2014 Şubat Anneleri

sana diş diyorum bacı

kız şaka bir yana nerdesin sen neden girmiyorsun artıkım eskisi kadar bizi neden terkettim kiminle aldatılıyoruz öğrenmek istiyorum

Aşşada görmüyor musunuz? Bütün gün burdayım vallah. Ama kimse yazmayınca bende yazmıyorum pek. Ben azıcık geriden geliyorum ya hafta olarak. Sizi okuyup okuyup tecrübe ediniyorum.

Aşşada görmüyor musunuz? Bütün gün burdayım vallah. Ama kimse yazmayınca bende yazmıyorum pek. Ben azıcık geriden geliyorum ya hafta olarak. Sizi okuyup okuyup tecrübe ediniyorum.

aşağıda görüyorum tek zaten nedense yazmıyorsun küstünmü yoksa bize
darıldınmı cicim bana hiç bakmıyorsun bu yana darıldıysan barışalım kumru gibi koklaşalımmmmmmmmm

anlamına lafım yok isme de lafım yok taaa benim tanıdığım tek çınar var o da kız yani ilginç valla bence unisex bir isim :) mesela emre diye kız arkadaşım da olmuştu hahah bende sorun var galiba :))))))))))

anammm Allah dişten ve mideden çektirmesin hamilelik boyunca ne beter yaa geçen yirmilik dişim ağrıdı aklım gitti birşey olacak diye tuzlu suyla gargara felan derken atlattım çok şükür ama korkuyorum ben de...bak proletim geç kalmadan çektir yoksa son aylarda dokunamazlar da kalırsın sancılar içinde gecikmeden halletttt

ya gülüm sorma resmen diyet yapıyorum mecburen, ben de hamileyim diye her şeyi yiyebilicem sanıyodum, ama öyle olmadı, ilk aylar dikkat etmeyince birden şiştim biliyosunuz. şimdi yeni yeni kendime geldim.
ben hep sofradan tam doymuş olarak kalkıyorum aslında ama sebzesini, etini çok yiyorum, ekmeği, patatesi, pilavı daha az yiyorum.
bir de her sabah mutlaka bir tane haşlanmış yumurta,zeytin,peynir, 1-2 dilim ekmeğimi mutlaka yiyorum. bunlar çok tok tutuyor.

arada canımın istediği şeyler oluyor tabi, 1 haftadır canımın istediği bir sütlü tatlı var mesela ama üşengeç bacınız oturup yapamadı daha :)

ne kadar güzel yaaaaz almışsın...benim de çok fazla yediğim söylenemez az sık yemeye çalışıyorum...kepek ekmek aldım ondan yiyorum....kızartma ayda 1 2..denk gelirse o da....hamur 15 gün önce 1 2 tane un kurabiyesi 1 dilim kek yemişimdir....onun yarıdan fazlası kaldı çöpe attım kıyamayarakkuşlara ufalıyordum babama giidnce ama o ara gidemedim...öyle yani...meyve yiyorum aralarda...sütümü içiyorum..ama su içsem yarıyor tabiri şuan benim için geçerli oldu

unisex isimler var canım çok oluyor hiç kızda duymadığımız ya da erkekte duymadığımız, mesela görkemi ben erkek ismi bilirdim kızda da oluyormuş:)
çınar da zira direkt erkeği çağrıştırmadığı için kıza da konulabilir, bizim hürrem diye erkek arkadaş vardı siz hayal edin artık gerisini::)))

vallaha bravo diyim sana ben yiyorum valla normal yemeklerden hele pilav konusunda 2-3 kaşık almam mümkün değil hoş bizde bulgur pilavı yapılır genelde ama yinede ondanda öyle 3-5 kaşık alamam illa yerim yani

birde benimde canım yaş pasta istiyor ya ama ev yapımı olacak 13 ekimde oğlumun doğum günüydü ya onda bne yaptım çok lezzetli olmuştu çoooooookkkkkkkkk 4 dilim yedim tam 2 günde ikisini birgün iki dilim kalmıştı geriye onuda ertesi gün yedim

hatta oturdum içine hazırladığım kremadan yarım kase yedim artınca
krem şanti değildi ama krem şantiyi sevmiyorum ağır oluyor
ay yine canım çekti erinmem yaparım ama sonra yeyip kilo almaktan korkuyorum yaaaaaaaaaaaaaa

