2014 Şubat Anneleri

kızlar pijama ve gecelik takımı aldınızmı?ben aradığım gibi birtrlü bulamıyorum ya cok kadınsı oluyor yada güzel değil.ayrıca fiyatlarda cok pahalı.alan oldumu aranızda
ayy ben istanbulda annemin ordayken çok güzel buldum, toz pembe siyah puanlı okadar tatlı ki
3lü lohusa takımı 60tl penyesi çok kaliteliydi, annem onu aldı
birde 20tl ye altüst takım aldık bu aydan sonra onu giyerim artık,
evdede kullanılmamış var bir tane yeter heralde artık, annemde kaldı yoksa resmini yüklerdim canım ya

güle güle giy canım
montun resmini çekebilir misin adallyyyyy
birde hamile reyonunda mıydı mont nekadar aldın
benimde acil ihtiyacım varda çok fazla gezemiyorum da daha doğrusu arabaya binemiyorum tutuyor
annemin montu getirdim ama 1ay anca idare eder sonra göbüş yine ortada kalacak gibi
çok soru sordum ama :)

kızlarr ya benim popom belim çatlamaya başlamıışşşşbacaklarımın üst kısımlarında da hafif var...napacağım ben:2::2:

Gününüz aydın olsun kızlar
doktordan geliyorum bebişim geçen hafta pzt ayrıntılıda 495 grdı.10 günde 720 olmuuuuuuuuşşşşş.yarın sabah erkenden kan verip şeker yüklemesini istedi doktor inşallah bişi çıkmaz.iyi mi besliyosun annesi dedi yada 10 günde çok mu kilo aldın dedi.53 ile hamile kaldım şimdi 59 civar çıkıyorum.bakalım nasip...

bu arada 23+6 yım.bu aşagıdaki şey beni bi kaç gün erken göstermiş anlamadım.21 şubattı bugünkü ultrasonda 12 şubat doğum diyo...

Son düzenleme:
kalan günleri de onlarla geçirirsin ne güzel güle güle giy

Sağol canım öyle yapacağım artık mecbur.

Sağol canım.Hamile bölümündeydi bu montlar.Siyah kahve ve kırmızı vardı.Baştan ince mi acaba diye düşündüm denemem ile soğuk geçirmesinin mümkün olmadığını aksine sıcak tutacağını farkettim.İçi polar dışı yağmurluk.
50 bedene kadar vardı yani son gününe kadar rahatlıkla sığabilirsin içine düye düşünüyorum.

kızlarr ya benim popom belim çatlamaya başlamıışşşşbacaklarımın üst kısımlarında da hafif var...napacağım ben:2::2:
Canım yapacak şey belli sürekli nemli tutacaksın kremler yağlar ile ama bazı bedenler ne kadar nemlendirirsen nemlendir gerilip çatlarmış artık bilemiyorum sen hangi kategoridesin :26:

Oh maşallah size canım umarım şekerinde normal çıkar.

Sana da geçmiş olsun cnm. Hemşire bişey demeyince endişelendim.
Bu arada sen detaylıya girmiş miydin?:26:

hatunlarım merhaba nişan evlilik topiklerinden sonra buralarada girmek varmış Allahıma bin şükür..ben denizde nasipse şubatta doğum yapmak üzere 24 haftalık hamileyim Allah'ım hepimize bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

ya kızlar benim şeker 151 çıktı doktor dikkat et dedi gebelikte şeker diyeti yapanlar neler yiyo içiyo acaba ben sabah 2 çatal falan bal dolu dolu değil 1 elma 1 kuru incir 1hurma falan yiyorum çok mu acaba ama canım daha çok istiyo da yemiyom sabahları sarelle bana ben ona bakışıyoz cevaplarsanız sevinirim

Selamün Aleyküm Bayanlar
Nasılsınız Bugün ??
Gerçi Yazıp Duruyorum Ama Kimse Cevap Vermiyor
Kendi Kendime Konuşup Duruyorum:26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…