Eki Görüntüle 835900
İyice kilo aldım diye yakınan hatunlar size ibret olsun diye fotoğrafımı koyuyorum buraya.Arada bakıp bakıp içinizi rahatlatabilirsiniz.Gün itibari ile üç haneli rakamları görmüş bulunmaktayımda
Eki Görüntüle 835900
İyice kilo aldım diye yakınan hatunlar size ibret olsun diye fotoğrafımı koyuyorum buraya.Arada bakıp bakıp içinizi rahatlatabilirsiniz.Gün itibari ile üç haneli rakamları görmüş bulunmaktayımda
Yavru kuşum biz seninle doğurup haftasına koşmaya başlayacağız seninle. Şubat falan hak getire
Maşallah poyraz ıma da anasına da
benim karnımda oldu bu kadar ya baya büyüdük bizde kilom o kadar olmasada karnım büyük
ama sende o kadar kiloyu göstermiyorsun be kuşum maşallah
Canım derdini anlatsan belkim rahatlarsın azıcık?
Eki Görüntüle 835900
Keşke büyük göbek büyük bebek demek olsaydı canım maşallah size de bir ka haftaya pırt diye büyüyüverirse bebiş görürsün
Depar atmazsak kurtulamayız zaten canom benden demesi
Doğurduktan sonra gidecek olan kiloyu çok merak ediyorum.Herkeste 7-10 gider bizde 2-4
Sağolasın canım da valla ben ağırlaştıkça hissediyorum göstermiyorsun dedin ya 5 kilo verdim olduğum yerde
ah cnm saolasında
para işleri ya alacağım var birinden ha bugün ha yarın diyip oyalıyor yüklüde biraz miktar eşimde güvenip verdim diye bana yükleniyor dün akşam tartıştım biraz
elimdende bişi gelmiyor bugün istedim yine haber vercem diyo ama sıkıldım işte
Eki Görüntüle 835900
moralim düzelmiyor bir türlü ya hala yatıyom yatakta beni bi okuyun üfleyin kızlar ya
Eki Görüntüle 835900
Çok şirin görünüyorsun :) Benim göbüş fazla büyümedi.Öğrencilerim henüz anlamadılar
Bana diş te demeyin bacılar. Hamileliğin ilk haftalarında dişim kırılmıştı. Geçenlerde soğuk bişey içerken sızladı bi baktım diş etinin dibinden de gitmiş bi parça. Kesin çekecekler onu. Azı dişim nasıl yemek yicem çektiklerinde bilmiyorum. Doğurana kadar sorun çıkarmasa bari diyorum. Şimdi gitsem kurtarırlar mı acaba diyorum..
noldu güzelim yaa bir anlatsanda rahatlasan, okuruz tabi üflerizde oraya gelirmiki :)
işte tam kızıma kaynana olacak anne hehehe :)))
prolett yahu korkma antibiyotik kullansan nolcak,ben kullandım başka sebepten yeterki geç kalmış olmaa...
kıss maşallah o zaman sana demek anlamadılar o zaman gayet fit bi hamilesin :)))
Valla doğurduktan sonra en az 25 kilo vermek hedefim. İnşallah normal doğururuz da kolaylaşır işimiz..
Çok şirin görünüyorsun :) Benim göbüş fazla büyümedi.Öğrencilerim henüz anlamadılar
noldu güzelim yaa bir anlatsanda rahatlasan, okuruz tabi üflerizde oraya gelirmiki :)
işte tam kızıma kaynana olacak anne hehehe :)))
prolett yahu korkma antibiyotik kullansan nolcak,ben kullandım başka sebepten yeterki geç kalmış olmaa...
Şirinlik kim ben kim be canım nohut yutmuş solucan gibi olmak vardı da işte olmadı
geçen gün kızlardan biri geldi yanıma ''öğretmenim bişey soracağım sizin çocuğunuz var mı?'' dedi. Olacak deyince 'ben anladım zaten adı Aylin olsun' dedi :) Boyum uzun olunca yukarı çektim sanırım göbüşü :)
geçen gün kızlardan biri geldi yanıma ''öğretmenim bişey soracağım sizin çocuğunuz var mı?'' dedi. Olacak deyince 'ben anladım zaten adı Aylin olsun' dedi :) Boyum uzun olunca yukarı çektim sanırım göbüşü :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?