hahhahah hürremmii hahahahah yahu bir anne evladını bu kadar mı sevmez hürrem diye erkek adı mı olurmuş yaa ay çok yaşa emi güldürdün beni :)))))))))))) bu arada diyetten bahsediyrsun ama bana okaa uzak kiii daha şimdi tost makinasının içine simit arasınada peynir koydum bekliyorum hahaha :)))))))

o zaman yürüyüş yapıcan canım, ya da dönemsel olarak vücudun su tutması benzeri bir sey de olabilir, kabızlık çekiyorsan o da yapabilir. bir de suyu az içiyorsan günde 2.5 litreye çıkar. suyu güzel içince cildin bile düzeliyor bak görüceksin.

hiç bir sey çare etmiyorsa çok da kafaya takma, başlangıç kilon çok güzel çünkü, kaç kilo alırsan al yine bir sekilde eski haline dönersin, ama 3 ayda ama 6 ayda, ama 1 yılda mutlaka dönersin...

afiyet bal olsun lauranam, bebişine besin olsun:)
bizim ofisteki daha önceden hamile olan arkadaşlar da bu saatlerde yarım ekmeğin içine peyniri, domatesi doldurur yerlerdi canım. onlar tabi 45-50 kiloyla zayıf başlamıştı hamileliğe, kilo sorunları yoktu:)
senin yaptığın gayet normal, ara öğün olarak önerilen bir yiyecek

aşağıda görüyorum tek zaten nedense yazmıyorsun küstünmü yoksa bize
darıldınmı cicim bana hiç bakmıyorsun bu yana darıldıysan barışalım kumru gibi koklaşalımmmmmmmmm

Yok gız sana küsülür mü heç Bi üşengeçliktir gidiyor okuyorum sadecenek. Açılmaya başladım bugünlerde..

Canım bu bahsettiğim diş dolgulu ve kırık. Çekerken içinde parça falan kalırsa iltihap toplar antibiyotik gerekir diye korkuyorum. Doğumdan sonraya bırakıcam sanırım.

moralim düzelmiyor bir türlü ya hala yatıyom yatakta beni bi okuyun üfleyin kızlar ya

evet ya eskiden annem de bizim yaş günümüzde pandispanya hamuru ve ev yapımı kremayla pasta yapardı. bir kağıdı da huni gibi kıvırıp içine kakaolu kremayı doldurur, süslü bir şekilde " iyi ki doğdun ..." yazardı.

ne güzel günlerdi...ben de yavruşuma ev yapımı pasta yapmak istiom...

bende 3 günde 1,5 kilo aldım sanki vücudum su tutuyor gibi geliyor çok su içiyorum az tuvalete çıkıyorum bugün doktora gittim tuzlu yemişsindir zeytin filann dedi hakkaten de zeytin yemiştim sabah 7-8 tane ondan mı oldu bilmiyorum yoksa az yiyorum yani yemek çok abartılı değil kabızlık da devam ediyor bende doktor ilaç vermiyor doğal bu olur diyor varmı kabızlık çekip ilaç vb bi formul kullanan?

canım bana ilaç verdi duphalac adı zararsız dedi yani çok uzun sürdü geçmedi ben de gittim dr a

selam kızlar 1 haftadır bacağımın iç kısmı zonkluyor(bacak aram) ay nasıl tarif edeceğimi şaşırdım sizdede böyle bir durum var mı ya

canım ben meyve ve suda buldum çözümü. ben de dönem dönem yaşıyorum. ama dikkat ettim o dönemler ya suyu daha az içiyorum ya da meyve yemiyorum. günde 4-5 öğün meyve yiyip en az 2.5 litre su içince bir şeyciğim kalmıyor benim.

canım bana ilaç verdi duphalac adı zararsız dedi yani çok uzun sürdü geçmedi ben de gittim dr a

ya ben tuvalete çıkıyorum hergün ama çok katı ve az miktarda doktor hiç üzerinde durmadı olur normaldir dedi anlamadım çok rahatsız etmediği için sanırım ama kiloya etkisi oluyorsa diye üzlüyorum şimdi.

İyice kilo aldım diye yakınan hatunlar size ibret olsun diye fotoğrafımı koyuyorum buraya.Arada bakıp bakıp içinizi rahatlatabilirsiniz.Gün itibari ile üç haneli rakamları görmüş bulunmaktayımda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…