2014 Şubat Anneleri

gunaydın herkese
kızlar dün iş yerinde çok yorulmuştum akşam inanılmaz belim ağrıdı bek ağrısıyla dolu bir gece geçirdim
sabahta dinlenmemiş geldim tabiki işe ve bugün dahada fazla işim var allahtan bana yardım etmesi için dua ediyorum

Allah yardım etsin canım ya çok zor dün ben uykusuzdum işyerinde o bile beni bütün gün mutsuz etti bebişim bile kımıldamadı hiç.. seni düşünemiyorum

zaten iş verenin beklentiside aynı yine bende eski bilim neyse şimdide o olsun diyorlar oysa ben eskimiiyim

aynen tatlım birde akşamda uzanma şansın falan olmadı 10 a kadar koptu belim koptu

ben ihale işi ile uğraşıyorum mesela ve önemli bir konu bu eski dikkat yok eski hız yok eski performans yok bende ama eskisi gibi herşeyi şakır şakır yapmamı bekliyorlar
off off şu erkeklerde bir gebelik yaşasa keşke hayatları boyuncada bizi anlasalar ya :14:

bencede doğursunlar da görsünler kolay mı diye

herkese günaydın:17:

günaydın...

3 aydan düştükmü abooooo :53::53::53:

düz 2 ay yapsak ya şunu :1:

:54:canım bende yuvarlamayı seviyorum ama sen baya yuvarlamışsın erken dogurtturucan bizi:9: 2bucuk ay olur mu şuan hepimiz 5buçuk ve 6. ayını doldurmak üzere olanlarız hemde 4 haftayı 1 ay sayarsak :44:

yani daha önümüzde en az 3buçuk 4 ay var:49:

ekimdeyiz

kasım
aralık
ocak
şubat

ekimin küsüratını şubatın başında dogurcaqklara eklesek bile 4 ayımız var yani:9::9: ki ben şubat 19 tarihim yani benim şahsen 4 ayım var:3::54:

Tamam kızlar ne kızıyorsunuz tabiki vakti geldiği zaman yapalım doğumları..bende şeker çıktığı için kısa tutuyorum ayları demekki çünkü diyet yapıyorum hiçbişey yiyemiyorum bir an önce Şubat gelsin istiyorum :16:

Günaydınlar herkese keyifler iyidir inşallah..bilim kendini yorma dicem ama mümkün değil desene işverenlerinde erkeklerinde hamileliği tatması gerekiyor dimi :1:

Eki Görüntüle 837444 Eki Görüntüle 837445

kızlar dün bikaç patik örme vidyosu izledim yapabilirmiyim dedim heveslendim hiç örgü bilmeyen ben gittim iple tığ aldım başladım vidyoya bakarak öğrenmeye önce evde olan bi yumakla başladım bu ilk patiğim eşinide yapıcam ben kötü olur diye başladım güzel oldu :12: eşinide yapayım sonra yeni aldığım toz pembe ve simli beyazla yapıcam :31::31: ben netten baya bişiler öğrenmeyşi planlıyorum:21::21:
oyy bunlar çok cici maşallah:nazar: acaba ben de yapabilir miyim ki?:26: özendim şimdi yaa :23: keşke yapabilsem rengarenk örerdim
günaydın canlarr,

keyifler şahane olsun bugün tımam mı
ayy ben de bi ara bahsetmiştim bi hayırlı olsun demeyen gıcık kadının olduğu yere gitcem bugün
Allah kem gözünden korusun onun ve onun gibilerin inşallah:)

proletim canım foto akşam atamadım eşim evde değil onda çekilmiş foto var inşallah bu akşam atcam
ama modelleri diyim sundvik karyola
brusali 3 kapılı gardrop
Eki Görüntüle 837753 Eki Görüntüle 837754
evdeki görünüşü de akşama:3:

