2014 Şubat Anneleri

hadi yaa başka test kalmıyor mu :) sanki her ay para etcek bir test çıkaracaklarmış gibi geliyor,şu zamana kadar sadece muayene verip kontrol olduğum olmadı hep bi püsür çıktı yani :)

bizimkinde isteniyor eğer mesai saati dışındaysaa,normal doğumsa istemem kendi doktorumu gerek yok ama sezeryansa mutlaka kendi doktorum olmalııı gerçii normal diye gidilip sezeryan olan çok var en iyisi her ihtimale karşı doktoru çağırmak artık kocişler terlesin :))))

Evet kalmıyo artık bebeğin büyümesine kilosuna boyuna falan bakılıyor ve ayda 1 gidiliyor kontrole..sanki hiç bitmicekmiş gibi geliyo insana dimi ama az kaldı 2,5 ayın içindeyiz :16:

Evet kalmıyo artık bebeğin büyümesine kilosuna boyuna falan bakılıyor ve ayda 1 gidiliyor kontrole..sanki hiç bitmicekmiş gibi geliyo insana dimi ama az kaldı 2,5 ayın içindeyiz :16:

3 aydan düştükmü abooooo :53::53::53:

düz 2 ay yapsak ya şunu :1:

:54:canım bende yuvarlamayı seviyorum ama sen baya yuvarlamışsın erken dogurtturucan bizi:9: 2bucuk ay olur mu şuan hepimiz 5buçuk ve 6. ayını doldurmak üzere olanlarız hemde 4 haftayı 1 ay sayarsak :44:

yani daha önümüzde en az 3buçuk 4 ay var:49:

ekimdeyiz

kasım
aralık
ocak
şubat

ekimin küsüratını şubatın başında dogurcaqklara eklesek bile 4 ayımız var yani:9::9: ki ben şubat 19 tarihim yani benim şahsen 4 ayım var:3::54:

$5b3d883ceb1afbbba74a18f1bc07f19f.webp $5911704d8b051918783e7284b6e5e89e.webp

kızlar dün bikaç patik örme vidyosu izledim yapabilirmiyim dedim heveslendim hiç örgü bilmeyen ben gittim iple tığ aldım başladım vidyoya bakarak öğrenmeye önce evde olan bi yumakla başladım bu ilk patiğim eşinide yapıcam ben kötü olur diye başladım güzel oldu :12: eşinide yapayım sonra yeni aldığım toz pembe ve simli beyazla yapıcam :31::31: ben netten baya bişiler öğrenmeyşi planlıyorum:21::21:

2-3 gündegöbek fırtlar mı ya
daha bayram haftasında çoğu kimse anlamıyodu hamile olduğumu
hafta başından beri ben burdayım diyor yani minnoşşş
bide bugün acayip şiş ve gerginim ve hiç vurmadı, noluyo acaba yaaa canım sıkıldı hiç vurmuyo

Ayy o diken bende de var çok lanet bişey kızlar ya. sürekli ağrım var bel ve kalçadan aşağısı berbat bazen bacağımı kasıyor. kilitlenip kalıyorum 2 büklüm :( tam da diken batması gibi pıçak saplanması gibi bi acısı var uff. ama onun dışında iyiyim. neler yapıyonuz özledim sizii :)

Üstteki 2 İzmir'li. Bu İstanbul lu gacılar habire buluşuyo hadi bizde buluşalım yaaa :23::23:

selam canlarım

eşlerinizin yardımlarından bahsetmişsiniz benimki hiç bişi yapmıyo çok şükür yapabiliyorumda seleyi falan taşıyayımmı diyo yok diyorum taşıyabiliyorum yani şimdilik belki agırlasınca yardım isterim bazen dışarı taşıyasım seresim gelmiyo o zamanda içere çekasa asıyorum yani kendime yetebildim kadar ondan bişey istemiyorum zaten koca gün çalışıyo yani masa başı çalışşşsa yardım isterimde agır işler olmadıkça yaparım kendim yemek zaten yapamaz bulaşıkta yıkayamaz ben yapamazsam oda yapamaz yani alır beni kayınvaldemelrde kalırız:1::1:anlıcanız benimkinin elinden iş gelmiyo öyle:19:

