2014 Şubat Anneleri

hadi yaa zarada oluyormuymuş? ben waikiki uygun diye aldım açıkçasıı başka yerde ufacık kazaklar 70 tl burada daha uyguna geldi...

evet canım oluyor.. biz aylaaar önce cinsiyetini henüz bilmezken heveslenmiştik ve 5li zıbın almıştık Zara'dan sarı ve beyaz renklerde ve 30 lira verdiydik.. sezonunda 50 liraydı 30a düşmüş, yani tanesi 6liraya denk geliyor ve bence çok uygun..dandik, abidik gubidik markalarda da 6-7 liradan aşağı alamıyorsun uzun kollu bi zıbını..bunlar hem şık hem kaliteli.. tavsiye ederim yani..ayrıca kanz'ı ve mothercare'ı takip ediyorum çok güzel şeyler var ama çok pahalı güzelce indirime girerse yazarım buraya..yoksa el kadar şeylere o kadar para vermem yani :)

Selamm kızlar, bayadır giremiyordum bayram seyran sonrası iş baya yoğundu fırsat bulamadım, uzun ara verince de insan giriş yapamıyor
Bu arada az önce tuvalette aklımdan geçeni burada okuyunca...direk daldım.
Kızlar bende o durum hep var! her zaman günlük pedlerden koyuyorum..doktoruma da sormadım açıkcası, bbilim'in dediği gibi düşünüyorum dediği gibi karnımız büyüyor çok şükür, bir yandan da sanki kızıma hamileyken bu kadar akıntım olmuyoyordu
Ya hatta söylemesi ayıp...Biraz sarımtırak ..yoksa idrarımı mı kaçırıyorum ya tövbe tövbeee

güle güle giy maşallah göbişine de bebişine de:) bende pançoya bayıldım ama dediğin gibi her yerde yok haftasonu sırf onun için başka lcw ya girmeye karar verdim.

canım eczanelerde pedler satılıyormuş bunun için onlardan temin edebilirsin belki doktoruna gidene kadar
çamaşırına koyuyyormuşsun eğer amniyotik sıvıysa rengi değişiyormuş

Kızlar ya ben öğlen ne yersem yiyeyim saat 3 gibi karnım çok acıkıyor ve meyve falan kesmiyor beni size de oluyor mu?

Bir de benim yüzümde sanki kılcal damar çatlağı gibi kırmızı noktalar oluşmaya başladı. Var mı aranızda aynı durumda olanlar?

ben de bir taraftan kucağıma aldığım sevdiğim anların hayalini kuruyorum bi taraftan da hamileliğin tadını alamadım , tekmelerini hissedemicem diye üzülüyorum psikopatmıyım ne :)

yüzümde değil ama bacağımda oluşmuş alt bacağımda bende bugün farettim moralim bozuldu acıkma konusu ben arada incir filan yiyrum acıkma oluyor bende de o iyi geliyor.

ben de önceden doymak bilmiyordum, şimdi mide iyice sıkışmaya başladığı için az az yiyorum, ara öğün yapıyorum canım. meyve olarak elma ve muz oldukça doyurucu oluyor, çalışıyorsan eğer bu ikisi çantana koyup götürebileceğin şeyler. yine ara öğün olarak kuru incir ve kayısı içine ceviz badem koyup yemek de güzel oluyor. bebek de hareketleniyor bunları yiyince:)

kırmızı noktalar bende olmadı, belki de kan hacmi hamileyken çok arttığı içindir, beyaz tenliysen ve kılcal damarların tenine yakınsa bu yüzden dikkatini çekmiştir.

Zara'da hamile kıyafeti var mıydı yahuu?
Ben kendime aldım bitirdim diye düşünüyordum ki bi zaman sonra dön dolaş aynı kıyafetler olmaya başlıyor, bi iki birşey daha alsam fena olmaz
Bu arada bende internetten aldığım Seze Mom markasını önerebilirim. Limango'muydu Unddado'muydu nereden aldım hatırlamıyorum onu unuttum ama fiyaltarına göre kalitesi çok iyi çıktı' Özellikle işte çok kurtarıcı şekilde 1 boğazlı dik yakalı 3 penye body aldım, kumaşları duruşları gayet güzel fiyaltarı da sadece 15'er lira civarındaydı..

kızlar bendede oluyor aynı şey bi anda su gibi akiyor afedersiniz.ama korkmayin normal dedi doktor bana.eğer kalıntı birakiyorsa akintidir değilse allah korusun degerdir dedi.gittiğinizde ultrasonda suyuna baktirin içiniz rahat etsin.eczanelerde turnusol pedleri var ondan da alabilirsin.birde camasirda biraz kalirsa sarariyor ilk geldiginde bembeyaz bisi.yanma falan yoksa enfeksiyon değildir.

