2014 Şubat Anneleri

spsem katkılı gıda yemek yok gülüm napıon sen? bonibon yenir mi hiç, hemi de 3 kutu?
kek de ev yapımıdır inşallah, bak benden demesi sakın eve sokmayın paketli gıdaları...

oyyyyyyyyyy canım ya cok haklısın ama dun markette bırden gozum dondu malesef kekte hazırdı.eve yapmıyorum yapınca bıtırene kadar kurtulmuyor elımden.ne guzel hıc tatlı yıyemıyordum sımdı bole oldu ama ınsallah bugunden sonra yemıycem hıc soz verdım kendıme.kahvaltıda recel falanda yemedım hıc .cunku baslayınca tutamıyorum.ya okulda durmadan ınsanın canı sogukya acık cay ıstıyorum oda yalnız gıtmıyor felan fılan bahanelerım tozuttum ben bacım

oh tabı annen yanında :) benım komsularımın hepsı calısıyor aksam kendımızı zor eve atıyoruz cocukları var ıslerı var :) ah ah ıste.

haklısın canım ama 22 bana soguk gelebılır ben cunku hıc kalın gıyınemem o yuzden evde tshrtle dolasak bır sıcaklıga ıhtıyacım var bakalım bu sene kıs sert gececek gbı hakkımızda hayırlısı:)

aynen canım hele bizim sıpalarda nisanın ilk o yakmayan güneşinden faydalanırlar inş.

evimde güneş alıyor çok şükür açarım perdeleri yatırırım altına ohhh missssssssssss

öyle tişörtle gezilecek sıcaklıklar iyi dğeil işte spse aklında olsunda çünkü sne tişörtle gezcen evde mesela içerisi 26 derece olacak ama bebeği giydircen kalın kalın o terlicek bu defa hasta olması daha olası olarak
uzmanlar ev sıcaklığında idealin 20-22 arası olduğunu söylüyor aslında

sagolsun ev sahıbımız o kadar sıcak yapmaz zaten kuuzm:) kısabıldıgı an kısar:) yatak odam dıgerlerıne gore daha serın bakalım hayırlısı olsun ay ınsallah guzel guzel bakarız bebıslere.nısan gunesı demıssınız nısanda daha buralar kar buz :) evımde gunes almıyor fazla bakalım napcaz

sağol canım aslında aklıma geldikçe okuyorum ama unuttuğumda çokça oluyo.. dün gece uyandım ya sonra tekrar gittim yattım o zaman oynadı baya miniğim benim de moralim yerine geldi zaten aşıyı araştırdım ben canlı organizma içermiyomuş yani bi zararı yok hamilelere zaten ölü hücre yapıyolar o da zarar vermiyomuş.. Allah'a emanet bebeklerimiz inşallah sağlıkla dünyaya getiririz hepimiz bak bu slogan gibi oldu

kaçtım ben hatunlar tetanoza gidip ordan da annem alcak beni doğru alışverişe hehe öptüm hepinizi :)

sevgili kocam iş gezisinde idi alamanyalarda:)
ordan gelirken bebetomuza bunları almış:)
bayıldım çok sevdim düşünmesi de ayrı mest etti:))

kızlar bugun gec gıdıyorum okula cıkayım artık cokta gec olmasın opuldunuz

wowwwwww çok güzel bebeğim
dediğin gibi düşünmesi bir güzellik helede getirdikleride böyle güzelse dahada hoş
kız iyi kocan bişiler alabiliyormuş benimki pek beceremez bişiler almayı alsada bedenini tutturamaz
bi kez istdan bana elbise almıştı saolsun ozaman L-XL giyiyorum düşün gitsen XS al hemde iki tane elbise almıştı getirdiğinde ne gülmüştüm

slmmm hanımlar nasılsın bebecıklerınız nasıllar benım çitlembiğimmmm maşallahh iyi 25 haftalık olduk elhamdulillah 1 hafta once 600 gr.maşallah yavruma ama şeker çıktı yarın tekrar yuklemem var sizlerde durumlar nasıl????

