2014 Şubat Anneleri

mutlu bayramlar kızlar,
sevdikklerimizle nice bayramlara seneye de bebeklerimiz kucaklarımızda kutlarız inşallah
öpüyorum hepinizii

gunaydın hayırlı bayramlar olsun ınsallah bır sonrakı bayramımızda kucagımızda yavrularımızla sagllıkla oluruz ınsallah

gunaydın hayırlı bayramlar olsun ınsallah bır sonrakı bayramımızda kucagımızda yavrularımızla sagllıkla oluruz ınsallah

ayy ramazan bayramına 7 aylık olcaklar belki diş olayı olcak yada emeklicekler ne güzel

baklava yemekten gözümün feri kaydı ya yemiyom diyom sen ye diyolar anam bana bişeyler oluyoo

Aman canım bir sürü işim vardı da müdürün işi boş işler olduğundan bana da boş işler yaptırdı durdu işte.

Bu arada iyi bayramlar herkese. Yağlıları şerbetlileri çok kaçırmayın. Bayramdan sonra şeker yüklemeleri bizi bekler..

kızlar günaydın ve iyi bayramlar
size birşey sormak istiyorum lütfen birileri cevaplasın olur mu.

dün malum bayram annem etle baya uğraştı ve bende dayanamadım ona doğramasında filan yardım ettim ama eldiven kullandım hep eldivensiz dokunmadım bişi olmaz demi toksoplazma filan gibi içimi rahatlatın kızlar lütfen bayramdan bir hafta sonra şeker yüklemem var doktoruma da söylücem ama dün gece o kadar çok ağladım ki içimi ancak siz rahatlatırsınız

Herkese iyi bayramlar...bebişlerinizi ve sizleri öpüyorum kızlarrr

umarım herkes iyidir.ben grip oldum....c vitaminiyle idare ediyorum imdilik zira bir de diş ağrısı cıktı başıma...geçen diş hastanesinin aciline götürdü eşim...bi şey yapamayız,minicik bi kök kalmış,o da iltihaplanmış dedi.antibiyotik ve agrı kesici yazdı(Largopen ve Minoset)eniştem de diş hekimi kullanabilirsin dedi acildeki dr da dedi.aldım kullanıyorum mecburen.kendi dr uma ulaşmam zor su aniltih kurur en azından.bayramdan sonra dr um izin verirse çekilecek o kök
dün de ebe bi arkadaşım var ona sordum kullan korkma bi şey olmaz dedi.o da öyle diyince rahatladım biraz
ha bir de gribe bağlı burun tıkanıklığı öldürecek beni....

gelelim sadede eşim sonunda kızım için düşündüğüm isme ikna oldu.....kızımızın bi ismi var artık ve ben ismiyle seviyorum onu.

GÜNEŞ'immmmmm

canım ben bi şey olacağını sanmıyorum yaaa....annem et de dogramıs ciğer de....yemek yapıomus kadın hamile hamile napsın....tamam şimdi bilinçliyiz,dokunmamamız gerekiyor belki ama ben o kadar ince düşünmüyorum...

hem eldiven de kullanmışsın kuzum,bir şey olmaz ki

Son düzenleme:

Selam. İçini ferah tut. Hiç bi şeycik olmaz. Ben kac kere kıyma, kuşbaşı şişledim çıplak elle. Bi de sen eldivenle yapmışsın.Ne olacak? Hiç bi şey olmaz. Boşuna ağlayıp bebeğini üzme. Aklınıza o kadar kötü şey getirip her şeyden telaşlanmayın. Rahat rahat yaşayın hamileliğinizi. Her şeyden şüphelenerek, aklınıza kötü şeyler getirerek geçmez bu günler

Geçmiş olsun ve isim hayırlı olsun kuzm

çok geçmiş olsun canım!! dikkat et kendine.

isminiz de çok güzelmiş bu arada, hayırlı olsun. darısı benim başıma diyorum. ben de eşimi bir ikna etsem aslında ismi o da beğeniyor ama tutturdu 2 isim koyalım diye ben de ondan pek hoşlanmıyorum, bakalım artık.

Teşekkür ederiz tatlim.valla benim esim de ikinci ismi aradi yanina.bende sevmiyorum iki isim ama istiyosan olsun falan dedim.bakti güneş i yanina pek uygun bisi bulamadi.iyi güneş olsun dedi.belki de icten ice hala dusunuyodur

Teşekkür ederiz tatlim.valla benim esim de ikinci ismi aradi yanina.bende sevmiyorum iki isim ama istiyosan olsun falan dedim.bakti güneş i yanina pek uygun bisi bulamadi.iyi güneş olsun dedi.belki de icten ice hala dusunuyodur

düşünüyorsa da umarım bulamaz güneş tek başına çok güzel duruyor çünkü

düşünüyorsa da umarım bulamaz güneş tek başına çok güzel duruyor çünkü

Evett yaaakabul etmese cok uzulurdum sanirim.iki aydir ben gunes diye seviyodum zaten.kaptirmistim kendimi. Dun kabul etti ve dedi ki seni seviyorum demk degil her sey.baska turlu de belli ediliyo gördüğün gibi dedi
Simdi o da kizini seviyo güneş diyee.cok guzel ya.darisi size artık canim
Sen ne dusunuyodun isim?

vay vay vay pek de romantik

amiiiin ben masal düşünüyorum canım. ilk duyduğumdan beri çok ısındım bu isme. eşim de çok beğendi ama sanırım kendi ailesinden biraz çekiniyor bu konuda. annesine bir ara bir çıtlattık, çok garip bir tepki verdi. sinirlendi, çocuk o ismi ömür boyu taşıyacak falan diye anlamadım yani, ama doğana kadar büyüklere bir şey dememeye karar verdik.

masal adından eşim çok dalga geçerler diye çekiniyor. ben de kendisini hangi ismi koyarsan koy şimdiki çocuklar çok zeki, illa ki bir şey bulurlar dalga geçmek isteseler diye ikna etmeye çalışıyorum.

bir de eşimin çift isim olsun, seçme hakkı olsun gibi bir düşüncesi var. ben de bu noktada ileride kızlık soyadını da kullanmak isterse çift isimleyken bu zor olur, sen de onun bu hakkını elinden alıyorsun ama diyorum. bakalım neler olacak:) babamızın kafası çok karışık

Son düzenleme:

çok sevindim canım minnoşunun iyi olmasına , ayrıca bizde bayramı fırsat bilerek tatil yapalım dedik meğer bizim kız tatil istiyormuş 3 günde bayağı göbek şişti ve kilo aldım :) anlaşılan keyfine düşkün bir kız geliyor

Ya annesine neyse.ayrica masal ismi de cok guzel bence.dalga gecilecek bi yani yok ki.hem dedigin gibi simdiki cocuklar her şeye bi kulp buluyo.esininnhuyuna suyuna gore git sen.

Ins masal kiz deriz yakinda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…