2014 Şubat Anneleri

hiçte bile erkek ismi:)

hahah yahu kıslar benim en yakın arkadaşımın adı çınarrr ve o da gayet kız :))))) ben de bi dizide erkekte olduğunu duyunca şaşırmıştım hehe :))

benim kız bi kaç gündür baya yukardanda vurmaya başladı göbek deliğinin yaklaşık 2 parmak üstüne kadar vuruyor sıpa çıktı demekki yukarıya

selam kizlar ben geldim tekrardan laurana kuşum sendemi face ci oldun

hahah evet yaa ben de face ci oldum hehe :))) tabi burasını unutmuş değiliz...neyse hoşgeldin yavruuuu napıosun bakalım??? benim bebek aşağıda galiba yaa yani vuruş kordinatları belli değil bi orda bi burda bilemedim :))))

ya öyle deme iyi sizlerin gene..ben 11 aldım şuana kadar....benim küsuratı var hatta

serpilcim stres yapma ayol, senin şu anki kilon benim başlangıç kilomdu bacım:)
ben 7 kilo aldım toplam.
yapacağın bir tek şey var (benim doktorum demişti bunu)
*hamurişi (beyaz ekmek,pasta,poğaça,pirinç pilavı,beyaz makarna)
*kızartma
*tatlı

bu 3'ünden uzak durmak...

ben mesela tatlı olarak 1-2 tatlı kaşığı pekmez ya da bal, 3-4 kuru incir ya da kayısı filan yiyorum
kuruyemişleri sayıyla fazla değil,
meyve günde 3 farklı çeşit (1 muz+2 mandalin+1 elma gibi)
eti, balığı, sebzeyi, salatayı, peyniri, nohut, fasulyeyi doyasıya
bulgur pilavı ya da ev eriştesi 2-3 kaşık,
tam buğday ekmeği günde 2 dilim
süt, yoğurt günde 2-3 bardak kadar

bu şekilde son 12 haftada sadece 2 kilo aldım.

benim kız bi kaç gündür baya yukardanda vurmaya başladı göbek deliğinin yaklaşık 2 parmak üstüne kadar vuruyor sıpa çıktı demekki yukarıya

aynı şey bende de var. 3-4 gündür çok yukarıdan atıyor. hatta mideme de baskı yapmaya mı başladı nedir:44: normalde yediğim kadar hatta daha azını bile yediğimde çatlayacak gibi oluyorum yemekten sonra.

Benim potim çatlak içindeeeeeeeeee

ay lipciğim ya nedir bu böyle sanki diyet
gebeliktede yiyemeyeceksem ne zaman yicem ki
tabiki çok kilo almamak gerek ama bu senin verdiğin lisetede çok az be kuzum ben yapamam şahsen

benim kızde öyle ayrı ayrı yerlerden vuruyor hep daha çok büyük değiller ya içerisi müsayit yüzüp duruyor sıpalar

bende üşüdüm biraz uyuyum ikindi okunmadan keraat vakti girmeden gelirim gene zaten uyuyabilirmiyim bilmiyorum:)

aynı şey bende de var. 3-4 gündür çok yukarıdan atıyor. hatta mideme de baskı yapmaya mı başladı nedir:44: normalde yediğim kadar hatta daha azını bile yediğimde çatlayacak gibi oluyorum yemekten sonra.

o duygu oğlumda 7 aylıktan sonra başlamıştı bende oğlum zaten doğuma kadar aşağı inmedi sağolsun o yüzden son aylarda çok az yemek yiyebiliyordum hemen midem çatlayacak gibi oluyordu çünkü
ona rağmen totalde 15 kilo almıştım yani

bun nolcak bilemiyorum açıkcası hedefim yine en çok 15 kilo almak umarım o kadar bile olmaz ama 78 den fazlasını görmeyeyim diyorum ama bakalım :18::18::18::18: 78 ede 5 kilom kaldı

bitiormuş zaten program ama dişteki sorun erken doğuma neden olabiliyormuş.ikinci tirimestrden sonra kanama normalmiş ama genede dikkatli olmak gerekmiş

Bana diş te demeyin bacılar. Hamileliğin ilk haftalarında dişim kırılmıştı. Geçenlerde soğuk bişey içerken sızladı bi baktım diş etinin dibinden de gitmiş bi parça. Kesin çekecekler onu. Azı dişim nasıl yemek yicem çektiklerinde bilmiyorum. Doğurana kadar sorun çıkarmasa bari diyorum. Şimdi gitsem kurtarırlar mı acaba diyorum..

sana diş diyorum bacı

kız şaka bir yana nerdesin sen neden girmiyorsun artıkım eskisi kadar bizi neden terkettim kiminle aldatılıyoruz öğrenmek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…