sana diş diyorum bacı
kız şaka bir yana nerdesin sen neden girmiyorsun artıkım eskisi kadar bizi neden terkettim kiminle aldatılıyoruz öğrenmek istiyorum
Aşşada görmüyor musunuz? Bütün gün burdayım vallah. Ama kimse yazmayınca bende yazmıyorum pek. Ben azıcık geriden geliyorum ya hafta olarak. Sizi okuyup okuyup tecrübe ediniyorum.
çınarı son yıllarda hep erkek bebeklerde duydum ben de, hatta geçen yıl kuzenim oğluna koydu bu adı.
hem tabiatta bulunan hem de anlamı itibariyle güzel bir isim, bir de küçük çocuğa da yakışıyor, orta yaşa da...:)
anammm Allah dişten ve mideden çektirmesin hamilelik boyunca ne beter yaa geçen yirmilik dişim ağrıdı aklım gitti birşey olacak diye tuzlu suyla gargara felan derken atlattım çok şükür ama korkuyorum ben de...bak proletim geç kalmadan çektir yoksa son aylarda dokunamazlar da kalırsın sancılar içinde gecikmeden hallettttBana diş te demeyin bacılar. Hamileliğin ilk haftalarında dişim kırılmıştı. Geçenlerde soğuk bişey içerken sızladı bi baktım diş etinin dibinden de gitmiş bi parça. Kesin çekecekler onu. Azı dişim nasıl yemek yicem çektiklerinde bilmiyorum. Doğurana kadar sorun çıkarmasa bari diyorum. Şimdi gitsem kurtarırlar mı acaba diyorum..
ay lipciğim ya nedir bu böyle sanki diyet
gebeliktede yiyemeyeceksem ne zaman yicem ki
tabiki çok kilo almamak gerek ama bu senin verdiğin lisetede çok az be kuzum ben yapamam şahsen
benim kızde öyle ayrı ayrı yerlerden vuruyor hep daha çok büyük değiller ya içerisi müsayit yüzüp duruyor sıpalar
serpilcim stres yapma ayol, senin şu anki kilon benim başlangıç kilomdu bacım:)
ben 7 kilo aldım toplam.
yapacağın bir tek şey var (benim doktorum demişti bunu)
*hamurişi (beyaz ekmek,pasta,poğaça,pirinç pilavı,beyaz makarna)
*kızartma
*tatlı
bu 3'ünden uzak durmak...
ben mesela tatlı olarak 1-2 tatlı kaşığı pekmez ya da bal, 3-4 kuru incir ya da kayısı filan yiyorum
kuruyemişleri sayıyla fazla değil,
meyve günde 3 farklı çeşit (1 muz+2 mandalin+1 elma gibi)
eti, balığı, sebzeyi, salatayı, peyniri, nohut, fasulyeyi doyasıya
bulgur pilavı ya da ev eriştesi 2-3 kaşık,
tam buğday ekmeği günde 2 dilim
süt, yoğurt günde 2-3 bardak kadar
bu şekilde son 12 haftada sadece 2 kilo aldım.
anlamına lafım yok isme de lafım yok taaa benim tanıdığım tek çınar var o da kız yani ilginç valla bence unisex bir isim :) mesela emre diye kız arkadaşım da olmuştu hahah bende sorun var galiba :))))))))))
anammm Allah dişten ve mideden çektirmesin hamilelik boyunca ne beter yaa geçen yirmilik dişim ağrıdı aklım gitti birşey olacak diye tuzlu suyla gargara felan derken atlattım çok şükür ama korkuyorum ben de...bak proletim geç kalmadan çektir yoksa son aylarda dokunamazlar da kalırsın sancılar içinde gecikmeden halletttt
ya gülüm sorma resmen diyet yapıyorum mecburen, ben de hamileyim diye her şeyi yiyebilicem sanıyodum, ama öyle olmadı, ilk aylar dikkat etmeyince birden şiştim biliyosunuz. şimdi yeni yeni kendime geldim.
ben hep sofradan tam doymuş olarak kalkıyorum aslında ama sebzesini, etini çok yiyorum, ekmeği, patatesi, pilavı daha az yiyorum.
bir de her sabah mutlaka bir tane haşlanmış yumurta,zeytin,peynir, 1-2 dilim ekmeğimi mutlaka yiyorum. bunlar çok tok tutuyor.
