kız mayanda marifet var demek kii...bu arada videoyu izledim ama hızlı yapıyor yaa zincir çekmek hariç gerisini anlamadım :)
canım önce iki kere izle mantığını anla ama ekranda kk bile açık olmasın ben öyle yaptım kendimi vererek izledim

bilmeyince anlamıyo insan bide yabancı karı un dos tresssss sürekli konuşuyo herelde sayı onlar

bende durdurup durdurup kendim saydım hep elimle denemeler yaptım karı fırt diye dönüyo ben dönene kadar oooooooooooooooooo

yani kendini verince yapabilirsin
herkeslere günaydıııın
vallahi bu videolar çok makbule geçti ve resmen umut verdin

ben de kızıma bir şeyler örmek istiyordum ama hiç anlamam bu işlerden. en kısa zamanda bu videoyla deneyeceğim bu patikleri.
bende örenlere çok özeniyodum ama acayip özgüven geldi sanki yatak battaniye yelek herşey örcekmişim gb geliyo artık

hıı bide elime patikleri alıp sokakta herkeze gösteresim var

gece eşim kayınvaldemde kaldı orda çalıştıgı için telefonda 2 saat patikleren bahsettim yatmadan aramış eşim rğyamda kesşn patikleri görürürüm dedi

bende hiç anlamazdım hele elden hiç öğrenemiyorum biri gösteririken vidyolarla daha iyi anladım hatta ablam çok iyi bilir örgü işini bana öğret diyorum sana öğretceme kendim örsem nolurrrrrrr diyo

düşün yani
oyy bunlar çok cici maşallah

acaba ben de yapabilir miyim ki?:26: özendim şimdi yaa

keşke yapabilsem rengarenk örerdim
ben yaptıysam sende yaparsın canım emin ol vidyoları açınca yanda çeşit çeşit çıkıyo izle yaparsın bence
Tamam kızlar ne kızıyorsunuz tabiki vakti geldiği zaman yapalım doğumları..bende şeker çıktığı için kısa tutuyorum ayları demekki çünkü diyet yapıyorum hiçbişey yiyemiyorum bir an önce Şubat gelsin istiyorum
kızarmıyım canım ya sadece güldüm bende hep büyütüyorum 6 aylık diyorum felan 5 buçukkende hoşuma gitti birdsen 2 bucuk ay kalması saydım saydım olmadı da

çok özledik bebeişlerimizi dogsalarda emzirsek koklasak

ilk kez yapıyor olmana rağmen mükemmel olmuş bana da hangi videodan izlediğini söyler misin becerebilirsem denicem ama ben senden daha vahim durumdayım örgüde...

saol canım vidyoları yükledim sen göremedin miki:44:
canım aynı dertten muzdaribiz çözümünü de bilmiyorum maalesef tek bildiğim huzur ve mutlulukla yattıgımda böyle şeyler yaşamadıgım.
ama ben üzgün yatmamıştımkiş normal bi geceydi yani herkez hastalığı atmışsındır diyo hasta değilim diyorum öyle titreyip terleyip atmasaydın hasta olurdun diyolar bebişimi görim bu gece sorucam doktorumada