buarada dün beşiği netten aldım bugün yarın gelir
Eki Görüntüle 837756

hayırlı olsun cicileriniz Allah sağlıkla mutlulukla kullanmayı nasip etsin :nazar:bu beşiğe ben de baktım fiyatı da baya uygun geldi gelince kalitesi falan nasıl söyler misin canım ben de bi tane böyle alıcam çünkü :26:
bende eşime sinirlendim sabah sabah.sinir de demeyelim ama üzdü beni....eski performansım yok.sabahları uyanıp kahvaltı hazırlama işi zor geliyor artık.....normalde kendisi 7 gibi kalkar...cay demler kahvaltılıkları çıkarır....beni uyandırır 8 e çeyrek kala...bende sofrayı kurarım ekmek falan kızaracaksa kızartırım...ama bazı günler uyanamıyorum işte.bugün kendisi de uyandırmadı.bi baktım 8 i on geciyo...kalktım ki tost yapıyo...niye uyandırmadın dedim ses yok....surat bes karış....boğazıma dizildi o tost yiyemedim...kendisi de yemedi...sardım ofiste yesin diye kendi tostunu benimkini de attım:19:...ben bunu hakkedecek ne yaptım ki:5::5:

ben bazen diyorum sanki ben değil de eşim hamile diye gülüyolar.. hakikaten öyle ama onları da babalık psikolojisi vuruyo sanırım :26:

oyyyyyy gunaydın bız yorgun savascılar bilimcim benim belimde cok fena senınde rabbım yardımcın olsun ınsallah

isim konusunda bende çok kararsızım napcağımı bilmiyorum ilk oğlumda eşimin babasının ismini koyduk Teoman şimdikinde ise kendi babamın ismini koyma konusunda çok kararsızım:( babam ismini pek sevmezdi ama abilerimde duyar duymaz çok etkilendi hele küçük kardeşim yalvaracak nerdeyse babamın kimliklteki ismi Kara ama koyarsam Karahan olarak koyarım en azından bu şekilde güzel bir anlam teşkil ediyor (Esmer hükümdar Karahan devletinin kurucusuymuş) tabi bide kaynım var tuturmuş Alp koy diye anlamına baktım gerçekten güzel cesur yiğit savaşçı Bahadır demekmişki eşimin adıda bahadır:) Yani Kısacası ALP KARAHAN olma yolunda ilerliyorum bakalım kısmet

herkeslere günaydıııın:3:

saol canım üşütmekten değil o titreme yarın yani bugün akşam randövum var doktora gidicez söylücem zaten inşiallah kuzum iyidir:31:

ben tığ almmaış insanım ben bile yaptım canım bak öğrendiğim vidyoları eklim

[video=youtube;9uQcvtJlTzQ]http://www.youtube.com/watch?v=9uQcvtJlTzQ[/video]

vallahi bu videolar çok makbule geçti ve resmen umut verdin:49: ben de kızıma bir şeyler örmek istiyordum ama hiç anlamam bu işlerden. en kısa zamanda bu videoyla deneyeceğim bu patikleri. :49:

kızlar bu arada cidden göbekler bir anda fırladı sanki yaa. geçen hafta bu kadar yoktu. ben 2 gün önce aynaya bakınca çok şaşırdım. eşim de bayramda memlekete gitmişti. hafta başında da iş için şehir dışındaydı. dün giyinirken bir gördü, kala kaldı, naptın sen öyle diye:1::1: ama işin garip yanı ben böyle şişmeye başlayınca bana bakamayacak, hiç hoşuna gitmeyeceğim falan diye düşünüyordum. ama adam gözlerini alamadı. yüzünde şapşal bir gülümseme. "kızım var benim onun içinde ve büyüyor" dedi durdu:1::1:

günaydınn kızlarr anlaşılan çoğu isim konusunda kararsız..ben de kızıma isim arayanlardanım bana kalsa MİRA olsun istiorum ama babamız CEMRE olsun diooyorr...AmA kararsısızz

