günaydınlar herkeseeee . Şeker yüklemesi denen şeyi yaptrıdım hamileye eziyetten başka bişi değil 3 kere kan alındı kollarım mosmorneyse ki ii çıkıtı sanırım doktora gösteremedim cumartesi gidince yarım gün çalışıodu hastane internetten baktım sonuca doktorar mail atıcam o yorumlayacak ama sanırım ii çıktı açlık 66, 75 mg yüklendikten 60 dk sonra 82 120 dk sonra 102 çıktı düşük bile sanırım.
yalnız bebğimin kilosu az çıktı biraz moralim bozuldu beslenmem me dikkat ediorum neden öle oldu anlamadım baştan önce gidiodu doktorda protein ağırlıklı beslern dedii başka bişi demedi kaldım öle720 gr çıktı oğluşum 25. haftanın sonuydu sanırım 790 filan gelmeliydi varmı bebeğ besleyen formülleriniz :)
canım ya ben çok beğendimm bunu vidosunu gönderseneeeeee bende yapmak istiyorum benim kızım olucakk buarada kızın güle güle kullansınnnnnnnnn
canım çok güzel olmuş güle güle giysin bebişin bende senin attığın vidiodan sonra 2 tane işledim gerçekten hem çok kolay hem çok güzel bi ara atarım bende işledklerimi... altını farklı renkte yapmak çok iyi fikirmiş bende deneyeyim
saolun canlar:) aldık ama bakalım nasıl çıkcak beğenmezsem geri göndercem artık napiyim
bilimim benim de 31 inde yükleme 1 inde kendi doktorumda randevum var çok merak ediyorum nekdar olduk:)
jackim anacım napiosun eksik kalmadı heralde sen de alım falan yok:))
proletciğim geçen aldıklarını gördüm pek bi beğendm güle güle kullanın çok uyguna gelmiş hepsii
ekinci gördükçe heves edio insan yaa
sabah kalkıp beşiği sallıom ben deli kadınlar gibi töbe töbee
Merhaba kızlar nasılsınız nasıl gidiyor hamilelik?Benim ki iyi çok şükür..
Birşey soracağım Cumartesi hast. gittik 25+4 tüm bebeğim 910 gr geldi sizinkilerin kilosu ne kadar benim ki fazla mı acaba?Aklım karıştı..
50Lik şeker yüklemesinden çakan insan modeli
4 kasımda artık hem 100lük hem görüş günü.Sabah 8den 12:30 a kadar hastaneye bağlıyım
ben geçen hafta gittim 23+2 günlüktük kilosu 672 grm dı doktor haftasından bi hafta büyük gelişimi çok güzel dedi 2 hafta öncede 479 grdi yani 14 günde 193 gr felan almış herelde yani normal bence seninki 15 günde 200gr felan alcakalr herelde artık :))
anneler nasılsınız bebişler nasıl bugün şeker yüklemesi yaptırdım 4 saat sürdü eziyet resmen hatta bizle beraber şeker yüklemesi yaptıranlar vardı acaba sitede tanıştığım falan var mı diyorum :) aç 79 sonra da 102 110 çıktı ama bana 75 gramlık yaptı direk bebişi de gördüm hatta ilk defa uyuyordu yavrum yazık açlıktan normalde aşırı hareketli olduğu için seçemiyorduk o kadar netti ki yüzünü tüm ayrıntılarıyla gördük hatta kime benzdeğini bile tartıştık :) yüzüne yaklaştırdı ve ilk vesikalık fotosunu çektik kızımın :)
Benim de yarın randevum var.Şeker yüklemesi yapılacak belki bebişimizi de tekrar görürüz.Kilosunu çok merak ediyorum.Sanki beslenemiyormuşum gibi geliyor.Biz yüzünü tam göremedik hep yandan poz verdi minişimiz.
29 Ekim de eşimin iş durumu belli değil canım. Haberleşelim pazartesi. Ben Ebus a da yazıyorum şimdi. Belki o da katılır :)
Bugün aldım canım. Aldıklarımız topiğine ekliyorum az sonra.
Sen buluşmaya gelir misin salı günü? Uygun musun?
inşallah hayırlı sonuçlar alırsın canım bana 50lik yapmadı direk 75 yaptı
iyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?