2014 Şubat Anneleri

gunaydın kızlar
bugün 26 haftamıza girdik çok şükür buda demek oluyorki 10 hafta sonra bebekim doğabilir bir sakıncası bilem olmaz yinede tercihim 38 den sonrasıdır buda 12 hafta eder yani 3 ay
3 ay kaldı kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

günaydın tatlım....sağlıklı olsunlar,zamanında gelsinler inşallahhh

günaydın tatlım....sağlıklı olsunlar,zamanında gelsinler inşallahhh

evet canım haklısın

gece ben yine uyumadım doğru dürüst kızımda benle beraber uyumadı adeta belki 8 kez kalktım zaten uykumda kaliteli değildi aralarda her kalktığımda kızımda vuruyordu gümbür gümbür ilk kez gece bu kadar çok vurdu sabah hala vuruyordu uyandığımda

sonra eşime bak babası kızın hiç uyumadı falan dedim sonra elini karnıma koydu eşim bir kez daha vurdu sonra uykuya daldı sanırım ondan beri tık yok sanırım çok yorulmuş oda artık uyumak istiyor

kızlar günaydın bende bir haftadır lekelenme var ağrı filan hissetmiyorum fazla ama tedirginim sizler ne durumdasısnız...

maşallah kuzularımızaaa...benimkide gece kuşu teyzesi....gece dediğin gibi 7-8 kez uyanıyorum.hatta eşm diyo ki tuvalete gidip geliyosun su içiyosun üstüne napim içim yanıyo...birer yudum alıyorum o da her uyandığımda.

ne zaman uyansam kızım pıt pıt atıyo sabah sesi cıkmıyo ama birazdan uyanır yine...bu saatlerde de hareketli
dün duştan sonra göbüşe bakıyorum ne güzel bir şey Yarabbim dedim...gözlerim doldu....onu çok sevdiğimi söyledim durdum...zaten duşta da bol bol konuşuyorum...dedikodu yapıyoruz kızımla babasını kesiyorum hehe

kızlar günaydın bende bir haftadır lekelenme var ağrı filan hissetmiyorum fazla ama tedirginim sizler ne durumdasısnız...
selam canım lekelenmenmi vardı senin geçmiş olsun

maşallah onlara
şimdiden ana kız bir oldunuz haa

allah saglıkla kucagımıza almayı nasib etsinnn :)))

Yok canım öyle bişey olurmu hiç bizde vurulduk bi ay önce çok şükür bebişlerimize bişey olmadı hem öyle olsa her hamileye vururlarmı o riski göze alırlarmı
canlar ben de aynısını söyledim herkes oluyo öyle bişey olsa söylenirdi dedim.. ama o ısrarla riski falan dedi işte ben zaten bilerek yaptığını düşünüyorum artık çok fazla bi muhabbete girmemeye karar verdim onunla.. sağolun kızlar amin inşallah sağlıkla bebiişlerimizi kucağımıza alırız
sağol canım Allah bebeklerimizi korusun defalarca kendime bişey olmaz diyorum ama işte biraz da pimpirikliyimdir zaten oturdu içime dün geceden beri

bak sen bebişlerin bi de keyifsiz oldukları zaman mı oluyomuş belki de keyifsizleşti ben öyle moralimi bozunca halbuki dün ne güzel neşeliydim elbise giydim süslendim hatta eşim bile dedi bugün ne kadar neşelisin okuldaki diğer arkaşlar ne güzel olmuşsun falan dediler daha çok neşelendim sonra o arkadaşla bi konuştuk moralim bozuldu.. neyse takmıcam artık kafama sizinle konuşmak iyi geldi teşekkürler kızlar iyi ki varsınız

canım o bendede oluyor
oğlumda oluyormuydu anımsamıyorum açıkcası hani kendi tecrübemden bile faydalanamıyorum
benimde böyle bi kaç günde bi kez bazen günde bi kez bir avuç ortası kadar ıslaklığım oluyor ve bilmiyorum sende durum nasıl ama iç çamaşırımdan pantolonumu batırıyor orda beyaz leke bırakıyor
bende endişe ediyorum ama bebeğim oldukça hareketli olunca sorun yok diye getiriyorum aklıma üstlik karnımda günden güne büyüyor diyorum sıvımız azalsa karnımız büyümez bence bu kadar

yinede sorunca banada dönersen sevinirim

günaydınlar,

biz de gece tam yatağa yattık bizim minnak içerde parti vermeye başladı, yapmadığı hareket kalmadı resmen:) yarın kuzumu göreceğim inşallah, şeker yüklemesi de var...hiç birimizde şeker çıkmasın da diyet miyetle uğraşmayalım, ben zaten biliyorsunuz dikkat ediyordum yediklerime,
bir de ben artık uykuyu biraz düzene soktum gibi, sıcaklarda hiç uyuyamıyordum, havalar serinleyince rahat etmeye başladım.
gece sadece bir kez tuvalete uyanıyorum, sırtım terlemiş oluyor o sırada bir de üzerimi değiştiriyorum.

sağol canım o meyvelerin hepsini yiyorum da hiç kaynatmadım kaynatınca suyu sıcakmı içiosun daha etkili olur gibi geldi sıcak sıcak :) onu da bi deneyim ben meyvelerin kendini yemek işe yaramıo bende hep aynı.

canım takma kafana yaaaa burda nerdeyse herkes ası oldu eee o zaman oturup aglayalım hepımız.o arkadasın muhtemelen moralı cok bozuk ve bır sekılde farkında olmadan senıde uzuyor bence cok muhattap olma.kendınıde hep oku.benım okul ortamımda bıraz degısık cok korkuyorum hep okuyorum rabbıme emanet.bu arada ben ıkıncı doza gıdıcem asıya yanı

geçmiş olsun cnm, lekelenme dediğin sarı renkli bir akıntı mı yoksa kanlı mı? sarı renkte ve kokuluysa enfeksiyon şüphesi üzerine doktora gitmelisin bence. kanlı bir akıntı ise zaten hiç beklemeden doktora gitmen gerekiyor. iyi haberlerini bekliyoruz.

kızlar bebişler için alacak listesi oluşturalımmı beraber daha önce yaptınızmı bilmiyorum geçmiş sayfaları okuyamadım ama eğer yapılmadıysa hep beraber listeleyelim.Ne dersiniz?

benim gibi ne alacağını bilemeyenler için çok süper olurrrr....:)

hiç terleyen bir insan olmadım ben hatta terlememekten dolayı şikayet etttim hep,
eşim çok terler benim vede oğlum babasına çekmiş oda çok terler ama hiç üzerine değiştirmem veya havlu koymam ona yanlış anlama akıl vermek değil niyetim ama havlu konan veya üzeri terlediği için sık değişilen çocuklar daha çok hasta oluyor benim gözlemim yarın bir gün evladında böyle olursa diye söylüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…