Eki Görüntüle 837444 Eki Görüntüle 837445

kızlar dün bikaç patik örme vidyosu izledim yapabilirmiyim dedim heveslendim hiç örgü bilmeyen ben gittim iple tığ aldım başladım vidyoya bakarak öğrenmeye önce evde olan bi yumakla başladım bu ilk patiğim eşinide yapıcam ben kötü olur diye başladım güzel oldu :12: eşinide yapayım sonra yeni aldığım toz pembe ve simli beyazla yapıcam :31::31: ben netten baya bişiler öğrenmeyşi planlıyorum:21::21:

kız mayanda marifet var demek kii...bu arada videoyu izledim ama hızlı yapıyor yaa zincir çekmek hariç gerisini anlamadım :)

isim konusunda bende çok kararsızım napcağımı bilmiyorum ilk oğlumda eşimin babasının ismini koyduk Teoman şimdikinde ise kendi babamın ismini koyma konusunda çok kararsızım:( babam ismini pek sevmezdi ama abilerimde duyar duymaz çok etkilendi hele küçük kardeşim yalvaracak nerdeyse babamın kimliklteki ismi Kara ama koyarsam Karahan olarak koyarım en azından bu şekilde güzel bir anlam teşkil ediyor (Esmer hükümdar Karahan devletinin kurucusuymuş) tabi bide kaynım var tuturmuş Alp koy diye anlamına baktım gerçekten güzel cesur yiğit savaşçı Bahadır demekmişki eşimin adıda bahadır:) Yani Kısacası ALP KARAHAN olma yolunda ilerliyorum bakalım kısmet

karahan bebek için biraz farklı geldi bana ama alp koymanız başına çok güzel olur ve ayrıca alp ismii çook güzel bir isimdir inşallah anlamı gibi yiğit olur yavrun :)

kızlar bu arada cidden göbekler bir anda fırladı sanki yaa. geçen hafta bu kadar yoktu. ben 2 gün önce aynaya bakınca çok şaşırdım. eşim de bayramda memlekete gitmişti. hafta başında da iş için şehir dışındaydı. dün giyinirken bir gördü, kala kaldı, naptın sen öyle diye:1::1: ama işin garip yanı ben böyle şişmeye başlayınca bana bakamayacak, hiç hoşuna gitmeyeceğim falan diye düşünüyordum. ama adam gözlerini alamadı. yüzünde şapşal bir gülümseme. "kızım var benim onun içinde ve büyüyor" dedi durdu:1::1:

ben fırlayacağı zamanı anlıyorum artık çünkü bir kaç gün önceden karnımı bıçakla kesiyorlarmış gibi hafif ağrım oluyor sağa sola dönerken tamaammm diyorum büyümeye geçti :)

günaydınn kızlarr anlaşılan çoğu isim konusunda kararsız..ben de kızıma isim arayanlardanım bana kalsa MİRA olsun istiorum ama babamız CEMRE olsun diooyorr...AmA kararsısızz

mira son zamanlarda sıkça duyduğum bir isim ama anlamı ne kii? liva da çok güzel dün speedy ile buluştuk peygamber efendimizin sancağı anlamına geliyormuş liva çok şaşırmıştım acaba mira da böyle şaşırtırmı ki beni kıs anlamı nee:26: cemre ateş anlamındaydı ama çok güzel bir isim ben olsam ben de kararsız kalırdım heheheh :9:

oyy bunlar çok cici maşallah:nazar: acaba ben de yapabilir miyim ki?:26: özendim şimdi yaa :23: keşke yapabilsem rengarenk örerdim

hayırlı olsun cicileriniz Allah sağlıkla mutlulukla kullanmayı nasip etsin :nazar:bu beşiğe ben de baktım fiyatı da baya uygun geldi gelince kalitesi falan nasıl söyler misin canım ben de bi tane böyle alıcam çünkü :26:

ben bazen diyorum sanki ben değil de eşim hamile diye gülüyolar.. hakikaten öyle ama onları da babalık psikolojisi vuruyo sanırım :26:

açıkçası ben daha o psikoloji de olduklarına inanmıyorum...tamam yeri geliyor seviyolar göbüşlerimizi kızım oğlum diyolar ama hakkaten doğduklarında anlıyolar o duyguyu...:31:

vu huuuuuuu süper olmuşşşşşşşş

daha sık gel yahuuuu

hiç geçmiyor zaman yaaa

günaydınnnnnnnn lepimmmmm
bu beşikten alacağım bendeee
yonca markaya baktım burda.iskeleti falan kalın.180 dedi.az daha bakınam dedimm
yoncayı ben de duydum onun evet iskeleti daha kalınca ama okadar para vermek istemedim açıkçası
bugün gelir heralde ben gelince anlatırım bence yeterli olur yorumları okumuştum almadan
geçen de buna benzer bi modeli gördüm salladım falan iyi dedim iş görür:) hepi topu 6 ay 1 yıl kullancam zaten