hayırlı olsun canımmm
saolasın canımcım

bana aldığında da genelde zevkimi tutturamıo oyüzden artık üst baş almıo:)
onun yerine takı alıo seviniom hehe
bebeğede ne alsa elbet giyecek zaten ama bilerek 6 ay üstü almış ki hemen giyip küçültmesin demiş:)
bana da çikolata almış sadece yatırımlar artık hep bebeye:d

selam kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

çok şükür meleğim çok iyiymiş

görünce kanım cnaım yerine geldiyavrum yavrum 2 hafta önce 249 grmdı dün akşam 672 gr çıktı doktorum tekrar ayrıntılı utrasyon yaptı tüm kemiklerini organlarını yeniden inceledi çok şükür sağlıklı bebeğim geçen geceki sıtma beni bi hayli korkutmuştu ama bebeğimin hareketlerini görünce güp güp kalbini duyunca bütün endişelerim uçup gitti doktor haftasından hala büyük ilerliyo maşallah çokta sağlıklı görünüyo dedi

sıtma hakkındada sordum nabmamız lazım korkulcak bişeymi felan diye oda hamilelerde ani vucut ısılarınındeğişmesi ani sıcak basması terleme soguk soguk terleme deriz onun gb dedi gözleirn karar ması bi tarafı görememe ve baya bişeyler saydı bu gb durumlarda mutlaka doktora gitmek lazım dedi korkulcak bişi yok bebek gayet saglıklı ama tekrarlarsa bu ani titremeler ateş basması terleme dahişleden bazı testler isteriz bakarız araştırırız dedi tımama dediminşallah bidaha olmaz

sonra doktordan çıkıp ablama gittik onun küçük tahta beşiği vardı onu aldık oda yapıcam ama bu beşiğide yatak odama koyucam sonra bisürü yorgan uyku tulumu felan verdi eşyalardan verdi ana kucagımı deniyo ona bilmiyorum bebeği taşımak için çanta gb bişi verdi sonra bebbek çantası verdi eşyalarını koymak için sen gene alırsın ama bunuda piknikte felan kullanırsın dedi evde bisürü bebek eşyası oldu

gel kızım gellllllllllllllllllllllll zmanında vaktinde gellllllllllllllllllllllllllllllllllllll ama zaman çabuk geçsin sensiz günler artık bitsinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

bu sabah gözümü açtım aklıma kızım geldi dedim şimdi dogmuş olsan kokunu içime çekerdim yatakta agucuk mugucuk oynardık öpüşüp koklaşırdık sonrada emzirirdim dedimay ay çok özledim kuzumu

kızlar ya boğazlarım acıyor ne içeyim ben şimdi okuldayım ıhlamur filan zararı varmı biliomusunuz? adaçayı hamilelkte içilmio ıhlamurda varmı böyle bi durum ?

banada sağolsun görümcem bişeler vercekmiş şimdiden bendn çok kıyafeti oldu kızımın eşim birdiniz iki oldunuz vay halime diyohele benim gibi nazlı olursa yandı... bende sabahları uyanınca hep onun doğmuş olarak düşünüyorum hayal kuruyorum emzirmişim ve onunla oyunlar oynuyorum beraber kahvaltı bile yaptığımızı hayal ediyorum çok güzel ya hemen doğsunlar sağlıklı da bize bu güzel heyecanları yaşatsınlar

kızlar ya boğazlarım acıyor ne içeyim ben şimdi okuldayım ıhlamur filan zararı varmı biliomusunuz? adaçayı hamilelkte içilmio ıhlamurda varmı böyle bi durum ?

canım geçmiş olsun boğazında yanda falan varsa ekşi nar ye iyi geliyor sanırım grip olacaksın Allah yardımcın olsun.ben geçen ay grip olduğumda her akşam bir bardak ıhlamur içtim 1 haftada geçti gribim.

canım benim 5 kasımda kontrolüm ve sabırsızlıkla bekliyorum bebbğimi görmeyi onu çok özledim çünkü :) bide şeker testi yapacak sanırım.aç mı gittin canım saat 3.30 da randevum öğlen yemeği yemesem mi? bidebenim bulantılarım ilk aylarda çok kötüyüdü yine ara ara bulantılarım oluyor verdikleri şekerli su mide bulandıracak bişey mi önem açısından ne yapsam acaba

ıhlamurun zararı olmaz ben bu kış hasta olmasamda bol bol içmeyi düşünüyorum önlem açısından limon yala boğaza iyi gelir limon bal zencefil geçmiş olsun

aynen ya 2 kız olcak evde erkeklerin işi kolay bi gömlek bi pantolan bizim alcakalrımız hiç bitmiyo bide ben kapalıyım yani ayrıyetten mantosu eşarbı felanı filanı bi giyinmem en az 500ü geçiyo ayakkabı çanta pardüse felan alırsan hatta yetmiyo bile eşimde diyo kızda kapanırsa sen acık almazsın anne olarak ona alırız dimi diyo adam daha şimdiden yanığının farkında benimde kızımla bir örnek giyinme merakım var anne kız kombinleri görüyorum bazen ay çok şirin olur bence erkek çocum olursada babayla bir örnek giyinirler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…