bu arada çok korkunç bi gece geçirdim rabbim bida yaşatmasın hala korkuyorum yarın gece kontrolümüz cavr kuzumu grence anca içim rahjat edicek:43: gece sıtmalandım ama çok fena şekilde hamileliğin ilk başlarında bikaç kere olmuştu ama bu kadar şiddetli değildi titremektan belim kasıklarım bacakalrım kasıldı eşime öyle bi sarılmışımki kolları boynu çürümüş bırakamıyorum üstüme kat kat yorganalr ıısınamadım yalşvardım ona beni bırakma diye kombiyi yükselteyim dur diyo bırakmıyorum koca gece uyumadım uyutmadımda hhalime acıdı oda hem ağlıyorum hem titriyorum ödümüz koptu :5: sonra titreyorum ama kat kat örtününcede soguk soguk terliyorum su gb oldum üstümü değiştircez yataktan yorgoanın altından cıkamıyorum zor değiştirdik üstümü sonra biraz uyumuşum bugün 12 ye kadar ytaktan çıkamadım sonra kaltıgımda iç çamaşırımdada öçok ıslaklık vardı suyum geldi sandım yada tuvaletimi yaptım dedim bilmiyorum çok korktum yarın kuzumu görürsem içim rahat edicek öğleden sonra 2 kere sohbete gittim sonra bebek görmeye gittim şimdi iyiyim çok şükür ama korkuyorum böyle sıtma geldiğinde nabmak lazım acaba sıcakta iyi değil biliyorum ama o an üstümden yorganı alcak kişiyi öldürebilirim bile herelde acayip bişi oluyo sıtmadan:18:

Selam canım. Geçmiş olsun. Son olur inşallah bu. Allah beterinden saklasın..:18:

iyi akşamlar :)

Size bir sorum olacak kızlar , hamileliğin ilerleyen aylarında doktor değiştirmede herhangi bir engel var mı acaba ?

Özel hastanelere bahsedilen zam gelirse ben mecbur değiştiricem canım. Sakıncası olacağını sanmıyorum..

selam canlarım

eşlerinizin yardımlarından bahsetmişsiniz benimki hiç bişi yapmıyo çok şükür yapabiliyorumda seleyi falan taşıyayımmı diyo yok diyorum taşıyabiliyorum yani şimdilik belki agırlasınca yardım isterim bazen dışarı taşıyasım seresim gelmiyo o zamanda içere çekasa asıyorum yani kendime yetebildim kadar ondan bişey istemiyorum zaten koca gün çalışıyo yani masa başı çalışşşsa yardım isterimde agır işler olmadıkça yaparım kendim yemek zaten yapamaz bulaşıkta yıkayamaz ben yapamazsam oda yapamaz yani alır beni kayınvaldemelrde kalırız:1::1:anlıcanız benimkinin elinden iş gelmiyo öyle:19:

bu arada çok korkunç bi gece geçirdim rabbim bida yaşatmasın hala korkuyorum yarın gece kontrolümüz cavr kuzumu grence anca içim rahjat edicek:43: gece sıtmalandım ama çok fena şekilde hamileliğin ilk başlarında bikaç kere olmuştu ama bu kadar şiddetli değildi titremektan belim kasıklarım bacakalrım kasıldı eşime öyle bi sarılmışımki kolları boynu çürümüş bırakamıyorum üstüme kat kat yorganalr ıısınamadım yalşvardım ona beni bırakma diye kombiyi yükselteyim dur diyo bırakmıyorum koca gece uyumadım uyutmadımda hhalime acıdı oda hem ağlıyorum hem titriyorum ödümüz koptu :5: sonra titreyorum ama kat kat örtününcede soguk soguk terliyorum su gb oldum üstümü değiştircez yataktan yorgoanın altından cıkamıyorum zor değiştirdik üstümü sonra biraz uyumuşum bugün 12 ye kadar ytaktan çıkamadım sonra kaltıgımda iç çamaşırımdada öçok ıslaklık vardı suyum geldi sandım yada tuvaletimi yaptım dedim bilmiyorum çok korktum yarın kuzumu görürsem içim rahat edicek öğleden sonra 2 kere sohbete gittim sonra bebek görmeye gittim şimdi iyiyim çok şükür ama korkuyorum böyle sıtma geldiğinde nabmak lazım acaba sıcakta iyi değil biliyorum ama o an üstümden yorganı alcak kişiyi öldürebilirim bile herelde acayip bişi oluyo sıtmadan:18:

canım çok geçmiş olsun doktorunu arayıp bahsetmedinmi dikkat et üşütme ayaklarını sıcak tut banada olur ne zaman üşütsem.

