2014 Şubat Anneleri

bilmiyorum canım ben almıcam zaten zira odayı oğlumda kullaniyor onun odasında olmaz bu
ama almak isteyen bakabilir tabi
canım ben oğlumda 36+1 de ayrılmıştım sanırım öyle anımsıyorum o çok önemli değil yani doktor onu ayarlayabiliyor istediğin gibi

anladım canım bende 32. hafta da gideceğim şimdi çalışabilir yazısı almaya sonra 4 yada 5 hafta daha çalışırım tahminen de ocak 5te maaşımı alır öyle çıkarım :) 36. haftama denk geliyor. böyle düşününce kasım,aralık 2 ay kalmış

çok zor dimi artık bende dayanabildiğim kadar dayanıcam ama zor görünüyo dayanmak.1 Ocak'a kadar dayanabilsem bari

Günaydın canlar. Nasılsınız bakalım?

iyiyim ben proletim sen nasılsın?

çok zor dimi artık bende dayanabildiğim kadar dayanıcam ama zor görünüyo dayanmak.1 Ocak'a kadar dayanabilsem bari

aslında zor olmuyor sabah işe gelişim de kolaylaştı eşim araba ile bırakıyor akşam zaten teyzeme gidiyorum dönüşte de alıyor falan
ama 20 gün evde olunca hiç çalışsasım gelmedi ne bileyim çok erken çıkmak ta istemiyorum evde de zaman geçmez

günaydın kızlar bayağıdır yazamadım herkes iyidir inşallah 4 gündür kuyruk sokumu ağrım var yatıyorum sağ ayağımı sürükleyerek geziniyorum çok acı veriyo krem sürüyorum masaj yapıyorum bütün gün sol tarafıma doğru yatıyorum

evet tatlım bişi kalmamış oluyor geçen hesapladım 72-73 günüm kalmış oluyor benim
ben hesap ettim 9 ocak benim izne ayrılış tarihim ama 13 ocakta ayrılırım belkide çünkü hafta sonu giriyor araya o günlerinde maaşımı alalım ama demi birazda biz uyanıklık yapalım

JACKİM inş. götürürüz ocak ayına kadar allahtan bişi olmazda

geçmiş oolsun tatlım bahsettiğin ağrıyı anladım ve sanırım bur bir çok kişide bende dahil aynı ağrı mevcut ilk gebeliğimdede olmuştu üstelik ama dayanacaz artık naaplım

Iyi olmus tatil dinlenmisindir baya.iki ayda cabucak gwcer. Calisiyorken zaman daha cabuk geciyor bir bakmisin aralik gelivermis. Evime alistim kizimla vakit geciriyoruz.

Bilimcim artik dogum izinleri ssknin sitesinden otomatik hesaplaniyormus doktorlar tarihlerle oynayamiyormus kontrole gittigimde asistan kiz soylemisti.

kuyruk sokumu ağrısı bende de var ama malesef yapacak pek bişey de yok çekiyorum çok oturunca kuyruk sokumum ayakta kalınca belim ağrıyor

bende hemen hesapladım 3 ocakta çıkarım cumaya denk geliyor yani 64 günüm kalmış oluyor sabah sabah ne güzel geldi he
5 indeki maaşımda yatar zaten pazartesi gider çekerim uyanık olmak lazım tabi içeride kuruş bırakmak istemiyorum

kızlar bu arada kızımın dolabı için
bu kulplardan alacağım en uygunda burası geldi bana
toplamda 6 adet olacak 5 çekmece bir dolap şeklinde yaptırcam çünkü
2 sini yıldızlı
2 sini ay dedeli
2 sinide bulutlu almayı planlıyorum nasıl olur sizce ???

Porselen Çocuk Mobilya Kulpları, Gökyüzü Serisi, Pembe Yıldız | hızlıal.com
Porselen Çocuk Mobilya Kulpları, Gökyüzü Serisi, Pembe Bulut | hızlıal.com
Porselen Çocuk Mobilya Kulpları, Gökyüzü Serisi, Pembe Bulut | hızlıal.com

Iyi olmus tatil dinlenmisindir baya.iki ayda cabucak gwcer. Calisiyorken zaman daha cabuk geciyor bir bakmisin aralik gelivermis. Evime alistim kizimla vakit geciriyoruz.

geçer inşallah gelsin ocak ayı çıkıp gidelim dinlenelim bizde
oh ana kız evde keyif yapıyorsunuz he ne güzel

aaa bak onu bilmiyordum ama şu varki ozaman speedininde dediği gibi hangi tarihi baz alcaz ?
36+1 mi yoksa 37+0 mı ?? sgk hangi tarihi baz alıyormuş hem sgk son adet tarihimi nerden bilecek 2 gün geç söylerim mesela olmağmı

bu site sanırım koçtaş ile anlaşmalı falan bunları da görmüştüm
ay dedenin resmi yok ikikez bulut yollamışsın ama bana kalırsa güzel olur

inş bbilimcim inşallahhhh

Ben detaylica sormadim ordaki bir bayana anlatiyordu ama sanirim dokyor kontrollerindeki haftalarimiz ssk sitesine dusuyormus bu gittigimde sorcam detaylica bende eger yapabiliyorsa benide bir hafta ileri gosterse harika olur :)

bu site sanırım koçtaş ile anlaşmalı falan bunları da görmüştüm
ay dedenin resmi yok ikikez bulut yollamışsın ama bana kalırsa güzel olur

koçtaşta ne kadar acaba ordandamı baksamki ?

aslında yeni açıldı burda varda gideck vaktim yok ya pufffffffffff
birde normalde fiyatı 6,5 tl koçtaşta ne akdar acep ? :26:

koçtaşta ne kadar acaba ordandamı baksamki ?

aslında yeni açıldı burda varda gideck vaktim yok ya pufffffffffff
birde normalde fiyatı 6,5 tl koçtaşta ne akdar acep ? :26:

her modelden var mı bilmiyorum
bi ara bende değiştirsem mi diye düşündüm öylesine baktık fiyatına bakmamışım bile tahmini yine aynı fiyattır

Ben detaylica sormadim ordaki bir bayana anlatiyordu ama sanirim dokyor kontrollerindeki haftalarimiz ssk sitesine dusuyormus bu gittigimde sorcam detaylica bende eger yapabiliyorsa benide bir hafta ileri gosterse harika olur :)

onu hiç sanmıyorum işte öyle bir sistem yoktur henüz düşünsene doktorun sgk sitesiyle ne ilgisi var hem bak mesela sppedinin haftası doktorun ilk 10 haftada söylediğine göre değişti sanırım bebek gelişimine göre falan öyle bir dğeişiklik yapsa doktor tekrar kim ne diyebilirki yada 32 de çalçışlabilir raporu verdi misal sonra dediki 34 de erken doğum tehliken var raporun erken yazıyorum dinlenmen gerek sgk olmaz diyemez tatlım bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…