2014 Şubat Anneleri

Yavru kuşum biz seninle doğurup haftasına koşmaya başlayacağız seninle. Şubat falan hak getire
Maşallah poyraz ıma da anasına da

benim karnımda oldu bu kadar ya baya büyüdük bizde kilom o kadar olmasada karnım büyük
ama sende o kadar kiloyu göstermiyorsun be kuşum maşallah

Yavru kuşum biz seninle doğurup haftasına koşmaya başlayacağız seninle. Şubat falan hak getire
Maşallah poyraz ıma da anasına da

Depar atmazsak kurtulamayız zaten canom benden demesi
Doğurduktan sonra gidecek olan kiloyu çok merak ediyorum.Herkeste 7-10 gider bizde 2-4

benim karnımda oldu bu kadar ya baya büyüdük bizde kilom o kadar olmasada karnım büyük
ama sende o kadar kiloyu göstermiyorsun be kuşum maşallah

Sağolasın canım da valla ben ağırlaştıkça hissediyorum göstermiyorsun dedin ya 5 kilo verdim olduğum yerde

Canım derdini anlatsan belkim rahatlarsın azıcık?

ah cnm saolasında

para işleri ya alacağım var birinden ha bugün ha yarın diyip oyalıyor yüklüde biraz miktar eşimde güvenip verdim diye bana yükleniyor dün akşam tartıştım biraz

elimdende bişi gelmiyor bugün istedim yine haber vercem diyo ama sıkıldım işte

aha göbeğe bak

ne güzel büyümüş karnın tam hamile olmuşsun benim karnıma küçük diyolar sanki yemeği fazla kaçırmışsında şişmiş göbeğin diye :44:

Valla doğurduktan sonra en az 25 kilo vermek hedefim. İnşallah normal doğururuz da kolaylaşır işimiz..
:26::26:

Ay canım o durumlar çok fena yaaaaa. Annem de birine 2 kez bilezik verdi. Kadın onu geri vermeden evine televizyon, yaşam ünitesi v.s aldı. Babamda köpürdü tabi. Sonunda istedi. Kızıma takcam onları düğününde diye ama epey olaylar oldu o zamana kadar. İnşallah biraz olsun duyarlıdır verdiğin kişi.

Eki Görüntüle 835962

Buda benim göbek kilo 77 başlangıç 71

hafta 25

Maşallah size

Çok şirin görünüyorsun :) Benim göbüş fazla büyümedi.Öğrencilerim henüz anlamadılar

moralim düzelmiyor bir türlü ya hala yatıyom yatakta beni bi okuyun üfleyin kızlar ya

noldu güzelim yaa bir anlatsanda rahatlasan, okuruz tabi üflerizde oraya gelirmiki :)

işte tam kızıma kaynana olacak anne hehehe :)))

prolett yahu korkma antibiyotik kullansan nolcak,ben kullandım başka sebepten yeterki geç kalmış olmaa...

ilk 3 ay ve son 3 ay dişe müdahale etmek tehlikeliymiş canım.Bekli dolgu falan yaparlar diş hekimine göster istersen.

Haftaya c.tesi doktor randevum var canım bi danışıp gideyim bakalım. Kanal tedavisi falan gerekebilir. en son dolgu yapılırken . Dolgun düşerse kanal tedavisi yapcaz demişlerdi..

kıss maşallah o zaman sana demek anlamadılar o zaman gayet fit bi hamilesin :)))

geçen gün kızlardan biri geldi yanıma ''öğretmenim bişey soracağım sizin çocuğunuz var mı?'' dedi. Olacak deyince 'ben anladım zaten adı Aylin olsun' dedi :) Boyum uzun olunca yukarı çektim sanırım göbüşü :)

Valla doğurduktan sonra en az 25 kilo vermek hedefim. İnşallah normal doğururuz da kolaylaşır işimiz..

Umarım öyle olur yoksa vay halimize benim nerden baksan en az 30 kilom var mantıken vermem gereken

Çok şirin görünüyorsun :) Benim göbüş fazla büyümedi.Öğrencilerim henüz anlamadılar

Şirinlik kim ben kim be canım nohut yutmuş solucan gibi olmak vardı da işte olmadı

Elimde belimde şimdiden

adı aylin kitap adı :)))) ya benim de boyum uzun ama göbeğim yukarı çekilmiyor

adallyyy bana bak vazcaysammı acep yaa şimdi senin kaynanalığını düşündümdee :)))))))))))) anammm sen çektirirsin benim kızıma ama kızım bana çekerse cazgır olur söyliimmm :)

o ses başladı kıslarrr biraz mola ama gelcem hemen diğer pcyi kuruyor eşim salona hehe :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…