Eki Görüntüle 837444 Eki Görüntüle 837445

kızlar dün bikaç patik örme vidyosu izledim yapabilirmiyim dedim heveslendim hiç örgü bilmeyen ben gittim iple tığ aldım başladım vidyoya bakarak öğrenmeye önce evde olan bi yumakla başladım bu ilk patiğim eşinide yapıcam ben kötü olur diye başladım güzel oldu :12: eşinide yapayım sonra yeni aldığım toz pembe ve simli beyazla yapıcam :31::31: ben netten baya bişiler öğrenmeyşi planlıyorum:21::21:
oyyy oyyy maşallah çok güzel olmuş bayıldım ya bende yapmak istiyorum bundan eline sağlık canım sağlıcakla giymeyi nasip etsin Allahım...

canım çok geçmiş olsun doktorunu arayıp bahsetmedinmi dikkat et üşütme ayaklarını sıcak tut banada olur ne zaman üşütsem.

oyyy oyyy maşallah çok güzel olmuş bayıldım ya bende yapmak istiyorum bundan eline sağlık canım sağlıcakla giymeyi nasip etsin Allahım...

saol canım üşütmekten değil o titreme yarın yani bugün akşam randövum var doktora gidicez söylücem zaten inşiallah kuzum iyidir:31:

ben tığ almmaış insanım ben bile yaptım canım bak öğrendiğim vidyoları eklim

[video=youtube;9uQcvtJlTzQ]http://www.youtube.com/watch?v=9uQcvtJlTzQ[/video]

[video=youtube;c4Si9xfAZgg]http://www.youtube.com/watch?v=c4Si9xfAZgg[/video]

buda ikinci partı :42:

selam canlarım

canım aynı dertten muzdaribiz çözümünü de bilmiyorum maalesef tek bildiğim huzur ve mutlulukla yattıgımda böyle şeyler yaşamadıgım.

ilk kez yapıyor olmana rağmen mükemmel olmuş bana da hangi videodan izlediğini söyler misin becerebilirsem denicem ama ben senden daha vahim durumdayım örgüde...:D

günaydın canlarr,

keyifler şahane olsun bugün tımam mı
ayy ben de bi ara bahsetmiştim bi hayırlı olsun demeyen gıcık kadının olduğu yere gitcem bugün
Allah kem gözünden korusun onun ve onun gibilerin inşallah:)

proletim canım foto akşam atamadım eşim evde değil onda çekilmiş foto var inşallah bu akşam atcam
ama modelleri diyim sundvik karyola
brusali 3 kapılı gardrop
$brusali-wardrobe 349 tl.webp Eki Görüntüle 837754
evdeki görünüşü de akşama:3:

buarada dün beşiği netten aldım bugün yarın gelir
$BESIK-SALLANAN-CIBINLIKLI-PORTATIF-TOY-BESIK__59883097_0.webp

bizim hastanede 4 tane canım
1i erkek 3ü kadın

acil doktoru olan mehmet bey erkek gece vey haftasonu olursa o yaptırır sanırım doğumu :26:

tamam işte bayanlar saat kaç olursa olsun gelmiyromuş o dediğim hastanede de....bizim doktor bayram seyran gece gündüz ne zaman olursa olsun geleceğini söyledi....anca çok acil işi çıkıp şehirdışında olursa ozaman diğer dr girecekmiş:31:

vu huuuuuuu süper olmuşşşşşşşş
canım aynı dertten muzdaribiz çözümünü de bilmiyorum maalesef tek bildiğim huzur ve mutlulukla yattıgımda böyle şeyler yaşamadıgım.
daha sık gel yahuuuu
zaman banamı çabuk geçiyor sizede öylmi kızlar ?
hiç geçmiyor zaman yaaa
günaydın canlarr,

keyifler şahane olsun bugün tımam mı
ayy ben de bi ara bahsetmiştim bi hayırlı olsun demeyen gıcık kadının olduğu yere gitcem bugün
Allah kem gözünden korusun onun ve onun gibilerin inşallah:)

proletim canım foto akşam atamadım eşim evde değil onda çekilmiş foto var inşallah bu akşam atcam
ama modelleri diyim sundvik karyola
brusali 3 kapılı gardrop
Eki Görüntüle 837753 Eki Görüntüle 837754
evdeki görünüşü de akşama:3:

buarada dün beşiği netten aldım bugün yarın gelir
Eki Görüntüle 837756

günaydınnnnnnnn lepimmmmm
bu beşikten alacağım bendeee
yonca markaya baktım burda.iskeleti falan kalın.180 dedi.az daha bakınam dedimm

