2014 Şubat Anneleri

Selam kızlar Bende Geldim
Temizliğim Yeni Bitti, Yavaş Yavaş evi temizledim, mis gibi oldu
Geçtim uzandım biraz Bebişim Karnımı delecekti, Maşallah Çok Hareketli
Sizler ne yapıyorsunuz ?

canım ben cok begendim bebisin güle güle kullansin..canim nerden aldin.

sağol canım. minimoda diye bir siteden aldık canım. bu arabanın en uygun fiyatı oradaydı. zaten bu yılın da en düşük fiyatıymış. sitenin güvenilirliğini bilmiyorduk ama bir sorun çıkmadı ulaştı araba bize

biz hep büyük tekerlekli travel sistem arıyorduk. ama çoğu 15 kg civarıydı ve çok yer kaplıyor gibi görünüyorlardı. bunun kapanışı falan da çok kolay, iskeleti de 8 kg. kumaşı eklendiğinde belki 9-10 oluyordur ama yine de kolay kaldırılabiliyor. tavsiye ederim

Sizler ne yapıyorsunuz ?

canım kolay gelsin bende annemlerdeyim ooyyy yesinler bebişinin hareketlerini benim kızım cok tembel..

Sizler ne yapıyorsunuz ?

hadi geçmiş olsun canım, ellerine sağlık havalardan mıdır nedir , hepimizin bebekler topluca bir durulduydu, şimdi yeniden hareketlendiler

canim cok tskler büyük ihtimalle bunlardan alırım esimde bu renkten almami istiyorr

çok saol canım benim de atipoma bakıldı o normal seviyede o yüzden zaten 1*75 çıkınca gerek yok dedi ama en son 2*60 çıktı görüşemedim doktorla kaldı öyle açıkcası hap yüzünden kulamın üstüne yatıyorum sanırım allaha emanetiz ama ilaç beni maf etti çok korkuyorum gene verirler diye ama genel cerrah tanıdıgımız var onu hamiellein boyunca kullanmak zorundasın diyo ve ayrıca oda yan etki yapmaz diyo ama bende yapıyo gene yaptırayım bakalım yakın zamandada gideyim tekrar inşallah ilaç vermezler

ben kendıme gcık oldum sımdı yaaa:
sabahları sut ıcıyorum ıkı cevız yıyorum o.baska bebk ıcın hıcbısı yemıyorum yazın yaklasık 10 kere balık yedım oda o kadar.et yıyemıyorum tavuk ve yumurtayı zaten hıc yemem:
ne kotu anneyım ben yaaaaaaa anca karbonhıdrat

bırde catlak kremım geldı kızlar hepsıburadadan aldım 63 lıraya mal oldu umarım artık catlamam

canım merak etme benim komşum asla peynir süt agzına sürmezdi zorla yiyodu yumurta bile dediğin gb hiçbişi ymeedi bebeğide gayet saglıklı dokdu sarılık felanda olmadı güzel güzel emiyoda hatta ilk başlarda yüzünde bişiler cıktı sivilce alerji gb doktor hayvansal gıdaları yasakalmış yumurta felan da yemiyo artık yani anlıcan allah onalrın besinin,i bi şekilde veriyo sıkma canını ama tiksiniyosan yemeye çalış tabiki biz onu döve döve sölene sölene yediriyoduk günlerde poğacaların içini acıp peynirli yada llorluysa yemiyodu kıza kıza onalrı yediriyoduk sanarsın iğrenç bişi yiyo kız şekilden şikile giriyodu bilmedim için tuhaf geliyo tabi ama demekki buda bi hastalık ömründe ymeemiş yani

hayırlı olsun arabanız:) bızde bez aldık:)bugun ılk bezını

sağol canım. sizin de bezleriniz hayırlı olsun. biz de indirimde buldukça aldık bez. hatta geçen ıslak pamuk bile aldık

bu arada bebişler cidden ihtiyacı olanı bizden alıyor canım. meyve, sebze, baklagil falan da yiyorsan çok da kafana takma bence.

Canım ya içim senin mesajınla daha ferahları benimde karşı komşumun bebeğinde çıkmış şimdi çok sağlıklı inanıyorum bizim bebişlerde çok sağlıklı olacak....

İyi akşamlar kızlar birşey soracağım Ben Asilimin odasına normal beşik aldım yatak odasına yanımda yatırmayada park yatak almayı düşünüyorum yatak olarak neyi önerirsiniz.Visco yatakmı, pamuk yatakmı ,ortopedik yatakmı?(ama ilk etapta ortopedik kullanılmıyormuş sanırım)Yada siz ne aldınız?

cok güzel bir soru sormuşsun arkadaşım bende aynı seyi düşünüyorum.oda takımının içine ortapedik yaylı bebek yatağı aldık ama park beşiğin içine nasıl alsam bilmiyorum.genelde visko yatak alıyorlarmış ama bende kararsız kaldım

Daha önce konuşulmuştu bu konu sanırım bir kaç kişi visko yatak demişti diye hatırlıyorum :26::26:

ben yün yatağın çocuğun kemik gelişimi için yararlı olduğunu duydum. o yüzden kayınvalideme sipariş verdik odası içinde full ortopedik yaylı yatak aldık.

kızlar şeker testini bugün yaptırdım bişey çıkmadı çok şükür ama aç karnına şekerli suyu içince başım döndü. bebeşimizide gördük bütün kk annelerine selamı varrrr bebişlerinizinde yanaklarından öpüyoooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…