arada canımın istediği şeyler oluyor tabi, 1 haftadır canımın istediği bir sütlü tatlı var mesela ama üşengeç bacınız oturup yapamadı daha :)
unisex isimler var canım çok oluyor hiç kızda duymadığımız ya da erkekte duymadığımız, mesela görkemi ben erkek ismi bilirdim kızda da oluyormuş:)
çınar da zira direkt erkeği çağrıştırmadığı için kıza da konulabilir, bizim hürrem diye erkek arkadaş vardı siz hayal edin artık gerisini::)))
ne kadar güzel yaaaaz almışsın...benim de çok fazla yediğim söylenemez az sık yemeye çalışıyorum...kepek ekmek aldım ondan yiyorum....kızartma ayda 1 2..denk gelirse o da....hamur 15 gün önce 1 2 tane un kurabiyesi 1 dilim kek yemişimdir....onun yarıdan fazlası kaldı çöpe attım kıyamayarak kuşlara ufalıyordum babama giidnce ama o ara gidemedim...öyle yani...meyve yiyorum aralarda...sütümü içiyorum..ama su içsem yarıyor tabiri şuan benim için geçerli oldu
hahhahah hürremmii hahahahah yahu bir anne evladını bu kadar mı sevmez hürrem diye erkek adı mı olurmuş yaa ay çok yaşa emi güldürdün beni :)))))))))))) bu arada diyetten bahsediyrsun ama bana okaa uzak kiii daha şimdi tost makinasının içine simit arasınada peynir koydum bekliyorum hahaha :)))))))
aşağıda görüyorum tek zaten nedense yazmıyorsun küstünmü yoksa bize
darıldınmı cicim bana hiç bakmıyorsun bu yana darıldıysan barışalım kumru gibi koklaşalımmmmmmmmm
anlamına lafım yok isme de lafım yok taaa benim tanıdığım tek çınar var o da kız yani ilginç valla bence unisex bir isim :) mesela emre diye kız arkadaşım da olmuştu hahah bende sorun var galiba :))))))))))
anammm Allah dişten ve mideden çektirmesin hamilelik boyunca ne beter yaa geçen yirmilik dişim ağrıdı aklım gitti birşey olacak diye tuzlu suyla gargara felan derken atlattım çok şükür ama korkuyorum ben de...bak proletim geç kalmadan çektir yoksa son aylarda dokunamazlar da kalırsın sancılar içinde gecikmeden halletttt
vallaha bravo diyim sana ben yiyorum valla normal yemeklerden hele pilav konusunda 2-3 kaşık almam mümkün değil hoş bizde bulgur pilavı yapılır genelde ama yinede ondanda öyle 3-5 kaşık alamam illa yerim yani
birde benimde canım yaş pasta istiyor ya ama ev yapımı olacak 13 ekimde oğlumun doğum günüydü ya onda bne yaptım çok lezzetli olmuştu çoooooookkkkkkkkk 4 dilim yedim tam 2 günde ikisini birgün iki dilim kalmıştı geriye onuda ertesi gün yedim
hatta oturdum içine hazırladığım kremadan yarım kase yedim artınca
krem şanti değildi ama krem şantiyi sevmiyorum ağır oluyor
ay yine canım çekti erinmem yaparım ama sonra yeyip kilo almaktan korkuyorum yaaaaaaaaaaaaaa
moralim düzelmiyor bir türlü ya hala yatıyom yatakta beni bi okuyun üfleyin kızlar ya
bende 3 günde 1,5 kilo aldım sanki vücudum su tutuyor gibi geliyor çok su içiyorum az tuvalete çıkıyorum bugün doktora gittim tuzlu yemişsindir zeytin filann dedi hakkaten de zeytin yemiştim sabah 7-8 tane ondan mı oldu bilmiyorum yoksa az yiyorum yani yemek çok abartılı değil kabızlık da devam ediyor bende doktor ilaç vermiyordoğal bu olur diyor varmı kabızlık çekip ilaç vb bi formul kullanan?
bende 3 günde 1,5 kilo aldım sanki vücudum su tutuyor gibi geliyor çok su içiyorum az tuvalete çıkıyorum bugün doktora gittim tuzlu yemişsindir zeytin filann dedi hakkaten de zeytin yemiştim sabah 7-8 tane ondan mı oldu bilmiyorum yoksa az yiyorum yani yemek çok abartılı değil kabızlık da devam ediyor bende doktor ilaç vermiyordoğal bu olur diyor varmı kabızlık çekip ilaç vb bi formul kullanan?
canım bana ilaç verdi duphalac adı zararsız dedi yani çok uzun sürdü geçmedi ben de gittim dr a
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?