Son düzenleme:
slm şubat anneleri bende uzun zamandır sizleri takip ediyorum ama yazmak pek kısmet olmuyordu. şeker testini bende yeni yaptırdım. teste giderken iki tane limon sıkıp götürmemi istediler onu karışıma karıştırıp veriyorlar. öyle içmek daha kolay limonata gibi oluyor. Birde 50 gr lıkta bir içmeden önce birde içtikten bir saat sonra bir kere kan veriyorsunuz. bende koldan aldılar parmaktan değil.
Akıntı içinse idrar kültürü yapıyorlar enfeksiyon var mı diye ona göre ilaç veriyorlar

sorma yaa açlık çok feci beni de vuruyor,zaten hipoglisemi var bende sık sık yerdim hamilelikten önce de ama şimdi extra hızlı acıkıyorum ve aniden oluyor sanki,hiç hazırlık dönemi yapmıyor midem :)) mandalina yoğurt hak getire :))))

bi bakayım ben de ama artık bakmasam iyi olur offff alışverişi çok seven biriyim sınırlanıyor olmak çok gıcık birşeymişşş

canım eczanelerde pedler satılıyormuş bunun için onlardan temin edebilirsin belki doktoruna gidene kadar
çamaşırına koyuyyormuşsun eğer amniyotik sıvıysa rengi değişiyormuş

Valla oturduğum semtteki tüm eczaneleri gezdim yok bulamadım.
Turnusol kagidi bile yok. Hatta eczaci adam bana güldü şu ana dek tek soran sensin dedi.
Eczanelerde olmaz, labrotuvar ürünleri satan yerlerde olur dedi. Bulsam hemen alacaktim..

merhaba hoşgeldin,

şeker yüklemesi ile ilgili bilgiler için sağol,

hakikaten düşük kiloyla başlaman, az kilo alman çok güzel. demek ki beslenmene dikkat ediyorsun.valla şu ünlü mankenler gibi önde sadece bir göbekle doğuma gireceksin herhalde. buradaki diğer kızlar olarak her birimiz en az 5-6 kilo aldık valla. fırsat buldukça yürüyorum, düzenli olmuyor ama hamile yogasına ben de gidiyorum ama başka hamile gelmediği için özel ders gibi oluyor.bu yüzden daha kendim gibi biriyle tanışamadım. kadınlar kulübü de olmasa napcaktım bilmiyorum:)
sen de yine arada sırada gel buraya,
iyi dileklerin için sağol, sen de inşallah sağlıkla alırsın bebeğini kucağına

yüzümde değil ama bacağımda oluşmuş alt bacağımda bende bugün farettim moralim bozuldu acıkma konusu ben arada incir filan yiyrum acıkma oluyor bende de o iyi geliyor.

Ben de elma falan yiyorum askında işe götürülebiliyor rahat diye. Olmadı inciri de ekleyeyim o araya.

Hem de fazlasıyla beyaz tenliyim. Belki de dediğin gibi o yüzdendir. Ben gene gidince doktora bir sorayım bari.

Selam canim hosgeldin..
Yaa inan cok kafam takiliyor bu konuya. Daha evvelden vardi da fark etmedim bilemiyorum. Bende onceden hep gunluk ped koyardim.
Sivilce yapti oramda. Biraktim. Bi de ben stres panik yasadim uc dort gun evvel. O gunden beri sanki var gibi. Yada dedigim gibi eskiden vardi da ben fark edemedim.. Dediginiz gibi karnimiz buyuyor, oglum hareketli Allaha sukur.. Kanama vs sanci da yok. Beni sakin tutan da bu nedenler zaten. Ayin 1'inde ayrintiliya giricem o zaman bisey varsa fark eder zaten doktor ki insallah bisey cikmaz..
Bukadar kiside ayni sorun mevcutsa normaldir belki de.. Bi de kokuyo o islaklik hafif..
Arada o islaklikla beraber normal akinti da geliyo.. Kafam corba gibi oldu.. Off

canım lütfen moralini bozma çok normal ayaktan üşütmüş olabilirsin,bende de sabahları bi anda geliyor ama akıntı şeklinde ceviz büyüklüğünde ıslatıyor donumu hemen değiştiriyorum ve geçen gülben ergenin programına kadın doğumcu çıkmıştı biri bağlandı telefonda o da senin gibi fazla olunca akıntısı korkmuş gitmiş acile birşey çıkmamış ama suyunda azalma var demişler kadın anlam verememiş,doktor da dedi ki korkmayın herkes doğru bakamıyor başka hekime gidin bazen turnusol kağıtları bile yanılıyor ayrıca suyun gelmesi iç çamaşırınıza bir bardak suyu boşaltmışsınız gibi olur öyle akıntı gibi olmaz dedi....

Kesinlikle haklisin ama takiyorum kafama iste..
Nedense pek pimpirikli oldum. Ama merak da ediyorum acikcasi.. Su an ayligi bekliyoruz. Elde avucta tek kurus yok olsa su an durmam doktora giderim..
Napayim beklicem. Bol su iciyorum ki allah korusun azalma falan varsa idare etsin diye.. Herkeste ayni sorun varmis. Bu biraz icime su serpiyo demekki normal.. Ama doktor bakmadan da bilinmez tabii

canım aynı şey bende de oluyor normal diye düşünüyorum göbüşler büyüdükçe kilo aldıkça

Cok tesekkur ederim canim icimi ferahlattin.. Doktoruma ayin 1'inde gidicem. Hem ayrintiliya da giricem. Sizinle paylasirim durumu..
İyiki varsiniz valla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…