selam canlarım
eşlerinizin yardımlarından bahsetmişsiniz benimki hiç bişi yapmıyo çok şükür yapabiliyorumda seleyi falan taşıyayımmı diyo yok diyorum taşıyabiliyorum yani şimdilik belki agırlasınca yardım isterim bazen dışarı taşıyasım seresim gelmiyo o zamanda içere çekasa asıyorum yani kendime yetebildim kadar ondan bişey istemiyorum zaten koca gün çalışıyo yani masa başı çalışşşsa yardım isterimde agır işler olmadıkça yaparım kendim yemek zaten yapamaz bulaşıkta yıkayamaz ben yapamazsam oda yapamaz yani alır beni kayınvaldemelrde kalırız

anlıcanız benimkinin elinden iş gelmiyo öyle
bu arada çok korkunç bi gece geçirdim rabbim bida yaşatmasın hala korkuyorum yarın gece kontrolümüz cavr kuzumu grence anca içim rahjat edicek

gece sıtmalandım ama çok fena şekilde hamileliğin ilk başlarında bikaç kere olmuştu ama bu kadar şiddetli değildi titremektan belim kasıklarım bacakalrım kasıldı eşime öyle bi sarılmışımki kolları boynu çürümüş bırakamıyorum üstüme kat kat yorganalr ıısınamadım yalşvardım ona beni bırakma diye kombiyi yükselteyim dur diyo bırakmıyorum koca gece uyumadım uyutmadımda hhalime acıdı oda hem ağlıyorum hem titriyorum ödümüz koptu

sonra titreyorum ama kat kat örtününcede soguk soguk terliyorum su gb oldum üstümü değiştircez yataktan yorgoanın altından cıkamıyorum zor değiştirdik üstümü sonra biraz uyumuşum bugün 12 ye kadar ytaktan çıkamadım sonra kaltıgımda iç çamaşırımdada öçok ıslaklık vardı suyum geldi sandım yada tuvaletimi yaptım dedim bilmiyorum çok korktum yarın kuzumu görürsem içim rahat edicek öğleden sonra 2 kere sohbete gittim sonra bebek görmeye gittim şimdi iyiyim çok şükür ama korkuyorum böyle sıtma geldiğinde nabmak lazım acaba sıcakta iyi değil biliyorum ama o an üstümden yorganı alcak kişiyi öldürebilirim bile herelde acayip bişi oluyo sıtmadan:18: