- 21 Ocak 2013
- 543
- 19
- 318
onu hiç sanmıyorum işte öyle bir sistem yoktur henüz düşünsene doktorun sgk sitesiyle ne ilgisi var hem bak mesela sppedinin haftası doktorun ilk 10 haftada söylediğine göre değişti sanırım bebek gelişimine göre falan öyle bir dğeişiklik yapsa doktor tekrar kim ne diyebilirki yada 32 de çalçışlabilir raporu verdi misal sonra dediki 34 de erken doğum tehliken var raporun erken yazıyorum dinlenmen gerek sgk olmaz diyemez tatlım bence
bekleyip görecez tatlım şu yeni yasada çıksaydı bir an evvellCok bilemiyorum detaylarini iste nasil olmustur. Raporda gerekli degisikligi yapabilir doktor onemli olan baslama tarihidir sanirim
arkadaşlar Allah nasip ederse inşallah ocak sonu şubat başı gibi doğum yapacağım, benim problemim ise eşimin ailesi, kaynım aralık ya da ocak ayında ameliyat olmak için ankara ya gelecek, ve muhtemelen bizde kalacak, eşimin ablası da burda ama büyük ihtimal bize yükler misafiri, ya şimdiden kara kara düşünmeye başladım, eşime söyledim, ben ilgilenemem o halimle ben kimsenin doğumuma yakın bizde kalmasını istemiyorum dedim, tamam dedi, ancak eşimin ailesi devreye girdimi eşim ağzını açamaz, ben annenlere de derim istemiyorum doğuma yakın diyorum ama ben böyle bir şey kesin diyemem, ve kendileri çok yüzsüz eğer öyle dersem, tüm sülaleyi toplar gelirler bize.... birde şöyle bir durum var ki, 7 ay boyunca ne beni ne bebeği sordular bir kez bile, yanlızca kayınvalidem bir kaç kez aradı o kadar, görümcem hayırlı olsun dahi demedi, malum bu nedenle kendilerinden gıcık kapmaktayım, şimdi doğuma yakın gelirlerse, sinirden erken doğum felan yaparım diye korkuyorum.... akıl verin lütfen, ne diyeyim ne yapayım... şimdiden teşekkürler
onu hiç sanmıyorum işte öyle bir sistem yoktur henüz düşünsene doktorun sgk sitesiyle ne ilgisi var hem bak mesela sppedinin haftası doktorun ilk 10 haftada söylediğine göre değişti sanırım bebek gelişimine göre falan öyle bir dğeişiklik yapsa doktor tekrar kim ne diyebilirki yada 32 de çalçışlabilir raporu verdi misal sonra dediki 34 de erken doğum tehliken var raporun erken yazıyorum dinlenmen gerek sgk olmaz diyemez tatlım bence
gidince sorarız yada aralık annelerine sorarız
evet aslında aralık veya kasım anneleri şuan o işlemleri tamamlamıştır soruyonmu çiçeem speedyim
bekleyip görecez tatlım şu yeni yasada çıksaydı bir an evvell
canım ev senin değilmi kimseyi evinde zorla ağırlamak zorunda değilsinki hemde karnın burnundayken bence hiç oralı olma eşinle kesin bir dille konuş hayır kimse olmasa neyse ama görümcende varmış orda onda kalsınlar madem
kızlar bu arada kızımın dolabı için
bu kulplardan alacağım en uygunda burası geldi bana
toplamda 6 adet olacak 5 çekmece bir dolap şeklinde yaptırcam çünkü
2 sini yıldızlı
2 sini ay dedeli
2 sinide bulutlu almayı planlıyorum nasıl olur sizce ???
Porselen Çocuk Mobilya Kulpları, Gökyüzü Serisi, Pembe Yıldız | hızlıal.com
Porselen Çocuk Mobilya Kulpları, Gökyüzü Serisi, Pembe Bulut | hızlıal.com
Porselen Çocuk Mobilya Kulpları, Gökyüzü Serisi, Pembe Bulut | hızlıal.com
arkadaşlar Allah nasip ederse inşallah ocak sonu şubat başı gibi doğum yapacağım, benim problemim ise eşimin ailesi, kaynım aralık ya da ocak ayında ameliyat olmak için ankara ya gelecek, ve muhtemelen bizde kalacak, eşimin ablası da burda ama büyük ihtimal bize yükler misafiri, ya şimdiden kara kara düşünmeye başladım, eşime söyledim, ben ilgilenemem o halimle ben kimsenin doğumuma yakın bizde kalmasını istemiyorum dedim, tamam dedi, ancak eşimin ailesi devreye girdimi eşim ağzını açamaz, ben annenlere de derim istemiyorum doğuma yakın diyorum ama ben böyle bir şey kesin diyemem, ve kendileri çok yüzsüz eğer öyle dersem, tüm sülaleyi toplar gelirler bize.... birde şöyle bir durum var ki, 7 ay boyunca ne beni ne bebeği sordular bir kez bile, yanlızca kayınvalidem bir kaç kez aradı o kadar, görümcem hayırlı olsun dahi demedi, malum bu nedenle kendilerinden gıcık kapmaktayım, şimdi doğuma yakın gelirlerse, sinirden erken doğum felan yaparım diye korkuyorum.... akıl verin lütfen, ne diyeyim ne yapayım... şimdiden teşekkürler
Günaydın kızlar bende kırmızı dolap kulbu arıyorum ama bulamadım.nerden bulabilirim acaba bileniniz varmı?
Günaydın kızlar bende kırmızı dolap kulbu arıyorum ama bulamadım.nerden bulabilirim acaba bileniniz varmı?
gunaydın proletttttttt iyiyiz
sen nasılsın canım iş yerinden buraya girememe sorununun çözüldümü ?
Kızlar merhaba dün gece yazsım ama kimse cevap vermedi bebeğe isim düşündükte iki ismi olcak biximkinin sırf kimsenin gönlü kırılmasın diye . Osman dedesinin adı koyucaz tek erkek torun yanınada ben istediğim şsmi koyucam . Emir ve E he arasında kaldık ??
Durup durup kilo deme hele 3 kilonu burda goze gelir tumden catlarsin benden demesi:)kiz biz nspalim aldgn 3 kiloyu diyip duruyosun tobe tobe:)
özledim hajım yaa.pertim çıktı bugün
moraller nasılll yevrımm
bu arada benim memişler 4,5. cu ayda başladı çatlamaya
Tobe tobe:) oda ayrı komik bir adammis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?