk bebeğim hiç bilmiyorum ne gidiyor, internetten baktım biraz, güzel bir liste bulursam sizlerle paylaşacağım.

Kizlarrr gunaydinnn aranixda plesanta previa olan varmi artik kesilmeyen kanamalarimin sebebi dusuj riski degil plesantaymis 34 gun oldu hala kanama drvam

Kizlarrr gunaydinnn aranixda plesanta previa olan varmi artik kesilmeyen kanamalarimin sebebi dusuj riski degil plesantaymis 34 gun oldu hala kanama drvam

peki dr ne diyor bu duruma tehlikeleri nelermiş? bana da plesenta önde dedi bitmek bilmeyen sancıların sebebi oymuş arkası neye doner bılmıyorum...

Benimki en risklisiymis bir aydir yatiyorum kanamalarim durmsdi ayrica dort kere buyuk kanama yasadim hastanede yattim hayayi riskim olursa nebegi alacaklar rahimin alinma ihtimali yogun bakimda kalma ihtimali var bendeki totalis op bi dr gidiyodum paxsrtesi doc.randevu aldik oraya gidicez ama kanamam hic durmadi az yada cok hep var

anammm yalovaya geldikkk vapurdayız şuanda varmı yalovadan hamişler el sallayım

şaka bi yana tatil bitti yorulduk :2:

kilo aldım

şiştim :18:

ama oğluşumda bende iyiyiz

canım allah şifa versin herşeyin hayırlısı rabbım melegını her ıkınızın de saglıgıyla kucagınıza almayı nasıp etsın. ınan dua ettim sizin için.

geçmiş bayramınız mubarek olsun kızlar buraya giremedim bayadır,neler yapıyorsunuz bakem?? gerçii ben 5 gündür giremiyorum ama pek de birşey konuşulmamış sayfa ilerlememiş herkes kavurma yiyordu galiba hehhe,görcem ben sizi eyvaahhh çok kilo aldımları :)))

Merhaba güzellikler...
Geçmiş bayramınızı kutlar, karnınızdaki bebişlerinizden öperim:108:
Bende fazla bi değişiklik yok. Yedik kavurmaları yattık gezdik tozduk falan:108:
Oğluş artık içerde karate yapıyor maasallah diyorum şimdi çıkacak heralde
Göbek deligimin üstüne kadar el ayak popo ne varsa sürtüp sivriliyo kabariyo falan
Bir de mide yanmalarım ve aşırı acıkmalarım başladı..
Onun dışında iyiyiz şükür..

selamın aleykümmmmmmmmmmmm

geçmişi okumam imkansız umarım herkez iyidir bebeişleriyle

ben 2 haftadır sanırım evrim geçiriyorum kilo almıyorum almıyorum derkene bayramda 3 kilo aldım et hamur işi et hamur işi tatlı baklava sarma dekennnnnnnnnnnnnnnnnnnnn oooooooooooooooooookoca göbek oldum normal tuvalete zor yapıyorum düşünün halimi şaşkınım madurum bazen ağlama nöbetleri geçiriyorum kendimi çizgi film kahramanı vardı bitane huk mu ne adam kaslanıp büyüyodu eşyaları yırtılıyodu onun gb hissediyorum hiçbi eşyama sıgamaz oldum sıgdıkalrımında göbegi açık modele dönüştü bazen gülüyorum bazen hoşuma gidiyo seviyorum bazende şişko çirkinim diyip ağlıyorum sanırım hamilelik 5. aydan sonra başlıyomuş çok komiğim

bu arada ben ağlarken eşim gülme nöbetleri yaşıyoadamımda kafayı yedi sonumuz hayır olsun