Günaydın herkeseeeee:16:
günaydın bacım nabersinn

aynen tatlım birde akşamda uzanma şansın falan olmadı 10 a kadar koptu belim koptu

ben ihale işi ile uğraşıyorum mesela ve önemli bir konu bu eski dikkat yok eski hız yok eski performans yok bende ama eskisi gibi herşeyi şakır şakır yapmamı bekliyorlar
off off şu erkeklerde bir gebelik yaşasa keşke hayatları boyuncada bizi anlasalar ya :14:
yapamadığını belli etsen bilimim sonuçta kolay yoruluyoruz
kadın bile olsa bazıları kendi hamilelikleri ile karşılatırıo misal bendeki durum:)
ama ben diyorum bakın yaptım çok rahatsız oldum falan diye ölümüne yaptırcak değiller ya

bi de eşler bazen hiç hamile psikolojisinden anlamıyorlar
bi nazlanma bi trip bazen ayh yani kim hamile şaşıo insan boşver gitsin
kahvaltı ettiğine şükretsin:)

temem gelsin kurarsak anlatırım size
karahan baya sert bi isim alple bi nebze yumuşar belki

cemre ateş demekse pek anlamı cücel değil be kuzum
mirayı bilmiyorum ama anlamı nedir

açıkçası ben daha o psikoloji de olduklarına inanmıyorum...tamam yeri geliyor seviyolar göbüşlerimizi kızım oğlum diyolar ama hakkaten doğduklarında anlıyolar o duyguyu...:31:
hatta bi arkadaşım çıocuk 1 yaşına gelmeden ben bişi anlamadım dedi bana
bizdeki gibi değil onların ebeveyn hisleri
ama gene de bi merhamet olsun da babiş gibi de hissederler elbet:)

bide mert cıktı basıma:) kızlar mert mi cınar mı:) oyyyy ne desem ya esım begenmıyor ya annem falan artık koycam bunlardan bırını

gunaydın bacımmmmm napıosun
günaydın güzel anne adayı sen napıyorsun bakem,belin ağrıyormuş çok geçmiş olsun güzelim biraz geçmişe bakıyordum görmedim kusura bakma...benim de bacağım ağrıyor ama tam kasığımın yanındaki kemiğim bacağımın çıkış yeri gibi düşün ayy ne gıcık daha önce de olmuştu geçmişti dinlenince ama şimdi geçmiyor :(

bide mert cıktı basıma:) kızlar mert mi cınar mı:) oyyyy ne desem ya esım begenmıyor ya annem falan artık koycam bunlardan bırını

canım bence anneleri falan hiç karıştırmayın. zaten karı-koca olarak anlaşması zor oluyor. bir de devreye onlar girdi mi işin içinden çıkılamıyor. biz valla nüfusunu çıkartıp öyle söyleyeceğiz ailelere. çünkü her kafadan dediğin gibi bir ses çıkıyor, insanı beğendiği isimden de soğutuyorlar.

canım bence anneleri falan hiç karıştırmayın. zaten karı-koca olarak anlaşması zor oluyor. bir de devreye onlar girdi mi işin içinden çıkılamıyor. biz valla nüfusunu çıkartıp öyle söyleyeceğiz ailelere. çünkü her kafadan dediğin gibi bir ses çıkıyor, insanı beğendiği isimden de soğutuyorlar.
bence de anneleri karıştırmamak gerek yoksa suyu çıkıyor sonra birşey öneriyorlar koymayıncada hesaba almamışsın oluyor moral bozukluğu :) benim annem kendi adını koymadım diye biraz bozuldu ama napim yaa fatma koymak istemiyorum :(

Back
X