2014 Şubat Anneleri

Merhaba Kızlar
Bende Aranıza Katılabilir miyim ??
Adım Beray
25 Haftalık Hamileyim.. İlk Gebeliğim
Sizlerle Tanışmak, Benimle aynı haftalarda hamile olan arkadaşlarla sohbet etmek beni çok mutlu eder
Şubat Ayında Doğumum var kısmetse.

Aman sakin ol canım. Ben kendim rahatlayayım diye yazdım ama sizi sıkıntıya sokmak değildi amacım. En iyisi hepsini boşvermek. Ama cidden insanın hemcinsinin bunu yapıyor oluşu çok can sıkıyor.

hemde ne sıkmak canım. Hem niyeymiş o paylaşalım canım benım az sen rahatla az bız rahatlayalım ortak sakin yolda buluşalım :)

Hoşgeldin canım. Hayırlı olsun bebeğin. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

hemde ne sıkmak canım. Hem niyeymiş o paylaşalım canım benım az sen rahatla az bız rahatlayalım ortak sakin yolda buluşalım :)
Anlaştık:) dök sen de içini bekliyoruz:)

Allah kabul etsin bizleri böyle şeylere iten alayıışsız insanlara da ne biliyim terbiye hoşgörü anlayış versin
Amiiiiin!!!

hoşgeldin sefalar getirdin kuzum
bebişin kızmı erkekmi

yevrım biz kadınlar çok seviyoruz korkutmayı.neler yazıldı şöyle zor böyle zor.soğuk su ile olursa daha kolay içiliyor bildiğin şekerli su kuzum
allahım yaratıyorsun takip et .nasıl tipo yaaa
şeker testini 24-28. haftalarda yapıyorlar çiçemmm
tetanoz aşısını olsan iyiydiii
yarışmaya katıldım konumda açılmış çok heycanlandım kızım benden heycanlı tekmeleyip duruyo

ne yarışması tatlımmm

:))) Sen beni güldürdün allah da seni güldürsün canım:)

valla bilmiyorum kuzum korkutuyolarmı gerçekten o kadar kötü kü bir püskürerek kusma d biz mi yaşayacagız... mujju sana özledik senı teyzesi

Rabbim Gösterir İnşallah Bebeklerimizi Kucaklarımıza Aldığımız Zamanları
Amiiin!!!
amin kuzummm
gıcık oldum kadına haaa

Valla ben de o kadar gıcığım ki yüzüne bakasım gelmiyor. Ay bi de bütün dış kapının dış mandallarıyla ailede küs. Enişteler falan yani. O yüzden şimdi aynı şehirde olmamıza rağmen hiçbirine gitmiyor. Bi bize geliyor, ay bişey olsa da bana da küsse de gelmese bi daha diye bekliyorum. Sevimsiz, herkese bi mana buluyor da seni kim ne yapsın diyemiyor insan yüzüne karşı.

valla bilmiyorum kuzum korkutuyolarmı gerçekten o kadar kötü kü bir püskürerek kusma d biz mi yaşayacagız... mujju sana özledik senı teyzesi
bizde sizi özledikkkkk
inan şeker testinin en kötü kısmı bekleme kısmı kuzum
küsmez aga o .biliyor son yer sizin ev
Benimkide 8 Mayıs Canım
Ne Güzel Burdakiler Birbirlerine Hep Yakınlar

altı aydır yazışıyor kuzum
senin sat 8 mayıssa doğum tarihinin 12 olması gerekmezmi kuzumm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…