2014 Şubat Anneleri

Canım Çok Geçmiş Olsun:26::26:
Benim kuzenimde'de Bu şeker sorunu Çıktı:26:
Doktor Diyet Vermiş. Yediklerine Çok Dikkat ediyor.
Tatlıdan Uzak durmaya Çalış
Ve Şeker Ölçüm Cihazı Evinde Bulundur.
Devamlı Olarak Şekerini Takip etmen gerekiyor

süpermiş canım ya sağol walla
benim gibi bi dombiliye bile olur diyosun yani

bu arada kızlar sizin kiloları okudukça ve doktora gitmeme daha 10gün var çok tedirginim
ben daha 2,5 kilo falan aldım, gören herkes ayıma inanmıyor çok az almışsın diye
inşallah kızım alıyordur kilo meraklısı değilim tabi de
kiloluydum diye mi az alıyorum acaba
ayıptır söylemesi hamilelikten önce kilolu olan bayaannlar siz ne alemdesiniz
bi anormallik mi var bende acaba yoksa kiloluyum diye mi almıyorum

cevap için sağol canım ben 50 lik yaptırmıştım şu an erzurumdayım buradaki doktor 100lük yaptır demedi antalyadakine sordum o da 10 gün şekerli şeyler yeme 100 lük yaptır dedi korkuyorum yaaa

bende de aynı sorun var bende sadece 3 kilo aldım aynı şeklide kimse inanmıyo. haftaya gitcem bende doktora. normalde balık etliydim herkes hamilelikte çok kilo alırsın dedi. ne mide bulantım oldu ne bişi. ilk aylarda kilo vermedim. sadece 3 kilo aldım. almıyorum kilo. bakalım bebişin durumu nasıl? beki de şanslıyızdır ne dersin telaşa gerek yok . boyum 1,57 62 kiloyla başadım 65 kiloyum

Son düzenleme:
Merhabalar,
Bende sizinle aynı heyecanı paylaşanlardanım:) 31 yaşındayım,ilk gebeliğim ve Ankara'da yaşıyoruz.Şimdiden teşekkürler....

Herkese merhaba :)

Nasıl gidiyor hamilelik benim gribim hala geçmedi neler yedim içtim oysa ki . Bir de taşınma telaşımız var haftaya son bulacak inşallah :)

cevap için sağol canım ben 50 lik yaptırmıştım şu an erzurumdayım buradaki doktor 100lük yaptır demedi antalyadakine sordum o da 10 gün şekerli şeyler yeme 100 lük yaptır dedi korkuyorum yaaa

Korkma Canım Birşey Olmaz.
Bebeği 37. Yada 38. Haftada Alırlar Diye Düşünüyorum.:44::44:
Kuzeniminkini Erken Alacaklar Şekerden Dolayı.:26:
Hayırlısıyla Böyleymiş. Bebeğin Sağlıklı Olsunda Birşey olmaz inşallah

Merhaba arkaslar. Ben 2012 eylulnannesiyim. Nasip olursa subatta ikinci cocugumu dunyaya getircem. Aralari 17 ay olucak. Biraz zor birbsurec bizi bekliyor. Daha onceki hamileligim sorunsuz gecmisti. Kizim dogmak bilmedi. Suni sanciyla 41+1 de dunyaya geldi.bu hamileligimde kolay gecicek ama kizim misade etmiyor. Surekli kucagimda olmak istiyor. Oda biraz sikinti yaratiyor. Drumuz bebegin kilo alimi biaz az gibi durdugu icin bebe aspirini verdi. Kan dolasimini arttirirmis. Hicbir zarari yokmus. İkinci bebegimde kiz olucak buarada. Duzenimiz aynen devam :)

Mehaba canım hoşgeldin bebeğin hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah

Canım benim 193 çıktı şekerim 50 likte pazartesi 100lük yapılacak ama doktor şekerli meyvelerden uzak duracaksın dedi(armut, incir, kavun vs vs) hamur işi ve kızartmalarda buna dahil.100lüğün sonucuna göre diyet verecek büyük ihtimalle

Selamün Aleyküm Bayanlar
Nasılsınız Bugün ??
Gerçi Yazıp Duruyorum Ama Kimse Cevap Vermiyor
Kendi Kendime Konuşup Duruyorum:26::26:
Aleyküm selan canım bugün bedenen iyiyim ama sesim kısık işaret yöntemiyle anlaşıyorum eşimle

Valla süper canım senin gibi dombililere olur mu bilmem ama benim gibi 103 kiloluk dombililere oldu hatta büyük bile geldi
ben bu arada 6 kilo aldım toplamda

