2014 Şubat Anneleri

Yani arkadaşımda öyle oldu. Ama vücut bir yerde yetersiz kalıyor herhalde o yüzden yüksek çıkıyor. Ama sen yine de o kadar abartmamaya çalışsan iyi olur:)

Durdum durdum fena abarttim insallah yemiyecegim artık

Merhabalar sonunda hamile platesine gidiyorum umarim guzel olur her sey.giden var mi nasil memnun musunuz

Kızlar benim de evde plates topum var ama sadece top yeterli mi hamile platesi için. İnternetten takip edebileceğimiz videolar var mı? Neler yapıyorsunuz? :122::122:

kızlar bebişler için alacak listesi oluşturalımmı beraber daha önce yaptınızmı bilmiyorum geçmiş sayfaları okuyamadım ama eğer yapılmadıysa hep beraber listeleyelim.Ne dersiniz?

Valla hemen şimdi yapalım onu. Ben cumartesi alışverişe çıkıcam

Canım ben daha hiç birsey almadım sadece 1 tane battaniye dışında senin durumun ne ona göre liste çıkaralım .

2 adet hastane çıkışı
alttan çıtçıtlı uzun kollu body
ayaklı tulum beli sıkı olmayanlardan penye ve kadife olanlardan 4-5 adet
iç zıbın alt ve üst 2 adet yeterli çabuk büyüyecekleri için.
çorap,patik,yün battaniye,yün ve penye yelek,penye önlük,ağız mendili,omuz mendili(mermerşahi ince tülbent tarzı)
yenidoğan bebek bezi,biberon,emzik,alt değiştirme örtüsü,alt üst takım,penye battaniye,ıslak mendil pamuklu saf su içerenlerden,tırnak makası ve törpü seti,bebek beşiği,bebek arabası,anakucağı,port bebe,havlu ve bornoz seti,hırka,yelek,şampuan,bebe yağı,pişik kremi,banyo küveti,filesi ve minderi....

Aklıma şu an gelenler bunlar ekleyin kızlar aklınıza gelenleri yada fazlalıkları eleyelim....

Kizlar ayip olmazsa sizlere bisey sormak istiyorum.
Normal akintiniz disinda, cok az su gibi bi akinti geliyor mu sizden de?
Kötüyü düsünmek istemiyorum ama psikolojim fena halde..
Ya amniyos sivisiysa diye..
Yarin saglik ocagina gidicem.. Dua edin bana lutfen..

kızlar bu saatte uykumdan uyandım uyumak ne mümkün..
okulda bi öğretmen arkadaş var benden 1 ay önce hamile kaldı ayrıntılı ultrasonda bebeğin kalbinde sorun gördüler çok zor zamanlar geçirdi hala da net bişey yok doktorlar almak istedi zaten ölür dediler fazla uzatmıcam neticede aldırmadılar bebeğin durumu hala muallakta.. şimdi gelelim beni üzen konuya.. ben bu arkadaşa hep destek oldum ağladığı zamanlarda ona moral vermeye çalıştım hatta yakınlarıma onun için dua etmelerini söyledim.. dün ben tetanoz aşısı oldum bana diiyo ki tetanoz hamilelikte riskli düşüğe sebep oluyomuş diyo.. bi kaç kişinin bebeği aşıdan sonra ölmüş diyo.. internette araştırdım öyle bişey bulamadım ona da dedim öyle bişey olsa bütün hamilelere vurmazlar dedim.. beynimden aşağı kaynar sular döküldü.. ona aşı olmamasını söylemiş doktoru bebek ölürse kalpten mi tetanozdan mı bilemeyiz demiş.. yani risk var diyo bana.. çok moralimi bozdu eşime söylesem bana kızıcak neden kafama takıyorum diye.. sizinle paylaşmak istedim.. eve geldiğimden beri sürekli bebeğim hareket etsin diye aklım orda o da sanki daha az hareket etti bu akşam.. hem korkuyorum hem de bu arkadaşımın yaptığını hiç yakıştıramadım.. siz ne dersiniz bu konuda bi de size sormak istedim çok uzattım ama hakkınızı helal edin çok moralim bozuldu

Sakın moralinizi bozmayın yok öle birşey üç hamileliğimin üçündede oldum çevremdeki herkesde oldu.Arkadaşınızın gebeliği sorunlu olduğu için doktorlar öyle söylemiş olabilirler.Yavrunuzu sağlıkla kucağınıza alın inşallah...

Merhaba kızlarr ben hala istanbuldayım aile arkadaşlar alışveriş derken giremiyorum haftaya adanaya dönüyorum bolbol yazarım artık..geçmişi okuyamadım umarım iidir herkes..bu arada ben çok atakta kalırsam belim tek taraflı ağrıyor..bir de ablamdan hamile yastığı aldımm süper bişi herkes rahat etmiyomuş ama ben çom rahat ettim gerçi benim kadar yer kaplıyor eşim de pek memnun değil bariyer gibi:)) ama geceleri nispeten daha rahat uyuyorum..bir de midem çok yanarsa renie şurup alıyorum dr um verdi gebelere zararı yok..öpüyorum herkesi..

Yok canım öyle bişey olurmu hiç bizde vurulduk bi ay önce çok şükür bebişlerimize bişey olmadı hem öyle olsa her hamileye vururlarmı o riski göze alırlarmı

Günaydın kızlar

Ellerinize sağlık, güzel bir liste olmuş. Benim de çanta geldi aklıma listede göremedim ekleyeyim dedim.

