arkadaşım bendede kan yuşmazlığı var kanama sebebiyle 7.haftada yapıldı iğne.önce tahlil yapılıyor.ona göre yapılıyor.bazı hekimler 28.haftada bazıları gerek yok doğumdan sonra diyor.hepsinin uygulaması farklı.
Selam kızlar şeker yüklemesi yapıldı açlık 79 şekerden bir saat sonra 130 çıktı 130 biraz yüksek gibi geldi bana ama dr normal dedi
hemde çok normal:) benim 168 cıktı 50 mg lık da 100 mg lık yaptık sonra onda herşey normal çıktı.seninki tam sınırlar içerisinde sağlıklı insan şekeri.
inanılmaz biçimde kalçam ağrrıyor, sağ lop diyorum kısaca:) eti yani.basamıyorum acıyınca çığlık attırıyor o derece.bir kaç gündür geç kalkıyorum ondan mıdır diye düşündüm hani yatıncada ağrırya vücut. ama feci ağrıyor, ben magnezyum içmiyorum acaba ondan mı biraz baktım internette olabilir diyor.doktora gidicem yarın.
hemde çok normal:) benim 168 cıktı 50 mg lık da 100 mg lık yaptık sonra onda herşey normal çıktı.seninki tam sınırlar içerisinde sağlıklı insan şekeri.
bende 3 günde 1,5 kilo aldım sanki vücudum su tutuyor gibi geliyor çok su içiyorum az tuvalete çıkıyorum bugün doktora gittim tuzlu yemişsindir zeytin filann dedi hakkaten de zeytin yemiştim sabah 7-8 tane ondan mı oldu bilmiyorum yoksa az yiyorum yani yemek çok abartılı değil kabızlık da devam ediyor bende doktor ilaç vermiyordoğal bu olur diyor varmı kabızlık çekip ilaç vb bi formul kullanan?
kızlar benım şeker sonucumda geldi açlık 75 yukleme yapıldıktan sonra 1.saat 140 cıktı dr normal dedi.
canım tatlıyı hiç sevmem aram yoktur ayda yılda 1 tane baklava yesem bıle fazla gelır dusun o derece.
Ondan iyi cikti desene.ya ben aylardır hic yemefim ama su on gündür deli gibi yiyorum yuksek cikmasndanda cok korkuyorum
Ondan iyi cikti desene.ya ben aylardır hic yemefim ama su on gündür deli gibi yiyorum yuksek cikmasndanda cok korkuyorum
pekı ne zaman gıdeceksın seker testıne
Canım onun ne kadar tatlı yediğinle çok ilgisi olmayabilir. Arkadaşım tatlısız 1 gün bile geçirmedi. Deli gibi yerdi ama onun normal çıktı. Ama neden yüksek olur onu da bilmiyorum.
Sanırım iki hafta sonra falan canım hep bu yedigimson olsun diyorum Tutamıyorum kendimi5 ay tatlı dan midem bulanmisti halbuki
Öyle mi detsin canım ama yüksek çıkanlara diyet veriyorlar ya ne bileyim bu aksam 3 kutu bonibon iki dilim kek yedimyemiycem artık kendimi Tutamıyorum çok kötü
Öyle mi detsin canım ama yüksek çıkanlara diyet veriyorlar ya ne bileyim bu aksam 3 kutu bonibon iki dilim kek yedimyemiycem artık kendimi Tutamıyorum çok kötü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?