Merhabalar,
Bende sizinle aynı heyecanı paylaşanlardanım:) 31 yaşındayım,ilk gebeliğim ve Ankara'da yaşıyoruz.Şimdiden teşekkürler....
Hoşgeldin canım aramıza maşallah size sağlıkla bebeğini kucağına al inşallah

Nasıl gidiyor hamilelik benim gribim hala geçmedi neler yedim içtim oysa ki . Bir de taşınma telaşımız var haftaya son bulacak inşallah :)

Geçmiş olsun canım ya taşınırken çok zor olacaktır Allah kolaylık versin

Hayırlı olsun 2.bebeğin canım Allah kolaylığını verir inşallah iki bebek

ccanım sen yanlış anladın herhalde böyle deyip arkadaşı endişeye süreklememk gerek henüz şekerin olduğu net değil 100 lükten sonra netleşir bu durum yoksa şuan şeker var demek çok çok erken üstelik sınırın bu kadar az üzerinde çıkmışken

canım benimkide 50 lik yükleme sonucu 147 çıktı doktorum haftaya 100 lük istedi ve ben nerdeyse eminimki seninde benimde şeker sorunumuz yok aslında 50 lik test yanıltabiliyor bir çok arkadaşımızda benzer sonuçlar çıktı çünkü endişe etme ben etmiyorum
hayır şeker çıksa bile dünyanın sonu dğeil çıkmasa iyi tabi

hoşgeldin tatlım, ilkin çok küçükmüş daha allah kolaylık versin sabrını artırsın ne diyim
ama üstesinde gelirsin inş. bi şekilde
Merhabalar,
hoşgeldin canım

geçmiş olsun kendine dikkat et taşınma işi içinse allah kolaylık versin

Kzlar kimsenin bacak ağrsı yokmu ? Yürürken sol bacağımın birleşen kısmı acıyor neden dir ?

loğusa takımını çok uygun fiyata bulmuşsun canım, ben geçen hafta baktım da sabahlık 100 TL, 3 lü gecelik+pijama alt üst takım 150 TL dediler. loğusa takımı olmasının da tek özelliği karın bölgesine pile yapmışlar, bir de arada bir yerden gizli bir boşluk bırakmışlar oradan göğsünü çıkarıp emziriyorsun. hayır yani daha geçen sene evlenirken ipek saten geceliklere sabahlıklara bir dolu para harcandı, şimdi bir de loğusa geceliği çıktı, keşke birisi hediye getirse ne makbule geçer:))

Benim Amacım Arkadaşı Korkutmak Değil Canım.:26:
Ben kuzenimden Örnek Verdim.:26: Ne Yapıccam yardımcı olun demiş.
Bende Yapacaklarını Ve Olabilecekleri söyledim

hoşgeldin aramıza hayırlı doğumlar olur sağlıkla kavuşursun inşallah bebeğine

Selamün Aleyküm Bayanlar
Nasılsınız Bugün ??
Gerçi Yazıp Duruyorum Ama Kimse Cevap Vermiyor
Kendi Kendime Konuşup Duruyorum:26::26:

çok geçe kalıyorsun sen ama erken saatlerde burada olacaksın

çok güzelmiş bu rengi de harika güle güle kullanın

Yok kuzum yok.
Benim Buraya erken Yazdığımda Oluyor.:26:
Kimse üstüne alınmıyor

daha önce doğum normal doğum yapan çok zor oluyor mu acaba
canım ben oğlumu 5 yıl önce normal doğumla dünyaya getirdim
evet doğum kolay değil tabiki candan can çıkıyor fakat öyle çokta korkulacak bişi değil
binlerce yıldır nasıl doğum yapıyorsa tüm kadınlar pek tabi sizde yapabilirsiniz bence
ama önemli olan kendinizi korkutmamak bence
ben oğlumdada normal doğumdan hiç korkmadım hiç doğrabilirmiyim acaba demedim cesaretliydim yani
ama ben nasıl doğrudum doğramam kaygınız olursa sürekli doğum size çok zor gelebilir

benim amacım arkadaşı korkutmak değil canım.:26:
Ben kuzenimden örnek verdim.:26: Ne yapıccam yardımcı olun demiş.
Bende yapacaklarını ve olabilecekleri söyledim

amacının korkutmak olduğunu ima etmedim zaten yada öyle olmadığını biliyorum diyeyim
ama kuzeninde kesin tanı konmuştuır belki bu ise bir olasılık sadece büyük ihtimallede şeker çıkmıcak o yüzden öyle yazdım ben
umarım beni anlamışsındır

Yok kuzum yok.
Benim Buraya erken Yazdığımda Oluyor.:26:
Kimse üstüne alınmıyor

onu bilemicem o zaman ben genelde sabah gelince full bakıyorum sonra işlere dalıyorum

face grubundan takip etmeye başlıyorum orada yazmak falan daha kolay oluor

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…