bizim hastanede 4 tane canım
1i erkek 3ü kadın

acil doktoru olan mehmet bey erkek gece vey haftasonu olursa o yaptırır sanırım doğumu :26:
benim hastanemde 7 tane var ama ben sadece kendi doktorumu isterimmm
Ben şeker, hamur işi çok yedim arkadaşım ondan oldu muhtemelen :( 50 gr yükleme yapıldı 1. saat 153, 2. saat 142 çıktı... Sınır 140mış.. 1 hafta yememe dikkat edeceğim ondan sonra 100 gr yükleme yapılacak duruma göre tedavi uygularız dedi doktorum.. İnşallah düşer :(
benimde 161 çıktı kuzum.cuma 100 grmlığı yapıcaz
yarın benimde şeker yüklemem var inşallah herhangi bi sorun çıkmaz ben tatlıları hamur işlerini maşallah bol bol götürüyorum:)

inşallah güzel haberlerle gelirsin

gunaydın herkese
kızlar dün iş yerinde çok yorulmuştum akşam inanılmaz belim ağrıdı bek ağrısıyla dolu bir gece geçirdim
sabahta dinlenmemiş geldim tabiki işe ve bugün dahada fazla işim var allahtan bana yardım etmesi için dua ediyorum

zaten iş verenin beklentiside aynı yine bende eski bilim neyse şimdide o olsun diyorlar oysa ben eskimiiyim

gunaydın herkese
kızlar dün iş yerinde çok yorulmuştum akşam inanılmaz belim ağrıdı bek ağrısıyla dolu bir gece geçirdim
sabahta dinlenmemiş geldim tabiki işe ve bugün dahada fazla işim var allahtan bana yardım etmesi için dua ediyorum

zaten iş verenin beklentiside aynı yine bende eski bilim neyse şimdide o olsun diyorlar oysa ben eskimiiyim

günaydın canım...sıkıntımız aynı...sen yazdıkça kendi düşüncelerimi okuyorum.....aslında iyi insanlar ama işleri toparlamamı bekliyolar aynı hızla.....izne çıkana kadar bitirirm diyorum işleri bende zorda kalmasınlar diye düşünüyorum ama belimin ağrısı eski hızımı kaybettiriyo.....10 dk calıssam 5 dk ayaktayım...yürüyorum ofiste...yoksa zonkluyor ve aglıcak dereceye geliyorumm:5:

günaydın canım...sıkıntımız aynı...sen yazdıkça kendi düşüncelerimi okuyorum.....aslında iyi insanlar ama işleri toparlamamı bekliyolar aynı hızla.....izne çıkana kadar bitirirm diyorum işleri bende zorda kalmasınlar diye düşünüyorum ama belimin ağrısı eski hızımı kaybettiriyo.....10 dk calıssam 5 dk ayaktayım...yürüyorum ofiste...yoksa zonkluyor ve aglıcak dereceye geliyorumm:5:

aynen tatlım birde akşamda uzanma şansın falan olmadı 10 a kadar koptu belim koptu

ben ihale işi ile uğraşıyorum mesela ve önemli bir konu bu eski dikkat yok eski hız yok eski performans yok bende ama eskisi gibi herşeyi şakır şakır yapmamı bekliyorlar
off off şu erkeklerde bir gebelik yaşasa keşke hayatları boyuncada bizi anlasalar ya :14:

aynen tatlım birde akşamda uzanma şansın falan olmadı 10 a kadar koptu belim koptu

ben ihale işi ile uğraşıyorum mesela ve önemli bir konu bu eski dikkat yok eski hız yok eski performans yok bende ama eskisi gibi herşeyi şakır şakır yapmamı bekliyorlar
off off şu erkeklerde bir gebelik yaşasa keşke hayatları boyuncada bizi anlasalar ya :14:

bende eşime sinirlendim sabah sabah.sinir de demeyelim ama üzdü beni....eski performansım yok.sabahları uyanıp kahvaltı hazırlama işi zor geliyor artık.....normalde kendisi 7 gibi kalkar...cay demler kahvaltılıkları çıkarır....beni uyandırır 8 e çeyrek kala...bende sofrayı kurarım ekmek falan kızaracaksa kızartırım...ama bazı günler uyanamıyorum işte.bugün kendisi de uyandırmadı.bi baktım 8 i on geciyo...kalktım ki tost yapıyo...niye uyandırmadın dedim ses yok....surat bes karış....boğazıma dizildi o tost yiyemedim...kendisi de yemedi...sardım ofiste yesin diye kendi tostunu benimkini de attım:19:...ben bunu hakkedecek ne yaptım ki:5::5:

Back
X