2014 Şubat Anneleri

banada kanama sebebi ile 10 haftada falan yapılmıştı ama doktor 28 haftada bir kez daha yapacağız dedi kan değerlerine bakarak hayırlısı ama herpsinin uygulaması gerçekten çok farklı kafa karıştırmaktan başka birişe yaramıyor

Selam kızlar şeker yüklemesi yapıldı açlık 79 şekerden bir saat sonra 130 çıktı 130 biraz yüksek gibi geldi bana ama dr normal dedi

Selam kızlar şeker yüklemesi yapıldı açlık 79 şekerden bir saat sonra 130 çıktı 130 biraz yüksek gibi geldi bana ama dr normal dedi

hemde çok normal:) benim 168 cıktı 50 mg lık da 100 mg lık yaptık sonra onda herşey normal çıktı.seninki tam sınırlar içerisinde sağlıklı insan şekeri.

inanılmaz biçimde kalçam ağrrıyor, sağ lop diyorum kısaca:) eti yani.basamıyorum acıyınca çığlık attırıyor o derece.bir kaç gündür geç kalkıyorum ondan mıdır diye düşündüm hani yatıncada ağrırya vücut. ama feci ağrıyor, ben magnezyum içmiyorum acaba ondan mı biraz baktım internette olabilir diyor.doktora gidicem yarın.

Çok acı veriyor tahmin edebiliyorum , bi dönem benimde oldu canım geçti ama çok şükür doktorum magnezyum takviyesi vermişti.Bi git bakalım doktoruna geçmiş olsun şimdiden

hemde çok normal:) benim 168 cıktı 50 mg lık da 100 mg lık yaptık sonra onda herşey normal çıktı.seninki tam sınırlar içerisinde sağlıklı insan şekeri.

Bende daha şeker yüklemesi yaptırmadım. Doktorum bu hafta başında istedi bir an önce yaptırmam lazım. şiddetli acıkmalarım ve tuvalete sık çıkmam var umarım yüksek çıkmaz.

canım sana cevap yazacaktım dalmışım o ara :) kabızlıkla ilgili önerilerim sık yaşadığım için :) canım kuru kayısıları 2ye 3 e bölüp kaynatıyorum kuru incir ya da erik varsa onlardan da içine atıyorum genelde akşam kaynatıyorum 3 saat falan bekletiyorum hatta biraz çok yapıp ertesi sabaha da bırakıyorum suyunu içiyorum içindekileri de yiyorum ayrıca ayva yemekten sonra yenirse şifa vesilesi oluyormuş bu konuda bol su ve tabi ki çorba çok şükür şifa vesilesi oluyor tavsiye edilir

kızlar benım şeker sonucumda geldi açlık 75 yukleme yapıldıktan sonra 1.saat 140 cıktı dr normal dedi.

canım tatlıyı hiç sevmem aram yoktur ayda yılda 1 tane baklava yesem bıle fazla gelır dusun o derece.

Ondan iyi cikti desene.ya ben aylardır hic yemefim ama su on gündür deli gibi yiyorum yuksek cikmasndanda cok korkuyorum

kızlar bebişler için alacak listesi oluşturalımmı beraber daha önce yaptınızmı bilmiyorum geçmiş sayfaları okuyamadım ama eğer yapılmadıysa hep beraber listeleyelim.Ne dersiniz?

Ondan iyi cikti desene.ya ben aylardır hic yemefim ama su on gündür deli gibi yiyorum yuksek cikmasndanda cok korkuyorum

Canım onun ne kadar tatlı yediğinle çok ilgisi olmayabilir. Arkadaşım tatlısız 1 gün bile geçirmedi. Deli gibi yerdi ama onun normal çıktı. Ama neden yüksek olur onu da bilmiyorum.

Canım onun ne kadar tatlı yediğinle çok ilgisi olmayabilir. Arkadaşım tatlısız 1 gün bile geçirmedi. Deli gibi yerdi ama onun normal çıktı. Ama neden yüksek olur onu da bilmiyorum.

Öyle mi detsin canım ama yüksek çıkanlara diyet veriyorlar ya ne bileyim bu aksam 3 kutu bonibon iki dilim kek yedim yemiycem artık kendimi Tutamıyorum çok kötü

Sanırım iki hafta sonra falan canım hep bu yedigimson olsun diyorum Tutamıyorum kendimi 5 ay tatlı dan midem bulanmisti halbuki

canım evet yedığınle pek alakası olmayabılıyor bu gebelıkte ortaya cıkan bıseyde oluyor gecıcı yada aıleden genetık de olabılır en doğru bilgiyi doktorun verır ama şunu söyleyebilirim herşeyin fazlası zarar yediklerine yiyeceklerine hep dikkat et hiç yememektense sadece nefsini köreltmek adına ye.Umarım bi sorun çıkmaz hiç kafana takma ama dediğim gibi dikkatli olmakta her zaman fayda var.

Öyle mi detsin canım ama yüksek çıkanlara diyet veriyorlar ya ne bileyim bu aksam 3 kutu bonibon iki dilim kek yedim yemiycem artık kendimi Tutamıyorum çok kötü

Yani arkadaşımda öyle oldu. Ama vücut bir yerde yetersiz kalıyor herhalde o yüzden yüksek çıkıyor. Ama sen yine de o kadar abartmamaya çalışsan iyi olur:)

canım 3 kutu bonibon çok abartı bak lütfen dikkat et o bonibon faydalı bişey değil öyle düşün kendini tutmak için boya içeriyor ve sana kan can verecek bi yararı yok sağlıksız bebeğin için yememelisin.Dediğim gibi sadece nefsini körelt yeter.Ben cips çok severim ama sadece 1 tane (adet olarak)oda paket değil canım çekti diye yedim sonuçta o kadar sağlıksız şeyler varki kendimden ziyade bebeğimi düşünüyorum meyve sebze vs.sağlıklı şeyler varken bunlardan uzak dur lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…