Kizlarrr gunaydinnn aranixda plesanta previa olan varmi artik kesilmeyen kanamalarimin sebebi dusuj riski degil plesantaymis 34 gun oldu hala kanama drvam
Benimki en risklisiymis bir aydir yatiyorum kanamalarim durmsdi ayrica dort kere buyuk kanama yasadim hastanede yattim hayayi riskim olursa nebegi alacaklar rahimin alinma ihtimali yogun bakimda kalma ihtimali var bendeki totalis op bi dr gidiyodum paxsrtesi doc.randevu aldik oraya gidicez ama kanamam hic durmadi az yada cok hep var
geçmiş bayramınız mubarek olsun kızlar buraya giremedim bayadır,neler yapıyorsunuz bakem?? gerçii ben 5 gündür giremiyorum ama pek de birşey konuşulmamış sayfa ilerlememişherkes kavurma yiyordu galiba hehhe,görcem ben sizi eyvaahhh çok kilo aldımları :)))
gel deli muhabbet edekDeli deli muhabbetlerimizi özledim
Selam herkese ne yedik ne yedik kuru dolmalar kavurmalar baklavalar ne edicez şimdi ya... Moralman çöktüm bel falan yok artık
Oğluşumu daha net hissetmeye başladım onun hareket etmesi canlı olması bana huzur veriyor
haksever detaylı ultrasonun iyi geçmesine sevindim gözün aydınben de medikalde yaptırdım radyoloji doktoru bahsettiğin gibi hiç bişey anlatmadı sadece iyi dedi raporu yazdı bahar hanıma gösterdim o da iyi dedi ama ahmet beyin anlattığı gibi uzun uzun anlatmadılar.. sizin ahmet beye yaptırmanız iyi olmuş yani
evet canım harikaydı radyoloji uzmanı baktıgında asla konuşmuyomuş hatta boyunu kilsunu soranlara bile kızıyomuş medikal için söylemiyorum genel iznenim böyle:))tabi onalr organları üzlüyolar bakıyolar dikkatli e bizde merak ediyoruz bol bol açıklama istiyoruz bide ben o testleri yaptırmadıgım için hep içimde bişey bi korku vardı rabbim korusun hepimizin bebeklerini hep dua ettim saglıklı olsun iyi olsun diye çok şükğr iyiymiş saglıklıymış ve biz bunu çok detaylı öğrendik :)) şimdi 24 ünde gene gidicez gene incelicek herşeyini biraz daha büyümüş olur gene bakarız dedi hem bu sefer 1 ayın içinde olca için ücretsiz olucak
8 tane fotoraf verdi hemde bütün görüntüyü cdye çekip verdi babannesi ananesi teyzesi halası izledi kızımın görümcemin oğlu felanda baktı 4 yaşında ikide bir şimdi karnıma kulanı koyup zeynep yüzüyo diyokarnımda guluk guluk sesler geliyo diye bide cd de gördü ellerini ayaklarını oynatırken nabıyo dedi bizde yüzüyo dedik herkezin yanında zeynep özgenin karnında yüzüyo diyo
evet hiç konuşmadı bizde sadece baktı bi de cinsiyetini bilmiyoruz dedik onu söyledi o kadarneyse bebeğim iyiydi ya ben uça uça çıktım odasından senin doktorun ahmet bey mi orda mı yapıcaksın doğumu canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?