Bir de kendinizi de unutmayın kızlar, pijama-gecelik takımı, emzirme atleti-sütyeni, istiyorsanız emzirme önlüğü, göğüs pedleri. Şimdilik aklıma bunlar geldi.

Günaydın kızlarrrr...nasılsınız?

dün gece uyurken benim ağzıma acı bi su geldi ne iğrenç bişiydi öle uyandım hemen :120: reflü falan olmasa bari.bi kez oldu neyse ki

bir de benim kız yukarı cıkmıstı ne güzel.göbek deliğimin ordan vuruyodu pat pat....2 gündür aşağıdan vuruyo ve baskı yapıyo sanırım.agrım oluyo kasıklarda

ne densizmiş o arkadasın öyle yaa...sinir oldum.böyle bir şey olsa bile bu sekilde mi söylenir.bak canım benim dr um da kac senelik dr.ve bana dedi ki....tetanoz asısından bi hastam düşük yaptı daha dedi.binlerce hastası olmuş bi hastası düşük yapmış....bu risk hepimiz için var ama gerekli de....belki de yaptırmasak yenidogan tetanozundan kaybedicez Allah korusun..yani Allah bilir...alnımıza yazılmışsa yapılacak bir şey yok...sen içini ferah tut güzelim.....binde bir görülen bi şey yani

Allahım bizleri,bebeklerimizi,sevdiklerimizi korusunnn

su güzel cuma gününde sen duanı et,rahatla

Yok canım, bir problem olacağını sanmıyorum. Sonuçta yeni doğan tetanozu tehlikeli bir şey diye bir önlem bu. Bu da tehlikeli olsa doktorların hiçbiri buna izin vermez. Böyle bir şey ortaya çıkmazdı bir de yani. Benim doktorum zaten hastanede doğum yapacağın için sana bırakıyorum dedi ben de vurulmadım. Ama bir problem olsa kesinlikle vurulma derdi herhalde.

Ay benim kızım da öyle yaa. Yukarılardan vurup duruyordu, 2 gündür pıt pıt aşağıdan vuruyor:)

prolett koydum albümem foto yan olmuş ama sen görürsün nasıl durduğunu. ben beğendim içi de geniş dolabın zaten.

günaydınlar htunlarr
herkese hayırlı cumalar

jackim benim de nefes darlığı olmaya başladı. artık bebek pozisyonundan mı bilmiyorum oturduğum yerde fena oluyorum nefes alamıo gibi oluyorum.
bebek bi yukarda bi aşağıda belli olumuo içerde kafasına göre takılıolar
sağlıklı olsunda yukarı aşağı farketmez artık:)

Ay benim kızım da öyle yaa. Yukarılardan vurup duruyordu, 2 gündür pıt pıt aşağıdan vuruyor:)

lepicanın dediği gibi iyi olsunlar da yukarı asagı farketmez canım

kuzum nerdeyse bi aydır var bende nefes darlığı..bebek yukardayken daha cok oluyo tabi....sanki midenin üstüne oturuyor göğsüm ve göbüşüm birleşiyor oturunca bende nefes alamıom

Merhaba kızlar, Bende 2013 nisan annesiyim. Zaman o kadar hızla geçiyor ki ,hamileliğin ,lohusalığın her anın keyfini çıkarın hiç kafanıza detayları takmayın , bebeğinize zaman ayırın doya doya yaşayın onu :)
Bebeğim 6 aylık oldu ananesiyle bırakıp işe başlamak durumda kaldım.

Ben bebeğime emzik verdim. Aslında benim açımdan iyi oldu ama emmeini azalttı sanıyorum. çünkü tanıdığım emzik kullanmadı onun bebeği benimkinden sık emdi. sizler bilirsiniz ama bunu düşünün derim.

Ben bilmiyordum hastanelerde ilk hafta pompa kiralanabiliyormuş. Kanalları açmak için düşünün derim. hem uç çıkarabilmek hemde sütün devamlılığı için.

Ben basit el pompası ile bebeğin emmediği fazla sütü hep çektim. Ne kadar çekerseniz o kadr iyi yerine göğüs hemen süt üretiyor. biraz kararsızlıktan el pompası aldım.Ama keşke başta elekt. alsaymışım . Şu an bende bir medela elekt. bir avent elekt. birde lansinoh manuel pompa var :)))Medelayı aldım önce sonra onunla kaynaşamadık aventi aldım.

Vee asıl diyeceğim ünlü bebek firması yarışmasında birinci oldum ödül avent elkt. pompa idi:) Şaka gibi iki hafta önce aldığım ürünün aynısı ve promalt içecek.

İsteyen olursa tabiki piyasa altında fiyata satıcam ödülleri çünkü ihtiyacım yok. Özelden yazarsanız konuşuruz.

Bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza alın .Bol sütün olsun. Ve lohusayken gelen misfirlere güle güle demeyin ( eskilerin söylemesi. Süt gidermiş )

viole Allah ol derse olur burda bisürü kişi aşı oldu
ben de dahil
doktoruma sordum öyle bişey yok dedi
denk gelmiştir bazı insanlara tetanoz aşısını neden görüyorlardır.
şimdi o arkadaşının içi zaten acılı pek düşünmüyordur karşısındaki korkarmı üzülür mü
boşver ve takma
bebklerde bi öyle bi böyle oluo
bazen çok hareketli bazen durgun o da normalmiş
bi yerde yazıodu o da artık bi insan hep hareket beklemeyin keyfinin olmadığı gün olabilir diyodu:)
allahın izniyle bebklerimiz nur topu gibi sağlıklı dopacaklar ve büyüyecekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…