baya uzun zaman oldu evimin taşını topragını öpsem yeridir özlemişim

tatilleri bayramları bitirdik neler yaptım neler çok uzun çogu mudanyada kayınvaldemde geçirdim sonra 3-4günlük bi eskişehir turu yaptık eskişehire giderken inegölde mobilya çarşısını gezdik bebek odası baktık çok güzel ya böyle şeylersanırım ordan alıcam modeller hiç internete düşmöemiş modeller ve fiyatlar uygun 2bine alıcam sanırım odasını düğün vardı hem ziyaret hem gezinti oldu ama çok ama çok soguktu bursamın herşeyi güzel dondum resmen bide dubleks dare merkezi ısınması tam gittimiz gün soguklar bastırdı petekelr açılana kadar açılıpta ısınana kadar koca ev ben şifayı kaptım hep karnım ardı boşaltım sistemim bozuldu eve geldim kendimi bakıma aldımda anca iyileştimgörümcem çocukların bebeklik eşyalarından kızada uycak şeylerden verdi ablamda hazırladı oda vericek ablamın beşiginide alıcam yatakodasına koyucam kendimizde oda alıcaz nasip olursa görümceminde beşiğini mudanyaya götürücez malum bi ayamız orda heryere beşik kurcaz herelde bizimki rahatına düşkün olcak

bayram öncesi perşembe medikale gittik detaylı utrasyon için ahmet beyle görüştük eger medikalde yaparsak başka bi doktor bakcakmış siyah beyazmış urtrasyon ve açıklama yapmaz size bana iyi yada kötü der dedi ama muanesinde aynı ücrete renkli utrasyonla geniş vakitte daha güzel bakabiliyomuş bizde medikalde yapmadık aynı gün gece muanesine gittik ... en son aşılama için gitmiştik oraya o bacakalrını açıp oturdugun masayı görünce gözlerim doldu neler çektim dedim içimden çok şükür rabbime isteyen bütün kardeşlerime nasip etsin dedim

tedaylı utrasyon çok güzeldi iyiki yaptırmamışım 2li 3lü testleri detaulıda ahmet bey herşeyi çok güzel anlattı inceledi yavrum kocaman olmuş 279gr 27cm olmuş down sendromlu çocukalrın serce parmakları ya olmazmış yada orta eklem kemiği olmazmış , burun kemiğinin ölçüsü alın geişliğinden büyük olmalıymış , çok şükür herşey normaldi gelişimi haftasının hep 1-2 hafta üsrtündeydi doktor çok güzel dedi beyni böbrekelri kaburgaları kalbi tek tek parmaklarını kemiklerini herbişeysini detaylıca inceledi şükürler olsun rabbime saglıklı bebeğimiz çok mutlu oldum

bayramımızda güzel geçti bebi,şime halası tulum almış odası için saat çerçeve almış bannesiyle bayram çorabı alırken yegenelre benim kızımada aldı daha dogmadan hayatımızda bitanem benim kayınpederim görümcemin oğullarına para verirken banada verdi ağlıcaktım ya zaten çogu zman duygulanıp başlıyorum aglamaya bu güzel günleri görcekmiydim diyorum bazen çok kaptırıyorum bazende rüyaymış gb geliyo çok şükür isteyen tüm arkadaşlarımda duamda dilimde asla unutmuyorum onlarında olucak inanıyorum şimdi evimdeyim biraz ama sonra gene gidicez sanırım mudanyaya eşimin işi orda çünküm allah razı olsun sadece evimi özlüyorum yoksa kayınvaldem pamuklara sarıcak elinden gelse annemden daha düşünceli hiçbişey yaptırmıyo yemek bile bi süpürüyorum bazen çok şükür aileme çok şanslıyım rabbim yaşlandıklarındada bize böyle güzel bakmayı nasip etsin

selamlar herkese

biz çok iyiyiz bayramı bitirdik ama benim 1 hafta daha iznim var zaman bulunca gireyim dedim
kk özlemişim valla ya

malesef yine grip olduk ben hapşurdukça kızım kaçıyor galiba zavallım içeri de sıkıştı kaldı

haksever detaylı ultrasonun iyi geçmesine sevindim gözün aydın ben de medikalde yaptırdım radyoloji doktoru bahsettiğin gibi hiç bişey anlatmadı sadece iyi dedi raporu yazdı bahar hanıma gösterdim o da iyi dedi ama ahmet beyin anlattığı gibi uzun uzun anlatmadılar.. sizin ahmet beye yaptırmanız iyi olmuş yani

Selam herkese ne yedik ne yedik kuru dolmalar kavurmalar baklavalar ne edicez şimdi ya... Moralman çöktüm bel falan yok artık
Oğluşumu daha net hissetmeye başladım onun hareket etmesi canlı olması bana huzur veriyor

Herkese iyi akşamlar...Biz bugün yola çıktık Bingöle gidiyoruz şu an Kayserideyiz mola verdik bakayım sizlere dedim.Artık internetim bağlandığında aranıza dönerim

ALDIK VALLA
Deli deli muhabbetlerimizi özledim
gel deli muhabbet edek

benimkide bu ara normalinden kıpırdak çünkü ben et yedim

yawrum 6 aydır et yüzü görmedi yememiştim ne hikmetse kavurmaları fln yiyebildim

evet canım harikaydı radyoloji uzmanı baktıgında asla konuşmuyomuş hatta boyunu kilsunu soranlara bile kızıyomuş medikal için söylemiyorum genel iznenim böyle:)) tabi onalr organları üzlüyolar bakıyolar dikkatli e bizde merak ediyoruz bol bol açıklama istiyoruz bide ben o testleri yaptırmadıgım için hep içimde bişey bi korku vardı rabbim korusun hepimizin bebeklerini hep dua ettim saglıklı olsun iyi olsun diye çok şükğr iyiymiş saglıklıymış ve biz bunu çok detaylı öğrendik :)) şimdi 24 ünde gene gidicez gene incelicek herşeyini biraz daha büyümüş olur gene bakarız dedi hem bu sefer 1 ayın içinde olca için ücretsiz olucak

8 tane fotoraf verdi hemde bütün görüntüyü cdye çekip verdi babannesi ananesi teyzesi halası izledi kızımın görümcemin oğlu felanda baktı 4 yaşında ikide bir şimdi karnıma kulanı koyup zeynep yüzüyo diyo karnımda guluk guluk sesler geliyo diye bide cd de gördü ellerini ayaklarını oynatırken nabıyo dedi bizde yüzüyo dedik herkezin yanında zeynep özgenin karnında yüzüyo diyo

bunlarda zeynebimin son fotorafları kızım galiba babasına benziyo

pembe yazlık tulumla çoraplar babannemizin bayram hediesi (kayınvaldemin)

saat ve dogar dogmaz giydiricem kışlık tulum halasından bayram hediyesi (görümcem)

evet hiç konuşmadı bizde sadece baktı bi de cinsiyetini bilmiyoruz dedik onu söyledi o kadar neyse bebeğim iyiydi ya ben uça uça çıktım odasından senin doktorun ahmet bey mi orda mı yapıcaksın doğumu canım

evet ahmet bey benim doktorum ben gözümü onda actım diyebilirim 5 sene önce ilk defa bi doktor kistin var ameliyat olcaksın dedi yeni evliyim daha hemen medikale gittik ahmet beye oda daha yaşın çok genç 18im o zmanlar yeniş girmişim hatta pkolusun bu kistler hep olucak dedi ameliyat felan yok dedi ve haklıydı adetimle attım kşstleri sonra bebek tadavisi gördüm yumurta takibi felan o kovuyodu git gelme daha yaşın kaç diyodu ben gidiyodum tabi o sakin ve kuul tavrıyla

sonra yıllar sonra aşılama yaptırdım özelinde ona sonra yollarımızı ayırdık ben profösöre gittim sonra fakülteye gittim 2 sene en son kızımı göbüşüme koyup gittim yanına çok şükür riskli hamileliklerdede uzman sanırım o o yüzden hem sakin tavrı çok rahatlatıcı istediğin zmaan arayıp ulşaşman ve istedigimi rahatca sorabilmem hatta ben sormadan fazlasını anlatması çok hoş ve yenilikleri takip eden bi doktor bütün semnerlerde eğitimelrde var

medikal bize çok pahalı dogum özellikle ama nabalım bi bahane bulamıyoruz:)) eşime en son kendi girmiyosa gece felan bırakırım diye söz verdim eşim bi heycanla sordu ama hangi saat olursa olsun ben kendim geliyorum dedi sanırım orda yapıcam orda olmazsada baharda yaparım dogumu sag salim dünyaya gelsinlerde 2.de zübeydede dogurcam zaten bu görmemişn çocu olmuş misali acuk kıymetli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…